X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A Reu+XTM is a játszhatóság határán van, nem sok híja van, hogy élvezhetetlen legyen a játék.
Annyit olvastam a REbirth-topikot, hogy muszáj volt beülni ismét a pilótafülkébe, kár, hogy a gép nem bírná azt a játékot, mindenképp kipróbálnám a lehúzások és hibák ellenére is...
Csak 4-5 xenon-processzor szétlövés kellett hozzá.
Viszont, ha elveszted, akkor nincs másik.
Amúgy tényleg pofás kis bárka, a GPSG szépen dolgozik rajta, dokkolhat a Valhallára, én feltuningoltam 170-re a sebességét is.
Jómagam a 3 délkeleti kalózszektort neveztem ki otthonnak, a Velvet Tears-Mines of Khaderak-Fading Echoest kitakarítottam rendesen, ahogy illik, és behoztam a HQ-t, meg a Mines-ban felhúztam két komplexet.
Viszont nem lehet sehol megvenni azt a hajót a küldi elvégzése elõtt??
Jó viszony kell a Boronokkal és Paranidokkal, valamint megfelelõ mennyiségû pénz és egy bizonyos játékidõ.
Bár a Yacht-nak nem szabadna az ûrben lennie, az csak a küldi ama részénél kerül bele, ahol vontatni kell.
Nekem csak egy rendszerem van, de oda semmit nem hoznak be. Egyedül a Dyson gömb van benn, meg nekem jópár állomásom. A Teladi rendszert kellene megvennem, de ahhoz kell legalább 20 Q, viszont mostanában nem játszom vele.
Adót szed, ha engedjük, hogy a saját szektorban legyen egyéb faj állomása, bár én nem használom ki, nem tûröm a saját szektorban az idegent, bár még a tiltások ellenére is bepofátlankodnak néha, hozzák az Albatrossal az állomást...
Ha a Pontifex Maximus yacht-ját kell vontatnod, akkor még nincs kész a Bala Gi küldetés, különben nem kéne vontatni😊
Találtam egy olyan irást, miszerint ha a bányáért az adõt nem tudják vonni a saját összegbõl akkor elkobozzák az állomást... 😊
Ha van türelmed, akkor a HQ-don, amit szintén, ha jól tudom, ennek a küldetésnek a keretében kapsz meg, szét tudod szedni és utána tudod gyártani. 21 óra játékidõ a szétbontás és utána a gyártás is.
ST script: akkor csak én nem használtam ki sosem. Amúgy ennek is van egy olyan része, hogy adót von, illetve neked adóznak. Szerintem ezt tudtad te bekapcsolni. Én az egyik sztori sorozat megcsinálása közben el is vesztettem a Paranid-i bányámat.
JtP: Nem minden hajó képes rá, amelyik igen, ott kiadod ezt a parancsot, kijelölöd a célrendszert, majd a pontot a rendszerben, ahova ugrani akarsz. Ha túl közel jelölsz ki az állomás mellé pontot, akkor akár 50 km-rel is odébb rakhat a játék a célhelytõl.
Hogy érted RJoco, hogy nem olyan egyszerû?
a. keredesek egy állomás mentes rendszert betolok egy Trading Stationt, át álliton FOE ra a rendszert birtokló fajt, és már enyém a rendszer, utána gyorsan visszaálitom FRIEND-re csak a béke kedvéért És nem árt pár Védõegység 😊 Argon - Prezident's End
b. Szétzuzom az összes állomást a szektorban edire FOE az állapotom, becsapom a Stationt és enyém a szektor, és védem mint csövesek a cuccaikat 😊
Nekem nem tünt olyan nehéznek 😊 Ha valamit kihagytam volna értesits 😊
Nem olyan egyszerû az a foglalás.
a googli meg ojan oldalakat ad ahol már nincs fent. 😞
Az Otas SY meg Akeela\'s Beacon-on van, ha jól emlékszem.
A rendszerben egy hajótól megkérdezve már megmondják.
A. egy Sector Takeover scriptre letöltési linket kérnék szépen vagy akinek megvan irjon rám és megadom a mail cimem, + egy használati utmutatóra mert már hiányos az emlékezetem 😊
B. Hol találom meg az Otas Shipjardot, szectornév kellene.
Kösz elõre is 😊
Üdv
Az Olympos meg talán a HMG é GPSG miatt lehet ütõs. Utóbbi a Hyperionon is alkot rendesen. Ha egyszer látok adományozást, veszek némi rangot a paranoiásoknál , ahogy a teladiknál tettem.
Én már nem is emlékszem rá, hogy tudtam-e. A Valhalla a legerõsebb M0, lehet vele aprítani. A Leviathan, hááát... A küldi nem egyszerû, nekem az egyik kis rohadék mindig meglógott. Se az Odin, se a Titan nem érte utol, én meg nem mehettem túl messze. Nameg baráti rendszerben volt, ha jól emlékszem és a két hajóra nagyon oda kellett figyelnem, mit csinálnak. A végén, sokadjára talán nem is vittem õket, csak én voltam, meg a Valhalla.
A Paranid-ot akkor nem árulom el, ha meglesz, akkor rájössz, miért is egy nagyon jó és izgalmas hajó 😊
Paranid M0 messze van, még a Leviathan is vissza van, pedig megvan rá a haderõ, csak a kedv hiányzik.
Mert van a Xenon CPU, ami csak Xenon rendszerbe szokott szólni.
Amúgy Paranid M0-al menj be Xenon redszerbe, tök jó lehet írtani vele a K-kat meg J-ket 😄
Múltkor meg olvastam, hogy nyugodtan max-ra lehet venni a grafikát, mert alacsonyabbon sem sok fps-t takarít meg az ember, és valóban. Nem is tudtam, hogy az XTM ennyire durván jól néz ki, elképesztõen részletes és brutál jók a fények. Eddig mediumon játszottam extrák nélkül. Most maxon sem lett rosszabb, a zsúfolt szektorok amúgy is lassabban mennek, a Xenon-os küldöt pedig simán meg tudtam csinálni, nem akadt ki a gép, pedig volt ott bõven mozgás (3K 3J 4-6Q 10+ P és P Raider meg az aprólék). Szóval eredményes napot zártam (összejött közben a Crusader harci rang is).
A Valhalla más tészta volt, az hamvaiból támadt fel a Plútó mellett.
Asgard-dal szoktam Q-t foglalni. Na nem szó szerint, de a java részét õ viszi a dolognak.
Kereskedni csak annyit kereskedtem velük, hogy telehordtam a Holdon lévõ Military 10GJ pajzsgyárat EC-vel, Ore-ral, Meatstek-kel és QTube-bal (terran szektorokból megvéve), majd az elkészült pajzsokat megvettem.
Hajóból vettem náluk 1 Aegirt, 1 Asgardot, 1 Vidart és 4-5 Thort.
Szóval nem vittem túlzásba a velük folytatott kereskedést, ha lenne náluk valamilyen foglaláshoz való katonai kiképzõtelep, többször látogatnám õket😄
Amúgy a BEMPC hord a legmesszebb a fegyverek közül, 7km a lõtávja, a GPPC-HMG-SBC 6km körülig lõ, így csak akkor van félnivaló, ha SBC van a túloldalon, az akkor is jobb fegyver sokkal😊
Ha jól emlékszem akkor én GPPC-kel tûzdeltem tele. Nekem ahhoz volt gyáram. Meg talán messzebb is visz.
Régóta megvan már a két EMPC gyár, csak Station Manager+teherhajók biztosítják a nyersanyagot nekik. De most már ezt is eladásra termelem, mert megvan a Valhallára való 72 fegyver.
Én nem emlékszem, hogy ilyen gyárat csak úgy lehetett volna venni. Illetve hatalmas repu kellett a Terran-okhoz.
A vontatással nekem is voltak gondjaim, nem szabadott gyorsan haladni, arra emlékszem, meg lehetõleg a legpontosabban kellett középre lõni, különben elfordult. És lassan kellett gyorsítani. De szerintem izgis volt. Fõleg, hogy egyszer túl közel mentem vele egy másik kavicshoz és volt pukk. Kezdhettem elölrõl.
Igen, a Reunionban én is a Hull Repair Kit-ekkel szedtem meg magam.
Aztán gyártogattam kis drónokat is a dróngyártó hajóval és küldtem be a SY-ba õket. Késõbb meg a Q foglalással szereztem pénzt. A legkönnyebben elfoglalható hajó és 30M-et ér.
Amúgy a Reu-ban is hamar lehet óriási pénzt szerezni a Hull Repair Kit-ekkel😄
Sajnálatos módon Albionnal nem mûködik (én jelenleg ezzel játszom), de Reunionnal tökéletesen megy, érdemes használni ha valaki szép, nagy, redezett komplexeket szeretne építeni. Egyébként legkevésbé nekem is a TC tetszett, az AP annyiban megfogott, hogy van benne tõzsde, amivel viszonylag hamar pénzhez lehet jutni. Már ha ügyes az ember...
Elvileg a legújabb FCC-m van meg, de ez nem tartalmazza az XTM-es üzemeket, de mindegy, max tervezek egy 3-4 GPPC ellátó komplexet, aztán a PPC helyett berakom a két EMPC gyárat, talán elég hozzájuk, csak nem lehet annyira nyersiigényesebb. Egy próbát megér.
A Factory Complex Constructor fent van, de igazából nem használom. A köveket én eddig Centaurral vonszoltam, de szerencsétlen hajó sokszor csak rángatta, forgatta, ugráltatta, és jópárszor leakadt a vonósugár😄
TC nem tetszett.
Tudtommal a FactoryComplexCalculat-or tud számolni mindennel.
Én Ahsley's Fab mod-ját használtam.
És egy hatalmas komplexet építettem Ore Belt-be. Mivel van olyan script, amivel gyárakat lerakás után is lehet használni, így a kavicsra rakott gyárat is mozgathatod. Vagy ami izgalmasabb, én a végefele már úgy csináltam, TractorBeam és húzzuk a kavicsot. Asszem a gyár kellett akkor is rá. Izgis volt nagyon. Nemesis-sel kavicsot húzni 😄
TC-ben igazából csak az új hajók tetszenek (Xenon I és Q marha jól néz ki, na de a Valhalla-csere nagyon nem bejövõs, ronda dolog volt<#gonosz3>#gonosz3>), meg pár fegyver, de itt meg az alfa-béta-gamma hiánya nem tetszik.
Jó ez a Reunion.
Rebirth-et meg csak távolról nézem majd, mert ahhoz combos gép fog kelleni.
Ezzel együtt, sajnos én nem tudok olyan kalkulátort, amiben XTM tartalom is van.
Na de mostanság újra elõvettem a játékot, és jó útra tértem, felrántottam két komplexet Mines Of Kaderakban, Cloth Rimes-t és Computer Components-et gyártok és adok el pofátlanul alacsony áron😊
Amúgy a korábbi problémám megoldódni látszik, az lehetett a gond, hogy a HUB "nem látta" a komplexhez tartozó összes gyárat, ezért nem tudtam egybe kapcsolni. Úgy tûnik, van egy távolság, amin túl már nem lehet a HUB-hoz kötni gyárat, úgyhogy most a kacifántos és kígyózó módi helyett a nagyjából izometrikus kialakításra megyek, már amennyire ez kivitelezhetõ a kavicsok miatt, a HUB-ot meg igyekszek a középtájékra tenni, így összerakható az önellátó komplex.
Amúgy van olyan Calculator, ami tartalmazza az XTM-es gyárakat? Vagy van valakinek infója arról, hogy a BEMPC gyár óránként mennyi EC-t, ore-t, cahoona-t fogyaszt? A két BEMPC gyáramat is összeraknám egy önellátó komplexbe (menne ez is a fentebb írt szektorba, ha már egyszer kirugdaltam onnét a kalózokat😄), így nem kéne megvetetni hozzájuk mindig a nyersit.
Kids, don\'t try this at home!
Sõt azóta csináltak valami újat is vagy lehet az fog most kijönni.
Örtülök, hogy még pörög ez a fórum és jó látni régi motorosokat😊
Kezdõknek ajánlom ezt letölteni.
Kezdésnek szintén a Reuniont ajánlom, esetleg egy kis X-tended moddal megnehezítve/megszépítve.
Remélem még idén kijön az XTC akkor többet foglalkozhatok ezzel a remek sorozattal 😊
Kids, don\'t try this at home!