X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek az animációnak meg az a neve hogy Show Warptunnel
beszólsz meghalsz
Aki tudott venni SSS-t, írja már le légyszi' hol találta! xdatabase sem tud állomást adni hozzá, ahol megvehetõ...
beszólsz meghalsz
legalábbis nekem is így van pedig még nem 1 ócska darab a gépem
arról a glow opciórol nem tudok mit mondani nekem nem csinálta ezt h kikapcsolja ha én bekapcsolom
azok a szürke dolgok meg azért vannak mert ha a qualityt vagy a texture beállítást 1 bizonyos szint alá állítod be akkor azon a szinten már nem tudja használni azokat a szürke dolgokat azért is teszi õket szürkévé ha pl hihgra állítod ezt a 2 cuccot akk már nem szürkék a beállítások csak éppen a géped gondolom nem elég erõs a futtatásához magas grafon
beszólsz meghalsz
Persze lehet, h a játék a hibás, de én inkább az elõbbire tippelek, hogy elrejti, amiket a videokártyával úgy sem tudok használni.
Érdekes még, hogy az indító menüben ott a Glow opció, mindig bekapcsolom játék elõtt, sosem kapcsol be, mindig ki van kapcsolva, ha kilépek és újra indítanám!😄 Ha egyszer tudja, hogy alkalmatlan rá a videokártyám, akkor egyáltalán minek jeleníti meg az opciót? Mást bezzeg inaktívvá/szürkévé tud tenni, csak ezzel hagyja, had idegesítsem magam! 😄
Egy opció hiányában a videokártya hogy lehet hibás?
30 méteren belül kell menni, de nem hajóval, hanem abból kiszállva. Ott lesz az a claim, mert nekem is mindig ott volt, meg másnak is. M3 fölött már nem mûködik a dolog.
Si vis pacem, para bellum.
Én nem találok ilyen opciót😞
Lehet, hogy videó kártya a hibás? (GeForce Ti4200, ahhoz képest, hogy a kezdetekben milyen brutál kártyákkal is szaggatott a gém, mostanra szépen optimalizálták, hogy még az én tragacsommal is gond nélkül elfut 😄 )
Letudnád írni röviden, hogy hogyan lehet elfoglalni egy szektort? És mi van, ha én foglalok el egy kalóz szektort? Automatikusan argon lesz?
Ezekhez a versenyhajókhoz, mint a starburst hogyan lehet hozzájutni?
Ez már háború .....................
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
😊)))))))))))
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Eddig még csak nem is hallottam arról hogy sárkány is szerepel az XTM-ben.
Fõleg nem sárkány formájú, (M6) ! (vicces, de azért ez már egy kicsit gagyiság. )Legközelebb mi lesz kint a mély ûrben, Octopus ?
Õõõõ vagy még sincs, de akkor fel fog kerülni rá pár napon belül...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A valódi címzett: ruher4587 !
Bocsi
Rengeteg idõt megspórolhatsz általuk.
Life support csak azért kell, mint a neve is mutatja, hogy arakteredben meg ne pusztuljanak az asztronauták.
Software Signature System a neve, ami elrejt dolgokat. Ez szoftveres nem foglal rakteret, de van egy cargo bay .... nemtommi ami foglal ugyan rakteret de ugyanezt teszi. Elõbbi Yaki találmány, utóbbit valamelyik kalóz gyárból tudod megvenni.
Most kaptak el elõször illegális cuccal (System override software).
Kalózbázison vettem, de nem tudom, mire jó és most megszabadittottak tõle. Tudom, hogy van valami, amivel ezt elrejthetem a scannerek elõl, de már nem emlékszem, hol olvastam róla...
Elárulnátok, hogy mire jó ez az SOS és hogy hívják azt, ami elfedi (gondolom, azt is kalózoknál tudok venni...vagy nem?)
Raktam life support systemet a rakterembe és azt hittem, hogy ezzel be tudom gyûjteni pl. a hajójukból kiugrott kalózokat, de nem. Hogyan tudom begyûjteni a szkafanderes kalózt, vagy akárkit, ha kiugrott a gépébõl? Az a módszer, amivel a konténereket szoktam, nem mûködik, vagy valamit rosszul csinálok?
A Police Licence arra jogosít fel, hogy bármely hajó rakterét megvizsgáld a scannerrel. Ha nincs ilyened, és scannelsz valakit, megy az üzenet a helyi erõknek az engedély nélküli scan-rõl.
Az, hogy a Licence birtokában fizetnek is a kilõtt ellenséges (mármint az adott fajjal ellenséges) hajókért, egy mellékhatás, ugyanis ha találsz valami illegálist a scannerrel , felszólíthatod az illetõt, hogy dobja el. He nem teszi és betámad, joggal lelõheted. Ha engedély nélkül scanneled, akkor a helyi rendõrök elkezdenek nem annyira szeretni...
A nagyobbik lányom rajzolt teheneket, meg lovat; én meg azt nézem. <#smile>#smile>
Tudtok egy olyan programot mondani, amivel nem csak egy weblapot, hanem egy egész oldalt le lehet menteni? Hallottam, hogy vannak ilyenek és ráuszítanám az xdatabase-re...
De ha ezek az adatok valahol megvannak táblázatban, az is megfelelne, mert játék közben sajnos nem tudok mindig felugrani netre, hogy utána nézzek xdatabase-en😞
http://www.xdatabase.de/x3-reunion/en/ships.html
( valahol van egy táblázat is a hajókról pdf.-ben de már sajna nem emlékszem hogy honnan töltöttem le. )
Az Argonoknál csempész árú : Space Fuel ( whiskey )
Raider - gyorsabb
Sentinel - több pajzs megy rá
Vanguard - talán a kettõ között.
A hatósági engedélyrõl szeretnék még kérdezni. Most vettem meg az Argonék "rendõr igazolványát". Ez mire jogosít fel azon kívül, hogy elfogadhatok vele új küldetéseket az állomásokon? Észrevettem, hogy pár kalóz lelövése után köszönés mellé utaltak pár creditet, gondolom, ez az egyik haszna. De mi van, ha (és ez a másik fontos dolog, amit nem értek) elkezdek rendõrösdit játszani és hajószkennelgetés közben tiltott árut találok? (egyébként mik a tiltott áruk? Gondolom, fajonként különböznek...)
Bár jobban ajánlom felfedezésre a 3-as fogatot. Ehhez meg kell csinálni a Bala'Gi küldit egész a Hyperion megkapásáig. Frankó fegyó és rá tudsz dokkolni a Mamba Raider-rel és a Starburst-tel, amit felderítésre ajánlok, bár fegyverzet nincs, de 1150-el repeszt. Sõt, a Hyperion küldinél össze tudod szedni az Arrow-ot, ami még gyorsabb. Ha meg kalózt látsz, akkor ugrasztod a Hyperiont és írtasz.
TCS Mk3 - Sector Trader parancs, ekkor adott szektoron belül kereskedik és a neve mellett egy szám jelenik meg, ha eléri a 8-as szintet, akkor már Universal Trader is lehet belõle. De csak scriptekkel tudod befolyásolni, hogy merre ne menjen, mert akkor bizony elszabadul a pokol és csak azt veszed észre, hogy hullanak a hajóid.
Felderítésre javaslom az Octopus Raider-t. Ez elég gyors némi fegyverzettel ellátva!
xdatabase-t ismerem, jó kis oldal. Konkrét hajót nem tudok mondani, a leglényegesebb a sebesség és az irányíthatóság, mert szeretném bejárni vele az univerzumot. A fegyverzet elég, ha akkora, mint egy Busteré, hogy az út során felbukkanó kisebb kalózokkal még tudjak kekeckedni.
Maniac, hogy érted ezt a BBS-es adakozást?
http://www.xdatabase.de/x3-reunion/en/welcome.html
Itt elég sokat megtudhatsz. Nincs "legjobb" hajó, mert az egyik gyors, de kicsi, kevesebb fegyver, vagy kevesebb pajzs megy rá. A másik erõs, még hátsó tornya is van, de emiatt lassabb.
A kereskedés pont azt csinálja, amit mondasz. Menjen oda, és adja el. Ebbõl nem következik automatikusan, hogy visszamegy valahová, és megint vesz, mert nem biztos, hogy van még az áruból, nem biztos, hogy megfelelõ áron, és nem biztos, hogy pont azt akarsz venni/eladni.
Automatikus kereskedelem csak a saját gyáraid hajóinak van, vagy a maniac által említett TCS Mk3. De szerintem sem egy csodaszer.
A leggyorsabb ..... hm M5,M4 vagy M3-ra gondoltál? Vagy a legjobbra, mert az bizony még fényévekre van tõled Sohnen Oriax, de addig megteszi bármelyik faj nehézvadásza, ami neked szimpatikus.
A kereskedelem is növeli a reput, vagy BBS-en lehet adakozni.
Hogy automatizált legyen a kereskedelem Trade Command Software Mk3 kell hozzá, potom fél milla. De szerintem nem éri meg, ellenséges szektoron is átvezeti vidáman, aminek temetés lesz a vége ugyebár.
Milyen software-ket pakolj rá.
Radar - Triplex Scanner
Trade Command Software összes
Jumpdrive
Transporter Device hogy az ûrben is pakolászhass benne
Talán ezek a legfontosabbak, fegyvert viszont ne, mert bizony belelõ bármibe ami ellenséges, ezzel provokálva az ellent.
Megtaláltam azt a felületet, ahol egyszerre mutatja a három pajzsot, meg hogy milyen fegyverzet van a hajón, de a három sor, ahol írja õket, nem mûködik slot-szerûen, tehát nem tudok lapozni a pajzsok között, vagy itt a csere nem úgy mûködik, mint a vadászok fegyverzeténél, hogy oldalnyilakkal kiválasztom, hogy az adott slotra mit akarok rakni és enter?
Vagy én vagyok a hülye és ezek a pajzsok nem kompatibilisek a Mercuryval?
Régóta szerettem volna kipróbálni az X3-at, most végre megvettem, de nem igazán tudok vele játszani... Pontosabban már nagyjából mindenre rájöttem, de a kereskedõhajók irányítása nem nagyon akar menni. Ha megadok manuálisan egy útvonalat, akkor azt csak egyszer teljesíti és a célállomáson, ahol eladja a cuccot, bedokkolva marad. Biztos szakállas kérdés már, de megtudnátok mondani, hogy hogyan tudom automatizálni a kereskedelmet? Az is elég, ha linkelitek egy oldalszámot, ahol már egyszer leírtátok, nekem nem sikerült mind a 244 oldalt végigolvasnom...
Story line legelején tartok, kb. az 5-6.-ik küldetés jön, amikor meg kéne mentenem a kalóz Don Tony lányát arról a bizonyos Split állomásról, de mivel ugye nem túl jó a viszonyom velük, nem engednek dokkolni. Kalózvadászaton kívül az egyes fajok szektorában mivel lehet javítani a reputációt?
Milyen szoftvereket célszerû megvenni a kereskedõkhöz?
Még az lenne a kérdésem, hogy melyik a leggyorsabb nem-verseny hajó, tehát amit fel lehet szerelni fegyverekkel (és nem csak 2-4 "lézerrel"), mert unom a Bustert😄
Elõre is köszi a segítséget!
Kissé el fog húzódni a dolog..........<#nyes>#nyes>