X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
van 2x25Mj shield a novámon, meg elég jo fegyverek, de sajna 2-3 Xenon vadász 2 rakétával képes lekapni, és nem lehet velük mit kezdeni, pedig a falcon maximumra felvan fegyverezve, és még egy maxos Buster vanguard is van fedezögépnek mögöttem😞
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
És mondjuk ha már kicsi egy tipusú gyár termelése, akkor vehetek belõle úgy még egyet hogy azt összeépitem az elõzõvel? Mondjuk két "L"-t össze...
<#help>#help>
Jaffa Kree!
Nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek😊
Két nap alatt megjött a németektõl...
Elhagyott hajók
No Ship Name Sector v h x y z
1 Toucan Hauler Menelaus' Frontier 0 3 43 -7 35
2 Iguana Vanguard Family Whi 0 6 0 0 40
3 Harrier Sent. The Vault 0 13 -25 -10 -14
4 Falcon Sentinel Unknown Sector 0 16 -20 3 2
5 Buzzard Hauler Family Tkr 3 14 -35 -7 -10
6 Buster Sentinel Akeela's Beacon 6 8 30 -10 -30
7 Buster Sentinel Treasure Chest 6 14 0 50 0
8 Scorpion Raider Xenon Sector 101 7 5 0 0 80
9 Mamba Raider LooManckStrat's Legacy 10 9 -17 0 0
10 Nova Unknown Sector 10 18 -12 1 -19
11 Mako Raider Depths Of Silence 13 0 1 -3 38
12 Pericles Vang. Unknown Sector 15 7 -10 10 10
Ahogy elnézem, ez a kepcsörölés, tényleg egy gyors pénzszerzési lehetõség.Az igazság, hogy most elõször próbáltam és elsõre elkaptam egy Split superfreighter-t,csak aztán gondoltam, hogy visszatöltöm az állást, hogy jobban felszereljem a vadászgépem, elvégre csak egy próbát tettem.
Na azóta egyszer sem adta meg magát senki, vagy szétlõttem vagy hagytam a búsba.
Lehet, hogy megmaradok a kereskedésnél, aztán ha meglesz a Centaur, akkor majd csak megadják magukat...
A vége tényleg az lesz, hogy megrendelem a fenébe. 😊))
Játék közben gyakran van szükségem arra, hogy Alt+Tabboljak, azaz átlépjek egy másik futó progirba, majd vissza. Más gameknél ez minden további nélkül ment, ennél nem talál vissza.
Tesztelné valaki a saját gépén, ha kérhetnék ennyit, mert elképzelhetõ, hogy a configom nem engedi, és akkor nem görcsölök tovább vele.
Elõre is kösz.
Ha baja van, akkor azért van neki 3x25MJ-os pajzsa + az a 9 drone fighter.
Én meg jump-olok oda azonnal. De eddig csak egyszer kellett beavatkoznom <#vigyor0>#vigyor0>
(Bár én elõnyben részesitem a biztonságosabb helyeket)
Nova-t még nem sikerült elkapnom (de azt aligha adnám el 😊), viszont Falconból már van pár darabom. 😊
NAgyon tetszik a kalózkodás, azaz inkább a kalóz elleneskedés.<#violent>#violent> Könnyen és gyorsan szert lehet tennei 1-1 Nova vagy úúú mi is a neve nem tom FALCON ez az 😊 Szal ezek meg olyan 700 ezret érnek ha ügyesen csinálom a dolgokat <#taps>#taps><#gun>#gun>
Jaffa Kree!
Namost, kérném az illetõt, hogy mivel kéne egy kis pénz, mondja már el, melyikben talált egy Argon Nova-t.
A másik, itt is Khaak-ok lakják az Unknown szektorokat?
Szóval néha megesik, hogy kapsz egy üzenetet a TC Mk3 kereskedõdtõl, hogy segitségre van szüksége, mert nincs a közelben SPP ahol fel tudná tölteni a készleteit. Ez bármikor elõfordulhat, még akkor is, ha az adott szektorban éppen van SPP... Amikor nekem ez elõfordult akkor volt még 150EC a halyón is. Háááát, nem tudom hová akart menni, de ezzel szinte bármelyik Argon szektort elérhette volna onnan, ahol volt 😊)
Ilyenkor ki kell neki adni újra, hogy legyen 'Universe Trader', és már megy is tovább profitot termelni.
Na, mostmár lelövöm magam 😊
Én már használom egy ideje, szóval leirom amit tapasztaltam, hátha megnyugtat.
Szóval...ahogy irtad, valóban 'sector tradert'-t lehet vele elõször indotani csak. Az elsõ install-kor lev.1. a 'pilota'. Érdemes olyan helyre letenni õt, ahol legalább van egy SPP. A másik hely, ahol tûrhetõen tud egymaga is kereskedni az Antigone's Memorial, vagy néha Home of Light. A mûködése kb ennyi :
1. szétnéz az adott szektorban, hogy mit mennyiért lehet venni
2. ha az adott terméket valahol(szektoron belül) profittal lehet eladni, akkor neki is vág a témának.
Ha éppen nincs jó lehetõség, akkor pedig megáll ahol van (standby-nak látszik) és bizonyos idõközönként automatikusan újra scan-nel.
Szóval folyamatosan próbálkozik, nem kell vele nagyon foglalkozni. Azért mondtam, hogy SPP-s szektorba tedd le, mert azért energiát sûrûn lehet szállitani és ilyenkor még nem igazán a profit a lényeg. Nekem viszonylag gyorsan elérte a level 8-at, amikor is át lehet õt alakitani 'Universe Trader'-re. Eddigre célszerûen a sûrûbben látogatott szektorokat érdemes leteriteni advanced satellite-kkel, mert enélkül megintcsak nem ér sokat a kereskedõd, hiszen õ sem tud többet az árakról, mint te. Ha van jump-driveja, akkor azt használni is fogja. Sõõõt, egyszercsak azt vettem észre, hogy bevásárolt magának 9 fighter drone-t is!! Szóval azért nem túl buta a gyerek.
Természetesen az általa termelt profit jelentõsen emelkedni fog, ahogyan fejlõdik. Néha mondjuk egy kicsit frászban vagyok, amikor nekiáll kalóz szektorokban vándorolni. Nem igazán értem miért ment oda, de talán éppen ott voltam, és emiatt látta az árakat abban a szektorban, és talált valami fincsit.
Nekem bevált, szépen hoz a konyhára a két gyáram (gyûjtök a harmadikra) mellett. Van egy lev.25-ös, egy lev.18-as és most nevelgetek egy lev.2-est.
(Fullra tuningolt Mercury-kat vezetnek, pajzsal, viszont FEGYVER NÉLKÜL!!!!, több helyen is olvastam, hogy nem érdemes fegyvert adni nekik, mertha megtámadják õket, akkor a fighter drone-ok vagy megvédik, vagy nem. Az õ fegyverei nem osztanak/szoroznak. Viszont ha van fegyvere, és ellenséget lát, akkor MEG IS TÁMADJA!!!! 😞(( Szóval én nem adtam nekik fegyvert.
Jó vadászatot, jó profitot nektek! 😊
Leírná nekem valaki a játék megrendelésének pontos menetét.
Az X2 hónapokra lekötött,szerintem az X3-mal is elleszek egy darabig.
A csúcs meg az, hogy közben a kalózok is beindultak. A legutóbbi mentésemben 2 perc alatt megtámadják a Tankerem a Profit Share-ben. Kiváncsiság képpen nekiálltam odamenni, hogy legalább lássam milyen kalózok voltak. Namost ott volt 5 hajó, ebbõl egy Nova (hátul Alpha HEPT-vel), egy Falcon és egy Falcon Vanguard szintén HEPT-kel. Az maradék viszont a csúcs: két Harrier, mindkettõ Alpha PSG-vel. Sanszos ellenfelek...