X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egeszen meggyozo, eleg jok a dallamok... Azt hiszem az eddigi "gagyi" jelzot visszavonom... Mar kezdem megszokni az iranyitast... Meg ket patch es megrendelem 😉
Hogyan kell hasznalni a strafe drive extensiont??? Hiaba allitok a strafe (left,right,stb) gombokra valamit.. nekem nem strafel... Miert?
Ha találtál teljesítménynövelõ megoldást az tényleg érdekelne! Mellõzve minden sértegetést és cikizést, de én is kíváncsi vagyok...
Nem sértegetés, lenézés vagy ilyesmi, félre ne érts. Csak valami itt nem kerek.
Még az éjjel repkedtem egy kicsit és roppant mód érdekes dolgot figyeltem meg: két hajóm egy mercury hauler és egy mercury fuper freighter bedokkolt a saját bányámba.
Követtem õket Én is, és dokkoltam a novával. a freighter elérte a nyolcadik szintet így a felszerelését kiegészítettem és elküldtem kereskedni (UT) látom, hogy kidokkol és elindul. Ekkor ütött meg a guta, dokkolás után elkezd ereszkedni, majd fordul lefelé és beleakad a hauler-be és durr... volt nincs...
Mentés betölt végig csinálom újra az elõzõ pár mûveletet, de az eredmény ugyan az... megpróbáltam még 3× majd megfordítottam és a hauler-t küldtem el a dokkból, ekkor pedig ez akadt bele a freighter-be??? <#falbav>#falbav>
Ez nálatok is elõfordult már? És ha igen akkor erre milyen gyakran lehet számítani?
Nem tudom számít-e, de a béta patch van fent. Ilyen esetre nem emlékszem, hogy az elõzõekben valaki is írt volna róla. De az is lehet, hogy simán átsiklottam felette, akkor bocsi a kérdésért... <#conf>#conf>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Hidd el, ha nálam Gf6800GT-vel visszaesik 20FPS-re, akkor az FX5700LE-tõl ne várj csodákat... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Friss X3-as vagyok, de már nagyon megy! Szerintem alapvetõen jól eltalált game, annak ellenére, hogy ráférne még vagy két patch... Érdemi hozzászólást nem tudok tenni, már mindent elmondtatok <#smile>#smile>...talán mégis: ha a TL hajókat nem tudod felbérelni, annak egyszerû oka van: Küldetésen van! -egyszer követtem egyet tíz percig max seta-n és a végén a szemem láttára kipottyantott egy gyárat asszem Rhy's Desire-ban. Utána elindult haza és akkor már szóba állt velem. Nálam a helyzet odáig fajult, hogy teljes az ûrbéke, senki nem gyak senkit, a gyárak szaporodnak gombamód én meg alig találok felbérelhetõ TL-t, mert mind "foglalt".
Szerintetek miért van ez a nagy nyugi? Talán tovább kéne nyomni a story line-t??
Most a versenyes rész jönne, de nincs kedvem... viszont ez a nyugi lassan rosszabb, mint az armageddon! (pedig 1.3-at nyomom, itt azért jobban kéne szerepelniük...vannak persze, de semmi szektor pusztítás vagy ilyesmi... hát ennyi. Most, hogy beregeltem én is fogok írogatni...[#integet2
Az, hogy elmeséli a gép az (már) nem gond, viszont Én szeretem az információt látni és olvasni, mert az, jobban rögzül. Olyan információkat, mint a lõtávolság, hajótest és pajzs sebzés, sokkal jobban megjegyzem, ha látom a számokat… Errõl a fórumról a Ti ajánlásaitokkal igen sok számomra nagyon informatív anyagot gyûjtöttem. Sajna én így mûködöm… Az sem egy elhanyagolható hogy az angolt Én sokkal jobban értem olvasva mint hallás után.
Azok, akik az angol nyelvet nem beszélik, de már kicsit ismerik a számítógépes játékok hasonló mûfaját, itt nagyon tágan az ûrben játszódókra gondolok. Szerintem ezen információk a képernyõre való kiírásával könnyebben tudnak az adott játékban tájékozódni (ha bizonyos szavakat megértenek „shield, hull…stb.” ill. esetleg, ha veszik a fáradságot és egy szótárt, akkor van idejük lefordítani. Hallás után a megfelelõ tudás és gyakorlat nélkül ez nehéz. )…
Remélem nem értesz félre, semmilyen rossz indulat, vagy kötözködési szándék nincs bennem, csak leírtam az észrevételeimet azzal ami elõször szembetûnt a programmal kapcsolatban.
Az elõzõ részekkel nem játszottam és így ezt a világot illetve az Egosoft megvalósítását nem ismertem.
Meg ott van a kézi könyv be volt linkelve, akinek nincs meg. A tobbit szerintm játsszva érdemes megtanulni, kikísérletezni, ezért nem is olvasom túl surun a témát, mert eléggé spoiler. 😊
A voodoo1-es szerintme túlzás, nehogy már valakit félrevezessen. 😊
És Az X1800 XT az is SM 3.0, és igenis remélem hogy a 20-25 fps helyett (Argon Prime) lesz legalább 30-35. Most tényleg mi bajod van velem ? 😉
adok magamnak gyógyszert, sok sok x3at !
már a gondolatára is jobban vagyok
:-D
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=121048
Milyen a geped? Milyen gyors?
Lehet hogy a SP2 hianya miatt megyen ilyen lassan?
CoV-ból olvastuk ki, hogyan is kell...<#vigyor>#vigyor>
Konkrétan ez a legjobb grafikával rendelkezû ûrhajós játék, az ûrállomások és a nagy ûrhajók kidolgozottsága igencsak elsõ osztályú.
de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki
Épp ellenkezõleg, minden fajnál logikusan és nagyon szépen felépített ûrhajórendszerek, elsõ osztályú kidolgozottság.
Igy elso pillantasra az X2 sokkal jobb es komolyabb jatek volt mint ahogy az X3 igerkezik... Nagyon szomorkas vagyok...
Az X2 ûrhajói, na azok valóban kissé fantáziátlanok voltak, minden Capital ship azonos toronnyal felvértezve, az ágyútornyok kidolgozattlansága, stb.
Egyedül amit az X2-bõl meg kellett volna hagyni szerint az X2-féle M6 desingok, az X2-es Arcon Centaur nagyon el volt találva.
Mondjuk meg csak az elso kuldetest jatszom, de nagyon nem akar a lelkem elszakadni az X2 vilagatol, es megszokni az ujitast, ami nem tetszik igazan.. bar lehet csak ido kerdese..
De régen is volt.
Talán amit kicsit negatívan értékelnék az csak a játékon belüli információ hiány. Az elõzõ X-sorozatokat kihagytam, úgyhogy teljesen újoncként kezdtem ebbe. Igen hiányzik a kapható felszerelések rövid leírása, bár az itt kapott infók alapján most már annyira nem zavaró, a billentyûzet mellet vaskos papírhalom… sok táblázat, leírás…
"sztem a grafika sem elragado"
én pár screenshotot csináltam, de némelyik háttérként is megállja a helyét, nem tudom mi a baj a grafikával. Szerintem nézd meg a rolling demot, mert úgy látszik ez nem jön át a játékban eleinte.
"de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki"
Ez az amivel végképp nem értek egyet. Ott vannak gyönyörû Boron, bõrrel bevont hajók, a krómozott Paranid, a furcsa, rozsdavörös színben pompázó Split hajók. Mind különbözõ formájú, és abszolút ûrhajószerû (már amennyire ez mindenféle sci-fi-bõl megmarad az emberben 😊), és egyáltalán nem néznek ki gagyin
Bocs ha kicsit kötözködök, tudom, ízlések és pofonok, de úgy érzem még nem játszottál eleget és túl hamar akarsz következtetéseket levonni 😉
One Vision. One Purpose.
Egy pár szóval beszállnék ebbe a programhibák tömkelegének feszegetésébe. Kisviku tömören összefoglalta (#2933) az Én véleményemet is. Elsõ lépésben minden a pénzrõl szól, aztán nézhetjük a minõséget… Bár szerencsére akadnak kivételek.
A második és szerintem nem elhanyagolható szempont a fejlesztõk hozzáállása a témához. Elég, ha csak a szûk környezetemben mézek szét ill. belepillantok a tükörbe.
Szerintem a programozók nagytöbbsége úgy van az általuk készített programmal, mint szülõ a gyermekével. Szereti dédelgetni, minél jobbá tenni, és így sajnos az olyan „dolgot” a mai teljes mértékben elanyagiasodott világban, hogy határidõ képesek „semmibe” venni.
Nekem nagyon sok idõbe telt, hogy saját magamat rákényszerítsem egy ésszerû és hatékony megalkuvásra azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit meg lehet és mi az, amit meg kell valósítani azért, hogy a felhasználónak teljes mértékben megfelelõ és határidõre kész program legyen.
Ebben számomra az a nehéz hogy saját fantáziámat korlátozzam a szûken vett feladatra úgy, hogy az mégis megbízható és jól mûködõ legyen. Én nehezen tudok gátat szabni saját magamnak, ha egy bizonyos terület megvalósítása rám van bízva. És ezért a kiadói nyomást is meg tudom érteni lehet az hasznos is, de nagyon bele is lehet bukni…
Bocsi ezért a kis eszmefuttatásért de kikívánkozott, még akkor is ha nem szorosan a témához kapcsolatos, és nem kíváncsi rá senki.
A felhasználói oldalról igen helytálló az, hogy az emberek a pénzükért elvárnak egy bizonyos szintet. Én is!
Van a HUD-on eleg info csak huylen van elrendezve, es gagyi 😞
Tudom, hogy vannak profilek.. Classiccal nyomom..
Igaz a HUD-on még lehetne kicsit több infó is, de megszokható.
Minden megy billenytûrõl is, konfigurálható, sõt profilokat is tudsz létrehozni.
Mikor es hol beszerezheto???? Kiprobalnam!
Kisvikunak nagyon igaza van en is szoftverfejleszto cegnel dolgozom tesztelokent, soxor van, hogy nem hagyjak befejezni a munkankat, mert a releasenek ki kell jonnie vagy igy vagy ugy....
Nos most tudtam igazabol megnezni a gamet... Hat elso pillanatra nagyon nem tetszik.. A urhajoknak nincsen jo belso nezetuk, a HUD gagyi, sztem a grafika sem elragado... A kornyezet szep, de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki, az iranyitas katasztrofalis 😞 hat nagyon le vagyok sujtva...
Annyira hianyzik a regi jobb klikkre elougro panel, ahol mindig mindent megtalaltam ha kellet, most egerrel kell vadaszni mindenre, pedig billentyuzettel sokkal jobb es gyorsabb....
Az mondjuk tetszik, hogy a pilotak beszedesebbek, de nem ertem miert kellett Julian arcat atdolgozni, meg ezek szovegek: "khaak ships inbound, pick your target and shoot", azert az X2-ben fostunk a khaak hajoktol, mostmeg hirtelen mi vagyunk a majjerek??? Igy elso pillantasra az X2 sokkal jobb es komolyabb jatek volt mint ahogy az X3 igerkezik... Nagyon szomorkas vagyok...
Olvastam errõl több cikket is, ez sajnos így megy sok helyen.Óriási pénzeket fektetnek be egy-egy játék fejlesztésébe és hát a befektetõk mielõbb szeretnék viszontlátni az összeget,megfejelve a profittal.
Õket nem nagyon érdekli, hogy hol áll a fejlesztés, van egy határidõ amiben megállapodnak,ha nem teljesül, akkor kiadják úgy ahogy van.
Az Egosoft is írt errõl, hogy még a részletes,átfogó tesztek elõtt kellett kiadni, így erre a sok problémára csak késõbb derült fény.
Az Elite 3-at szvsz ki se próbáld!
Én annó megpróbáltam, de keserveset csalódtam. Kezelhetetlen és bugosabb mint az összes X összesen. Olvastam annó egy cikk ben, hogy a kiadó egy félkész változatot dobott piacra. A fejlesztõk meg kiakadtam mint az állat.