X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javasolni én nem akarok mert akit innen ismerek azokat az x2 forumbol ismerem. Az tudom, hogy valen, kisviku és cifu támogatott mindenkit mindig. A többi emberkérõl keveset tudok. Bocs ha kihagytam valakit. Holnap meg lesz az új gépem bibííí
Elõször is kellett egy kis help, mert egyedül kevés voltam 😊
De aztán meguntam a hihetetlen nagy akadást és úgydöntöttem nekimegyek az állomásnak....Itt fagyott ki 😊
Én pl. csak akkor vállalom e topicban a házigazdaságot, ha erre senki más nem hajlandó, mert valószinüleg csak egy-két hónapig leszek aktív itt, utána megunom a játékot, és nem valószinû, hogy késõbb olyan sûrûn benézek ide, mint ahogy teszem azt most. Amúgy Kisviku, Valen, Mayan és Zsolo is alkalmas lenne szerintem házigazdának, de azt nekik kell eldönteni, hogy akarják-e egyáltalán azt.
Mondjuk a szavazás abból a szempontból jó lenne, hogy nem lenne olyan sértõdés eset, mint a FAQ-nál volt (Hixer ha jól látom az eset után eltünt...).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennyire ne nézz butusnak CIFU 😊 Egyébként meg köszi a felvilágosítást 😊
Olvasgattam itt a hozzászolásokat és azt szeretném megkérdezni,hogy
mennyi esélye van annak,hogy elinduljon nálam a game.
/-AMD Athlon(tm)XP 2000+,256 MB RAM,NVIDIA Geforce4 MX 440,
40 GB HDD/
Ugye ne is reménykedjek😞<#rinya>#rinya>
Mert hát ahogy olvasgatom a forumot jó gémnek tûnik!<#ravasz1>#ravasz1>
Thx.
Zsolo én rád szavaznák.
Mert elég sokat is vagy itt,meg azé elég sok mindent tudsz.
Szerintem<#eplus2>#eplus2>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Legyen meg, kitudja mennyi idõ még majd hizigazdává teszik az illetõt, szal...
De ez természetesen csak egy javaslat 😊
Nekem a lenti configgal 1280x1024-ben szinte reccenés nélkül megy (kivéve a nagyob fleetbattle-t) szal no para, nekem az X2 ATi kártyával is simán ment (igaz 1.4-s patch mellett)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Következõ hibát írja:
CRITICAL_ERROR:
Sor: 144 File: /disk/raid3/x/3/x3reunion/class2.php
A hiba: <2>2>: A core beállításokat nem lehet kiolvasni az adatbázisból - A core beállítások hiányoznak.
CRITICAL_ERROR:
Sor: 151 File: /disk/raid3/x/3/x3reunion/class2.php
A hiba: <4>4>: Nincs core mentés. Futtasd a Core visszaállító segédet a core beállítások újraépítéséhez.
Az újraépítés után készíts egy mentést az admin/sql részben.
Feldobtam par mp3-at a jatekbol. Egyelore az utolso 4 az igazan erdekes, de majd este felrakom a tobbit is.
Itt a forumon viszont csak akkor legyen zene, ha nem indul magatol. Nem orulnek, ha minden frissitesnel nekiallni zenelgetni.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
(5km-en belül és ha van transporter device)? Ultra lol szerintem, de nagy hasznát nem látom mert, csak 1 cargoja van, mind1. OFF: nem leszek gépközelben most 3 napig, csak jelzem hogy nem haltam meg!
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
egy X800-as már úgyis tervbe van véve 😊
A halál csupán a kezdet...
BTW a klánomnak nincs különösebben színe (talán fekete-ezüst?), illetve nem szándékozom megváltoztatni a nickemet. 😊
Legyen 😉
Akinek nem ingame, ne vegye magára
Én is most a GeForceomra várok, mer nemsokára befektetek egybe.
De persze próbát megér. 😄
Viszont szerintem az X2 nem a videókártyád miatt nem akart elindulni, hanem a másolásvédelem miatt (csak feltételezés, de megalapozott 😊).
A halál csupán a kezdet...
Közkívánatra megy minden, szal ha nem fog tetszeni, természetesen változtatok rajta. Addig meg megyek a magam feje után....
<#violent>#violent><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
Remélem mindenkit megnyugtattam 😄
Másrészt viszont el kéne gondolkozni azon is, hogy mégis mekkora méretû banner a reális, mert egy több megás flash kiverheti sokaknál a biztosítékot (nálam is)...
Szerintem számíthatsz rá hogy lesz ilyen mert hát izé.
Ennyi. Suliban vagyok, álmos vagyok, unalmas az óra... Delphi óra lenne, de nem csinálunk semmit, mer alig vagyunk benn páran... Mindjár felkötöm magam...
(kár hogy nincs X3 demó, felnyomhatnám a sulis gépre és tolnám addig... 😄 )
Egy kicsit én is értek hozzá, ha kell segítség,szóljatok.
Van valaki kifogásod ellene, hogy megpróbáljam? Legfeljebb belesülök, és csinálok egy egyszerûbbet, de hadd szakadjak má meg a billentyûzet fölött ha ahhoz van kedvem 😄
Köszönöm...
(Különben is, elég baj nekem hogy várnom kell karácsonyig a cuccokra a gépemhez, el kell hogy üssem az idõt valami értelmessel...)
A másik, a zenék azér vannak hogy kiválogassuk a jókat mondtam már. Mert vannak nagyon jó zenéi is, bár tény hogy ez szubjektív...
Én elteszem magam lassan "holnapra"... Jó8 mindenkinek.... 😄