X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az is jó ötlet lehet, hogy freight scanner-el átnézem és ha kidobja, hogy illegális cuccot visz (elvileg ilyenkor kalóznak minõsül), akkor kinyírom?
The Matrix has you...
Az alacsony reputációt az adott faj rendszereiben történõ kalóz/khaak/xenon gyilkolással leeht növelni. Illetve a szövetségesüknél kell növelni a reputációt. Minden fajnak megvan az ellenfele és a szövetségese. Az argonopedia oldalára elmész és ott elolvasva a történelmet rájössz ki kivel van haverságban és kit utál de nagyon.
A police licence meg amúgy is csak bizonyos reputáció után vehetõ. A lényege mindössze annyi, hog ha megvan egy adott fajtól az engedély, akkor ha valamilyen ellenséget lelõsz az õ rendszereikben (kalóz/khaak/xenon) akkor fizetnek neked. M5-ért 500, M4-ért 1000, M3-ért 5000 creditet. M6 és nagyobb hajókért is fizetnek csak nem emlékszem mennyit.
Ja és minden fajnál vannak olyan rendszerek, ahol van kalóz bázis. Na ott tuti találsz kalózokat.
Pár tipp:
Argon - The Hole, Ore Belt (tovább kell menni észak felé az északi kaputól), Nathan's Voyage
Boron - Barren Shores
Split - Rhonkar's Clouds, Ghinn's Escape
Teladi - Teladi Gain, Company Pride, Bad Dept, New Income, Mines of Fortune
Paranid - Priests Pity, Spring of Belief
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
más: rossz reput hogy lehet növelni olyan fajnál, ahol már leszállni sem engednek, ergo nem tudok venni license-t (már ha ez kell a kalózok lelövéséhez), ja és persze kalózok sincsenek a környéken.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amúgy a raider nem a legjobb nova változat. Akkor már inkább egy vanguard. Annak jóval több a fegyver energiája és gyorsabban is tölti vissza azt.
De mint írtam, nem kell leállni pofozkodni egy J-vel a kristálybeszerzõs küldetésekben. Noha nem ellenfele egy M3-nak sem, ha megtanulja az ember rendesen használni a sodródási manõvereket. Ilyenkor vígan körbe lehet táncolni és lehet rá küldözgetni a rakétákat. Mondjuk Typhoon vagy valamilyen torpedó. A legjobb a Hammerhead lenne (unknown objectként lehet legtöbbször találni lelõtt kalózok után), de az lassúcsak, ne mvehetõ és baromi nagy a hatósugara, így könnyû belepusztulni egy ilyen kis hajóval. De ha egy kicsit is gyengébb a pajzs, akkor egy M6-ot is lazán lekap ez a rakéta. Egy J vagy K ellen persze nem egy kell, hanem legalább 5-6. Ezzel a pajzs le is lesz tudva, utánam meg már a sima AHEPT is rendesen szétkapja a célpontot.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Érdekes hogy a hivatalos X³ Reunion - Bonus Package 3.1.05 vágja felül a slotokat...
Szerkesztve:
Közben felraktam a teljes Cycrow script packot, és láss csodát... megjelent a Hull repair is... Azt hiszem ezzel a verzióval fogo most már játszani...
http://www.f1-info.hu/
A másik meg hogy a printszkrínes képeket hova teszi a gép? Olyan jókat csináltam hogy szédület, hátha lesz egy kettõ amit ide is fel lehetne tolni.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Úgyis el kell menned mindhárom helyre, szóval lényegtelen melyikkel kezded. A Xenon szektor esetében válassz egy nagyon gyors hajót. Nem kell lövöldözni sem itt, sem a többi esetében (na jó, majd a bizniszelõsnél kell, de nem lesz vészes). Nem a fegyverek fognak dominálni, sõt ha leállsz harcolgatni, akkor alaposan meg is szívhatod a dolgot.
Xenonoknál berongyolsz, felszeded a megadott cuccot és kiugrasz.
Egy másik esetben nem a saját hajóddal fogsz menni, mindegy mit teszel. Itt ne keveredj harcba, csak tedd amivel meg leszel bízva és manõverezz ügyesen.
A harmadik esetben meg majd kelleni fog nem kevés pénz és mászkálgatás is lesz. Utána a Paranidok nagyon utálni fognak majd. Harc amit nem lehet elkerülni csak itt lesz. A többi esetben legjobb ha nem harcolsz.
Szóval nem kell lelõni semmiféle xenon J-t, sem K-t. Gyorsan kell menni és nem lesz baj. J ellen meg a legjobb ha M3-al vagy M6-al mész. Tegyél rá az elérhetõ/hordozható legjobb fegyverekbõl annyit, amennyi rá fér és rakétázz. Ennyi a dolog titka.
EMP fórum
ahonnan a Cycrow által korrigált 2.01 verziót le lehet szedni. Azt már látom, hogy a problémák nem egyszerûek, a következõ hétvégére megpróbálok egy egységesített, kommentelt szkriptbázist feltenni a portálra.
Valószínüleg nem kompatibilis a 2.02-vel vagy a DDRS tesz be neki. Illetve ha jól emlékszem Paranid és Boron Equipment dockokban lehet kapni a cuccost.De nem mindig van ott sem.
Nekem csak ez van fent:
DDRS_ShipStation_Mod_V2.4.1b
emp.spk
hrt1.31.spk
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
De amúgy az xscript az önmagában semmit nem csinál. Ha nem aktiválsz vele scripteket, akkor semmi haszna. Önmagában nem is ad hozzá semmi a játékhoz és nem is vesz el belõle. Külön le kell szedegetni és aktiválni scripteket a progival. Majd utána lesz hatásuk.
Van egy script viszont, ami átrendezi a hajók helyzetét és totál véletlenszerûen szétszórja a gépeket a játéktéren. Így nem fogod meglelni azokat a megadott helyeken.
Keress meg egy másik gépet is ha már egyszer ennek tudod a helyét. Ha az sem elsz ott, akkor a kérdéses script mûködik. Egyszerûen kapcsold ki az xscript-ben és indíts új játékot.
Ja azt elfelejtettem, hogy 2.02-õm van, a legujabb xscript installert felraktam frissítettem...
mert a játékba csak beszélnek rola de látni nem lehet ez a pajzs szerintem
jolmutatna az elképzelés pedig ugynézneki mint a fügetlenség napjába
vagy valami hasonlo van valakinek valami ötlete hogy lehetne létrehozni nézetek körül hatha tudna valaki segiteni köszi.
freight scanner nem illegális csak nézd meg hogy mit nézel meg vele mert
nem mindenki szereti ha be kukucskálnak a hajójába
1. a repair kitet át lehet pakolni sérült hajókra is? Csak kölcsibe :-) aztán visszaszedni :-)
2. a freight scanner illegális?
az a lenyeg 1 vadászon tõbb tipusú fegyvernek kell leni pajzs bonto
meg egyéb kõnyü pajzsot leszedni 0 ra a hajot 75% re kifog ugrani a manus 99% ba de van aki sajnos nem az meg hal ez igy megy ezt most is használom prima dolog csak nehéz sok türelem kell hozzá
Az mit jelent, hogy "Összeférhetetlenség támadt az egyik emulátor szoftverrel szemben?
nemtom. eddig nem tudtam semmit leszedni az oldalról, elég gyengusz itt a net, meg a gép is, még ftp sem müxik. mostanában sikerült kicsit feljavítani és rögtön leszedtem minden fontosabbat amíg lehet. egyszerûen csak rákattintottam. próbáld meg, hátha csak akkor nem volt jó. ha nem megy szólj és elküldöm mail-ben.
on:
The Matrix has you...
The Matrix has you...
a cycrow-féle menedzser, az az X3 script installer progi lenne? mert az fent van.
az update-tel az a gond, hogy nekem nincs még otthon netem, max az oldaladat böngészve találom meg az új verziókat. de persze azt rendszeresen fogom látogatni. remélem neked is lesz idõd rá:)
The Matrix has you...
A Hull Repair is, mint oly sok más, SPK formátumban van, tehát a Cycrow-féle menedzserrel települ. Azt néha utána sem árt elindítani, és rákeresni vele a telepített szkriptekre, ha van frissítés valamelyikhez, elvileg megtalálja, és egy kattintással ápdételhetsz a legújabb változatra. ( Hmm, emlékszem, az X3 korszak hajnalán, e fórum elején nagy röhögések voltak az X3 angol szövegének fonetikus leírásából - nosztalgia lezárva)
Mindazonáltal és csakazértis, meg mert péntek van, tehát két napig nem kell dolgoznom, és ettõl jó kedvem lett, a HRT legújabb 1.31-es változatát feltettem a portálra, letölthetõ onnan is.
Arra vannak hogy téged kísérgessenek vagy védjenek, netán a kiszemelt objektumot õrizzék/támadják. Ezt prímán el tudják látni. Ha nem kerülnek szembe túlerõvel vagy jobb felszereltségû hajóval. Két kis vadász meg semmit sem ér, még ha M3-as akkor sem. Ha többen vannak vagy van mellettük nagyobb gép (mondjuk egy M1 ami hordozza a vadászokat és önvédelemre van mindegyik vadásza beállítva) az már jelentõsen növeli a túlélésüket. De ettõl függetlenül õk is lelõhetõek, ütközések is könnyen elõfordulhatnak DogFight közben, szóval ez teljesen normális. Nem Ace pilóták vezetik azokat a gépeket.
De ha ennyire zavar vannak scriptek szép számmal, amik javítanak ezen. De ekkor az ellenfél is javul ugyanilyen módon. Szóval csak a te dolgod nehezedik jelentõsen.
amióta ezt a parancsot adtam ki neki, azóta ugrálgat a szektorok között és nekem kellett megadni, hogy mi a "központi" szektor és attól számolva hány szektort ugrálhat. home of light és argon prime-ok voltak a központ és 2 szektort engedtem neki, így pont elérik az északi boron részeket, de délen nem mennek paranid-ékhoz. velük majd kell kicsit beszélnem, mert nagyon haragszanak rám:(
The Matrix has you...
nem tudom, hogy ki mennyit nyomja, de nekem játékidõ eddig 2óra és 15 perc körül van, de már van 3 fullextrás UT-m és plusz egy demeter superfreighter, amibe most gyûjtöm az mk3-ra a lõvét, valamint egy mamba raider-el futkosok az ûrben. ezenfelül készülök megvenni egy ore bányát. eredetileg silicon akart lenni, de az 1 millába kerül. az majd a következõ lesz:)
szerintetek ez jó teljesítmény úgy, hogy teljesen kezdõként kezdtem és az itteni fórum olvasásával szedtem magamra a tapasztalatokat?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ez a küldi nálam is egy eszelõs nagy szívás volt, mert engem le sem engedtek szállni, hiába írtottam a piratokat, és kerestem a kedvüket.
Minden más Split helyen leszállhattam, csak ebben a szektorban nem.
Sebaj Rádión beszéltem az állomásban lévõkkel, ahol senki sem foglalkozott a nyomorommal, de valahol olvastam hogy egy silicon mineban kell keresni a választ.
így felkerekedtem, és beszéltem valami bányavezetõ fejessel, és onnan ment a dolog mint a karikacsapás.