X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Not Weaken.... Weeeaken"
mivel egyik sincs benne, így nyugodtan használhatsz advenced jump drive-ot.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Akkor nekem is csupasz hajót kell a gyárban szétszedetnem, és így max csak a hajó vész el. De gáz! Még jó hogy mentettem elötte.
Ja és a Hyperionra várjak 2x22 órát, hogy ismét használjam. Tök jó! <#falbav>#falbav>
És a BBS tuning sem egyszerû, mert nem jön mindig. Meg nem mindig ugyanakkora sebességre tuningolja. Így is kétszer tuningoltattam a Mambát ekkora sebességre.
Ismétlem, a koncepció tetszik, csak hülye mániás öregember vagyok.<#nyes>#nyes>
Egyszerû, látni lehet a lényeget 3 sec alat eljut a tudatig ami pl egy plakátnál követelmény.
Talán a négy ikont színátmenetén emelnék kb 10-15%-ot (a sötét részén)
Természetesen olyan "felszereltségi fokozatút" gyárt, amilyet beraksz.Pl: Raider,Sentinel,Hauler,stb.
De minden hajót csupaszon, tehát pajzsot sem ad mellé,fegyvert sem,semmit,csak az alap hajót.
Tudom, elég nagy kiba*ás ez így, de ez van.
Annak biza Istenneki fa †.
A plusz 72 nemtom milyen sebességet meg BBS-eken (Chip)Tuningolta fel.
Hát mit várt vastapsot vagy bikaviadalt.
Viszont annyit gyárthatsz belõle amennyit nem szégyelsz.
Ez is valami nem?
Miért nem kapom vissza?!
Asszem nagyon kezdem megunni ezt a játékot.
272-vel ment, felszerelve minden jóval és most itt cseszekszik, hogy nem adja vissza!
Amit meg gyárt, az csak 200-zal megy.
AAAAAARRGGHH!!!!!!
Hogy kapom vissza a hajóimat?
A legsz*abb része az volt, amikor át kellett rajzolnom mind a játék logoját, mind a kezelõgombokat, mert ugye azok az X3 menügombjai lennének.
Csináltam egy jó pár verziót, egyik sem tetszett, némelyik gagyi volt, némelyik túl bonyolult, aztán volt egy alkalom, mikor elragadott a hév (nem a BKV-s 😊 ) és csináltam introt,bevezetõt,zenét,stb.Aztán rájöttem, hogy csak egy banner kell, nem egy tízperces showmûsor...<#vigyor>#vigyor>
A Hyperion-om szétszedése 21 óra 40 perc. Ez még 10-es SETA-n is 240 perc!
Megtekintése a FactoryComplexCalculatorral.
Fájl
Gratulálok
Hát, oldalad nem engedi az swf fájl feltöltést, no de meg is értem.
RJoco-nak már elküldtem.
én akkor feleslegesen dolgoztam vagy 3 órát ezen a szaron
Ha te veszel egy Cattle Raunch-ot, akkor annak csak energia kell ahhoz, hogy "húst" gyártson.
Érthetõ?<#vigyor4>#vigyor4>
tiszta poén hogy a spaceflies egy létfontosságú anyag ,ebbõl lessz energia....najó leírom érthetõen:
pirat base -> spaceflies -> scruffin farm -> scruffin fruits -> cattle ranch -> argnu beef -> cachoona bakery -> meatsteak cachoonas -> crystal fab -> crystal -> powerplant -> energy cell
ezek utá mondjátok kérlek azt ,hogy az a scruffin farm megy spaceflies nélkül is....sokkal egyszerûbben mennének a dolgok úgy!!!!
1.db Solar Powerplant XL
2.db Crystal Fab M
2.db Cattle Raunch L
2.db Meatstick Cahoonas L /lehet hogy rosszul írtam.../
1.db Silicon Mine L
Ez az összeállítás emlékeim szerint kb. 150.000-es kapacitással termel Energy Cell-t.
Nem értem amit írtál, miért kéne minden a "hús sütödéhez"?
<#vigyor4>#vigyor4>
A fenti összeállításhoz már csak egy komolyabb fegyvergyárt /ajánlott GammaPPC/ és egy Ore Mine L-t kell hozzákötni.
Kell Cattle Ranch, Wheat Farm, Cahoona Bakery, Crystal Fab, Solar PowerP, Silicon Mine. Ha HEPT-et akarsz - én BHEPT-re tervezgettem egyet - akkor Ore Mine meg Beta HEPT Forge is kell.
Az elõzõ felhívásomat vegyétek komolyan, tényleg ráférne az oldalra még egy-két admin. Mai nagy lelkiismeretfurdalásom következtében átírtam a bejelentkezési procedúrát, remélhetõleg ezzel már nem lesz gond.
Íme az idézet:
"töltsd fel egy ingyenes tárhelyre,...bárhova az swf fájlt, aztán add hozzá a linket, a kívánt méretet és toljuk a helyére"
Eszerint igénybe kell vennem valakinek a tárhelyét.Úgyhogy Rjoco-val felveszem a kapcsolatot.
Remélem faja lesz, mert ez már a 7.verzió, ami végre tetszik is...
Egy teljes .doc fájl képekkel,rajzokkal,tervekkel,útmutatókkal,tesztekkel,stb.
Egyfajta "Galaxis Útikalauz X Játékosoknak" címmel. <#vigyor>#vigyor>
Nem is rossz ez a cím!
Az oldalad nagyon sokat segített a játék elején, nagyon sok fontos és jó dolog van rajta.
A magyaroknak talán ez az egyetlen gyûjtõoldala, ami az X3-mal foglalkozik. A keresõ is ezt dobja ki elsõnek.
És köszönet illeti ezen téma tagjait is a sok segítségért.
De amint mindenki látja, 100-300 hozzászólással ezelött írt linkek "elkallódnak". Aki csak most érkezik nem hiszem, hogy végigolvassa az egész témát.
Az, hogy nem naprakész, nem probléma,mivel szerintem csak hobbiból csinálja és nem egy hírportálról van szó.
Úgyhogy inkább köszönet illeti meg a szerzõt és esetleg kívánságokkal lehet gyarapítani majdan oldalát.
Meg a hajó, amibe berakták 199 millát ért.
Ebbõl gondolom, hogy az a HQ lehet.
A szektor neve Sicor's Death Valley. Ligth of Heart-tól nyugatra. Ide építem következõ komplexem a HQ-val. XXL-es Nividium bányám már van, most akarok vagy XXL Ore vagy Silicon-t venni. Egyszerre csak egyre van pénzem, meg még közelebb is kell vontatnom õket.
XTM-ben sztem nincs.
Asley's gyár meg Akeela's Beaconon van. Viszont nincs OTAS gyár.
nem fér át a kapun az állomás.
hol van az a szektor?