X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra ösztönzött, hogy telepítsem újra az amúgy is bugos játékot xtm nélkül.
Hiányozni fognak az új szektorok. Fõleg a Földiek.
De ez van, míg be nem szerzek egy nagyobb grafkártyát...
<#sir>#sir>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
"Not Weaken.... Weeeaken"
na és mi a helyzet ezzel??? -> #9266 megint ugyan az a bajom,ahogy vége a csatána rögtön lesz egy új....úgy tudom ha ilyen támadások vannak akkor autómatikusan odaugrik az adott faj flottája és megvédik a szektort,de nálam ilyen nincs <#falbav>#falbav>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
The Wall Crystal 2786 48, -43.8, -49.4
Family Njy Ssftware Signature Scrambler 49.8, 17.1, 17.1
Njy's Deception Crystal 2385 11.9, -46.5, -48.7
Hiei Nividium 35 35.7, 51.7, -43.1
Split Fire Slaves 82 -40, -26,7, 42.1
.... és még sok minden.
Más. Elkezdtem ellölröl az egészet, megcsináltam az alap küldit, A Bala Gi küldetést. Gondoltam, hogy majd Otas HCF-el elfogok egy csomó Xenon hajót. Mióta megvettem, és szereztem Marines-t is kellõ számban, azóta egy darab Xenon Q-t sem láttam, eltûntek. És nem tom miért. Lenet félnek tõlem? <#vigyor4>#vigyor4>
Nova: Unknown Sector (10 18) sector -12 1 -19
kéne 1 kis pénz hogy vehessek naperõmûvet ehez el kéne adnom valamelyiket a kettõ közül...na de még meg se szereztem: szerintetek melyiket könnyebb megszerezni és mire kell majd számítanom?(remélem most nem lesznek bombák)
Én is csak a BBS-en látom a híreket. Nálam 40 milkóról indult a licit és már most 90 milkánál jár. Jó volna beszállni...
Ha be van kapcsolva a "Verbose ship computer" opció, akkor a kiválasztásnál (t) bemondja...
Tudja valaki, hogy egy gyárról honnan tudom meg, hogy ki a gazdája?
Az alján még ott van egy Demeter, meg egy Centaurm
A Wheat Farmot azért raktam be, mert egy táblázat szerint kell a Meatsteak Cahoonas termeléséhez.
Most bõvítem GPPS gyárral, Solar XL-lel, 5 GJ-os pajzsgyárral, BetaFlakArtelly gyárral. Meg majd még veszek hozzá ezt azt. Egyszerre most ennyi fért a csónakba.
2* Solar Power Plant XL
11* Crystal Fab M
2* Silicon Mine L
5* Cahoona Bakery L
5* Cattle Ranch L
Szóval szerintem kevés a gyáraid száma.
Van egy komplexem, viszont nem termel rendesen. Van benne:
2 db Solar Plant
1 Crystal Fab
1 Ore Mine
1 Silicon Mine
1 Cahoona Bakery
1 Wheat Farm
1 Cattle Ranch
1 AHEPT
Két végterméket ír: AHEPT, Delixian Wheat. Ebbõl csak a Delixiant gyártja. A Solarok nem termelnek. Vittem Energy Cellt, de a Crystal és az AHEPT nem termel. Mi lehet a gond?
Benéztem a BBS be a teladi tradingstationon, a shipyardon, és az eq dockban, de mindíg csak a hírt írta ki hogy licit alatt van...
Nemtudjátok véletlenül hol lehet megvenni??
amúgy ez a fegyver pontosan mit tesz?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amirõl te beszélsz az a PSG (van több típusa is). Nagyon rövid a lõtávja, kevés hajó használhatja és területre hat. Alkalmazásakor iszonyatosan figyelni kell, mert ha eltalál egy nem ellenséges gépet is, akkor az átmegy ellenségbe és az adott fajnál elkezd csökkenni a reputációd. Ugyanez igaz például az ion fegyverre is (csak pajzsot sebez).
De például a mass driver kifejezetten ártalmas a khaakokra nézvést, mert nagyon gyenge a burkolatuk, csak a pajzsuk ami relatíve erõs. A mass driver meg magasról tesz a pajzsokra, direktben a burkolatot károsítja.
Ha gyors hajót választasz nincs elég pajzsa és nem jutsz el a "hasa alá".
<#wow1>#wow1>
Xenon bázist meg úgy csinálom ha nincs ellenség a közelben, beállítom a kívánt fegyvereket, a command menüben a mgfelelõ turretet attack my target opcióba, és odarepülök hozzá elég közel. Aztán elmegyek intézni az ügyes bajos dolgaimat, és x idõ után megnézem mi maradt a xenon építménybõl.