X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben sem fogom addig kiadni a kezem közül, mondtam már, amíg tökéletes nem lesz. Ergo igényes, látványos, ízléses stb...
Az hogy zenét is játszik le hadd legyen már egy plusz
nem kõ leszólni. Csak azért mert ezt kihagyom, nem lesz jobb hidd el...
Akinek nem ingame, ne vegye magára
na jó félre a tréfát... sztem amúgyis hosszú egy-egy track, elég lenne mondjuk öt ami ismétlõdne. nem hiszem amúgyse hogy feltöltethetjük a zenéket a moderátorokkal, mert sok lenne. szal törekedni kell arra hogy csak a legjobbakat. és azt elkülditek és átkódolom valami gyengébb minõségre ami kevesebbet foglal de azért szar se legyen... És akkor megoldom valahogy 😄
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
😄
Mert akkor jó lenne ha valaki valahogy megoldaná hogy kiszedje azzal a programmal úgy hogy más nem szól bele 😊
Nekem ez most egy kis öröm/elfoglaltság/tapasztalatszerzés/tanulás/jó kihívás
Örülök hogy megcsinálhatom, remélem képes leszek rá! <#vigyor2>#vigyor2><#circling>#circling><#crazya>#crazya><#finom>#finom><#nevetes1>#nevetes1>
Persze sok munka lenne ez az egész, de miért is ne? Már ígyse hiszem hogy a héten elkészülök 😄
A kiadás dátumát úgy a téliszünet idejére kell halasztanom mert elszaladt velem a lóó 😄
De a SFNightmare leírásában benne van amit lentebb irtam, és ezért nem megy nálam sem.
Ha neked a Windwos alap IDE drivere van fent (nincs fent semmi via4in1 sem Intel Inf update, semmi hasonló cucc) akkor mûködik az SF Nightmare, egyébként nem.
Nem vagy te annyira jártas a témában....
A dolog szerencse kérdése...Ha éppen a megfelelõ hardverkonfig/szoftverkonfigod van elfut lehúzás minden tiltás nélkül! (scsi-s wincsik)
Aztán van akinek ide-je van és neki nem kell lehúzni csak 1 letiltás és kész (pl te)
Van olyan akinek csak lehúzva megy.
És van olyan akinek egyáltalán nem megy!
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Meg egy két sima, csillagos vagy nemcsillagos ûrháttér se lenne rossz 😊
Meg esetleg egy jól kivehetõ nap, bár az lehet bajos lenne a flare lense efekt miatt, de megnézném...
<#email>#email><#vigyor3>#vigyor3>
APROÓ!!!
Tud valaki Flash alapú weboldalt X3ról? csak példának megnézni hogynézki stb...
Meg az is jo volna ha lenne balami X3 webkit hivatalos rajongói oldalak készítéséhez vagy valami... Lehetnek benne használható képek, logók ilyesmik 😄
Nyugodtan csinálhatod akármekkorába csak minél élesebb annál kevébé lesz recés + hibás a széle ha kivágom, és kevesebbet kell rajt javítgatni. Ami nem is nagyon megy, szal talán még inkább rontanék vele 😄
Ezzel be lehet mountolni! Uyganis ez virtuális DVD kép...
FAQ-ban leírás indításhoz..