X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. komplex építéssel
3. hajók elfoglalásával és eladásával
4. Xenon küldik, vagy más scriptek pl. Merceneries Guild.
Ja és sok sok idõ ráfordítással :-)
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Éppen 25 k-nál tartok az XTM leírással, melyben találkozhatsz hajótesztekkel is.Írok még kábé 10-15 oldalt és kész is.
-az elsõ dolog, ami szúrja a szememet, az az, hogy a Kha'ak-ok kapukon keresztül is közlekednek...Pl Kao's Mistake-ben... Tudni illik, hogy a khákok nem tudják használni a kapukat...<#nezze>#nezze>
-a második, a volt játékmenet figyelembevétele: nos, semmi. Elõször is ott vannak az "ÚJ" rendszerek... Ezek játékmenetileg teljesen elrontják az eredetit...
-hajók: elõször is hiba volt átnevezni az eredeti eclipse-t icarus-nak...az eredeti eclipse lehetett volna hauler... Továbbá hiba volt a shivan dragon-t, meg azokat az irritáló repülõ lényeket betenni...NAGYON hibás.
-még egy dolog: mit keresnek terran rendszerekbe X-univerzum-lakók?
tudniillik a játék ott maradt abba, hogy a terranok hallgatnak, és nem engednek senkit se be! Ezt ugy gokkal jobban meg lehetett volna oldani, mint mondjuk egy argon kettõskémet játszunk... De a Hold rendszerbe az az argon állomás kiakasztott...
Na megyek én, és bocs, hogy így leszóltam ezt a mod-ot, de sztem sokkal jobb mod nélkül vinni a játékot. Próbáljátok inkább a bonus package-t + a cockpit callback-et.<#violent>#violent><#beka3>#beka3>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
X-Game? Ez lenne a következõ neve? Sokkal frappánsabban hangzana simán X, vagy X - The Rebellion, stb, etc... Amugy, ha XTM 7.3 van fenn, a halálcsillagunkat(dison-t) sose egy fix helyre rakja...volt amikor visszamentem egy mentéssel és nem volt ott...<#finom>#finom>
Hajrá fejlesztõk, csak így tovább, néhány éven belül tényleg kiadhatjátok, lesz megfelelõ technikai háttér...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A szektorban két kapu van, a keleti csak beugrásra jó, a nyugati meg a keletibe vezet.
L
<#gun>#gun><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien>
pedig nekem annyira nem teccik. Mondjuk jó lenne egy X4, vagy egy teljes értékü kieg az X3-hoz, amibe benne lennének az új hajók, ötletek, esetleg bolygóraszállás, fénysebesség, meg miegyébb...<#worship>#worship>
Plusz még az lenne a legnagyobb durranás, ha a játékot át lehetne váltani FPS-módba, és be lehetne járni a hajókat, állomásokat, esetleg bolygókat.<#vigyor2>#vigyor2>+lõnni kézifegyverrel...(akkor mondjuk meg már mind1 lenne ha X-Battlefield, vagy Battlezone lenne a neve...<#alien>#alien><#alien>#alien>
Amúgy LÖLÖ, a kapu sztem ugyanott van mint eredetileg ahogy a Bala Gi kiegbe volt....csak a rendszer berendezése változott meg...<#wow1>#wow1>
Maximális tisztelettel: Tomonor<#violent>#violent><#mf2>#mf2>
Hol van a sohnen rendszerbe vezetõ kapu? Megtaláltam Maelstromban az elromlott sohnen hajót, minden alkatrészt leszállítottam, ahogy kérte, és megadta a bázisa koordinátáit... a rendszer meg is jelent a csillagtérképen, de nem találom az oda vezetõ kaput sehol... Lécci segítsen valaki!<#help>#help>
L
Tegnap újra nekimentem, és a Xenonok újra nekem támadtak.
Valahogy be kéne csalni egy-két Khaak Destroyert a szektorukba...lenne ott nagy mulatság.
Na mindegy, ha erõsebb leszek, elkezdem újra kipucolni õket onnan.
Ez az új Xenon Q nem egy nagy durranás (Hál'Istennek), igaz a Khaak Corvette sem...
Ezt a fajta autópilótát meg így tudod elõhozni:
Shift+c/Navigation/Move to position
Numpadon oda viszed a kis keresztet, ahova repülni szeretnél. Koordinátákat látod változni a jobb alsó sarokban. INS gombbal váltasz Z/Y tengelyek között. Így mindhárom számot meg tudod adni. Ha triplex scannered van, akkor messzirõl észre fogod venni, bõven elég +/- 2km-es pontosságot megadni.
Birkus Maximus
Akkor most már csak félve írom be ide 😉 a következõt:
Akinek volt-van problémája esetleg a group management-el: Group Management
Birkus Maximus
A Xenon hajók kábé 5-6 km-re voltak tõlem és nem láttam sem lövedéket, sem rakétát közelíteni felém.
Van ott valami láthatatlan aknamezõ?
Birkus Maximus
Vége az off-nak.
Kifagy mint állat 1 perc után.
Leszedtem minden scriptet utána visszaraktam a 0.7.2-est, azzal csináltam egy mentést. Utána felraktam 0.7.3-ast és a scripteket és akkor jó lett.
Igaz csak pár percig próbálgattam, de remélem jó lesz.
Közvetlen linket nem dobná fel valaki?
Írtam egy szép összefogalót a "miért nem megy fel az XP Prof. az új notebookomra" a hardware fórum "Laptop help plz" topic-jába.
Ezt csak azért mondom, hogy ha van közületek olyan, aki hasonlóan járt, olvassa el.
Mellesleg azért lehet, hogy kipróbálom notebookon az X3-at...igaz ehhez bivalyerõs akksi meg gép kell.
De itt van mégegyszer0.73 peccs
Tudnátok adni eg linket?
Nem lehet, hogy valamit elnéztél? (koordináták) Nálam már volt olyan, hogy a megadott koordinátákra repülve kaput találtam, aztán csak késöbb derült ki, hogy valamit elnéztem és máshol van, másik tengelyen.
Ajánlom az X3 map by Scorp térképprogramot, ott megnézheted, hol is a hajó.
És ilyet nem tesznek ki hírbe!
Mûködnek a droidgyárak, normálisan jönnek a marine-ok, eltûntek a vég nélkül spawn-oló pirate shipyardok, megjelent a Military Training ship stb...
Szerintem mindenkinek ki kell próbálni. Eddig még az összes bugot kijavították amivel találkoztam <#vigyor3>#vigyor3> + valahogy hatékonyabbak lettek az ellenséges vadászok, jobb a seta.
Más:
Kipróbáltátok már, ha a sektortérképen megnyomjátok a "k"-t mi történik?
Nagyon durva <#vigyor4>#vigyor4> végre normálisan lehet klomplexet építeni.
Nincs mit. Elvileg a krait missön, a shonen 2 küldijei, valami terran m0 küldit is emlegettek ha jól emléxem, meg pár finomítás. Elvileg nincs szükség konvertálásra. Leszeded a 2 es patchet, és feldobod ezt, de egyes vélemények szerint arra sincs szükség, hogy a 2. at leszedd.
Kár hogy nincs konkrétan odaírva min változtattak.
Elkezdtem írni az újabb tesztemet,de úgy döntöttem, inkább egy komplett leírást csinálok a játékról, mármint az XTM-rõl.Már most meglehetõsen hosszú,de ebben a legtöbb dolog benne lesz.Lesz benne hajóteszt is természetesen,de még nem mindegyik osztályról.Csak egy pici türelmet kérek Tõletek.
The Latest patch for the Xtended Mod .7 is now available for download.
http://www.thexuniverse.com/viewtopic.php?t=7392
Az aszteroidád nem biztos, hogy megmarad. A relocator-nál elveszett, csak a bánya maradt meg. Az eladásnál meg egyszerûen eltûnt az állomás. Mondjuk az egy Wheat farm volt. A vételi árat kaptam érte.
Amennyiben egy olyan hajón vagy amin Ship creator progival engedélyezted ezt a fegyvert is (bár nekem nem jeleníti meg, csak egy doboz amit kipipáltam) akkor a játékban egér jobbklikk, kurzor a fegyverekhez, és ott ki lehet jelölni, és betenni. Valszeg csak readtext xxxx - t fog kiírni rá, de onnantól mûxik.