X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, Zsolo, nem vagy egyedül. Nekem se nagyon jönnek kalózok, captureolni eddig csak egy Harrier-t sikerült tõlük. Biztos kicsi még a rangom hogy nem nagyon ugrálnak ki a fiúk a gépekbõl. De asszem a kereskedést tényleg nem fogom erõltetni, nagyon nehéz profitot csinálni.
Mondjuk olvastam olyat hogy pár óra játék után kezd bepörögni a gazdaság, az elején meg lanyha, de hát én játszani akarok, nem SETA-zni 😊

Mondjuk kicsit érdekes, hogy a dobozon illetve a kézikönyvben az ajánlott konfigurációnál megjelölték a 2 Gb lemez tár igényt.Ennek ellenére (igaz az 1.2-es patchel) az alap install az nálam 4.2 giga (!), ami azért nem semmi.
Jó, sajnos kezdünk hozzászokni az ilyen óriási helyet foglaló játékokhoz (pl.Battlefield 2 vagy HL2,stb,stb) de azért nem rossz.
Az ajánlott konfig a min. 1 Gb ram és a 256 Mb-os videókártya, meg ugye az ehhez tartozó processzor is...
Tegnap "belecsekkoltam" 😊, nálam csak kicsit szaggat, bár visszaveszem a felbontást, mert minden nagyon apró a HUD-on és kifolyik a szemem, mire észreveszek valamit.

Ahogy megnéztem légi postával adták fel a németek és a visszaigazoló levélben is azt írták, hogy a "legtöbb Európai országban 2-4 nap a kiszállítás".
Most sikerült bebizonyítaniuk, hogy tényleg pontosak.
A lényeg, hogy azért írtam csak ide, hátha lesz még valaki, aki szeretné megrendelni tõlük.Én tudok segíteni,hogy mi a menete a rendelésnek.

Kandurex
Felejtesd el, sorry, ne engem szidj! 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

huu akkor most nagyon ügyes volt a posta. vagy futár hozta? <#vigyor2>

Akit idegesít a kérdésem(mert már volt ilyen kérdésbõl 1-pár)az ugorjon át légyszi!Ezzel a konfiggal szeretném elkezdeni a játékot:asusp4p800-x,celeron 2.2 mhz,ati 9600xt(256mb),1gb ram(dual-ba megy),160gb-os winyó választ elõre is köszönöm!!!
Köszönet. Máris megnézem.
No, kedves X3 rajongók!
Megérkezett!
Írd és mond 2 nap alatt megjött a rendelésem.November 8-án adták fel Egosofték és ma 10-én már itt is van.Azért tényleg sokat fejlõdtünk (sajna csak ezen a téren) az EU-ba lépésünk óta, mivel ahogy már említettem, tavaly ez másfél hónapomba került, mire megkaptam.
Rögvest meg is nézem, addig is itt van a borítója:

Most már én is látni fogom, mi ez a szarul futása a proginak...

hajó lista

http://www.valfisken.com/X3Ships.xls

Zsolo007
Jó neked hogy te találkoztál pirate-ekkel. Én talán 1-el vagy 2-vel találkoztam, miközben felderítettem az argon, boron és pirate rendszereket. Az a pár akivel meg találkoztam meg nem adta a hajóját, vagy ha igen, lószart sem ért a hajó már..

követjezõ = következõ

Szerintem az elsõ bányára/gyárra valót relative könnyen össze tudod szedni a pirate ship-ek elkapkodásával. Egy Pirate Falcon-t, olyan 70-75%-os hull-lal el tudsz adni kb 4-500.000 Cr-ért. Szóval néhány jó fogással könnyen összejön a beinduláshoz szükséges 1-1.5M. Ha már megy a gyár, és jól fogy a cucc, akkor lehet egy kicsit kalandozgatni. Közben a gyár ki fogja termelni a követjezõ gyárra valót. (legalábbis remélem <#vigyor>)
Esetleg a bányán kivül még jó ötlet lehet a belsõ Argon sector-okban Wheet Farom-ot épiteni. Egy csomó hi-tech gyárnak ott szüksége ilyen nyersanyagra.

Silicon bányát már én is kinéztem magamnak, az Argon szektorok éhezik a szilikont és csak egy bányát találtam náluk.
Kiváncsiságból benéztem Boronékhoz is, ott meg energia nincsen.
Hihetetlen hogy le van pukkanva a galaxis, alig birok kereskedni valamivel, mindenbõl hiány van.
Nincs valami jó tippetek az elejére?

Köszi, meg fogom õt keresni, csak most éppen félretettem egy kicsit a storyline-t. Még egy két jó capture, és meglesz a pénzem egy silicon mine-ra, +2 teherhajóra hozzá, és esetleg kellene még neki némi vadászvédelem is.

Csak hogy megóvjalak az öncsonkitástól: itt is van change ship, vagy 3-szor használtam. Az állomás menüjében megtalálod, talán a personal ikon alatt. Nézz körbe, ott van az 😊

Azt észrevettétek, hogy a hajóknak nem csak a "megszokott" S (small) M (medium) és L (large) változatát lehet kapni hanem a nagy hajókat (M6,M2,M1) Korvett, romboló, Hordozó kivételével az összes többi hajótipusnak van egy "izmosabb" válltozata is?
Srácok én már lassan tökönszúrom magam.

HOGY LEHET ÁTSZÁLLNI EGY MSÁIK HAJÓBA, AMI UGYANAZON AZ ÁLLOMÁSON VAN DOKKOLT ÁLLAPOTBAN?

X2-ben a ship infó menüben volt egy aszzem Change ship, vagyz change your current ship menü és kész gyakorlatilag dokk után nyomtam egy S+X-et kijelöltem a hajót és kész!!!

macleody
Egerben van az üzlet de nem hiszem hogy van mert ezt is megrendelésre hozták.
Kockáspiton
© MorGanN, ha ez az a küldetés amelyikre gondolok akkor beszélj Ban Danával.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

MEGVAAAAAN a jelszóóóó <#buck>

ja én a torrentportal-ról szedtem.

Szia mindenki.

Köszi a jelszó tippeket, nem jött be egyik se. Adna valaki priviben egy torrent linket, ami nem jelszós?

ThX Zsolo, sokat segitettél.

Akit esetleg érdekel :
X3 Resources
Még nincs túl sokminden itt, de gyorsan fejlõdik.
Hamarosan számszerû leirásokkal mindenrõl ami repül, lõ, vagy csak úgy van az X3-ban.
Egosoft forum
Itt pedig némi segitség/ötlet azoknak akik ship capturing-gel szerzik meg a napi betevõ falatokra valót 😊 Tudom, ez az X2-höz készült guide, de nagy valószinûséggel alapnak felhasználható az X3-hoz is.

Zsolo007
Argon prime-ba menj. Argon One-t keresd (anyahajó). Beszélj Ban Dannaval..

Teperinke
Aki még nem profi a játék irányításában, annak ajánlom ezt az oldalt:
http://www.pathfinderstudios.com/
Az elsõ két mission leírása van itt, az elsõben elég részletes kezelési útmutatóval. (fontosabb billentyûk, stb...)

Egy kérdés a storyline-nal kapcsolatban
----S_P_O_I_L_E_R---- (esetleg)
Ore Beltben végre megleltem Thomas-t (vagy valami ilyesmi nevû elvtársat).
A vele történt beszélgetésbõl kiderült, hogy a továbbiakhoz szükség lesz valami eszközre. Az Argon Equipment Dock-ban bejött valami animáció, kedvenc papunk beszélt volna hozzám, de sajna az állomás default üdvözlõ szövege volt csak hallható. Ezért nem tudom mit mondott az az idétlen pap. Mit kellene beszerezni a továbbjutáshoz? Gondolom miután megvettem ezt a valamit, vissza kell térni Ore Belt-be ehhez a hajóhoz?
----------------

Elõre is köszönöm a tippeket.

amd64 3k, 1gb ram, 6600gt, 1.2 patch, 1024ben, high textura, high shader, 30 körüli fps
este kiprobálom 1280-ban is

Az 1.2es patch et felraktátok, vagy a nélkül játszotok ?

Deikath

Zsolo007
Nekem X800GTvel (ami a leggyengébb X800) 1280x1024-el high textúrarészletességgel, és low shaderekkel 20-30 fpst visz simán..

JuanG
a shadow-t hol lehet állítani? én csak a shader és textúra részletességére emlékszem...amúgy tényleg fura, hogy ezek mediumra állítva 1280x1024-be jobban megy mint 1024x768-ban..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

wander01
azzal inditottam high high minden, aztán eléggé szaggatott. na gondoltam most véged és levettem 1024-re meg shadow-t low-ra és semmi változás csak rondább lett. ugyanugy szaggat. tényleg iszonyat optimizálatlan.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Zsolo007
vedd fel 1280x1024-re, jobban fog menni

Melyik uzlet volt? Es van meg nekik? 😊
wander01
na sikerült indulásra birni. hát szaggat mint állat pedig csak 1024x768-ban megy és high quality, shader-t meg levettem low-ra. milyen patch-eket és hogyan lehet felpakolni a játékra? hátha segit valamit...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
ezer hála kösz szépen 😄

wander01
jo oks rájöttem a problémámra

valaki lécci a [email protected] küldje el nekem az .mds fájlt. Köszönöm elöre is.

és bocs a spammelésért

Kandurex
Eidos nem tud törölni, én viszont igen, ott a FAQ, minden egyértelmû!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wander01
áruljatok el valamit. ti mindannyian lehuztatok minden optikai drive-ot amit az infoban szövegeltek meg még nemtom mik voltak ott csakhogy elindithassátok?

Valen
X3_Reunion_SFAlcoholCloneDVD

Directory | Games | PC | Torrent Details
Download Warning Message
This torrent has been reported to use a password. Here are a list of possible passwords for the archive:

Password: dkagh1
Password: dkagh1
Password: 121276
Password: www.torrent-galaxy.to

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

macleody
Egyébként nem nagyon vágom mit is kell csinálni az elsõ küldiben. Nem találom ezeket a Kha-kan-okat vagy kiket.
macleody
Tegnap felhívtam egy üzletet de azt mondták csak személyesen lehet rendelni. Ma bementem, hogy megrendeljem és már ott volt. Azt mondta a srác tegnap lefoglalta ma reggel meg ki is szállították. Õ is meglepõdött. <#nevetes1>
Zsolo007
dehogy játszhatatlan! Szektorok közti seta-s repüléshez tökéletes...
Ha már van automata célzórendszered, akkor csata közben is használható, csak annyira kell hogy menjen a hud amíg kijelölöd az ellenfelet, és közelérsz, hamár szemmel is tudod követni akkor már nem kell hud, és így sokkal könnyebb célozni (mivel magasabb az FPS)

Valami ilyesmi kellett nekem. Köszi
Avenger
Üdv! Nekem P4 3GHz, 1 giga ram, radeon 9500, videókártyához képest nemrossz 20 FPS körül mozog, a HUD ki/bekapcsolása nem változtat rajta, jah amúgy 1024, és High minden, nincs AA sem AF. csak gondoltam megosztom veletek 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

3P
Köszi a pontosítást. Persze tudom, hogy játszhatalan HUD nélkül, csak kiváncsiskodni akartam, hogy mennyit gyorsít. Na mindegy reménykedek tovább egy újjab Patch-ben, mert ez a 73 MB-os sem javított sokat a helyzeten...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

wander01
tényleg amugy honnan szeded hogy jelszavas?

hi
privi ment remélem ok

wander01
leszaladtál az éjjel-nappaliba? <#nyes>

macleody
Na kivágtam az FX5900-et. Megnézem milyen 6600GT-vel. Remélem azért egy 5-öst rátesz. 😊
macleody
Próbálj meg egy korábbi drivert. 72.xx nem tudom hanyas volt állítólag a régebbi karik nem csípik annyira az új drivereket.