X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a HQ szerzési lehetõség valami script vagy mod csomagnak köszönhetõ??
Ha igen, akkor pontossan mi a neve??
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
http://a-zcomp.eu/
beraktam a military scriptet, azaz lehet katonai küldetéseket vállalni minden fajnál (miután beléptem az ARMY-ba:)). Ezzel is meg lehet nyerni?
ezek egyébként jó kis küldik és elég jól fizetnek.
The Matrix has you...
Bár úgy tudom van még valami mód arra is, hogy beírd a koordinátákat és eleve odavisz a gép. Hogy ez most script vagy alap dolog nem tudom.
Az EQ kapcsán én értettelek félre.
Még egy kérdés: van valami módja, hogy megadott koordinátákra navigáljuk a hajót? A térképen forogva egy kissé nehézkes... :(
A Xenon invasion meg nem nyúl hozzá a mentésedhez.
Viszont van script, ami engedélyezi az overtuning-ot. Ezzel pénzért a hajód sebessége és fordulékonysága bõvíthetõ. BBS-eken lehet ilyen üzenetekre akadni. A script megtalálhato Cycrow modcsomagjában.
Amúgy visszás lenne, ha bõvíteni lehetne a rakteret, de a gép külsõleg nem változna. Ha pedig odabent már nincs hely, mert ugye miért lenne több, akkor csa kkülsõ modulokkal megoldható a dolog. Ez meg ugye már módosítaná a hajó küllemét. Enélkül értelmetlen lenne a dolog, mindegy hogy fizet érte az ember vagy sem.
Nem láttam ilyen scriptet, de hátha létezik, hogy fegyvert rakna a komplexumomra...
Nem ismer valaki erre megoldást??
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
The Matrix has you...
ezek közel átfedésben vannak, csak természetesen amaro-é magyar:) van egy jó csomag, cycrow "kedvenc" scriptjei. ebben a fontosabbnak tartott és nem cheat scriptek vannak összegyûjtve. egyébként meg azt használsz amit jónak látsz, általában mindegyikhez van leírás, hogy mire jó. kell hozzá az XScript Installer nevû progi, az is a linkeken van.
The Matrix has you...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
azt szeretnél megkérdezni hogy a xenon vándorlás scriptet honnan tom leszedni, és a régi mentéseim használhatóak lesznek?
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
De bármikor vissza tudod olvasni az üzeneteidet és a feladatokat. Ott leírják mindezt. :-)
Kaptam valami bonusz küldetést aminek a jutalma egy saját HQ lesz ha végigcsinálom!!
Ott tartok hogy El kell menni a Maelstorm után 2-vel arrébb lévõ Unknonw Sectorba mert valaki állítólag oda tartott. Ebben a szektorban van is egy ÜRES Nova meg 3 kalóz hajó!!
Tudja valaki hogy lehet itt tovább jutni??
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
megtisztelõ meg minden, de halvány lila gõzöm nincs róla:)) faq-ba lehet le van írva.
The Matrix has you...
apropó: lasertower gyárat érdemes már az elején venni vagy az csak arra jó, hogy megvédjem a gyáraimat - vagy akár az egész szektort- az ellenségtõl? tehát lehet vele kereskedni vagy inkább nem?
most hogy már kicsit jobban gyûlik a pénz, de még nincs elég, abba a dilemmába estem, hogy várjak addig amíg elérem az L-es SPP 4 millás árát és vegyek azt vagy kezdjek bele egy nagyobb projektbe, nevezetesen egy pajzsgyárat akarok majd venni és az alapanyagokat már saját magam szeretném elõállítani. ez már komplexum lesz:)
The Matrix has you...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
saga jr? :D:D
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Script manager, meg a Ship manager.
Remélem jók lesznek..
Letöltöttem a kb 10kb-os emp - t, de spk kiterjesztéssel.
Azt írja hogy unzippeljem ki,de a zip erre képtelen.
Ezt most mi a fenével kell megoldani, és honnan lehet a hozzá kellõ progit letölteni, mert az Xscript Installerv1.71 et nem találtam meg.
Elõre is köszi
The Matrix has you...
Lehet hogy kevesebb vendettát kellett volna csinálnom ellenük?? <#eplus2>#eplus2>
De már megbántam... mi kell még? <#papakacsint>#papakacsint>
http://www.f1-info.hu/
The Matrix has you...
ekkor is elég egy hajó vagy azért ide már érdemes beállítani többet?
The Matrix has you...
ugyanez eladásra is igaz? addig megy míg nem talál olyat, ahol annyiért is megveszik, mint amit én beállítottam?
itt szokott lenni egy szám, szögletes zárójelben [], ez az elõállítási költség lenne? ami különbözet van az a profit vagy deficit (ha kevesebbért adom vesztek rajta)?
The Matrix has you...
Vagy csak simán feldobod, és kész??
Különben tényleg nagyon faxa lessz. Énis remélem hogy a küldis játék mentései használhatóak lesznek.