X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nincs mese ki kell ugranod onnan és egy darabig mást kell csinálnod, nálam ez segített!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Miért nem lehet kilõni egy nyavalyás K-t? 2-t már elintéztem, a 3.-nál mindig kifagy a játék!
Pedig amig az ott van, addig nem tudom elfoglalni a 2 Q-t. Már rég lenne 60 millám, ha....
Elvileg igy kell eljárni.
Bõvebb infót Amaro oldalán találsz Kisviku leirásában.
Általam használt scriptek a honlapomon, néhány képpel és videóval is.
A modot csak feltelepíted, a scriptet pedig ezzel aktiválod.
Szoval megvan az alap X3 ebbõl induljunk ki. Na akkor ez az XTM (ha errõl az oldalról le tudom szedni, valami 6 mega?:S)akkor az mert ezek az új hajók jól néznek ki, és én is ki akarom takarítani egyszer az xenon szektorokat. Legyen benne M0, M7 (gondolom ezek XTM esek) Akkor legyen még benne, az amit írtam, az a vadászrajos cucc, meg hogy a nagy hajót/hajókat pl 3 -4 Titant bezavarok egy xenon szektorba , és azok kezdjenek el nekem szépen pusztítani. HQ se ártana, ahol a hajókat lehet gyártani. Dióhéjban ennyi. Bocs ha sokat értetlenkedek, de rég játszottam már ezzel és XTM em se volt még . Ja és Maniac köszi a válaszokat a képeket végig néztem nagyon jók. (még valami, ha nem az az XTM mod az a 6 megás akkor mit keressek?)
Neked sikerült foglalnod TC-ben? Vagy nem foglalkozol ilyesmivel?
És az XTM -hez milyen modok patchek meg miegymások kellenek?
Hmm..... szerintem alapból van olyan parancs a vanillában, hogy attack all enemies és protect me. Scriptek nélkül ez a legjobb parancs erre.
Képet pedig egy kis google használattal találsz bõven.
Nekem az alap X3 van meg semmi turbó nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék olyat csinálni, hogy mondjuk van egy titan om vagy csak egy sima vadászom mind1 és kiadni olyan parancsot neki, hogy járõrözzön, vagy ölje az ellenséget abban a szektorban. Fõleg a Titant kéne erre rábírni, de a vadász se ártana ilyen parancs neki, hogy kövessen és védjen meg, esetleg egy egész vadász raj, nem csak 1szál vadász.
Még valami: Olvasgatom itt azt hogy valhalla sonen meg miket még :D Jól hangzanak, ezek milyen kiegészítõben vannak benne, esetleg valami képet valaki lökne az új hajókról?(már rég játszottam x3al aztán msot újrakezdeném:D )
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha a HQ-ban gyártasz le hajókat és adod el, azok is megérik.
Nemrég találtam róla egy táblázatot, ami mutatja, hogy miért mennyit kapni, mennyibe került.
Az Ozias-ból elég egyenlõre egy is, késöbb úgyis berakom a HQ-ba, aztán lehet belõle sok.
Xenon Q-k bedig vannak dögivel, csak Xenon szektorokban kell õket keresni.
Én asszem a Core 12-ben fogtam a 3-at. De a jobb felsõ alattiban találtam 2-t is.
Asszem a HQ olyan 2-300 milla körül van hajóval.
Az Ozias roncsnak nagyon örülök mert a Goner küldit leszámítva nem lehet máshogy hozzájutni.
Egy fiatal hõs botkormánnyal a kezei közt
meglátott egy Xenon Q-t.
Gondolta elfoglalja és megakadályozván át-
lépését a pocsoján, gyorsan oda ugrott.
Ekkor vette észre, hogy 3 Xenon Q tömörül
a kapunál.
Nem is habozott, hívta hajófoglaló flot-
táját és elfoglalta mind a 3-at.
Jó pénzt kapott az Argon hajógyárban.
De pl. egy Faunus összerakás olcsóbb volt, mintha megvettem volna.
Hajókat úgyis foglalok, pajzsot találok rá.
Az EQ dock is sokkalta olcsóbb, mint megvenni és ráadásul milyen hasznos.
A hajó kisérõs küldik meg mind olyan hajókra vonatkoznak, amivel inkább harcolni lehet, mint kereskedni.
De pl. ha President's End-ben összerakosgatod a gyárakat, akkor eredeti helyükön lesznek, nem kell neked lepakolni õket és valsz a kereskedelemben is jók lesznek. Csak a Kha'ak Cluster-októl kell megvédeni a szektort.
1. A roncs javítás azért jó:
a) nincs megfelelõ repud, akkor nem tudod megvenni (terran)
b) nincs elég pénzed, de van komplexed, ami úgyis megtermeli a nyersanyagokat. Így spórolsz néhány 10 millát.
2. Sérült hajó:
a) nincs megfelelõ repud
b) felszerelt hajót kapsz
Most ennyi jutott eszembe.
Na ennek mi értelme van ? Meg a roncsmentéseknek sincs értelmük mert annyiért állítod helyre a cuccokat amennyibe újonan kerülnének. Szerintem ez tök szar mert így csak poénból játsza meg az ember az ilyesmit.
De azon filózok hogy újrakezdem kalózként és ezzel a Cargo bay shield cuccal fosztogatom a népet meg minden. Izgalmas lehet ha mindenki ellenség :)
Persze megvan. 12 TS tud rádokkolni. Nagyon király!
Nem hülyeség a szektorfoglalósdi, fõleg, hogy fenn van a SectorTakeover script. Így csak védeni kell a szektort, miután leraktam a TD-ot. Meg persze elfoglalni a mellette lévõ azonos beállítottságú szektorokat :))
Ha megvannak, akkor elvileg nem kell védeni, mert nem fogják támadni.
Legalábbis ilyensmit olvastam a leírásban, bár az angol tudásom = oldal fordítása ...
A Goner küldi végeztével kapsz is egyet ingyen. Tehát a hajó Goner Ozias. (a küldetés során Stian vagy Stain néven emlegetik)
Ez a szektor elfoglalósdi meg nem felesleges ? Úgy tudom visszatelepülnek akiket kiritkítottál. Tehát amint tovább mész egy másik szektorra már jönnek is vissza. Vagy nem ?
Amúgy én sem azért szedem össze a nagy hajóket, mert milyen jó velük furikázni, hanem, hogy meglegyenek.
Illetve csak bizonyos hajókkal lehet más hajók elfoglalni. Egy Sohnen M0-át elég ehékes sima hajókkal. Még a Valhallát i pik-pak kilõtte.
Ehhez kell az Otas M0 és az Otas pajzshajó. És ki tudja mennyi katona...
Aztán ha megvannak, akkor egymás mellé állítom nagysági sorrendben a hajóimat és jöhetnek a képernyõlövések.
Nameg az Xverzum elfoglalásához nagyon sok hajó kell. Nem olyan egyszerû azt. Egy BSG-vel simán átmasírozok rajta, dehát az 200 GJ pajzs...
Bár valószínû másra használjuk azért nincs nekem gondom vele.
Jó a W7, eddig ment vele minden, amit akartam.
A kompatibilitás kapcsolgatása nem segített. Gyanítom, valamelyik mod miatt lehet, de nem volt hangulatom keresgélni. Eddig is ezeket használtam.
De ehhez a script-hez kell mást is csinálni vagy elég ha aktiválom a script editort ? Be kell oda írni valamit vagy mi ?
Enélkül sehogy sem lehet mûködésre bírni ? Nem szeretnék mindent tudni az ellenséges hajórol. Csak annyit mint amennyit most.
Hogyan? Mit kell twíkelni hozzá? Ezt eddig hiányoltam.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
A script editort úgy tudod beindítani, hogy a pilóta nevének megadod a Thereshallbewings szót. Ekkor 5-15 másodpercre "lefagy" a játék, majd visszaáll minden, de elérhetõ a script editor. Nem kell visszanevezni a pilótát, mert ha jól adtad meg a kulcssót (kis-nagybetû, két db "l" egymás után), akkor nem nevezte át.
Az elsõ "l" beírása után várj kb 2 másodpercet, mielõtt a másodikat is beírnád!
Ez után ebben a játékban (azaz amíg újat nem kezdesz), aktív lesz a script editor...
Hallott már valaki a cartel shield hacker dologról ? Nem értem pontosan de mintha egy külön script lenne. A scrip editornak engedélyezve kell lennie azt írják hozzá. Ezt a thereeawsome vagy mi a francra kellene átírni a nevet ehhez. Ezt elég egyszer megtenni és visszaírható az eredeti név vagy ezen a néven kell hagyni ?
Szóval hogy az ördögbe kell feltelepíteni ??
Lehet, hogy elkiabáltam a Reunion és a W7 x64 (végleges, Enterprise verzió) kapcsolatát. Pár órányi játék után "kifagy". Igazából nem fagy, mert CTRL-ALT-DEL, feladatkezelõ indítás után lelõhetõ és lehet ismét használni, de megáll. Illetve néha simán kilép. XTM, és egy halom vele kompatibilis mod...
Ugyanebben a variációban, ugyanezen modokkal, 32 bites RC-n jól mûködött... <#szomoru1>#szomoru1>
Na megyek TC-zni...