X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maniac78
A 4.-et, de már gyüjtöm az ötödikre való nyersanyagokat, bár nem tudom találok még vagy sem!

Kell egy szuperflotta, ezek talán megteszik, csak hát a BEMP lesz még gond, gyorsan reput kéne szereznem, hogy megvehessem õket.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

RJoco
csak nem Valhallát javítasz?

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Köszönöm a felajánlást 😊

Nagy kinosan egy teladi kapitany megszánt az univerzum másik végébol elkisértem és sikerült lerakni a stationokat 😊
El se engedem addig amíg nincs egy orcára pénz.
maniac78
Gyüjtögetni és utánna venni kell egyet! Vagy küldessz számlaszámot és utalok rávalót, vagy küldök kölcsönbe egy Asgardot, csak gyorsan, mert szükség van rá Pluto szektroban! <#merges2>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

nem foglaltak, egyszerüen más .job file van nekik kiosztva.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ne aggódj én is jártam így majd a falra másztam tõle !Home of LIghtben 3db Mammuth is volt de tojtak rám mert volt rakományuk már,nálad is ez lehet szerintem a helyzet. ( A Mommuth-ok gyakrn foglaltak ! )
Én Kingdom Edbe mentem és egy Boron TL fogadtam fel .

Valahogy nem akar nekem ez összejönni😞.

Megvan ugyan a sima argon mammoth de nem áll szóba velem.

Neked milyen verziószámú a modod ? Használsz hozza mást is ?
RJoco
Pedig a hajók biztos megvannak valamerre, csak nem ott keresed, ahol vannak. Én most is szoktam találkozni velük és már elég sok játékidõm van.

Amúgy meg nem valószínû, hogy lelõnék a split hajót - hacsak nem kalóz szektorba téved - de hogy ne legyen olyan unalmas a várakozás, míg célba ér, miért nem kíséred el? És akkor biztosíthatod az épségét.

Nos újrakezdtem a dolgot egy darabig ott boklászik a sima argon mammoth az argon prime rendszerben (találtam egyet Elena's fortuneban is) de ezek egy idõ után egyszerûen eltünnek. (split tl hajót találtam az isten háta mögött mire elérne oda ahova rakni akarom a stationt le is lõnék)

Valami ötlet, hogy ez miért lehet ? a 0.7.5-ös XTM mod van fenn a 3.1.07 es bónusz packageval együtt.
RJoco
X3-X3 konverter
Én nem használtam, de mások igen.

RJoco
De van csak te nem találtad meg. Keresd tovább!

Nos nincs sima argon mammoth csak argon suply mammothot talaltam az meg nem áll szóba velem 😞
Jól tudom-e hogy az XTM alatt a korábbi vanilliás mentések nem mûködnek ?
Hogy lehetne XTM alatt használni a korábbi Vanillia mentéseket ?
( ha a vanilliára rátelepítettem az XTM-et akkor a mentések ugyan mentek de nem szerepeltek az XTM-es plusz hajók a hajógyárakban ! )

RJoco
Tévedtem, bármely faj bármely TL hajója jó, csak a rendes neve legyen, semmi extra benne. Pl.: Hercules, stb.
Bármelyik gyárba elmennek, csak a kapukon való áthaladást kell neked állnod.

RJoco
Tudom.
Bár 615 milláért nem fogom megvenni, akkor maradok Last Frontier-ben vagy az elötte lévõ Unknown Sectorba költözöm. Vagy más kihalt Unknownba.

RJoco
Sima Mammoth-ot keress vagy Argon Mammoth-ot. Más nem jó.

Az XTM modban nem lehet tl class hajot hívni station szállításhoz ?

Összekereskedtem 3 milla creditet és szeretnék venni vagy két stationt de hiába megyek oda az argon suply mammothoz csak annyit mond meg, hogy hol a legközelebbi shipyard vagy equipment de nem lehet felfogadni ráadasul idönként eltûnik órákra és nem is lehet megtalálni.

Ez így normális ?
vanilla: azonkívül hogy a neveden van, semmit.
Sector takeover: nos ezesetben az adót nem te fizeted, hanem az npc gyárak fizetik neked amelyek betelepültek a szektorodba.

NONPLUSZULTRA
Milyen elõnyökkel jár egyébként, ha lesz egy Player szektor????

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

maniac78
Nálam már túl régóta hirdeti 615 milla az ára, de talán csak ingyen kéne. Ha máshová is betelepülhetsz minek fizetni is érte?

vigyázz mert ha avarice lejár, többé nem lehet a tied.

RJoco
Még nem, ezerrel foglalom a P-ket.
Most volt egy Xonon inváziós küldim is, kilõttem 49 hajót és kaptam érte 11 millát.
Lassan kellene foglalnom egy Carrack-ot is, mert a kisebb hajókat (L, XL) nem tudom hova dokkoltatni az ellenséges szektorban.
És ráadásúl Averice-t is elkezdték hirdetni. 50 millió a kezdõár.
De nemsokára elkezdem foglalkozni a plotokkal, mert elég sok jó hajót össze lehet szedni.

maniac78
Boron Angel plot? Valaki? Elakadtam!

Valaki próbálta már a Star Wars modot az X3 alatt ?
Én mi nap kipróbáltam a SW 0.21 mod-ot de semelyik SW hajót se adta be a shipyardokba ! 😞

RJoco
Nem lámaság, az a gond, hogy vándorolnak a fájlok, sajnos.

Köszi a segítséget 😊

Köszönöm szépen innen sikerült, bocs a lámaságért 😊
RJoco
Találtam neked egy linekt: innen leszedheted.
Ez az oldal tartalmazza.

Amúgy gúgli a te barátod!

Maniac78 köszönöm a választ valoban arra gondoltam az angol leírás alapján hogy lehet új hajót venni egy mk3 as pilótának 😊

Más problémám is van : le szeretném tolteni az XTM modot annyit dicsérgetik itt a fórumon de egyszerûen nem megy nekem arrol a linkrol sem operával sem explorerrel nem hajlandó megnyilni.
Öszvissz ennyit ír ki az opera: Az URL át van irányítva erre a címre: . Kattintson a hivatkozásra a folytatáshoz.
Az explórereren megjelenik egy link hogy kattintsak rá de hosszas várakozas (legalább félóra után) kiirja h nem elérhetõ 😊.

Valami ötlet mit rontok el ?
BBS-en kell keresni egy kalóz üzenetet, amely bele hackel a gyárakba a szektorba. Random lehet megtalálni.

Kérdés :
Na véletlenül eltalálok egy szövetséges gyárat és ezért ellenségesé válik, hogy lehet újra békét kötni vele ? ( a szektorban lévõ legnagyobb hadi hajótól már elnézést kértem, nem is lõnek már rám de a gyár továbbra is ellensége !

FAQ-ban le van írva mi kell hozzá és hogyan mûködik

maniac78
Mk 3-as pilótát sehogyan, csak a szoftvert bírod "áttelepíteni", de akkor nulláról indul a pilóta skillje. A szoftvert pedig mint rakomány kell kezelni és áttenni (mert az is <#nyes>). Ez persze további megoldásokat igényel, de szerintem te skillel együtt akartad volna!

Sziasztok.

Nemrégiben kezdtem játszani a játékkal, nagyon bejött az EVE után <#wink>, és lenne egy problémám.

Elolvastam a fórum elsõ 30 oldalát de azon nem volt válasz a gondomra úgyhogy bocsánat a láma kérdésért de egyszerûen képtelen vagyok rájönni arra, hogyan lehet egy mk3-as pilótát átültetni egy másik hajóba, vagy ennek van valamiféle feltétele is ?
Ha valaki kicsit egyértelmûbben le tudná nekem irni mint ami a manuálban van (csak angolom van és ugye hiányos az angolom ugyhogy ... nincs véletlen egy magyar valahol ?) annak nagyon szépen megköszönöm.

Elõre is köszi a választ 😊
RJoco

RJoco
Hát a Pluto kész Valhalla temetõ, de megvan az Asgard.
Elég király hajó, ha rádokkolok bármivel, aminek lent van a pajzsa, azonnal feltölti. Igaz, hogy ledokkolásnál nem szabad benne ülnöm, mert akkor a teli pajzsot is lenyomja 10%-ra. Ráadásul a 10GJ pajzs elég jó védelmet ad.
Már -420 a Terran repum, meglátjuk, be tudok e menni a Moon szektorba elhozni a másik Asgard-ot.
A P2P ugrás kétszer annyi EC-t eszik, de nagyon hasznos. Bár kapukon is tud közlekedni, igaz eddig csak kifelé próbáltam.
Pár kép róla, meg a rajta dokkoló Titan, HCF, Q-ról nemsokára honlapomon.

RJoco
Hát akkor neked ez príma kezdésnek, bár nem tudom, pontosan mennyi van belõle lefordítva.
Ha tudsz angolul, akkor semmi gond, mindent megértesz.
Én nem tudok angolul, csak amit a számítógép és a játékok révén összeszedtem, viszont nagyon jó leírások vannak hozzá és itt is segítenek, ha kell.

RJoco
Ha honlapomon szétnézel, akkor találsz ott néhány jó videót, meg képet.
Illetve a youtubon, meg ehhez hasonlókhoz is találsz sok videót

grebber
Nem én fordítom bár tudnék angolul! Én csak linkeltem.Addig bele sem kezdek amíg nem lesz magyar mivel közöm nem lenne mit kell csinálni!

Next PC upgrade: 2022

RJoco
Igen, de maradok az angolnál.
Pedig baromi hamar hozzá tudnák szokni, csak van egy-két furcsa része:
-Hangár: 5 hajók
-Naperõmû Gyár(asszem ez a neve)
Szóval elég furcsa egy-két dolog, de ha az egész meglenne és valaki így kezdené a játékot, annak biztos jó lenne. Csak ne rakjon rá modot, meg scriptet, mert az már angol lenne ugye és úgy nem az igazi.
Sok sikert a további fordításhoz, ha még folytatod.

grebber
Ezt a részleges magyarítást probálta már valaki?

hát ha szereted az ûrszimulátorokat, akkor igen, érdemes. Ám ha nincs türelmed évekig eltartó játékmenethez és komplex betanulási pontokhoz, akkor ez nem a te játékod.

Desiderata
most PC Guruhoz adják, érdemes megvenni? demó nem indul el, pedig gépem megvan hozzá
grebber
Akinek fent van a game kérem próbálja ki ezt a részleges magyarítást!

www.mmportal.atw.hu innen tölthetõ.
A magyarítás minõsége érdekel.Nekem nincs itthon a game sajnos nem tudom tesztelni!

RJoco
Sok sikert hozzá, jódarabaig el fog tartani 😊

RJoco
Nekem a Faunus-omon volt alapból Jumpdrive, csak EC-t, meg Navigációs szoftvert kellett rádobnom.
A Valhalla meg elvileg tudja a P2P parancsot, így könnyen a HQ-hoz lehet ugratni és bedokkoltatni. Fõleg amíg nem vagy a szektorban, addig nem is lehet semmi gond.
Amúgy tényleg necces, de eddig nekem 500 EC fölé nem ment az ugráshoz szükséges energia.

maniac78
Ja bocsi, a raktér szorzó van mellettük.
És valszeg rendet teszek már végleg a kalóz szektorokban a Valhallákkal.
Kezdenek az agyamra menni, hogy mindig megtámadják a hajóimat. <#violent><#violent>

maniac78
Terran Valhalla roncsszükséglete:
13 239 Energy Cell *1 13 239
3 309 Ore *8 26 472
330 Silicon *18 5 940
1 103 Meatsteak Cahoona *4 4 412
441 Rastar Oil *6 2 646
220 Teladianium *5 1 100
165 Quantum Tubes *5 825
661 Computer Comp. *1 661
264 Microchip *2 528
147 Crystal *4 588
315 Cloth Rimes *2 630
Ez összesen: 57 041

Szóval valóban elfér benne (kissé neccesen), de igazad volt. Csak ennyire nem merültem bele, mert ugyebár ugrásra is kell EC, meg a pajzsok /mamuszra + a Valhalla se legyen pajzs nélkül, mert ki tudja milyen állat hajt majd bele ugrás után. <#falbav>

RJoco
Hát nem aprózod el.
És mire fogsz használni 3 Valhallát?
A mamuszt meg nem fogom bebizonyítani, mert nekem nincs de számításaim szerint elégnek kell lennie. Hacsak, minden játéknál más és más a nyersanyag szükséglete a roncsoknak.

maniac78
Pontosan a fogócskára gondoltam!

eleldiablo
Jelenleg a 3. Valhalla készült el, úgyhogy mennek a Phoenix-ek a bontóba. És mamusz nem elég hozzá, ezért az Asgard!