X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy ott van dokkolva kb 10 ts hajo és mindegyiken más más nyersanyag van van amin több féle ési meg TL hajo amit fö raktárnak használok
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
http://www.elite-games.ru/images/x3/maps/x3map_eng_sp_venom.gif
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Energy cell: 44,6%
Teladium: 5,5%
Colt Rhimes: 0,7%
Rasta Oil: 5,1%
Ore: 14,5%
Silicon: 24%
Crystal: 1,4%
Quantum tube: 1,8%
Micro chip: 0,7%
Computer component: 0,4%
A fenti logikával számolgatva az alábbiak szerint érdemes feltölteni nyersanyaggal a HQ-t:
Energy cell: 223000
Teladium: 5500
Colt Rhimes: 1750
Rasta Oil: 4250
Ore: 9062
Silicon: 6666
Crystal: 1750
Quantum tube: 1800
Micro chip: 1750
Computer component: 2000
Természetesen a számítások kerekített értékeit pötyörésztem be, úgyhogy senki ne várja, hogy hajszál pontosak legyenek 😊
http://a-zcomp.eu/
tudom, hogy UT-k jobban hoznak a konyhára, de azért jó lenne tudni.
The Matrix has you...
Hát elég rég jártam erre, most kezd megint növekedni a vágy az X3-ra...hm, lehet, hogy vissza is rakom.Látom elég sok dolog változott, csomó új pecss és egyebek.Lehet, hogy lassacskán visszatérek, aztán osztom az észt újra meg újra <#vigyor>#vigyor>
Köszi
Ellenben aki szintén megvette, megtalálta valahol a regisztrációs kódot? Elméletileg a manual végén (hátsó borítón) kéne legyen, de ugye csak pdf formátumban van fenn a DVD-n. Azon meg nincs szám, csak egy szép fehér négyzet kihagyva a beírandó számnak. A DVD tokban sem találtam sehol ilyesmit. Pedig ezt szeretném regisztrálni. Más esetleg ráakadt erre a kódra?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egy bánya mûködéséhez meg elég sok minden kell. Ha jól emlékszem kell nekik kaja, ruha, energiacella és ha ezek mind vannak megfelelõ mennyiségben, na akkor indul el a kitermelés. Érdemes hozzárendelni hajókat a bányához (TS hajókat a raktér mérete és a szállítható cuccok mérete miatt). Egy mondjuk szigorúan beállítva alapanyag beszerzésre, egy meg mehet eladni a cuccokat.
De erre az utóbbira (eladó) nem feltétlenül van szükség, ha engedélyezed a bányában az idegen hajók bedokkolását és egy elfogadható árat állítasz be eladási árnak. Ekkor venni és vinni fogják az NPC hajók is a cuccot, termelve a pénzt neked.
meséljetek már errõl a bányászatról. azt tudom, hogy venni kell olyan szenzort amivel ki lehet deríteni, hogy milyen aszteroida van elõttünk, de ott mit kell figyelni, hogy jól jövedelmezzen. aztán oda kell venni még szállítóhajót is, ráadásul XL-t, mert ugye az ore az olyanba fér el. a szilikon is ebbe fér bele? mi kell még ezeken kívül?
The Matrix has you...
Az nem több fél millánál, asszem az a legolcsóbb gyár.
Micsoda mázlisták járnak ide, milliókat nyerni... Egyszer nyertem egy hajót, de ezek után mindenhol választok szelvényt.
Na egy ravasz fogós kérdésem lenne. Bala Gi aktiválja magát Custom Game-ben is vagy csak story módban hajlandó elõkúszni?
Jelenleg ugyanis custom game módban játszom, nyertem egyszer a lottón és van egy raklapnyi pénzem. A játékidõ is jócskán túllépte már a 10 órát, sõt nagy nagy a barátság minden fajjal. Vajon mi kellene még neki hogy bejelentkezzen? Már ha egyáltalán szoti módon kívül is aktív?
Nem CD-s, DVD. Megkérdeztem a boltban. De sajnos nem 2.0.1-es csak 1.4-ig tartalmazza a dolgokat. Lehettek volna annyira fertigek a krautok, hogy rátszeik a Bala Gi-t is. :o/ No nem baj, örüljünk, hogy van.
Ezért én is beszerzem, meg legalább nem kell vacakolni annyit az 5 cd-vel. Apropó, nekem meg azt csinálja 1-2 hete a játék, hogy ha az új M7-el (paranid fregatt, vagy mi) akarok egy olyan rendszerbe beugrani, ahol van shipyard, akkor kivág. Hogyaza...
Másnál volt már ilyen? Egyéblént hogy lehet hajót javítani a Player HQ-ban?
Üdv:
fenris
A hírekbõl az is kiderül, hogy csak az alap (Egosoft által szállított) univerzumban ez az utolsó modverzió, a munka nem fejezõdik be a .7 kiadásával <#nevetes1>#nevetes1>
De azért valsz. holnap megveszem.
Most kezdtem újra a játékot. Szerencsére a régi mentések még megvoltak. De nem ez a lényeg, hanem hogy mire jó ez az új puska, amit a 2.**-ban mindenhol találni az ûrben? A Concussion Impulse Generator. Mit tud, van vmi spéci tulajdonsága?
Pontosan miként is lehet átvontatni a yachtot a kapukon? Oké, hogy vonósugár kell, meg M6-os csónak mindehhez, de nekem konkrétan nem jön át. Próbáltam áthúzni, áttolni, magam után vontatva átmenni a kapun de semmi. Odaátra nem kerül még hosszú idõ alatt sem. Esetleg el kell kóborolni a kaputól jó messzire és ott várakozni (bár ezt is próbáltam)?
Írta valamikor itt fenris, hogy ha zöld a hajó kerete, akkor átjön. De mitöl vált zöldre?
Hogy kell egy UT pilótát "átpakolni" egy másik TS hajóba?
Émmá olyan régen csináltam, hogy elfelejtettem.