59
-
RpPRO #19 imdb 5.9/10 :) -
#18 gyenge 4-es -
winnie #17 [q]Jelen esetben viszont tuti lesz folytatás. Nem tudom, mikor jelentették be, de már jóideje fent van az imdb-n.[/q]
a cikkben is írják - gondolom az első napi bevétel láttán jelentették be:) -
p00h #16 Lehet h az volt a baj h én a körhöz hasonlítottam, de nagyot csalódtam ebben a filmben mikor megéztem... -
#15 Pedig de! :D
The Curse 1-2, japán
The Grudge 1-2, és majdan 3, japán
Grudge 1, és majdan 2, amerikai :) -
#14 "2000-ben jelent meg a Ju-On (angol nyelvterületen Ju-On: The Curse) első és második része, majd Ju-on: The Grudge első és második része - emellett 2005-ben a Ju-on: The Grudge harmadik része, valamint 2006-ban a The Grudge, vagyis az amerikai verzió 2. része)."
Ehhe, ezen télleg nem lehet kiigazodni :D
-
#13 A 2003-as változatnak lesz 3. része, míg az amerikai változatnak is lesz 2. (egyenlőre...lesz az még több is...) -
#12 Mintahogy ezt egy szóval nem is állítottam.
A horrorfilmek 95 százalékának ilyen slusszpoénos befejezése van, ahogy írtad, attól függetlenül, hogy lesz folytatás, vagy sem.
Jelen esetben viszont tuti lesz folytatás. Nem tudom, mikor jelentették be, de már jóideje fent van az imdb-n. -
winnie #11 a befejezést mondhatni a műfaj kívánja meg - nem azért így fejezték be, mert tudták, hogy lesz folytatás. ellenkezőleg. fogalmuk nem volt róla. (egy horrort akkor is tudnak folytatni simán, ha heppi end, és ha nem heppi end a befejezése, magyarul a befejezésnek és egy későbbi lehetséges folytatásnak nincs feltétlenül köze egymáshoz) -
#10 Tipikus horrorfilmes befejezése van.
Slusszpoén, folyt. köv. -
#9 Nekem is a Kör jobban tetszett!
A div-x-es verziót ajánlom mert 1000péz sok a filmért! -
#8 Hááááát...
Szal a pénzügyi adatok szerint akár még sikeresnek is tekínthető. Réz Andris is biztos órákat tudna mesélni a filmről, csak hát szerintem ettől még nem érdemes megnézni (moziban 1000Ft-os jegyért).
Nekem az nem tetszett, hogy pl a Kör-ben minden egy egységet alkotott, még ha a velejéig gonosz kislány motiváció azért ott sem teljesen tisztázottak. "A tok" című filmben ellenben minden csak úgy össze van hányva, ami pl a körben bejött, meg a szomszéd pistike is összedobott valami forgatókönyvet (valszeg Bill Pullman gázsija után már nem volt pénz rendes íróra).
Szal ua motívumok, videón ugráló kísértet, víztől csöpögő hosszúhajú kislány, legyek stb. anélkül hogy ezeknek bármi köze lenne egymáshoz, vagy a film történetéhez.
Ilyen szempontból tényleg szörnyű, csak éppen nem horror. Az menti meg a dolgot, hogy a készítők azért értenek a film készítéshez, és gyak a semmiből is össze tudnak hozni valamit. -
Keldor #7 jó kis fil lessz:D -
miklos17 #6 A történet maga jó, az ugrálásokat is meg lehet érteni, viszont a befejezés elég gyengére sikerült. Habár lehet, hogy csak a lehetséges folytatás miatt lett ilyen "snassz". -
bitubo #5 para film -
entreri #4 Szerintem elég gyengére sikerült. De egyszer nézhető. -
#3 Lattam nehany honappal ezelott, nekem kimondottan tetszett. -
Sith #2 Én azért enyire nem erőltetném...
esetleg... talán... lehet hogy...
de klisék.. rendkivül kevés ötlettel megtüzdelve
talán egy B- érdemel... talán
-
Dave77 #1 Horror rajongóknak mindnképpen, egy let.. öö misét megér.