X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ugy csinálomm hogy mivel ugy is általam tetszö raktár értéke van mindennek kivéve a HQ nak mert nem hajlando modositan ihiába irtam át..
igy ott van dokkolva kb 10 ts hajo és mindegyiken más más nyersanyag van van amin több féle ési meg TL hajo amit fö raktárnak használok

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

találtam azoknak egy kis segitséget akik keresi ka 2.0 ás verzioban a két uj sectort 😄
http://www.elite-games.ru/images/x3/maps/x3map_eng_sp_venom.gif

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

A HQ hajógyártását nézegetve feltünt, hogy minden hajóhoz egyforma arányban szükséges a nyersanyag. Tehát nyersanyag*helyfoglalás összegezve az alábbiakat kaptam:
Energy cell: 44,6%
Teladium: 5,5%
Colt Rhimes: 0,7%
Rasta Oil: 5,1%
Ore: 14,5%
Silicon: 24%
Crystal: 1,4%
Quantum tube: 1,8%
Micro chip: 0,7%
Computer component: 0,4%

A fenti logikával számolgatva az alábbiak szerint érdemes feltölteni nyersanyaggal a HQ-t:
Energy cell: 223000
Teladium: 5500
Colt Rhimes: 1750
Rasta Oil: 4250
Ore: 9062
Silicon: 6666
Crystal: 1750
Quantum tube: 1800
Micro chip: 1750
Computer component: 2000

Természetesen a számítások kerekített értékeit pötyörésztem be, úgyhogy senki ne várja, hogy hajszál pontosak legyenek 😊

http://a-zcomp.eu/

bigapó
össze tudnád adni sacperkábé, hogy mennyibe kerül beindítani, egy ilyet?
tudom, hogy UT-k jobban hoznak a konyhára, de azért jó lenne tudni.

The Matrix has you...

A banyaszattal kapcsolatban kerdeznem: probalta valaki a a mobil banyaszatot? Mennyire éri meg?
Amaro
Üdv. Épp ideje, már úgyis hiányoltalak, össze kéne ollóznom néhány új cikket a leendõ értekezéseidbõl <#nyes>

Amúgy szép jó napot!

Hát elég rég jártam erre, most kezd megint növekedni a vágy az X3-ra...hm, lehet, hogy vissza is rakom.Látom elég sok dolog változott, csomó új pecss és egyebek.Lehet, hogy lassacskán visszatérek, aztán osztom az észt újra meg újra <#vigyor>

Kicsit kései, nemde?

oké köszi!!!
BBS-en tudtommal nem lehet,de nézz körbe a Teladiknál.Equipment Dockkokban keresd
Hello BBS-en hol lehet venni best/sell softvert?
Köszi
Nekem a németektõl rendelt változat van, annak a hátulján ott a kód, bár regisztrálni így sem tudtam. Próbáld meg a „seven m.hu”-n megkérdezni, õk forgalmazzák.
Na meghozta a futár a progit. Ahogy elnézem ez nem az 1.4-esig viszi majd fel az update-eket, hanem a 2.0.0.1-ig. Legalábbis a tájékoztatók és fileok alapján (merthogy benne van a 2.0.0.1-es patch leírása is).

Ellenben aki szintén megvette, megtalálta valahol a regisztrációs kódot? Elméletileg a manual végén (hátsó borítón) kéne legyen, de ugye csak pdf formátumban van fenn a DVD-n. Azon meg nincs szám, csak egy szép fehér négyzet kihagyva a beírandó számnak. A DVD tokban sem találtam sehol ilyesmit. Pedig ezt szeretném regisztrálni. Más esetleg ráakadt erre a kódra?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Equipment dockokban vehetõ a mineral scanner. Ráböksz egy aszteroidára és behívod az infó ablakot (i). Ekkor megmondja milyen nagy a yield-je. Minél nagyobb, annál több a kitermelhetõ cuccos. Kis yield-û aszteroidára felesleges rápakolni nagy bányát (M felettit).

Egy bánya mûködéséhez meg elég sok minden kell. Ha jól emlékszem kell nekik kaja, ruha, energiacella és ha ezek mind vannak megfelelõ mennyiségben, na akkor indul el a kitermelés. Érdemes hozzárendelni hajókat a bányához (TS hajókat a raktér mérete és a szállítható cuccok mérete miatt). Egy mondjuk szigorúan beállítva alapanyag beszerzésre, egy meg mehet eladni a cuccokat.
De erre az utóbbira (eladó) nem feltétlenül van szükség, ha engedélyezed a bányában az idegen hajók bedokkolását és egy elfogadható árat állítasz be eladási árnak. Ekkor venni és vinni fogják az NPC hajók is a cuccot, termelve a pénzt neked.

bigapó
hali!

meséljetek már errõl a bányászatról. azt tudom, hogy venni kell olyan szenzort amivel ki lehet deríteni, hogy milyen aszteroida van elõttünk, de ott mit kell figyelni, hogy jól jövedelmezzen. aztán oda kell venni még szállítóhajót is, ráadásul XL-t, mert ugye az ore az olyanba fér el. a szilikon is ebbe fér bele? mi kell még ezeken kívül?

The Matrix has you...

Én most egy Szilicon bányával akarok kezdeni vajon jó ötlet?
Vegyél egy Ore Mine M-t Argon Primeban!
Az nem több fél millánál, asszem az a legolcsóbb gyár.

én ezrével vadászok meg küldöm a hajokat kereskedni és játszadozom a xenon vadászatokkal 😄 márha éppen birja a jelenlegi videokari

Köszi. Ezt felejtettem ki, de már pótlás alatt van. Pedig marhára utálom az állomásokat, így nem tetszik, hogy erre vagyok kényszerítve. :-(

Nekem mondod!!! 110 milla? Ufffffff<#ravasz1>
Amaro
Rendelkezned kell legalább egy saját állomással, és be fog jelentkezni.
Micsoda mázlisták járnak ide, milliókat nyerni... Egyszer nyertem egy hajót, de ezek után mindenhol választok szelvényt.

milyen számokat adtál meg?<#zavart1>
én eddig 2x nyertem, elõször 35, másodszor asszem kb 110 millát. Marhára meglepõdtem, hogy mitõl olyan "hosszú" a vagyonom.
köszi
Állomásokon a BBS-en.
???? Hol lehet lottózni???<#wilting>
Hali!

Na egy ravasz fogós kérdésem lenne. Bala Gi aktiválja magát Custom Game-ben is vagy csak story módban hajlandó elõkúszni?
Jelenleg ugyanis custom game módban játszom, nyertem egyszer a lottón és van egy raklapnyi pénzem. A játékidõ is jócskán túllépte már a 10 órát, sõt nagy nagy a barátság minden fajjal. Vajon mi kellene még neki hogy bejelentkezzen? Már ha egyáltalán szoti módon kívül is aktív?

Zombey!

Nem CD-s, DVD. Megkérdeztem a boltban. De sajnos nem 2.0.1-es csak 1.4-ig tartalmazza a dolgokat. Lehettek volna annyira fertigek a krautok, hogy rátszeik a Bala Gi-t is. :o/ No nem baj, örüljünk, hogy van.
Ezért én is beszerzem, meg legalább nem kell vacakolni annyit az 5 cd-vel. Apropó, nekem meg azt csinálja 1-2 hete a játék, hogy ha az új M7-el (paranid fregatt, vagy mi) akarok egy olyan rendszerbe beugrani, ahol van shipyard, akkor kivág. Hogyaza...
Másnál volt már ilyen? Egyéblént hogy lehet hajót javítani a Player HQ-ban?

Üdv:
fenris
Egyesével befogtam az aknákat és ezáltal felkerültek a térképre. Onnantól meg már nem volt nehéz úgy manõverezni, hogy kikerüljem õket. A távolabb lévõket meg kilõttem. Ennyi a titka. Irányba állsz és elkezdesz ellenséget keresni/kijelölni. Így szépen be lehet fogni minden aknát egyesével. Amit egyszer befogtál , onnantól látható lesz a térképeden is.

Hello a kérdésem az hogy Loomanch strat's Legacyban van egy mamba raider de nem lehet megközelíteni mert mindenhol aknák vannak. Ti hogy csináltátok meg? Köszi
már = bár <#vigyor2>

Nem rossz. Már csak itt lenne. 😄

Amaro
A Youtube videói között is megnézhetõ immár az a trailer, amit az Xtended Mod Team adott ki az XTM .7 modhoz, ami Xtended: Revelations néven fog hamarosan kijönni. Elképesztõ dolgokat tettek bele, érdemes megnézni. A csapat és a mod oldala: Xtended link, innen le is tölthetõ a mozi.
A hírekbõl az is kiderül, hogy csak az alap (Egosoft által szállított) univerzumban ez az utolsó modverzió, a munka nem fejezõdik be a .7 kiadásával <#nevetes1>

Hmmm. Úgy tûnik a CDs verziót vágták hozzánk.

De azért valsz. holnap megveszem.
hát a 0.8 as x3 editorral azt nem igen lehet növelni sajnos de minden mást igen 😄

Köszönöm! Akkor ez a pörgetés a spéci effekt. A lõtávot néztem már a statokban, egész jónak tûnik, csak a tûzgyorsasága lehetne nagyobb. Köszönöm a segítséget még egyszer! :-)
Szerintem egész jó kis kütyü, egész jó lõtáv, sebzés is elfogadható, és még meg is keveri az eltalált hajót... a kicsik egész megpördûlnek tõle...

Meg is
érkezett.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Hali!

Most kezdtem újra a játékot. Szerencsére a régi mentések még megvoltak. De nem ez a lényeg, hanem hogy mire jó ez az új puska, amit a 2.**-ban mindenhol találni az ûrben? A Concussion Impulse Generator. Mit tud, van vmi spéci tulajdonsága?
Equipment dokkokban vehetõ, a nagyobb kereskedésre rámozdult fajoknál (nem az Argonoknál!). Plusz olyan hajókra kell, amik maguktól kereskednek. A saját hajódra totál felesleges, mert te úgyis megkeresed magadnak a legjobb helyeket manuálisan.

hello a best/sell softver csak az én hajómra kell vagy minden kereskedõ hajóra? ja és hol lehet ilyet venni? Köszi
ööööö van amikor pont ugy jön át a hajo mikor automatikusan vontatja move sector parancsal hogy pont telibe nyomja a saját hajodat és akkor game over szoval inkébb térj ki és minden kapunál nyomd ujra miután átjött én párszor megjátszottam eléggé idegesitö

Ja, és megy az egész TL hajóval is...

Vontasd bele a kapuba, majd amikor átér, elkezd a hajód magától gyorsítani, majd meg is fog állni, rá pár másodpercre mögötted lesz a vontatmány. A lényeg, hogy ugrás után ne nyúlj az irányításhoz, csinálja magától.

hello a best/sell softver csak az én hajómra kell vagy minden kereskedõ hajóra? ja és hol lehet ilyet venni? Köszi
Hali!

Pontosan miként is lehet átvontatni a yachtot a kapukon? Oké, hogy vonósugár kell, meg M6-os csónak mindehhez, de nekem konkrétan nem jön át. Próbáltam áthúzni, áttolni, magam után vontatva átmenni a kapun de semmi. Odaátra nem kerül még hosszú idõ alatt sem. Esetleg el kell kóborolni a kaputól jó messzire és ott várakozni (bár ezt is próbáltam)?

Írta valamikor itt fenris, hogy ha zöld a hajó kerete, akkor átjön. De mitöl vált zöldre?

nem kell átrakni a pilotát minek másik is eléri azt a szintet

igen vegyél egy trading stationt az orgonoktol vidde be te magad egy TL hajon a kingdom end hajogyárába és kapsz még egy üzit és után megkapod az állomást

Van az új hajód amin nincs 'Trade Command Software MK3' és semmilyen 'Fight Command Software', ezt a hajót a "pilótás" hajó közelébe küldöd, majd amelyikben a pilóta ül, a parancsok közül kiválasztod a 'Move Pilot to New Ship' parancsot (Special Command Software kell hozzá). Aztán megjelenik a térkép, válaszd ki a szektort ahol az UT-d van, utána válaszd ki az UT-t, majd ugyanezt ismételd meg az új hajóval. Ezután válaszd ki a szektort és az állomást ahol a hajócsere történjen. Ha ez megvan a két hajó bedokkol az állomásra amit kiválasztottál és az új hajó neve ugynaz lesz mint a réginek, a régi neve pedig '---' lesz. A 'Trade Comm MK3' és a 'Fight Comm-ok' átkerülnek az új hajóra a többi szükséges kütyüvel együtt.
Srácok! Help Me!

Hogy kell egy UT pilótát "átpakolni" egy másik TS hajóba?
Émmá olyan régen csináltam, hogy elfelejtettem.