X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Nekem egy 9800pro-n elég lassú. mindegy hogy 1280*1024-ben max grafikán, vagy 1024*768-ban low grafikán kb ugyan annyi FPS-t produkál (15-17, és néha 10 körülre leesik) a Fraps szerint. Sajnos az élvezhetetlenül lassú. Probálgatom a H-val a HUD-ot KI-BE kapcsolgatni, de se FPS értékben nem látok eredményt se a képen sem semmi változást, pedig megnéztem a bill kiosztásr és a H-van rendelve HUD-hoz...
Na mindegy ez számomra picit csalódás, hiszen nagy X fan voltam, vagyok, de kérdés, hogy ilyen gépigény mellett leszek-e...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
De minek optimalizáljanak, ha a videókártyagyártók érdeke az,h. minél többet kaszáljanak, mindenki megvegye a fél évente kijövõ újabbnál újabb videókártyákat.
De nem azért írtam ide,h. összevesszek valakivel, hanem,h. megtudjam elmegy-e a gépemen. Ez elég fontos lenne.
Mondjuk, ha FX5600 kikapcsolt HUD-al megy 14-17 FPS-el, akkor olyan nagy baj nem lehet. 😊 Fõleg, ha veszek még 512 RAM-ot.
Értelemszerûen azért nincs crack, mert még nem tudták feltörni. UFO:Aftershock október 21-én jelent meg, és még ahhoz sincsen semmi.
Amúgy game hanyas StarForce-t használ? 3.6 vagy 3.5 ?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Én sem veszem meg addig a game-t amíg nincs hozzá megfelelõ gépem😊 sõt addigra le is megy a game ára😊 és ez nem az a játék amit 1 hét alatt végitolok😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hanem az, hogy elbírja e a vid kari vagy a RAM az adott game-t vagy nem.
Úgyhogy szerintem ne kezdjünk bele a "fújj rohadt kiadók miért nem gondolnak szegény magyar Pistikékre és Jancsikákra mikor játékot írnak" témába...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tudom, nem ez a legszûkebb keresztmetszet, de videókártya cseréhez nincs "kedvem".
Azt szeretném megtudni,h. Athlon XP2200+-vel, 512MB 400mhz-es memóriával, Radeon9600Pro (400/250) videókártyával mire számíthatok (esetleg kikapcsolt HUD-al)?
Nem tudom,h. megéri-e megvennem.😊
Köszi
<#sniffles>#sniffles>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Lehet hogy vehetem meg megint.
😊
A HT a Hyper Threading rövidítése. Lényegében annyit jelent, hogy a proci virtuálisan egyszerre két szálon futtatja az utasításokat. 5-10%-os sebességnövekedést lehet vele elérni.
Figyelj, a probléma az, hogy jelen pillanatban a videó kártyád az egyik leggyengébb amit a piacon kapni lehet, olyanyira, hogy pl. még ebben a táblázatban se szerepel, ami azt jelenti, hogy, ha kb. 1 FPS azaz egy darab van akkor már örülj neki és ha kiizzad magából kettõt akkor szerintem gyári hibás szériád van <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Most nézem milyen cofigod van...neked mennyivel fut a game? Hány FPS-sel?
Lényeg amire kiváncsi vok, h ha veszek bele még 1 512-es ramot mire számíthatok...mert ez így katasztrófa
De ez egy rendkívül rossz húzás lenne, és komplikálná a dolgot.
Így marad a szabvány kereskedelmi modell, ami vagy tetszik vagy nem.
Nem nagyon lehet lemodellezni a valós élet kereskedelmét.
Ha valamibõl hiány van, akkor jó profitot lehet termelni, és ezt tudják az AI kereskedõk is, és a player is. Ha viszont ezt kihasználva, túltermelés vagy túlkinálat lesz az adott termékbõl, akkor értelem szerûen leesik az ára, profitnak fuccs... Szóval szerintem azért nem olyan kiszámitható dolog ez, hogy emiatt egysikúvá váljon az X3. (Természetesen sohasem lesz olyan összetett, mint egy MMO..., de talán nem is ez a célja)
Viszont nem gepies a jatekosok reakcioja.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehat az emberek egymast kozt kereskednek, es az egymashoz valo viszonyuk is nagyban fugg a masik karakter hozzad valo viszonyulasatol. (Sajnos fizetos de az ingyenes 14 napos kiprobalasi lehetoseget leirtam a #328-ban).
Hogy mire erted a "kicsit tobbet ad?" azt sajnos nem ertem. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Talan majd ha, kijon valami turheto javitasu valtozat.
Addig marad az EVE online, mert az nyujtja azt amit a X3-nak kellene.
Hát szerintem én sem nagyon fogom akkor erõltetni most még a storyline-t.
Szerzek némi pénzt és veszek egy teherhajót, amivel összekaparok némi alaptõkét a birodalmam épitéséhez 😊 Aztán majd jöhet a storyline újra. Mégegyszer megaThX Mayan.
En kb 3 kuldetessel vagyok elotted, de eddig nem adtak semmit. Abba is hagytam a sztorit, es nekialltam kalozokra vadaszni. Sokkal konnyebb mint az X2-ben, elso kiserletre elkaptam egy M3-ast, es egy az enyemnel joval gyorsabb M2-est, amit az M3 arabol fel is szereltem. 😊 Aztan ezzel elkaptam meg 2 hajot, mikor jott egy aramszunet. 😞
Az elsõ mission közben nem robbantottam fel az egyik ellent, hanem ki akartam próbálni, hogy el tudom e foglalni. Saját hajóból Eject, másik hajó megközelit, (tutorial irja is közben, hogy hogyan lehet gazdátlan hajót elfoglalni), ....és itt semmi. Nem tudok beszállni a másik hajóba sehogyan sem.
Kell ehhez valami spec cucc?? Vagy itt az elején ez még nincs engedélyezve?
Vagy csak szimplán béna vagyok?<#nemtudom>#nemtudom>
(Egyébként addig-addig szenvedtem, mig nekirepültem a hajónak és kampec<#nevetes1>#nevetes1> )
----S_P_O_I_L_E_R veszély!!!!!-----
Szóval patrol küldi megvan. Utána némi ugra-bugrával a kristály is visszaszerezve. Most valami egyéb csókát kell keresgélni, ehhez Freedom's Reach-be el, verseny végre (harmadjára) megnyer, irány Ore Belt, már majdnem odaér amikor gép kifagy 😊))
---------
Szóval esetleg lehet számitani valami kis pénzügyi támogatásra a storyline folyamán, amibõl már el lehet indulni az Argon Buster-em eladása nélkül?
Merthogy ez az 5000Cr, ami közben 2500-ra apadt, nem elég semmire.
Egy rozzant Mercury is elég lenne ehhez.
(Ja...normal-on kezdtem.)
Mondhatom, ez elég bíztatónak hangzik, mivel az X2-re tavaly vagy másfél hónapot vártam.Látjátok milyen jó nekünk ez az EU? 😊
Ja, és hogy egyáltalán kaptam egy visszaigazoló levelet, ez sem semmi! Elõzõ rendelésemkor semmi ilyet nem kaptam, látszik, hogy sokat változott az Egosoft.