X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár tudom, nem hardverfórum, de a tápodat inkább márkásra és erõsre cseréld.A táp nagyon fontos,mert tönkre teheti a gépedet.
Nekem most egy 600W-os Enermax van a gépben,no nem azéert mert ekkora lenne a telseítményfelvétel, hanem mert részben nem volt más, részben pedig egy-két ezer forint volt az 500-as éas a 600-as között.
Enermax ECA 3120-BS Vostok 12cm 9 760 Ft 1 év (fekete-ezüst) *
2x1024Mb 800MHz Geil Black Dragon Kit (4 4 4 12) 15500,- *
AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box 14 472 Ft 3 év *
Sapphire HD 3850,512mb GDDR3/128b,DL-DVI,fan 45000 2 év *
Samsung 20X DVD-iró 2év 6000Ft *
Samsung 500GB SATAII 7200rpm, 16MB, NCQ HD501LJ 22 907 Ft 3 év *
Fortron 350W 12cm Silent 24/20Pin 6 365 Ft 1 év vagy Cooler Master Extreme Power 380W 7000Ft *
ABIT AN-52 (AM2) 13 420 Ft 2 ÉV vagy ABIT AN-M2 (AM2) 13 669 Ft 2 ÉV
kb ilyen gépet akarok venni namost ebbõl a vidikari és az alaplap jó?
Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!! Alakítsunk klánt!!!
Na, mit szóltok?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
*Hamarosan már olyan gyors lesz az internet hogy nem a gyorsaságát fogjuk mérni, hanem a lassúságát... 😊
Megjelent az újképcsõ nélküli LCD monitor! 😄
Az új billentyûzeteken már nem gombok lesznek, hanem hangyák (túl hangyásak Bill-ék) --- jójó ez elég denge lett
Az új buszok már nem motorral, hanem AGP-vel fognak mûködni...Ám tervezik a PCI-EXPRESS buszokat is!
Na jó, ezek nem is viccesek, csak olyan irhatnékom volt😄
Nekem van!
De te is tudsz csinálni!
Egy Demeter-ért elárulom <#action>#action>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Amugy én arra leszek kiváncsi amit jósolnak (még az argonopedia-ban is): a QUANTUM számítógépekre! Na az lesz NAGYY dolog!<#nyes>#nyes>
Az év kiadása DVD-n található egy magyar nyelvû kézikönyv, amiben Ûrgyom-ként fordították.
Nem is tudtam, hogy a 2.0.0.2 patch elött más volt a menü elrendezése.
Azt nem mondom, hogy mire megveszed, a következõ hónapban megjelenõ játékok mindegyike fog rajta menni gond nélkül.
Ha megfogatsz egy tanácsot, akkor vagy karácsony környékén veszed, akkor akciósak a dolgok, utána meg már csak a maradékot próbálják eladni olcsóbban, vagy megvárod a márciust, amikor eldõl a piac alakulása.
Én ebben a duplamagos cuccban nem igazán bízom még. Majd amikor kapható lesz a mégtöbb magos proci, akkor... addig zsákutca is lehet.
Sapphire HD 3850,512mb GDDR3/128b,DL-DVI,fan 45000 2 év
ezek milyenek?
-Ott fent a F.A.Q. felett ugylátom vót egy kép. Mi vút az?
-Jelyenjnyen má meg a zúj pecsss!!!!
-NE FÜRGYÉ LE!
dimre RE: Mi a bajod a gépeddel? Ha szaggat, az a VISTA oka, pontosabban az oldalsó menu eszi a memóriát, mint ló a lepedõt... Amugy tök LÓ a géped...
X universe Home, sweet home
Nekem 128 megás 9600XT-én ugyanilyen szépen fut (persze minden grafikus extra kilõve), kivéve a nagy csatákat. Mint például a sztori vonal vége, ahol diavetítés volt.
Mégvalami: a Vista-t aztat hanyagoljátok a géprõl! Olyan lesz tõle a gépigénye... Valami iszonyat! Na meg azt nemtom hogy a hangártyámám xar-e, de letompult mijndig a rendszer-zene... Szal ennyit a Vistáról. Az X3 meg nekem fontosabb, mint a Vista.
A gépigény pedig tényleg sokmindentõl függ, fõleg a modoktól, meg az Al: Plugin-októl, de a scriptek, azok nemnagyon lassítják( bár érezhetõ picit persze, fõleg hoigy én legalább 40 scriptet futtatok egyszerre😄 )(de attól az még vanilla<#nyes>#nyes>)
Szal ennyit akartam, csááá!
Ezen a felbontáson egy 128 megás 6600GT-vel és 1 G RAM-mal csak a nagyon nagy csatáknál van akadás, max grafikán. Meg a SETA-nál, de az nem érdekes.
Bár tény hogy a vga számít, de akkor nemtom nálam mi lehetett a gond.
Nem mindig a vas felel a programok/játékok akadásáért. Leterhelt XP, rengeteg az XP indulásakor betöltõdõ program, elkonfigurált gép is lehet.
A játék nagyon prociigényes, hevíti a vga-t, és még mindig van rajta mit optimalizálni. A C2D proci mindkét magja dolgozik alatta, tehát, bár nem célirányosan, de használja. Otthon E6850 proci (C2D 3Ghz) 4GB RAM, és jelenleg 8800GTS(320M😎 dolgozik a gépházban, és Xenon szektor takarításkor sem akad (XTM van fent) Kár, hogy nincs idõm játszani.
Az oldal költöztetésén már régóta gondolkozom, egyelõre idõhiány miatt van halasztva. Idén marad így, pláne, hogy a reklámmentesség ez évre ki van fizetve - januárban talán már lesz idõm, akkor lehet, hogy mozdítom. Javukra szóljon, mostanában tényleg egész jó arányban betöltõdik.
A Core 2 Duo-ról sokat nem tudok elmondani, mert nem volt még olyanom, de azt tudom, hogy nem sok programot és rendszert írtak rá.
Hallottam, hogy van olyan Linux, ami támogatja és, ha megcsinálják a médiapléjer linuxos változatra, vagy valami hasonlót, akkor játszható lesz rajta az X3 sokkal gyorsabban.
Nemtom hol tartanak most.
Még le tudom írni az én gépemet és hogy fut rajta:
AMD Sempron 3000+ proci
MSI K8N Neo4 alaplap
GeForce 6600GT 256MB videókártya
1 GB és 1,5GB RAM-nál nem vettem észre sebességváltozást
1280x800-as felbontáson fut
Kb. 20FPS sebességgel, SETA-nal csak 6-7
Kisebb felbontáson sem ment gyorsabban.
Ja és XFP-zek, nem XTM.
Lényegesen kevesebb grafika van benne. Így még élvezhetõ a csata.
Megjegyzés: szerintem olyat vegyél, ami a pénztárcádból futja. Mindenbõl a legtutibbat, nagyobbat. Sok teszt van számítógépes újságokban, ami arról ad infót, hogy melyik kártyát nem szabad megvenni. Arról nem, hogy melyik jó ehhez a játékhoz.
Na, ez hosszúra sikeredett <#vigyor3>#vigyor3>
Továbbá Amaro oldalköltöztetése: MINEK? Nekem most töckéletesen mûködik(innen a sulisból), de nem tudom, hogy egyáltatáln megéri-e azt az erõfeszítést...de ha igen, nyugodtan!
Na meg gépigény: hát figyu: nekem egy egyhatos procim van, meg NVIDIA GFORCE 7600 és tökkkkkéletesen mûködik, ha nem csatázok (minden full graff)
Ha csatázni akarsz full grafikán, akkor vmi ilyesmit vegyél:
-tökmind1 milyen proci, csak 3 GHz-s legyen
-NVIDIA 7900, vagy annál nagyobb
-Minimum 1GB RAM!
Ezek fontosak lennének, és asszem 100 000FT-on alul van, de ha többmindent is kinézel bele, hát...az sokmindentõl függ persze...
Nem gondoltál rá, hogy átköltözteted az oldalad máshová?
10-bõl 9-szer nem elérhetõ, bármikor próbálkozom. <#sir>#sir>
Pár hónap nélkülözés után, belekezdtem újra.
Mindenhol jó, de legjobb az X3-ban. Szóval alvás helyett is játék.
Egy infot kérnék a combat pilot scripthez. Valaki esetleg tudja a pilotáknak mekkora TP kell a nagyobb hajóhoz, a rangjuk megvan hozzá.
Eddig egy vice admiralt sikerült beraknom egy TL-be 99-es TP-vel.
X universe Home, sweet home
http://x3reunion.fw.hu/
általában jó dolgok vannak rajta
Levettem a játék grafikáját minimumra... és így már letudtam lõni az üldözõket....
Sajna a gépem nem egy atomerõmû...
Valaki tudna segíteni??
Az X3-ban (a Julian nevû sráccal megyek)a küldetések elején van egy olyan rész amikor lemegyek egy papszerûségért egy ûrben lévõ tempolomba (asszem).... Naszóval egy hajóval megyek... A hátsó vészében vagyok és le kell lõnöm<#gun>#gun> azokat akik követnek.... Ezt meg is csináltam... De azután jön egy bejátszás arról, hogy a hajó leszáll egy bojgón... Lerakok valami rakományt... Aztán jön egy másik hajó (akikre azelõtt lövödöztem) és felveszi a rakományt....
Ezután egy városban keringek a hajóval.... Közben követnek és lövöldznek rám<#violent>#violent>..... Ez megy egy darabig.... Azután jön egy bejátszás, hogy nekimegyek egy háznak...
Nos....... légyszi valaki megtudná mondani, hogy ezt a küldetést, hogy is lehet megcsinálni????<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
fordíts te is X3-at!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Azér egy kérdésem lenne: amikor XTM-el játszottok, a CUSTOM GAME-ben nektek sincs, csak alig egy NPC?
Összes sor: 17665
Nem fordítható sor (kb): 5000
lefordított sor: 1118 (8.82%)
És tényleg kérj egy netkapcsolatot eme szép alkalomra.
Tényleg kérj egy netkapcsolatot szülinapodra...
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
http://www.sus.hu/x3/index.php?page_id=1320&entry_id=108224020
Nézzetek bele, ha gondoljátok, javítsatok bele, ha olyat láttok. De azért kérlek ne ragaszkodjatok a tükörfordításhoz. Az olyan magyartalan tud lenni.
NA SRÁCOK! ASSZEM EZ A BÚCSÚ PILLANATA (francba, pont a szülinapomon) MOST KAPCSOLJÁK KI A NETET. BIZONYOS IDEIG NEM LESZEK ELÉRHETÕ, EZ REMÉLEM VÁLTOZIK MAJD... ADDIG IS JÓ JÁTÉKOT KÍVÁNOK NEKTEK(csak okosan)!<#nyes>#nyes>