X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Majd visszasírod a csendes idõket mikor nem jöttek a 11éves lámák a láma kérdéseikkel..
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(Kövezzetek meg <#integet2>#integet2>)
I ran the Review Code on my friends 9600xt coupled with 1gig of RAM and a 2600 Athlon XP. We ran the review code at 1024x768 with max settings. We ran at an average of around 20 fps and the game looked amazing so im sure a system such as a Athlon 64 3000 and a 6600gt will be fine with this game.
Alul van 4 kép. Asszem beleszerettem az Argon Novába <#vigyor5>#vigyor5><#love11>#love11>
The_Abyss wrote:
These are indeed 'borrowed'. But if you want one of these DVD versions, you'd better get your orders in now, or else order from the Egosoft shop, as stocks are very limited...
Sweet. Very Happy This means Gogamer.com will indeed ship out DVD version of X3 this Friday.
Meg lesz ez törve ezen a hétvégén 😊
UI.: UKban már 28án elérhetõ lesz. November 5 az amerikai megjelenés...
Viszont hol is vannak azok a képek, amelyek 3. kozmikus sebességel haladó ûrszonda burkolatát mutatják? 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Marpedig idezzelek teged, "irányítod a hajót a joyyal billel közben pedig az egérrel nézelõdsz jelölsz ki célpontot"
Akkor probalj pontosabban fogalmazni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezt magyaráztam hogy az egerészéshez nem kell elengednem a joysticket... De úgy látszik valaki eszecskéje nem fog úgy mint a nyelve... Egy progi segítségével a Hat switch kiváltja az egeret ember ezt magyarázom....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
El is kepzellek, hogy bal kezeddel a billentyut nyustyolod, jobb kezeddel az egerrel korbenezel, es a szadban meg a joystick amivel toloerot szabalyozod dugohuzo kozben.
Szoval en hivo vagyok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az hogy fantáziátlan vagy és el sem tudod képzelni, hogy máshogy is lehet játszani mint ahogy a te maradi fejecskédben elképzelõdött áhhh az nem lehetséges😄 Olyan nincs amit te nem tudsz elképzelni😄
"irányítod a hajót a joyyal billel közben pedig az egérrel nézelõdsz jelölsz ki célpontot"
Vegyel akkor inkabb egy VR sisakot.
A 2ben az csak annyi volt hogy amíg nyomtad addig nézted, itt valószínû rögzítve marad miután odanyomtad...
És szerintem ez ezerszer jobb mint a régi rendszer. Tény hogy nehéz megszokni....De jó.
Én már nagyon nagyon régóta így nyomom a mechwarriort 😊
Mutasd mar be nekem, hogy joyyal es billentyuvel iranyitasz, es kozben az egerrel nezelodsz.
Biztos te valamit tudhatsz. 😛
Bizonyíték 😊 A hajó végében ott van az a kékes rész, na az a pilótafülke..
UI.: Szerintem gyönyörû ez a gép.....ez lesz az egyik kedvencem az tuti 😊
Most igy elkepzelek egy forgathato gombkamerat a hajo tetejen, mas perspektiva nem igen lehet, ha nincs fulke.
Ez meg kiabranditobb igy.
És ez miért lenne jó? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bocs én azt sem tudtam mi az a klasszikus fizikai törvény amíg le nem írtátok de õszintén nem is érdekelt mert logikusan kellett volna csak végiggondolni...
ON
Nem tudhatod hogy a célkereszt mozgatható lesz-e és éppen olyan helyzetben készült-e a shot. Ezen a shoton oldalra néznek az általatok szénásszekérnek nevezett hajóból és a célkereszt mozgott a képernyõvel... lehet hogy a függõleges tengelyen is mozgatható lesz a célkereszt...
Na de a klasszikus fizikai torvenyeket is elfelejteni ? <#hehe>#hehe>
raadasul ugy, hogy kozben meg lebassza az embert, hogy milyen hulye ? :p
On:
Na mindegy visszaterve en nem vagyok annyira elfogult a jatekkal szemben, hogy az ilyen valtozasoknak orulnek.
Mert eleg kiabrandito, hogy latom az urhajo orat ugy mintha rajta ulnek es elol meg egy celkeresztet.
Kisse viccesnek hat.

Latom ertesz a temahoz.
Neked a 3. kozmikus sebessegre van szukseged a fold gravitaciojanak elhagyasahoz. 😛
Kicsit szallj magadba es nezz utana, foleg ugy hogy nagykepuen, megkerdezed az embertol, hogy hol tanult barmit is amikor hulyesegeket irsz alapbol.
"kozmikus sebesség
Az égi mechanikában és az ûrhajózásban fontos kritikus sebességek összefoglaló neve. Az elsõ kozmikus sebesség (körsebesség) az egy égitest körül körpályán haladó test sebessége (a Föld felszínén ez 7,91 km/s, azaz kb. 28000 km/h), a második kozmikus sebesség (szökési sebesség) az égitest parabolapályán való elhagyásához szükséges sebesség (a Föld felszínére 11,19 km/s). A harmadik kozmikus sebesség a Naprendszert parabolapályán elhagyó test indítási sebessége (a Föld távolságában 42,3 km/s)."
Skac, szerintem ezt a témát hanyagold... Úgytünik nem tudsz elszakadni az ûrruhás próbálkozásodtól. Ha nem tetszik a pilótafülke nélküli nézet, és nem tudod elfogadni, hogy erre teljesen reális lehetõségek léteznek, akkor feleslegesen tépem itt a szám. Van egy elképzelésed, és szigorúan kizársz bármilyen más lehetõséget...
De minnel nagyobb a sebesseg annal nagyobb a valoszinusege, hogy hogy szetszaggatjak a mikrometeorok a setafikalo testet.
Lattam nehany urszonda burkolatat, hogy mit csinal veluk a neha mindossze mikronnyi por ki. Raadasul azoknak a sebessege mindossze 3. kozmikus sebesseggel repulnek az urben, mmeg sem kozelitve a 20000Km/sec sebesseget.
Ez hihetettlen. Nekiállsz itt pedálódzni a XXV.sz. technológiával, de azután jössz megint a XX.sz. technológiával, mint példával. Természetesen majd tudnak csinálni az igényednek megfelelõ pilótafülkét, de ûrruhát, na azt nem...
Amúgy légyszives mutasd már meg nekem is azokat a képeket, mert ilyen engem is nagyon érdekelne. De olyat, amely olyan szonda burkolatát mutatja, amely 3. kozmikus sebességre gyorsítottak, vagyis elhagyta a Föld gravitációs mezejét!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
De
Az X-ekben van pajzs, nem? Ûrruhán nem lehet?
Na, mikrometeor kérdés megoldva.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
#127: Ez egy sci-fi. Nem gondolod, hogy pár száz év múlva már simán lesznek olyan anyagok amiknek nem jelent problémát egy mikrometeor?