X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
A NAP, egyetlen szektorba se láttam egyetlen napot sem.
Nemértem hogy müködnek a solar plantok, hogyan vetül félárnyék a holdakra, bolygokra, és egyáltalán hogy élnek nap nélkül? Vagy ez direkt igy van?
Lehet hogy a medium shader miatt van vagy a kis felbontásom miatt? másnak van napja? 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
BTW szólj Kandurexnek, hogy rakja be a te FAQ-dat is, és akkor lesz két FAQ is. Bár szerintem jobb lenne, ha egy FAQ lenne, és megosztanátok a melót egymás között, elég nagy és összetett játék, bõven lehetne mirõl írni...
Látom hogy a gyáraknak kell 2. lagos nyersanyag is... Én csináltam egy Wheat Farmot és neki nem kell 2. nyersanyag! Ez miért van!? Miben különbözöm én a hasonló gyártól, hoyg nem kell nekem ilyen!?
Jaffa Kree!
Mondjuk az dicséretes, hogy amíg máshol vasvillával és mézesmadzaggal sem lehet rávenni senkit egy FAQ összedobására, itt rögtön ketten is rárepültek a témára. 😊
Viszont ha te karbantartod a faq-t, akkor ajanlanam Cifu 749-es hozzaszolasat feldolgozasra, persze csak ha o is beleegyezik.
Mobile mining egyelore nem mukodik, meg kell varni az erre a honapra igert 1.3-as patch-et.
Át szeretnék térni a bányászásra. Az hogy oldhato meg? milyen hajora lehet szerelni a bányászlézert, meg a begyüjtöt? mert a ts-emre nem lehet.
Én személy szerint nem tartom értelmesnek a bányászatott hajóról, idõigényes és kevés a profit. Akkor már inkább kesekedj, és vegyél adott esetben egy bányát.
Megmég azt szeretném tudni a trade 3-as hogy müködik? mert beállitottam, de nemnagyon csinál semmit, csak vár egy helyben.
Sector trade-et kell beállítani neki egy olyan szektorba, ahol tud mivel kereskedni.
És még azt hogyha ablakban játszok, és átlépek egy másik programba leálla játék a háttérben, nem lehetne megoldani hogy menjen amig másik ablakba vagyok? mert addig legalább megnéznék egy filmet amig hosszabb utra megyek. 😊
Indísd el Windowed módban a játékot.
Játszogatok a játékkal tegnap ota, és lenne pár kérdésem, 1 nap alatt összeszedtem egy ts-es hajot, delfinest L-est, 10k kapacitással és elkezdtem kereskedni, de nagyon bajos, eleinte ec-vel kereskedtem, aztán biogas, most ore. Át szeretnék térni a bányászásra. Az hogy oldhato meg? milyen hajora lehet szerelni a bányászlézert, meg a begyüjtöt? mert a ts-emre nem lehet. 😞
Megmég azt szeretném tudni a trade 3-as hogy müködik? mert beállitottam, de nemnagyon csinál semmit, csak vár egy helyben. És még azt hogyha ablakban játszok, és átlépek egy másik programba leálla játék a háttérben, nem lehetne megoldani hogy menjen amig másik ablakba vagyok? mert addig legalább megnéznék egy filmet amig hosszabb utra megyek. 😊
Ha van x3-as magyar fan oldal, vagy valami help kezdöknek leirások mit érdemes kereskedni, és hol, tudnátok adni? Elörre is köszi a válaszokat.
Amugy nagyon szuper a játék bejön nagyon, tegnap délbe elkezdtem azota abba se tudom hagyni, lassan telepitem az elsö gyáramat 😊
A vadászoknál általánosságban:
Alapváltozat: no komment. Általában kicsivel kevesebb energiát képes adni a fegyvereknek, mint a többi három változat. (Argon Buster: Speed: 175, Shield: 3x5MJ, Generator: 250MW)
Raider: a leggyorsabb változat, nagyobb sebesség, de általában kevesebb pajzs lehet csak rajta. (Argon Buster Raider: Speed: 223, Shield: 2x5MJ, Generator: 275MW)
Vanguard: az alapváltozat és a Raider közötti átmenet, az alapváltozatnál gyorsabb, és ugyanannyi pajzsa van. (Argon Buster Vanguard: Speed: 193, Shield: 3x5MJ, Generator: 275MW)
Sentinel: Lassabb, mint az alapváltozat, de egyel több pajzsa van. (Argon Buster Sentinel: Speed: 144, Shield: 4x5MJ, Generator: 275MW).
TS hajóknál általában:
Alapváltozat: no komment.
Hauler: valamivel lasabb, de több pajzs fér rá, és kétszer akkora a raktere.
Tanker 1: a legkisebb sebességgel, a Haulernél valamivel kisebb raktérrel, és még több pajzsal rendelkezõ változat.
Tanker 2: Az alapváltozat sebességével és rakterével, de a tanker 1.-el azonos pajzsmennyiséggel rendelkezik.
Super Freighter 1: közepes sebességgel, és a legnagyobb raktérrel rendelkezik.
Super Freighter 2: Valamivel gyorsabb, mint az elöbbi, de a raktere kissebb.
Egy M6 korvett, már nem tud fogadni M5-ös hajót, tehát nem tudsz bedokkolni egy Scout hajóval egy korvettre.
Azt írják, hogy ez azért van,mert az M6-os itt már sokkal több állomásra tud dokkolni, mint az X2-ben lévõ Shipyard és EQ Dock-ok.Ez így okés.
Kicsit továbbmentem, megnéztem mi a helyzet a TL és M2-vel.
Itt sem rózsás a helyzet, annak ellenére, hogy mit ír a kézikönyv, mit látsz a játékban, A DESTROYER ÉS A TL HAJÓK NEM TUDNAK FOGADNI MÁS HAJÓKAT!
Felmerül a kérdés, hogy a francba fogom "megtankolni" EC-vel, ha ugrándozni akarok.Namost, javasolják, hogy egy Super Freighter és egy TL vagy M2 álljon be közösen egy Shipyard-ra és ott a Freight Exchange paranccsal át lehet pakolni.Kicsit túl lett bonyolítva a dolog.Gondolom ez azért volt, hogy ne legyen annyira egyszerû az ember dolga, miután 1 év játék után eljut egy ilyen hajóhoz.
Sajnos a 69 millába itt is csak egy szaros 125 Mj-os pajzs fér bele, semmit sem kapsz mellé, sem fegyvert,sem semmit (ja meg a 4 kilométer hosszú hajót<#vigyor>#vigyor> ).
Már tudom,miért olyan drága az SPP.Vettem egyet én is, egyelõre csak egy M-est, hogy az egyik komplexumomat ellássa.
De ez annyit termel, hogy még vagy 5 másik gyárat is elláthatna vagy, hogy állandóan el tudod adni.
Argon szektorokban és a Boronoknál nagy hiány van EC-bõl, ergo sokat kereshetsz vele, gyorsan termel, sokat.
Hamarosan meglesz a Centaur, szerintem 1-2 nap, oszt majd jelentkezek még.
A rangjaim szépen fejlõdnek, úgyhogy lehet inkább egy TL-t veszek majd...
Nézzük csak:
Paranidok használnak Bogas-t, mint másodlagos nyersanyagot, valamint Teladianiumot is.Boron-ok használnak asszem Stott Spices-ot valamihez.
Nemes egyszerûséggel elvitettem anno a Teladiktól egy Teladianium Foundry-t valamelyik Paranid szektorba, mivel ott sem közelben sem távolban nincs ilyen, én megtermelem, mindig lesz rá kereslet, mindig drágán adom.Ha nem tetszik nekik, menjenek 20-30 szektorral odébb...
Eddig sikeresen loptam el a 30. hajómat ami ismételten egy Falcon volt... 😊
MÁS:
Megvettem azt a ******* kiba***tt TC MK3 at és egy nagy rakás *****<#gunyos1>#gunyos1>. Elküldtem egy szektorba hogy kereskedjen magának, majd idõvel megállt. Gondoltam nincs éppen profit a szektorban, de azért én is utána néztem. Meglepetésemre két SPP ben volt 12 CR ért ENERGY! és 3 gyárban is pangás volt ebbõl... Ha ennyit nem tud megoldani ez Akkor kérdezem én! Miért olyan drága ez a sar 500 ezer CR!!!!! <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
De már mejek alukálni...reggel 4:40 kor kelés, és vár a munka :'( legközelebb csak hétfõn tok jácni...
MI LESZ ADDIG VELEM !?!?!?!?!<#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Jaffa Kree!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Nem lehet kis (M5) hajóval cruiserbe dockolni!!! 😞
Nem lehet TP hajókkal sectortrade-t csinálni mert nem csinálja, ugyanott a TS igen.
Meg kell várni megint, hogy a Xai vagy hasonló srcipt gyárak megcsinálják a NORMÁLIS autotradert 😞
SPP complex: összeraktam 3 SPP-t hogy legyen 1 complex, gondoltam jobban tud eladni EC-t, gyorsabban termel, stb., de a Crystalt nem hajlandó megvenni a Sectorban 1600 körüli áron, hanem inkább elmegy +6 ugrásra hogy megvegye 1700-ért. No comment.
Viszont a Silicon Mine-m amit Ore Belt-be tettem az lassan de biztosan profitál és ami a legfontosabb Teljesen önellátó.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Kerestem de úgy látszik béna vagyok, s nem találtam...
Jaffa Kree!
Szal nekem marad a Trading Station.. ez a Light of Heart-nál lenne ahol megveszik a Space Fuelt?
Jaffa Kree!
Más:
Megvettem életem elsõ TC MK3 át... olvastam hogy már valaki irta hogy egyenlõre csak egy szektorban zud vele szórakázni... de mikor tud átmenni más szektorokra is? Gondolom ha megnõ a TP szintje , jó jó de ezt ha van neki ilyen hol tom megnézni?
Jaffa Kree!
Végre rávettem magam, hogy veszek TS hajót a gyáraimnak, de sajnos ugyanaz van itt is mint az X2-ben volt.
Íme:
Kiadom, hogy vegyen a gyárnak EC-t.Megadom, hogy max 4 szektor távra mehessen, beállítom a vásárlási árat is, DE MIRE ODAÉR, MEGVÁLTOZIK AZ ÁR és ez a fas*fej újra elkezd körözni, minek az a vége, hogy a gyáram teljesen kifogy mindenbõl és leáll.
Amióta nem én táplálom a gyáraimat, azóta mind áll!
A másik:
Elmegy a hajó venni valami nyersanyagot, kiadom hogy max 16 cr-ért vegyen.Akkor nem vesz 15-ért vagy 14-ért, hanem megveszi max áron (ha talál)!
Itt most ugyanaz van/lesz mint az X2-ben vagy most minden gyáramhoz rakjak egy SPP-t, mikor még egyet sem tudtam venni, mert olyan ku*va drága??
Mondom, amióta TS hajók "intézik" a gyárak ellátását, azóta állnak a gyárak.
Jaffa Kree!
Tele vagyok Space Fuel-al.-... véletlenül egy ilyen teherhajót fogtam el <#hamm>#hamm>
...
Észrevétel: Ha idõgyorsítás alatt mész valami piszok gyors géppel, és elõtted van mondjuk egy Ore mine, de te az asteroid tulsó oldalán vagy, akkor õ vagyis a gép nem fog neked jelezni hogy bármihez is közel vagy és marad a gyorsitott idõ, mert maga az Ore mine üzeme még jócskán messze van tõled a szikla túloldalán...
következmény:
Load game <#mf1>#mf1>
Jaffa Kree!