X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeviloftheHell:
Köszi a segítséget.

Most a felújított yacht az enyém marad, 3GJ pajzzsal? :)
Naaa, valami lesz a HQ-ból is, csak még valami argon trading station-ról hadovál....

http://a-zcomp.eu/

hát fele anyni idö alatt csinálták és nem olyan részletes
mondjuk én nem messziröl nézem hanem normál nézetböl meg min grafikán többet nem bir a kártya nagy szaggatás nélkül

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Sziasztok! Lenne egy kérdésem a 2.01/2-es pecsben lévõ új hajók textúráival kapcsolatban. Nektek is olyan fura, mikor távolabbi kamera állásból nézitek? Az Eclipse szerintem alapból egy rusnya hajó, de mikor távolodok a kamerával, olyan mintha a textúra elmosódna vagy mi... A yacht nagyon tetszene, erõs (A 347-es Xenon szektort azzal az eggyel takarítottam ki), jól is nézne ki, ha távolabbi kamerából nem lenne a közepén egy nagy lyuk. Grafikai beállítás nem hiszem hogy probléma lehet, mert minden maxon van, szûrõvel együtt és a többi hajóval nincs semmi gond csak az újakkal. Ha valakinek van valami ötlete legyen szíves ossza meg velem, mert kár a Hyperionért egy ilyen textúra hiba miatt!
az elsö solar pp re dokkolj be akkor fog történni

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Köszi... viszont úgy néz ki, hogy valami még kimaradhatott, mert hiába megyek grand exchange-be, nem történik semmi....

öö menj el grand exchange be utána védd meg a szállito hajot ad egy küldetést hogy mejn egy hajoért vagy ilesmi maelstrom alatti legalso unknow sectorba menj egy m6 os hajoval amin van tractor beam és vontasd be a hajot amit a térkép jobb alsó sarkánál leljebb abba az irányba lévö asteroid mezö közepén van egy nagy halom hajoval egy m7 es hajocska :D

Elakadtam a Bala Gi-s küldetéseknél... tudnátok segíteni?

Odáig jutottam, hogy a Great Trench-iek kérésére kiraktam egy mûholdat a Xeon 347-be, utána valami solar powerplantról írogat, de sajna annyira nem megy az english, hogy tovább tudjam folytatni...

Elõre is köszi mindenkinek.

hello
Most játszom elõsszõr a normál módot és nem találom a best/sell -ért felelõs kütyüt!
Hol találok ilyet?
Köszi
Amirõl beszélsz az a System Override Software. Ezzel lehet elfoglalni az elhagyott hajókat (bár lehet kísérletezgetni a még foglaltakkal is), ha elég közel vagy hozzá.

A Bala Gi-s kiegészítõben (gyakorlatilag a 2.0 patch) lehet venni ezt elrejtõ kütyüt. BBS-en vagy kalózoktól.

De egyszerûbb feltenni egy megfelelõ scriptet és orvosolva vagyon a probléma. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kalózbázison tudsz venni software upgradét nem tudom mi a neve kb 610 ezer creditbe kerül, de vigyázz!!! mert ez illegális cucc, tehát ha elkap a rendõrbácsi, akkor ejnye bejnye lesz.

Bár állítólag lehet egy ojan software-t venni, ami "semlegesíti" láthatatlanná teszi ezt a szovfvert. Így a rendõrök a scannelésnél nem látják, hogy neked ilyen cucc van a hajódon. De hogy ezt hol lehet kapni, azt nem tudom.

Hello mindenki!!!

Valaki nem tudja hogy lehet magamévá tenni egy elhagyatott hajót anélkûl hogy ki kéne szálnom a hajómból?

Elõre is köszi!
Hát azt!

DEMET!

No de már egész szépen haladok.
Nemsoká bõvítem UT flottámat néhány UTPadavannal, veszek néhány Split Caiman SF-t, mellette meg megpróbálok néhány Xenon ináziót leverni, azzal szépen lehet keresni, meg a rangnövekedés sem elhanyagolható.

Mondanom sem kell, hogy megint a versenyes küldetésnél ragadtam meg, de ez most nagyon nem tud felhúzni, nem úgy mint annó egy évvel ezelõtt.
nekem ha egy hajom félig lesérül amiket használok akkor azt egy igenszép flotta támadta meg :D

semmi nem volt rajta mert átraktam mindent a magaméra! amúgy egy pirate haluer volt és kb a feléig sérûlt le!
jaaaa.... és persze az sem elhanyagolható, hogy milyen állapotban van, no és mit rejteget még a raktér, milyen a felszereltsége.... ez mind-mind árbefolyásoló tényezõ...

Hi-hi... attól függ, hogy milyen hauler...
Hauler létezik a legtöbb hajótípusnál... azt jelenti, hogy nagyobb rakterû változata az adott típusnak...

hello létezik hogy egy sima hauler-ért közel fél millió cr-t adtak?
Azt akarod mondani, hogy elkezdted elõlrõl? <#wow1>

Én majdnem 3 hétig küzdöttem, mire megint elindult a modolt mentésem.

Most megint megszállottan nyomatom

Háát srácok, kb tegnap délután 3 tól éjjel fél2ig kerestem az X3 mentéseimet, de nem találtam sehol.

Annyira ideges lettem, hogy bevállaltam a talált Mamba Raiderrel egy Xenon invézsünös küldetést Getsu Funéban, és 8x MASS Driverrel lírottam egy valag Xenon L-t meg M-t (16 db) + kivégeztem egy K-t is.

Háát míg azd megkopasztottam, vagy 3x körbetáncoltam. Ugyebár a Mamba Raidernek csak 25 MJ pajzsa van, így ha azokból a fotonágyúkból akár csak 1 lövés is betálál akoor lódolhatok buzgón.

így most hirtelen nem 5, hanem 11.5 millió kreditem lett, gyorsan vettem egy Ore Mine M-t, és feltoltam Orebeltben egy 25ös azsteroidra. Nem akartam egy nagyhozamú aszteroidára M-est rakni, a cél csak annyi volt, hogy el tudjam kezdeni Bala GI kültetéseit.

Most megyek Kindoms endbe.
én speciel ugy szoktam x3 editorral átirom a hajo adatokat raktér japzs generátorok fegyverek sebesség ilyeneket és játékban megcsinálok pár küldetést jó pénzé utána kereskedés

Spoilerrel, vagy spoiler nelkul?
Hello mindenkinek!!!

Ki mit ajánl? Hogy lehet minél elõbb összeszedni a halom lóvét a normál módban? Mert olvastam a F.A.Q-ot de más véleményére is kiváncsi vagyok!<#worship>
az x3 editorra gondolsz mert az megvan viszont modellezö progit egyet sem tudok pedig lenne egy két ötletem hajoknak leszedegettem jopár xsp formátumu hajot a játékhoz egy kettöt én máshogy képzelek meg nagyobbnak de inkább saját igényeim szerint csinálnék egyet kettöt :)

Amaro
Egyetértek. Az Xtended egy minõségi munka, jellemzõ, hogy ezt mások már rég 3.0-ra számozták volna, õk meg még csak 0.6-ra értékelték. Érdekes, hogy ugyanakkor (talán az Ego példáját követve) UTOLSÓ frissítést ígérnek még idén, szóval a verziószám szerintem korántsem biztos még :)

DeviloftheHell: külön HQ szállító szkriptrõl én még nem tudok. A modellezõ program bármilyen 3D progi lehet, a játékhoz igazítani viszont doubleshadow X3 szerkesztõjével lehet, itt van a fóruma.

Igen arra gondoltam. Mox azt igéri hogy kompatibilis lesz vele.
Amugy bazi jó egy MOD. Ajánlom mindenkinek.
Nem kell hozzá ujrakezdeni, és el is távolitható.

Amaro a HQ hoz vmi szállito srcipt jó lenne mert az egy kicsit necces mikor épp nem vagyok gépnél és fut a játék hogy éppen akkor fogy ki a nyersanyag és mivel saját gyár terlmeli nehogy már vegyem :D:D

kül ezt a modellezö programot amit használnak a hajokhoz annak mi a neve?

Amaro
Most már talán lesz némi idõm megint a portálra, mindenesetre elkezdtem a visszatérést. A szükséges utilok, Battlestar Galactica flotta, pár új szkript (HQ-hoz is), és hasznos linkek elsõ nekifutásra. Aki nem tudná, a cím itt van a szövegem lábjegyzetében <#nezze>

Kérem, hogy aki adminként van jegyezve, és az is akar maradni, dobjon meg egy PM-el, de még jobb, ha aktivizálja magát, ahogy én is tettem végre <#nevetes1>

egosoft forumárol egy nagy halomnyi van nézelödjetek ott körül

Zsolo007
Hi!

Meg tudnád adni azt a címet? Engem is érdekelne a dolog..

Hello !

nem tudjátok hol lehet még letõlteni scripteket Amaro és a hivatalos oldalon kívûl?
öö nem tudjátok véletlen hol tárolja a játék a HQ adatait? csak a raktár mérete érdekel a két pck fáljt azt megtaláltam és átirtam de a játékban ne mmodositotta a raktárat hol tárolhatja ezeket az adatokat vajon?

ööööö annyira nem romboljaa játék élményt viszont sok bosszuságot meg sporol föleg mikor egy xenon sector közelében járörözik a hajo és mivel fentvan ez a xenon migration sript a legmagasabbra állitva igencsak lövik a hajot folyamatosan
sajnos 200 darab 10 gigásnál többet nem lehet rátenni mert meghülyül a kijelzés és ugy veszi mintha nem lenne a hajon pajzs :D

én nem tudom de alapbol lehalkito ma játék zenéjét és winampból játszatok zenét :D

remélem ami kijön ujjabb Extended mod amiatt nem kell majd uj játékot kezdenem mert 1 hete épitem már a elláto komplexet a HQ hoz
de kár hogy a HQ nak nem lehet modositani a rakterét megpakolom kellö nyerasanyaggal és már nem tudok mellé tenni semmit kell egy TL hajo dokkolva legyen amiben meg a cuccok vannak

Hello tud nekem valaki segíteni abban hogy hogy lehet saját zenét is berakni a játékba? Az az igasság már egy idelye nem játszottam vele aszt hiszen nem ment túlságosan nekem! De most újra kedvet kaptam az itt olvasottakból! :)
Mármint a 0.6 c-t? :) Az még idén kinn lesz sok érdekességgel és z szinte bizonyosan kooperálni fog a frisebb 2.002-es patchel is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Amaro
Infinity: The Quest for Earth fórum
Azt hiszem, egy pillantást megér a dolog...

yessszz, köszi. Megvárom azért az extended mod 0.7-et, akkor rakom fel.

500000 egységnyi raktere van azt raksz oda amit akarsz :D

Figyu, A HQ készlete csak akkora lehet mint mondjuk az EQ dock-é?
Pl. 6 darab 25MW S. ?

erdos
És ezzel nem teszed tönkre a játékot hogy mahinálsz egy hiperszuper hajót aztán meg se tudnak sebezni?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

nekem 3 orámba került megcsinálni :D
azota már nyersanyag hiján a 10 ray bõl csak 1 készült el :D
meg argon boron TL/M1/M2 és paranid M7 es meg argon M3+ os hajonak van ott a terve az állomáson :D baromi sokáig csinálja külömben
de rég lenne nyersanyag ellátása hogyha nem szaggatna a játék olyan mértékben hogy 2 perc egy állomást a helyére raknom és még össze is kell majd kötnöm mert van jópár állomás és nem tudnék anyni hajot munkába állitani hogy ide oda szállitsanak ezért egyszerübb egy hubba befogni mindt és termelnek szépen pénzt meg nyersanyagot a HQ hoz miylen szép kis flotta lesz belöle :D csak semmit nem rak alapbol a kész hajokra mindent ugy kell rávenni és azért az általam modositott Tships fáljban tartalmazott M2 es hajokra 200darab 10GJ os pajzs ára kicsit huzos

Köszönet!

Háát ettõl még egy kicsit messze vagyok.
Zombye!
Ez van az Egosoft oldalán:

To be able to start the Bala Gi missions, these conditions must be met:

You need to have played at least 10 game hours.
You need to have a good reputation with the Boron and must not be an enemy of the Split or Paranid.
You need to own at least one station.
You need at least 5 million Credits.

Note that once you meet the above criteria, the missions will trigger the next time you dock or change sectors.

fenris
Ahhaaa értem.

Boron reputációnak kell nagynak lennie?
mert ugyi Bala Gi egy boron tudós.
Nekem 1.0-rol 1.1-re patchelve jott elo ez a bug. Na gondoltam akkor varok egy kicsit, amig nem csinaljak meg normalisan a jatekot. Most ujra elovettem, remelve a legjobbakat.
Zombey!

Be van triggerelve. Ha teljesülnek bizonyos feltételek az adott játékodban (van elég pénzed, reputációd, stb.) akkor kapod rögtön az üzenetet Bala Gi-tõl.
Nekem az a bajom, hogy mind az M3+-omnál, mind az M7-nél valami grafikai bug van. Egyszerûen alig látok ki a hajóból (csak egy nagyon keskeny sávban), mert valami textúra eltakarja a kabinban a kilátást. Csinálok screenshotot, és felteszem. Nem tudja valaki, mi lehet a baj?

fenris

Tudom, hogy egy veteránnak nem illik ilyet kérdezni, de hol lehet ezeket az új (Bala Gi Joi) küldetéseket bevállalni, BBS-en vagy hol?
én meg letöltök egy 2.0 ásat netröl ha találok :D addig meg jók a patchek habár nem tudom mért mostmár nem fagy le a játék lehet vmit helyre tett ez a 2.02 es patch me a 2.01 es is lefagyogatott még nem igen birja már a gép sem ezt a hatalmas menyniségü állomást körivben elfoglalja a teljes sectort(elena's fortune) és még nincs kész a complex mjad teszek fel képet ha kész

Pénteken voltam a Galaxisban, és ott a katalógusban találtam. Meg is lepõdtem rendesen. Megkérdeztem van-e már, azt mondták nincs, de karácsony elõtt lesz.
Arról tudtam, hogy lesz egy Bala Gi-s DVD, de az kellemes meglepetés, hogy a Galaxis berendelte.
Én is lecserélem az 5 cd-s verziómat.

fenris