Átok - The Grudge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és atok.atw.hu
For sale: thedronewebshop.com
Alah Alik Ya Sidi!
Én egyedül néztem, este, már két sör is benn volt, de majdnem beszartam közben. A film folyamatos feszültség alatt tartott. Szóval szerintem a "félelem-feszültségkeltõs" horrorok között etalon.
Ha látni akartok hasonló "szellemlány-kísértõs" horror-thrillert, akkor feltétlen nézzétek meg a The Shutter-t. www.shuttermovie.com-on ajánlom a trailert kedvcsinálónak. Király!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
The Grudge 1-2, és majdan 3, japán verziók
Grudge 1, és majdan 2, amerikai verziók
Ez a fajta különbség a Ju-On vs. The Grudge (Az Átok) filmeknél még szembetûnõbb. Itt a történet 99%-ban megegyezik, de a japán horror-maszkírozók jobban dolgoznak mnt a Hollywoodi filmesek. A The Grudge-ban hál' Istennek kötötték Japánhoz a történetet, és a Japán kissrác is nagyon durva volt. Avval, hogyha teljesen amerikai filmet csináltak volna (csupa amcsi színészekkel, pl. New York-ban) avval jól elb*****k volna...
Eddigre már rájöhettetek, de azért leírom, hogy énnakem nagyon bejönnek a japán horror filmek!!!
Próbáljátok úgy megnézni(ami manapság rettentõ nehéz feladat), hogy elvonatkoztattok a Hollywood-i szuperprodukcióktól, és tuti, hogy jobb érzéssel nézitek végig a filmet.
Üdv mindenkinek!!!
Komolyan, neked mi az am félelmetes az Átokban???
A hollywoodi filmeket szeretem,amint írtam ÚJÍTANAK (pl Kör), csak azt utálom hogy utána másolás veszi kezdetét.
(5-6 éve a tinihorrorok -Sikoly 1-TÖK JÓ! 2,3...Tudom mit ettél...ájjááj...
10-15 éve slash horrorok Freddy,Jason stb...)
rááll egy témára és akkor öt évig azt kell nézni"
Nem mondtam, hogy a kör nem jobb, de amitõl jobb attól az átok nem szar. Másrészrõl ha nem szereted a Hollywoodi filmeket, miért nezed? Csak egy jó helyen kell megnyomni a távirányítót és kész. <#conf>#conf>
azon gondolkoztam a moziban hogy legközelebb milyen jó filmek lesznek.
A kör tényleg jobb, és nekem kezd tököm telelenni, hogy hollywood
rááll egy témára és akkor öt évig azt kell nézni.<#falbav>#falbav>
(Kör,Gothika,Grudge,Fehér zaj stb...)
Teljesen összerakott történet.
Ezzel szemben a Kör alatt folyamatosan fostam az elsõtõl az utolsó percig! És ott a sztori is összeáll, normálisan van vezetve az egész.
R Ö R G E
Még nem láttam, tehát véleményt nem írok róla, megnézem, aztán majd meglátjuk.<#vigyor5>#vigyor5>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Persze kinek mi tetszik. Engem megfogott. Na csáá!!<#csodalk>#csodalk>
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Tegnap néztem meg a filmet, és higgyétek el, félni akartam, már úgy kezdtem neki. Sötét szoba, éjjel, házimozi stb.
De nem sikerült. Nagyon gyenge film, és valaki a Körhöz hasonlítja. Hát az már azért pofátlanság, Annak volt sztorija is, meg paráztam alatta, utána rendesen, na de az Átok, hááááát, meg sem közelíti a Ringet.
SPOILER!
A szellemek folyamatosan fizikailag vannak jelen, rámászik az emberre, egy szellem!, egyfolytában vagy sikítanak, vagy nyöszörögnek, vagy furcsán hörögnek;egy idõ után kezd ez a hangorgia nagyon idegesítõvé válni...
Én spec nem ajánlom senkinek a filmet, ha leszeditek netrõl, akkkor még talán érdemes belefeccölni százegynéhány percet...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
videótékában csak warezverzió lehetett
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A magyarok miért nem csinálnak ilyen filmeket? Kevés pénz, zagyva, röhejes és befejezetlen történet, akár vállkamerát is használhatnak, megvilágítás nem nagyon kell, csak némi spot, több liter piros festék, erõs smink, szõke színészcsaj aki hangosan tud sikongani (hogy felébredjen a nézõ). A poszteren meg hivatkozhatnak vmelyik mangára, hiszen 500ezerbõl egy biztos hasonlít rá.
A végeredmény meg kasszasiker.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Jelen esetben viszont tuti lesz folytatás. Nem tudom, mikor jelentették be, de már jóideje fent van az imdb-n.
a cikkben is írják - gondolom az elsõ napi bevétel láttán jelentették be😊
The Curse 1-2, japán
The Grudge 1-2, és majdan 3, japán
Grudge 1, és majdan 2, amerikai 😊
Ehhe, ezen télleg nem lehet kiigazodni 😄
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
A horrorfilmek 95 százalékának ilyen slusszpoénos befejezése van, ahogy írtad, attól függetlenül, hogy lesz folytatás, vagy sem.
Jelen esetben viszont tuti lesz folytatás. Nem tudom, mikor jelentették be, de már jóideje fent van az imdb-n.