Driv3r: Bukás a köbön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajánlom mindnekinek!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mit értesz az alatt, hogy nem kell majd semmi a gépnek?
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Nagyon tré gépetek lehet!Nekem 1280ba full grafon semmi baja,még vizem is van a medencébe.Igaz nem egy nagy durr a game,de érdekesek a missiók,és annyira nem trágya benne semmi!Kérdésem pedig az lenne,h hallotam h lehet potkocsit akasztani kocsira? Ezt h kell ? Tudja vki?
Elöre is THX.
Bye
Ja, és akinek gondjai vannak a teljesítménnyel, az a hangoknál kapcsolja ki az EAX-ot, a videóbeállításoknál pedig a "Sync every frame" opciót! Garantált javulás!
Kéne nekem egy kis segítség! Annál a missziónál tartok, amikor Nice-ben elindulunk a spanommal, aki kamiont vezet, én pedig motort. A misszió lényege, hogy én elõremegyek és az ellopandó autókat ellopom, majd a kamion (miközben megy) platójára felhajtok.
A kérdésem az, hogy nekem mindig csak 2 kocsit sikerült felraknom, mert a kamionos mindig elõbb odaért - vagyis hogy a fenébe kell megcsinálni? Mi a trükkje? Vagy valami kód, amivel missziót lehet ugrani? Kösz csáá..
Amugy meg nemértem igazán, biztos vagyok benne hogy egyvalaki irt egy lehuzó cikket és mindenki figyelmen kívül hagyva saját véleményét lemásolta. Másrészt objektív értelmesen gondolkozó tesztelõkbõl elbortultagyú állatokat csinált. Tuti hogy csupa rosszindulatból huzták le.
Én nem sok hasolnóságot vettem észre nfsu és ez között autók vannka mindkettõben.
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
es aki beszol a jateknak az <#mf2>#mf2>-be
Tényleg sok hiba van benne, de azért nem kéne a GTA-t sem isteníteni, mert azok is tele vannak hibákkal, csak ez biztos nem számít másoknál.
Szabolcs1975 - Abban például igazad van hogy nem lehet "kirobbantani õket a gép elõl" mert jó a játék.Szerintem is nem kóser valami - a neten rakták fel ezt a szavazós formát aki letesztelte 2 pontot adott a játéknak az 5-bõl (gondolom tudod mirõl beszélek) 😊.És aszerint járnak el pár játékosok is hogy "fikázzák" de mért kell ezt fikázni?? Minden ember majdnem ezzel játszik!Mi lenne ha például én elmennék tesztelõnek(2005-2010-ig),minden egyes kiadott játékra 1 pontot adnék heccbõl!(de ezt csak úgy mondtam)Szóval aki tesztelte nagyon láma volt.Jó én is elismerem azokat a hibákat némely kártyán hogy villódzanak a textúrák a háznak a sarkán. 😊 na mindegy - a többi no comment.Majd lesz 😊
Erre fel jön a cikk és leírja, hogy márpedig ennek a játéknak az összpontszáma 1-5ig, kettes.
Komolyan nincs semmi bajom ezzel, de milyen akkor az 5ös szintü játék?
ui: továbbra is önnálló, értelmesen és objektíven gondolkozni tudó tesztelõket szeretnék látni, nem kirugott fõsulisokat, vagy bukott gimnazistákat
Egy szónak is száz a vége, ez a játék nem nagy durr, de közel annyira sem szar mint amirõl a kedves "tesztelõk" írnak, feltéve ha van már itt egyáltalán olyan, hogy tesztelõ.
Ugyanis mivel szinte minden site hajszálra ugyanazt írja, ezért gyanus,hogy nincs itt másról szó, mint valamelyik külföldi site tükörfordításáról!
Nekem P4 ,NVIDIA geforce3 videokártyám ,512mb ram van. (XP PROF. )
És a legkisebb felbontáson + minden minimumon van
és mégés beszaggat a driv3r
PEDIG :Ajánlott: Pentium IV vagy Athlon XP, 512 MB RAM, NVIDIA GeForce 3 vagy ATI Radeon 8500
ez MÉRT VAN????????????????????????????????
Szal, hogy itt sokakban hasonló érzéseket kellt a játék az nekem jelent valamit, még így látatlanban is. De aztán lehet hogy csak keresek valami warez/demót😉 róla.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én idáig akitõl csak hallottam, az így, vagy úgy lehúzta a Driv3rt... szal sztem is szar!😄
Jöjjön már ki az a rohadt GTA SA!😛
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ahhoz, hogy a jatek teljesen kiabranditson eleg egy dolog:
A kornyezet fizikaja brutalisan szar. Nekiutkozok egy n+1 tonnas kaminnal egy villanyrendornek, mondjuk 100+ mph-val, akkor ne allitson mar meg az masodperc ezred resze alatt 0 mph-ra! Ha csak ezt es az ehhez hasonlo csalafintasagokat vennem figyelembe, mar azt mondanam, hogy a jatek okadek!
... de nem is sorolom, ez a jatek jo 5let kurvaszanalmas megvalositas mellett. En ugy voltam az elejen, hogy bar a cikkiro lehuzta, megnezem, a cikkiro hulye. De nem...
caddie
felraktam a játékot meg crackelem elinítom pittyen és bezárja ennyi :S
vmi 5let ?
Tényleg ritka sz@rra sikerült ez a játék 😊
Egyébként, FX 5600-al sincs víz a medencében 😛
Még jó, hogy nem vettem meg, na megyek uninstallálni
Egy szó mint száz nagyobb élményt nyújt, mint bármelyik eddig kiadott játék.
A analóg pozíciónálóval kapcsolatban pedig csak annyit, hogy lehet, hogy rohadt burzsuj vagyok, mert telik rá, de szerintem 2005-ben egy sok-sok éven át fejleszett játéknál nézzük már el azt, hogy nem csinálnak belõle billenytûzettel irányított játékot.
Egy igazi szimulátoros nem játszik olyan autószimulátorral, ami kezelhetõ billenytûzettel.
Max, ha majd az autógyártók szériafelszerelésként kormány helyett 102 gombos billenytûzettel árulják a kocsikat.
Mellesleg egy valami teljesen kimaradt a cikkbõl. Az intrók olyan szintûek, hogy ütik a Final Fantasyt.
A GTA San Andreas meg majd akkor söpri le ezt, ha végre megjelenik PC-re, bár valószínûleg akkor is megjelenik majd egy ilyen lehúzó cikk róla, mert a fõszereplõ kéglijében a nem lesz eléggé kidolgozva a dubipapir.
Mondom, vannak benne hibák, de ez a cikk azért ilyen, mert annak írója nem azt kapta, amit akart, nem pedig azért, mert ilyen a játék.
Másrészrõl patcheket, amik javítják ezeket a hibákat nem szoktak kiadni játékokhoz ugye? 😊