140
  • sambauer
    #140
    Szánalmas cikk.
  • rz
    #139
    iiigaaazzz!!! nemrég írta hasonlót a gamestar pl ismertető forumjába teljesen egyetértek
  • Daryl Hall
    #138
    Na már most nem azért, de a Grafika 5/2 pontot kapott. Szégyen és szánalom a tavalyi év „újságírója” –tól, ennyit tud csak felmutatni saját véleményre, már nem futja. Ez nem kritika ez egy szánalmas fika halmaz. Bele köthetnék sok mindenbe, de csak az időmet rabolnám vele+erre se jár már senki aki elolvasni amit írok. De először is kipróbáltam a GTA: San Andreast PC-n Ati Radeon 9700 videokarival max. felbontáson, 1GB Rammal. Valamint a Driver: Parallel Lineshoz is van egy kis közöm, nem is kevés Ps2-n. De egy Gta: VC, SA és egy Driver: PL után szabályos felüdülés volt látni Ps2/PC-n a gammát Szabályosan fellélegeztem, hogy nem kell csúnya, ronda grafikát, elmosódott textúrákat látnom. Még a Driver: PL-nél (igaz itt a szép látótávolságot a grafika sínylette meg) is szebb a Driv3r grafja, azért erre nagyon rámentek a fejlesztők, hogy ki is nézzen valahogy a játék. Nem azért, de mind PC-s mind előző generációs konzol berkeken belül a Driv3r,Scarface,Just Cause trió volt a legszebb TPS amikkel, találkoztam, igaz ebből a Driv3r,Scarface ami ért is valamit. De akkoris egy Grand Theft Auto megkapja az 5/5 pontszámot és itt most szigorúan csak is a grafikát nézem+vizuális élményt. És mi előtt valaki nekem esik semmi bajom a cikkíróval, csak a szánalmasan rossz és hamis kritikájával. Valaki lentebb írta hogy a GTA-kban is ugyanennyi a búg csak nem nagyítjuk fel őket, tökéletesen egyetértek vele. Aki anno játszott a Driver1, Driver 2 azoknak hozta az elvárt szintet a játék. A gamma tényleges hibái szánalmasan szar A.I. (mesterséges intelligencia), Taner béna animációja (ezáltal megnehezedtek a lövöldözős részek), +az előbbi hibákból kifolyólag szánalmasan rossz lövöldözős részek (azért van egy pár kivétel szerencsére, de nem sok sajnos). Nem akarom én bántani a GTA sorozatot, ugyanis semmi bajom vele és tisztelem a rajongóit+magát a Rockstar Gamest is (nem semmi, amit eddig letettek az asztalra), de ez a kritika ferdít, egy külföldi Gta fan véleménye egy DRIVER-ről: by Gamespot.
  • Davis123
    #137
    tud vaki segíteni??? a problémám hogy a gta san andreas kb. 5-10 perc játék után ujraindítja a gépemet....(és igy nem tul jó) ha van vaki aki tud segíteni Vegyen fel msn-re Msn: [email protected]
  • Davis123
    #136
    Hy all
  • adam first
    #135
    Ennél a játéknál még a Driver 2 is jobb.Nagyon sajnálom hogy ekkora szemetet csinált a Reflections a Driver nem erről szól.Én csak PC-n próbáltam a játékot de ott egy nagy rakás kaki volt.Tiszta Gta3,Vice city klón.Taner ugye mindig öltönyben volt a játékban,erre lecserélték az öltönyt pólóra és farmer gatyára(tommy vercetty VC),a főellenség pedig Calita /erdetileg teljesen más lett volna az alapkoncepció/ de mivel a Gta3 főgonoszát Catalinának hívták ezért lett Calita a Driv3r fő bossa.Erőltették a gyalogos részeket de azokat meg olyan szinten elba..ák hogy a sírás kerülgetet.Nekem ennyi elég is volt hogy leszűrjem hogy semmi más nem volt a készítők célja mint hogy csináljanak egy szar játékot ami ráadásul GTA klón.A hírneve+a reklám meg úgy is eladja a gémet.És valljuk be a fejlesztők 40 millió$ gazdálkodtak,azért ennyi pénzből több mint jó játékot lehetett volna csinálni.Én ha tanácsolhatom inkább próbáljátok ki a Driver: Parallel Linest 1000X jobb mint ez a szemét, a Reflectionson belül teljesen mások fejlesztették igaz GTA klón de egyáltalán nem béna és simán Gta3 szintű a gém, sőt talán jobb is.Hamarosan meg úgy is jön PC-re is a cuccos.Driv3r nem tudom milyen lehet Ps2-n de szerintem arra sem érdemes, hogy kipróbáljam konzolon.
  • tusca
    #134
    www.sct.gportal.hu
  • Káosz99
    #133
    Cső Vannak Cheatek a gamhez?
  • cica
    #132
    Szar
  • lucky2005
    #131
    nagyon ji eza játék
    ajánlom mindnekinek!
  • NEOreg3
    #130
    hát hogy vájlt kérni fog-e azt nem tudom, de hogy crack kell majd neki az biztos, de általában szokta tartalmazni a cd/dvd-képfájl amit letöltöttél
  • NEOreg3
    #129
    kérem találsz egy linket a neten, vagy egy felhasználót a DC-n vagy egy torrentet és elkezded tölteni, mindhárom esetben pár kattintás az egész:P
  • Robi1966
    #128
    hogy kér a gép valami váljt
  • Robi1966
    #127
    hogy lehet letölteni
  • NEOreg3
    #126
    hogy bővebb legyek:

    mit értesz az alatt, hogy nem kell majd semmi a gépnek?
  • NEOreg3
    #125
  • Robi1966
    #124
    Ha letöltjük akkor nem kell semmi a gépnek?
  • Norbi7
    #123
    Én azt mondom hogy PS2-n tökéletes a játék. Én nagyon élveztem vele játszani,igaz egy kicsit rövíd volt, de azok az átvezető videók nagyon szépek!!! De ez csak az én véleményem. Gépen viszont elég szarul néz ki tényleg, legalábbis a képek alapján. :)
  • quack
    #122
    ps2 n is ocska
  • Balumann
    #121
    még szarabb játékkal találkozol
  • sylas
    #120
    és mivan akkor ha ps2 emulatorral játszok vele mert ps2 fasza a game - lehet kipróbálom
  • Battlefront
    #119
    ezt a játéknak
  • Battlefront
    #118
    Íme egy fos játék ami iszonyatos grafikával rendelkezik
  • filamester
    #117
    Ennél a játéknál még a G.T.A.1 is jobb!!
  • Mexx
    #116
    Ebeim!
    Nagyon tré gépetek lehet!Nekem 1280ba full grafon semmi baja,még vizem is van a medencébe.Igaz nem egy nagy durr a game,de érdekesek a missiók,és annyira nem trágya benne semmi!Kérdésem pedig az lenne,h hallotam h lehet potkocsit akasztani kocsira? Ezt h kell ? Tudja vki?
    Elöre is THX.
    Bye
  • reménytelen
    #115
    Akkor csak a "Sync every frame" opciót kapcsold ki, meg ha nem olyan jó a videókártyád, akkor az árnyékokat (bár az árnyékok nagy erősségei a játéknak grafika szempontjából), akkor is jelentős a javulás!
  • rotator
    #114
    Valószínűleg azért ennyire negatív néhány kritika hangvétele, mert olyan amatőr hibák vannak benne, amiket már évek óta nem láthattunk egy ekkora játékban. Első látásra ezek minden olyan embernek szemet szúrnak, akik legalább 1 hónapja játszanak PC-n. :)) Az EAX-et eszem ágában sincs kikapcsolni, nem azért vettem méregdrága hangkártyát, hogy csak dísznek legyen a gépben. Egyébként a játszhatósága jónak tűnik, majd néhány patch múlva újra kipróbálom. :)
  • reménytelen
    #113
    Az ilyeneket talán a Játékosok fóruma->Driv3r topicba kéne írni. Köszönjük. Amúgy tényleg jó a játék, a grafika is sokkal jobb, mint pl. a Vice City-é, csak sajnos feltűnőbbek a bugok, és mindenki felnagyítja őket. Kettő: Mindenki (szinte) úgy áll hozzá, hogy: "Fú, még egy GTA-klón, most megkeresem az összes hibáját, felnagyítom, szétkürtölöm, aztán uninstall!"
    Ja, és akinek gondjai vannak a teljesítménnyel, az a hangoknál kapcsolja ki az EAX-ot, a videóbeállításoknál pedig a "Sync every frame" opciót! Garantált javulás!
  • Stroci
    #112
    Csövi!
    Kéne nekem egy kis segítség! Annál a missziónál tartok, amikor Nice-ben elindulunk a spanommal, aki kamiont vezet, én pedig motort. A misszió lényege, hogy én előremegyek és az ellopandó autókat ellopom, majd a kamion (miközben megy) platójára felhajtok.
    A kérdésem az, hogy nekem mindig csak 2 kocsit sikerült felraknom, mert a kamionos mindig előbb odaért - vagyis hogy a fenébe kell megcsinálni? Mi a trükkje? Vagy valami kód, amivel missziót lehet ugrani? Kösz csáá..
  • Tomalak
    #111
    Persze biztos van akinek bejön, no de 18 éves korban nem gáz az egy kicsikét??
    Amugy meg nemértem igazán, biztos vagyok benne hogy egyvalaki irt egy lehuzó cikket és mindenki figyelmen kívül hagyva saját véleményét lemásolta. Másrészt objektív értelmesen gondolkozó tesztelőkből elbortultagyú állatokat csinált. Tuti hogy csupa rosszindulatból huzták le.
    Én nem sok hasolnóságot vettem észre nfsu és ez között autók vannka mindkettőben.
  • koki
    #110
    szeintem nagyon jo jatek

    es aki beszol a jateknak az -be
  • G3R1NC
    #109
    Hát nekem tetszik a játék.
    Tényleg sok hiba van benne, de azért nem kéne a GTA-t sem isteníteni, mert azok is tele vannak hibákkal, csak ez biztos nem számít másoknál.
  • Tiby
    #108
    ghost2 - :)) Azon neked nem is fog futni normálisan!

    Szabolcs1975 - Abban például igazad van hogy nem lehet "kirobbantani őket a gép elől" mert jó a játék.Szerintem is nem kóser valami - a neten rakták fel ezt a szavazós formát aki letesztelte 2 pontot adott a játéknak az 5-ből (gondolom tudod miről beszélek) :).És aszerint járnak el pár játékosok is hogy "fikázzák" de mért kell ezt fikázni?? Minden ember majdnem ezzel játszik!Mi lenne ha például én elmennék tesztelőnek(2005-2010-ig),minden egyes kiadott játékra 1 pontot adnék heccből!(de ezt csak úgy mondtam)Szóval aki tesztelte nagyon láma volt.Jó én is elismerem azokat a hibákat némely kártyán hogy villódzanak a textúrák a háznak a sarkán. :) na mindegy - a többi no comment.Majd lesz :)
  • Szabolcs1975
    #107
    Most látom, hogy többen is vagyunk hasonló véleményen. Semmi gond, legyen ez. Az öcsémék esküdöznek, hogy legalább olyan jó mint az NFS Underground széria. Tehát valami itt nagyon nem kóser, két 18 éves srác és nem lehet kirobbantani őket a gép elől mióta megvan a játék, akár éjjel is felkelnek, csakhogy teljesítsenek egy megbízást.

    Erre fel jön a cikk és leírja, hogy márpedig ennek a játéknak az összpontszáma 1-5ig, kettes.
    Komolyan nincs semmi bajom ezzel, de milyen akkor az 5ös szintü játék?

    ui: továbbra is önnálló, értelmesen és objektíven gondolkozni tudó tesztelőket szeretnék látni, nem kirugott fősulisokat, vagy bukott gimnazistákat
  • Szabolcs1975
    #106
    Láttam a játékot, sokat nem játszottam vele, de figyeltem az az eszméletlen sok bugot, amiről szólnak a cikkek. Véleményem szerint a játékról írt kritikák sokkal nagyobb égések mint maga a játék.

    Egy szónak is száz a vége, ez a játék nem nagy durr, de közel annyira sem szar mint amiről a kedves "tesztelők" írnak, feltéve ha van már itt egyáltalán olyan, hogy tesztelő.

    Ugyanis mivel szinte minden site hajszálra ugyanazt írja, ezért gyanus,hogy nincs itt másról szó, mint valamelyik külföldi site tükörfordításáról!
  • ghost2
    #105
    Valaki nem tod segiteni ??
    Nekem P4 ,NVIDIA geforce3 videokártyám ,512mb ram van. (XP PROF. )
    És a legkisebb felbontáson + minden minimumon van
    és mégés beszaggat a driv3r
    PEDIG :Ajánlott: Pentium IV vagy Athlon XP, 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500
    ez MÉRT VAN????????????????????????????????
  • Tomalak
    #104
    Nem tom lehet gagyi cuccaim vannak de ezt az egy játékot nem voltma képes kormányal vezetni bill el viszont egészen jól.
  • Tiby
    #103
    OpT3r - Nekem is ezt csinálja.Nekem az a baj hogy már régi a videókártyám és azért nem indul.Neked milyen a videókarid?Lehet a tiéden sem fut.
  • NEXUS6
    #102
    Én még nem néztem meg, de a fijúknak volt egy előző próbálkozásuk asszem Stuntman volt a címe. Ott is hasonló dolgot tapasztaltam, 1 éven át a nyálamat csorgattam, olyan állat szkrínsottok voltak a mag-okban. Aztán amikor a a havernál megláttam a játékot mozgás közben leestem a székről, olyan gagyi volt.

    Szal, hogy itt sokakban hasonló érzéseket kellt a játék az nekem jelent valamit, még így látatlanban is. De aztán lehet hogy csak keresek valami warez/demót;) róla.
  • Sephi
    #101
    Csak azert nem valaszolok most erre a hozzaszolasodra mert jolnevelt vagyok. Egyebkent belepirulnal.