X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én minden irást olvastam eddig, itt lapulok a háttérben, a javaslatom csak annyi a moderátor személyét illetõen, hogy korrekt legyen, ne éljen vissza vele. Nekem meg nincs mitõl félni, nem szoktam káromkodni <#vigyor3>.

Javasolni én nem akarok mert akit innen ismerek azokat az x2 forumbol ismerem. Az tudom, hogy valen, kisviku és cifu támogatott mindenkit mindig. A többi emberkérõl keveset tudok. Bocs ha kihagytam valakit. Holnap meg lesz az új gépem bibííí

Zsolo007
Zsolo007
Köszi a részletes leírást!

[NST]Cifu
Ez úgy mûködik, hogy a "moderálás" topicba egy házigazdának alkalmas egyén kéri, hogy legyen házigazda. Vagyis 1 éve legyen legalább regisztrálva, és az sem árt, ha mondjuk a moderátorok közül pár azért ismeri, és nem volt vele eddig komolyabb probléma. Választani nem nagyon szoktak házigazdát a topiclakók, hanem a mozgalmasabb topicokban a moderátorok jelölnek meg valakit, aki a témában otthon van, és megbízhatónak tartják. Az ilyen relative kisebb topicokban kérni kell a házigazdaságot, természetesen megszavazhatjuk, tõlem mehet így is. De a végsõ szót úgy is a modik mondják ki.

Én pl. csak akkor vállalom e topicban a házigazdaságot, ha erre senki más nem hajlandó, mert valószinüleg csak egy-két hónapig leszek aktív itt, utána megunom a játékot, és nem valószinû, hogy késõbb olyan sûrûn benézek ide, mint ahogy teszem azt most. Amúgy Kisviku, Valen, Mayan és Zsolo is alkalmas lenne szerintem házigazdának, de azt nekik kell eldönteni, hogy akarják-e egyáltalán azt.

Mondjuk a szavazás abból a szempontból jó lenne, hogy nem lenne olyan sértõdés eset, mint a FAQ-nál volt (Hixer ha jól látom az eset után eltünt...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szavazzunk. A jelöltjeim továbbra is Valen, Kisviku, Zsolo007 és Cifu. Elsõ kérdés, hogy közülük ki hajlandó vállalni, és akik igen, azok közül válasszon a nép, de jó lenne, ha más is jelölne, ne csak én dumáljak itt.

Zsolo007
Elkezdem csinálni a képeket amiket tegnap este kértél 😊 Remélem errejársz majd..

Zsolo007
Én mondtam, én elválallom, ha nektek jó 😊

Zsolo007
Hát a 256mb memó önmagában is kevés....de a VGA is gyenge ehhez, sorry 😞

Lockheed
Ki az aki szivesen bevállalná?

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Zsolo007
Ezt én is tudom....De házigazda csak úgy lehet valaki, ha a topic népe 😄 az illetõt választja...

Ennyire ne nézz butusnak CIFU 😊 Egyébként meg köszi a felvilágosítást 😊

Lockheed
Ehhehhe... 😊

Emperors
Hello.
Olvasgattam itt a hozzászolásokat és azt szeretném megkérdezni,hogy
mennyi esélye van annak,hogy elinduljon nálam a game.
/-AMD Athlon(tm)XP 2000+,256 MB RAM,NVIDIA Geforce4 MX 440,
40 GB HDD/
Ugye ne is reménykedjek😞<#rinya>
Mert hát ahogy olvasgatom a forumot jó gémnek tûnik!<#ravasz1>
Thx.

Zsolo én rád szavaznák.
Mert elég sokat is vagy itt,meg azé elég sok mindent tudsz.
Szerintem<#eplus2>

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

[NST]Cifu
Ha a moderátorok topicba nem kéri senki, hogy házigizda legyen, akkor eléggé valószinûtlen hogy magától azzá válik valaki. Élnék a pergyanuval ugyanis, hogy a modik nem gondolatolvasók. 😊

Zsolo007
ÉN azt mondom ejtsük meg a szavazást. Mindenki írja le a jelöltjét...

Legyen meg, kitudja mennyi idõ még majd hizigazdává teszik az illetõt, szal...

De ez természetesen csak egy javaslat 😊

Valen
Fenrir>

Nekem a lenti configgal 1280x1024-ben szinte reccenés nélkül megy (kivéve a nagyob fleetbattle-t) szal no para, nekem az X2 ATi kártyával is simán ment (igaz 1.4-s patch mellett)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

visszaállítva

a lap gyorsítása miatt átírja a magot, csak elfelejtette lelõni a lapot <#mf1> azt mondja, fél óra 😊

Zsolo007
Vicces az új honlap...

Következõ hibát írja:

CRITICAL_ERROR:
Sor: 144 File: /disk/raid3/x/3/x3reunion/class2.php

A hiba: <2>: A core beállításokat nem lehet kiolvasni az adatbázisból - A core beállítások hiányoznak.
CRITICAL_ERROR:
Sor: 151 File: /disk/raid3/x/3/x3reunion/class2.php

A hiba: <4>: Nincs core mentés. Futtasd a Core visszaállító segédet a core beállítások újraépítéséhez.
Az újraépítés után készíts egy mentést az admin/sql részben.

Zsolo007
Jókérdés, hogy ki lett a házigazda, ahogy én látom nem dõlt el...

Sajnálom, és bocsi mégegyszer...
Egyelore kicsit lassunak tunik, de talan majd belendul.

Feldobtam par mp3-at a jatekbol. Egyelore az utolso 4 az igazan erdekes, de majd este felrakom a tobbit is.

Itt a forumon viszont csak akkor legyen zene, ha nem indul magatol. Nem orulnek, ha minden frissitesnel nekiallni zenelgetni.
Lockheed
ÓóóóóóóÓÓóóóó... Már regelték a nevem!<#fejvakaras><#fejvakaras><#confused><#falbav>

Kockáspiton
Egyébként tudtátok, hogyha a szektormenubõl választjátok ki az egyik adv. nav .sateliteteket vagy fighter drone-okat át tudtok bele teleportálni
(5km-en belül és ha van transporter device)? Ultra lol szerintem, de nagy hasznát nem látom mert, csak 1 cargoja van, mind1. OFF: nem leszek gépközelben most 3 napig, csak jelzem hogy nem haltam meg!

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Fenrir
nah mind1, azért lehúzom a játékot és meglátjuk hogy milyen lesz

egy X800-as már úgyis tervbe van véve 😊

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Kéne már új logót csinálni, mert ez már vagy két éves, de nincs rá idõm és lelkierõm. 😊

BTW a klánomnak nincs különösebben színe (talán fekete-ezüst?), illetve nem szándékozom megváltoztatni a nickemet. 😊

Lehet, hogy a zárójeleket és a tartalmát más színre kéne módosítani az avatarodon <#nevetes1> mondjuk a klán színére <#vigyor2>

...és lõn <#circling><#circling> Amaro útjára bocsátotta a portált. Egy hét bétateszt, a tagok feltöltése egyelõre korlátozva van, adminoknak (majdnem) mindent szabad. Ki lett a fórum házigazdája? Jelentkezzen az admin jogokért. Ja a cím: x3reunion.fw.hu

[NST]Cifu
Én Radeon 9800Pro-n, majd XT-n játszottam vele... 😊)))

Lockheed
<#smile>

Predmaster
Hogyha lesz/van magyar X3 rajongóoldal akkor a bannerra felnyomom majd a linkjét. Meg köllene csinálni valami "screenshot-site"-ot arra az oldalra ha lesz ahova mindenki töltögethet fel képeket. Ha lesz/van ilyen oldal...
Legyen 😉

Akinek nem ingame, ne vegye magára

Predmaster
az X3 eddig ment az Atisoknak is, csak gyengébben mint Geforce-al... Úgy érzem a készítõk jobban húztak a GeForce felé...

Én is most a GeForceomra várok, mer nemsokára befektetek egybe.
De persze próbát megér. 😄

Predmaster
Hmmm.... Házimozi szösszenet? Nem is rossz ötlet! Egy ûrcsata frankón nézne ki! <#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Fenrir
geforce-omon ment, ati-n nagy fekete képernyõ majd kilépett

[NST]Cifu
Hát pajti, arra készülj fel, hogy nem fog hasítani, mint a szél, mert egy Gf6800GT-n is belassul keményen. De mennie kell. 😊
Viszont szerintem az X2 nem a videókártyád miatt nem akart elindulni, hanem a másolásvédelem miatt (csak feltételezés, de megalapozott 😊).

[NST]Cifu
No offense, csak annyira belelkesült mindenki, hogy kezdtem attól félni, ne adj isten egy kisebb házimozi-szösszenetett fogtok még a végén összehozni, úgyhogy muszáj volt egy kis kritikai él. <#vigyor>

Lockheed
Hááát egy próbát mindenképpen megér... Bár tény, hogy az a leggyengébb pontja a gépednek, de szerintem menni fog.<#eljen><#wink>

Fenrir
érdemes kipróbálni? nekem az X2 el sem akart indulni az ati kártyámmal 😊

Predmaster
Cifu barátom, azért a flash bizonyos dolgokat elég jól tömörít, másrészt ha túl nagy lesz, egyszerüsítek. Harmadrészt pedig egy normális böngészõnek elég egyszer letölteni, azután tölti a géprõl. Végezetül pedig fogok csinálni neki preloader cuccot is, szal no para.
Közkívánatra megy minden, szal ha nem fog tetszeni, természetesen változtatok rajta. Addig meg megyek a magam feje után....
<#violent><#worship><#vigyor2>
Remélem mindenkit megnyugtattam 😄

[NST]Cifu
A szögletes zárójel felismerése ekkora problémát okoz (ha valakinek a neve fölé viszed az egérkurzort, szépen ki is írja a valódi nicket)? <#ravasz1>

Másrészt viszont el kéne gondolkozni azon is, hogy mégis mekkora méretû banner a reális, mert egy több megás flash kiverheti sokaknál a biztosítékot (nálam is)...

Predmaster
Kösz a felajánlást, ha valami nem megy, kérdezek. 😄
Szerintem számíthatsz rá hogy lesz ilyen mert hát izé.

Predmaster
Felhívom a figyelmet rá, hogy Zsolo volt olyan jó fej, és csinált nekem screenshotokat PNG-ben. Úgy illendõ, hogy mindannyian megköszönyjük neki, és mondom a többieknek, hogy mindenki munkáját, ötletét, vagy bármilyen segítségét a bannert illetõen örömmel veszem!
Ennyi. Suliban vagyok, álmos vagyok, unalmas az óra... Delphi óra lenne, de nem csinálunk semmit, mer alig vagyunk benn páran... Mindjár felkötöm magam...
(kár hogy nincs X3 demó, felnyomhatnám a sulis gépre és tolnám addig... 😄 )

Látom valami flash-es dolog van itt készülõben.
Egy kicsit én is értek hozzá, ha kell segítség,szóljatok.

Predmaster
Egyébként reggelt mindenkinek!

Predmaster
Merj nagyot álmodni NSTICIFU vagy mi a szösz.... 😄
Van valaki kifogásod ellene, hogy megpróbáljam? Legfeljebb belesülök, és csinálok egy egyszerûbbet, de hadd szakadjak má meg a billentyûzet fölött ha ahhoz van kedvem 😄
Köszönöm...

(Különben is, elég baj nekem hogy várnom kell karácsonyig a cuccokra a gépemhez, el kell hogy üssem az idõt valami értelmessel...)

az encoder arra jó hogy ujra tudod vele tömöríteni a zénét,( pl 64kb 22kh) és igy kisebb lesz a file, (egyébkét 192kb 44kh az eredeti zene, mp3-ban)

Lockheed
Héééé!!! Még most nézem, hogy ebben a pillanatban EZ a topic a 9. legnépszerûbb téma! 😊

Lockheed
Ehhehhe... <#smile>

[NST]Cifu
Nem azért a húsz fillérért, de jó hogy nem 6.1-es AC3 effektekkel tûzdelt 720x386-os XviD animációt akartok benyomatni bannernak... Szálljatok már le a földre.

Lockheed
Jó éjt! 😊

Predmaster
Tomy az 1473-as üzenetedre értettem hogy kötekedés, de nem is kicsi. Fáradt vagyok, éhes, és nõtlen, szal elég morcos és sértõdékeny is. 😛

A másik, a zenék azér vannak hogy kiválogassuk a jókat mondtam már. Mert vannak nagyon jó zenéi is, bár tény hogy ez szubjektív...

Én elteszem magam lassan "holnapra"... Jó8 mindenkinek.... 😄