X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: transport freight parancs
2: gyakorolni kell
3: az I-hez kell az override system is és 4,5km-en belül kell lenned
Szívesen.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A transporterrel hogyan lehet a raktérbõl ezt azt átküldeni 1 másik hajóra?? mert magamat áttudom azon kívül semmit.... Esetleg el kell repülni valami softverért valahova??
A másik bajom pedig az hogy a hajó foglalás marhára nem akar sikerülni
áll a szerintem üres hajó 1 helyben nincs a nevében semmi ami arra utal h valakié lenne pajzs lent test is sérült hisz elöbb látttem szét és hiába lebegek a közvetlen közelében és nyomkodom az l-t vagy bármit nem jön elõ semmilyenmenü
Végül<#vigyor4>#vigyor4> a collectminerals és collect rock között mi a különbség??
köszi
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
feltettem egy olyan scriptet, hogy jump dryve kit az mi akar lenni??
nem próbáltam ki meg se vettem...
10ezer az ára
a sima jump dryve meg 100 e körül van
szóval mit tud az a valami 10 ért??
köszi
Nemrég én is megcsináltam hogy minden scripet feltettem amim csak volt... kb ugyanaz lett pár perc után fagyott.
Erre mindent leszedtem... akkor meg szaggatott a játék ninimum beállításon <#felkialtas>#felkialtas> de úgy hogy használhatatlan volt, a hajók meg cikk-cakkban húzták a csíkot maguk után...
Azóta újra tlepült a win meg minden, persze kevesebb scriptel... sõt a videó kártya is kapott 2+1 tuningot <#eljen>#eljen> mivel passzívhûtõs gf 9600 a lelkem hát tettem a bordára 2db 8 centis lassan (kb 800rpm) forgó ventit. és a tetején a ramok is kaptak egy-egy bordát hõpasztával ragasztva. csak mert azokat se lehetett megfogni. a +1 tuning meg az lenen hogy visszaraktam 1 év utána a ház oldalát <#vigyor2>#vigyor2> amin szintén figyel 1 erõteljesebb venti és már 1 darab karton is ami a videokari ramjaira ragasztott bordákra irányítja a levegõt.
Most a felbontástól élsimításig minden maximumra van állítva és rendesen fagyás meg akadás nélkül mükszik a dolog.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
És módok ezek vannak:
Anarkis Carrier Commands
BBS Extras
Cargobay Energy Divert system
ECM System
Electro - Magnetic Pulse Blast Cannon
Emergency Escape Transporter
Homebase commands
LV's cheats
(Ez csak azért mert a hajókat szoktam rajzolni és van hozzá mentés, ahol bepakolgatom a hajókat. Aztán lerajzolom. Ezzel nem játszok.)
Mass driver ammo generator
missile targeting system
nividium mines
overtune bbs
passenger slaves
pirate base locator
race military
salvage claim software
salvage insurance contract
satelite early warning network
sector takeover
shield batteries and nanobots
ship jaming device
spacefly hunting software
station trader camper
taxi drivers guild
tractor beam merchant
trading distribution network
xenon migration
ezek, de sztem kikéne kapcsolni párat nem?
Sztetek mit? Nem mindhez értek és Cycrow gyûjteményében voltak mind, mer az megvan és egybe telepíti mindet.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
De eszembe jutott hogy rég volt takarítva a gép. Most csilli villi, újra raktam a kellékeket, talán már jó lessz. Meglássuk.
Am thx a helpet.
Akad egy driver.
Akad egy progival.
Szar a wined.
Olyan scriptet használsz, ami nem kompatibilis másikkal vagy az XTM-mel.
Milliónyi dolog lehet, szal sok sikert!
Mi a .....szért van az hogy lefagy a nyomorult gép az X3 közben. Néha tök jól megy, néha meg átmegyek egy kapun lefagy, újra belépek, átmegyek 3 kapun oké, átmegyek plusz még egyen lefagy. AZtán ezt így idõnként, épp amikor kedve áll a rühesnek és lefagy hirtelen szia gyökér, és reccs le is fagy.
Ez mi a f...szomtól van? Hát képtelen vagyok rájönni. Pedig max grafon tolom, és talán néha ha megakad am soha. Fel nem bírom fogni. Valaki ötlet?
http://store.steampowered.com/sub/102/
Mégvalami, megújult az X3 - Terran Conflict társtopik. Aki esetleg már unja a reuniont azt szeretettel várjuk eme csilli-villi új világban.
Bizonyos, spéci fegyvereknél az egyik metódus nem mûködik, de a másik igen, csak nem ugrik be, hogy melyik a használható...
Van olyan parancs, amivel be lehet rakni az összes turretbe a fegyót. A Combat parancsoknál van.
Vagy egyesével bal oldalt.
Az Argon Leviathan milyen osztályú hajónak minõsül? Mert nekem eléggé M1-nek írja. De ahogy néztem azé ez nem M1. Inkább mint valami TL és M0 keveréke.
Jah, am beszereztem a Castrumot végre. Háááát.... az egy állat. :D Bár a hajtómûvének a megoldása nem jön be nagyon de azé megteszi. :D
Bár fegyverzetileg élénkebb mint a Leviathan, mert arra csak Photon fér fel. És ez elég vacak, mert Photon-al vadászokat alig lehet szétkapni.
Am a Scripteket és Cycrow gyûjteményébõl nyomtam fel, így most mind megvan. Bár a Pack amim van hozzá, vagyis a Bonus Pack néha problémát okoz telepítéskor, de ez van. A menübe rak minden Game ikont és alig látni a menü panelt. :D Mármint magán a játékmenüjét. :D De egy repatch segít ezen. Habár nem vágom ez mitõl van. Ötlet? Nem mintha most baja lenne, csak érdekelne.
Szerintem nem éri meg, mert a nagy többség angolt használ (~99,9%), így bizonyos dolgokat nem értenél, amirõl itt beszélünk.
Scripteket meg EGO honlapján is találsz többek között.
Elõre is köszi
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
A plotot bármikor ott tudod hagyni, és érdemes is mert bizonyos részekhez elég sok pénz kell, pl megvesztegetni egy Paranid politikust nem olcsó mulatság.
Foglalás: amikor a pilóta kiugrik a hajója semlegesé válik. Ezután te is kiugrasz és ûrruhában Kb 15 méterre megközelíted az üres hajót, majd nyomsz egy I-t a billentyûzeteden, a felugró menüben találsz ecy Claim gombot, ráklikkelsz és tiéd a hajó.
Most beszállhatsz ebbe vagy visszaszállhatsz a sajátodba. Persze elég veszélyes, fõleg ha még van pár ellenség. Késõbb vehetsz majd egy kalózbázison olyan felszerelést, amivel nem kell kiszállnod a foglaláshoz. Egyébként jó sport és kezdeti kereseti lehetõségnek elég jó.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
<#felkialtas>#felkialtas>
a játék legelején több lehetõség hözül lehet választani ott a nehézségi fokozatokközt mi a különbség ?? a játék nehezebb ?? vagy a kezdõ tõke kevesebb csak.. rémlik nekem régrõl 1 magyar leírás amiben le van írva hogy melyik kezdési lehetõség milyen elérhetõ ez valahol?
illetve ha kiugrik az ellenség a hajóból hogyan is tudom elfoglalni a hajót ?? Mert hiába lebegtem össze visz akörülötte nem tudtam elõszedni semmien menüt ....
gondolom valamit rosszúl csináltam vagy hiányzik valami szoftver a hajóról ....
köszönet a válaszokért
azt menynire lehet félbehagyni és elmenni mondjuk mással foglalkozni?
pl kapom az üzenetet hogy menjek valami szektorba és ott beszéljek valakivel
de én helyette inkább kereskedek egyideig meg vár küldetés?
köszi
Viszont van egy másik script is, a Freight transporter, amivel 3 km-en belül tudod gombnyomásra összeszedni a dolgokat.
úgylátom bejövõs a joystick téma, én inkább nem fotozom le hogyan is néz ki az asztalom <#csodalk>#csodalk>
viszont akartam valami nagyon jót de valami nagyon szar lett belõle sikerült jól elûllítani a gombokat a billentyûzeten
nincs valami trükk amivel minden visszatér az alap álapotba? vagy telepítsem újra ???
melyik az a parancs és esetleg mi kell hozzá hogy a hajó összeszedje az elhagyott dolgokat a szektorban???
köszi
Lomha hajó nehezen fordúl, a kart is nehezebb tólni, kis hajónál pl. M6 gyorsan fordúl, mintha nem is lenne visszahatás, olyan könnyû. De csak elvileg megy, a gyakorlat kicsit más. De ha nekimész valaminek, azt megérzed :))
Joy kiosztása, nekem ez lóg a falon velem szemben, mert néha elfelejtem. Bár legtöbbször billentyûzetet használok. A karon lévõ gombok nagyon jók, azt mindig kihasználom.
Egyébként milyen körülmények között szokott berezegni? Ütközés? Találat?
Viszont, ha lesz egy új gépem, megoldható lesz, hogy az alaplapi videóra kirakjam a win-t, a kártyán meg játszak. Persze, ehhez olyan lap kell, ami támogatja és mégegy monitor.
A joyt én a játékon belül állítottam be, a profiler alapon van.
Néha persze kell, de szinte teljesen ki van közösítve X3 alatt.
Repkedni, harcolni és menüben navigálni egyformán kényelmes a joyyal.
Kereskedni meg ott a billentyûzet.
Ilyen joystickom van, és ezekkel a parancsokkal használom.
Épp ott vagyok hogy Két szállítmány Nividiumot el vittem Family Pride-ba meg Paranid Prime-ba. A Split volt az elsõ, de miután bevittem a Paranid Shipyard-ba a Nividiumot, a kövi üzit nem tudom megfejteni. valami Blueprint-rõl ír hogy szedjek fel, és menjek is.bár, most így kómásan, és munkából jövet 1 óra játék után nem igen tudom, az üzit mi volt. De valami ez volt a lényege. A vicc hogy vágom az angolt, és értem mit ír, de nincs semmi hogy hova, merre. Valaki? Hmm? <#kerdes>#kerdes>
ja mükszik nekem is egybõl, de valahogy az egérrel finobban tudok irányítani... A joystickal nem tudok rajtamaradni a célponton de lehet ez megoldható ha érzékenyebbre állítom a játékban
köszi ki is próbálom