X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk olvastam olyat hogy pár óra játék után kezd bepörögni a gazdaság, az elején meg lanyha, de hát én játszani akarok, nem SETA-zni 😊
Jó, sajnos kezdünk hozzászokni az ilyen óriási helyet foglaló játékokhoz (pl.Battlefield 2 vagy HL2,stb,stb) de azért nem rossz.
Az ajánlott konfig a min. 1 Gb ram és a 256 Mb-os videókártya, meg ugye az ehhez tartozó processzor is...
Tegnap "belecsekkoltam" 😊, nálam csak kicsit szaggat, bár visszaveszem a felbontást, mert minden nagyon apró a HUD-on és kifolyik a szemem, mire észreveszek valamit.
Most sikerült bebizonyítaniuk, hogy tényleg pontosak.
A lényeg, hogy azért írtam csak ide, hátha lesz még valaki, aki szeretné megrendelni tõlük.Én tudok segíteni,hogy mi a menete a rendelésnek.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Megérkezett!
Írd és mond 2 nap alatt megjött a rendelésem.November 8-án adták fel Egosofték és ma 10-én már itt is van.Azért tényleg sokat fejlõdtünk (sajna csak ezen a téren) az EU-ba lépésünk óta, mivel ahogy már említettem, tavaly ez másfél hónapomba került, mire megkaptam.
Rögvest meg is nézem, addig is itt van a borítója:
Most már én is látni fogom, mi ez a szarul futása a proginak...
http://www.valfisken.com/X3Ships.xls
Esetleg a bányán kivül még jó ötlet lehet a belsõ Argon sector-okban Wheet Farom-ot épiteni. Egy csomó hi-tech gyárnak ott szüksége ilyen nyersanyagra.
Kiváncsiságból benéztem Boronékhoz is, ott meg energia nincsen.
Hihetetlen hogy le van pukkanva a galaxis, alig birok kereskedni valamivel, mindenbõl hiány van.
Nincs valami jó tippetek az elejére?
HOGY LEHET ÁTSZÁLLNI EGY MSÁIK HAJÓBA, AMI UGYANAZON AZ ÁLLOMÁSON VAN DOKKOLT ÁLLAPOTBAN?
X2-ben a ship infó menüben volt egy aszzem Change ship, vagyz change your current ship menü és kész gyakorlatilag dokk után nyomtam egy S+X-et kijelöltem a hajót és kész!!!
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Köszi a jelszó tippeket, nem jött be egyik se. Adna valaki priviben egy torrent linket, ami nem jelszós?
Akit esetleg érdekel :
X3 Resources
Még nincs túl sokminden itt, de gyorsan fejlõdik.
Hamarosan számszerû leirásokkal mindenrõl ami repül, lõ, vagy csak úgy van az X3-ban.
Egosoft forum
Itt pedig némi segitség/ötlet azoknak akik ship capturing-gel szerzik meg a napi betevõ falatokra valót 😊 Tudom, ez az X2-höz készült guide, de nagy valószinûséggel alapnak felhasználható az X3-hoz is.
http://www.pathfinderstudios.com/
Az elsõ két mission leírása van itt, az elsõben elég részletes kezelési útmutatóval. (fontosabb billentyûk, stb...)
----S_P_O_I_L_E_R---- (esetleg)
Ore Beltben végre megleltem Thomas-t (vagy valami ilyesmi nevû elvtársat).
A vele történt beszélgetésbõl kiderült, hogy a továbbiakhoz szükség lesz valami eszközre. Az Argon Equipment Dock-ban bejött valami animáció, kedvenc papunk beszélt volna hozzám, de sajna az állomás default üdvözlõ szövege volt csak hallható. Ezért nem tudom mit mondott az az idétlen pap. Mit kellene beszerezni a továbbjutáshoz? Gondolom miután megvettem ezt a valamit, vissza kell térni Ore Belt-be ehhez a hajóhoz?
----------------
Elõre is köszönöm a tippeket.
este kiprobálom 1280-ban is
Deikath
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
valaki lécci a [email protected] küldje el nekem az .mds fájlt. Köszönöm elöre is.
és bocs a spammelésért
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Directory | Games | PC | Torrent Details
Download Warning Message
This torrent has been reported to use a password. Here are a list of possible passwords for the archive:
Password: dkagh1
Password: dkagh1
Password: 121276
Password: www.torrent-galaxy.to
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ha már van automata célzórendszered, akkor csata közben is használható, csak annyira kell hogy menjen a hud amíg kijelölöd az ellenfelet, és közelérsz, hamár szemmel is tudod követni akkor már nem kell hud, és így sokkal könnyebb célozni (mivel magasabb az FPS)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
privi ment remélem ok