X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
TOMONOR'S X-SITE<--click ide, aki lemaradt volna múltkor... 😛
(apropó, az impresszumot mindenkinek kötelezõ megnézni, hogy tudja, kik is
tartják össze ezt az X közösséget, és segítik a bajbajutottakat mindenben.) ^^
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Használd az X3 map by Scorp névre hallgató programot. Nem csak az állomás pontos helyét nézheted meg vele, hanem, hogy mennyi benne az áru és ára.
Nem tudtok véletlenül olyan listát/táblázatot ahol az állomások koordinátái vannak feltüntetve.
http://home.planet.nl/%7Enijs0240/ Ezt a map-ot használom és van sok olyan szektor ahol olyan gyárakat/komplexeket tüntetnek fel amiket nem találok. Egyébként az XTM-t használom.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
elnézést a núb kérdésér de még csak most kezdtem el a gémet .. ha egy kalóz kiugrik a csónakjából azt hogyan lehet magamnak tudni? próbáltam kiszálni áthajózni az üresbe de nincs lehetõség a beszállásra!??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A "nagy elõdökkel" csak 1 problémám van: lehet bármilyen izgalmas a sztori, a játékmenet, ha sz@r a grfika, nem érdekel. Az X-tensionnal talán mégis kivételt tennék, csak azért mert ennek a sorozatnak nagyon jó a sztoryline-ja (magyarul flöff), remélem a Farnham's Legend-en kívül más regények is kijönnek majd angolul (magyarról nem álmodozhatunk), mert egy nagyon jól kidolgozott világról van szó. Van egy kisebb sci-fi könyvtáram, és foglalkoztam más üzletorientált sci-fi világokkal is, és nálam az X-sorozat "átment" a vizsgán, mint sztori. Mint látvány, az X3 messze a legjobb, hasonlóval még nem találkoztam más platformokon sem. (itt jegyzem meg, ha láttatok még ilyen vagy jobb látványvilággal rendelkezõ játékot, dobjatok meg egy linkkel)
Kids, don\'t try this at home!
VIDEJÓ!!!
Ha igen, akkor próbáld meg ismét kiadni. Ha úgysem, akkor tedd át a szoftvert egy másik hajóba.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Van egy olyan problémám hogy az elsõ teherszállítómnak van már saját pilótája, de a másodiknak nincs, pedig van már trade software3 is neki. Mit csináltam rosszul? Sima X3-mal, 2.5 frissítéssel játszom.
A cím: http://tomonorx3.gportal.hu Gyorslink. Bár igaz, még hiányos, de úgy döntöttem, nem várok vele tovább. Ezennel jelzem Amaronak, illetve RJoco-nak, hogy kirakhatják a bannerem, amely a linkek menüpont alatt található. Használjátok egészséggel.
Az újaknak mondom, hogy ha a letöltésekhez szeretnének menni, akkor elõbb regisztrálniuk kell. Ott többek között a régi jól bevált linkekbõl
tölthettek le, illetve a szerverrõl letölthetitek az általam összeállított leghasznosabb scripteket. Továbbá némi segítségre nekem is szükségem lesz majd, további infó az oldalamon.
EZENNEL MEGNYÍLT! 😊
Köszönet a bétatesztereknek (RJoco, Amaro, Vitéz), illetve az impresszuimban megemlített embereknek.
A csoportos hajóirányításra mintha lenne script, lehet a combat pilot vagy task force? Nemtom még nem próbálgattam. Egyenlõre az egy Galactica-val elvagyok, majd ha lesz elég kreditem, akkor tovább fejlõdöm.
Én azért felraktam volna gyorsabb tûzrátájú fegyvereket is. Gppc lassú, ki lehet kerülni, a Flak távolabbr hat.Ha (!) közel kerülnék hozzá egy M6-ossal tele Mass Driverrel és Ammoval, meg lehetne fingatni. Sok türelem kellene hozzá, és egy legumizott tûzgomb a joystickon
Ellenséges szektor feltérképrzésére jó a Starburst, ahol nincs hovs menekülni egy átlagosan lassú hajóval. Beugrok egy Centaurral, leválok róla, a Centaurt elküldöm, körberöpködöm a szektort, Centaurt visszahívom, dokkolok rá, atán uzsgyi!
Xenon szektorban elrepülök a távolabbi kapuig, hívom a Cebtaurt, már a távplabbi kapuból ugrik elém, bedokkolok, át a következõ szektorba stb. ez kapu-útvonal felderítésre jó, majd ha nagyobb hajókkal jövök, ne kelljen keresgélni, mert akkor szétlõnek, amíg forgolódom.
Ez nekem nem minõsül csalásnak, mintha klónoznám a dolgokat. Akkor túl nagyravágyó lennék és nem lenne értelme a játéknak.
Igaz, a hozzávalókat scriptelem, ez felvet bizonyos moráletikai konfliktust a tudatalattimban, dehát a cél szentesíti az eszközt...
Az XTM fórumokon olvastam, hogy a marine-mercenary-slave-cyborg gyárak nem termelnek, ezért klónoztam magamnak mindegyikbõl, még várat magára, hogy összefûzzem õket, meg a kiszolgálógyárakat, hogy önellátó legyen a komplexum (lentebb belinkeltem egy képet a szektoromról, ott van Trainig Grounds néven az épülõ Complex)
A Core 05-öt mindkét oldalról megközelítettem, de ennyi. Ha még megvan a Starburstod a sztoriból, nyugodtan felkereshetsz vele bármilyen ellenséges szektort mindenféle csalás nélkül olyan gyors, hogy lelõhetetlen - már az egész X-univerzumot feltérképeztem vele, csak néhány szektor maradt ki (225-ben voltam).
Tehát ha felraktad a Station managert, akkor utána rakd fel az XTM scriptet is. Én eltávolítani nem szoktam, csak ismét betöltöm, a többit intézi.
A Grid 1-hez is kapsz térképet, mint a Grid 2-höz. Nálam mindkét szektor melletti szektor járható. A Core 5 egy elég nagy szektor, a Core 18 egy kisebb. Tovább még nem mentem, mert nem nagyon akarok még ott lövöldözni, ahol nincs küldi. Jobban szeretnék már hajót vagy OWP-t foglalni, csak még nem jött össze a katona. Az Argon akadémia elkezdett gyártani, csak Meastek Cahoonas-t kell neki vinnem. A Paranid még nem csinál semmit.
Thx.
valahol olvastam h benne van de én nem találom.
És ha már itt tartunk😊 szintén rémlik valami arról h nem mindegy milyen sorrendben installálom az xtm-hez a scripteket, vagy ilyesmi. Ezt álmodtam vagy tényleg figyelni kell valamire?
Szóval simán felteszem az xtm után a station manager 1.11-et?
Remélem, a Grid 1-hez is adni fognak, ha végre megkapom a küldit.
Az én játékomban egyelõre a core 05 a sorompó szerepét tölti be.
CSak azért zavar a szellemhajó,mett terracorp-ot használom.Csa ott gyakorlatoztatom a pilótáimat,és a marhák lebénulnak miatta.De majd arébb költözöm max.
Khaak szellemhajókról olvastam már az XTM fórumon, azokat nem lehet lelõni, de õk sem bántanak, ezeket csak figyelmen kívül kell hagyni.
Teladiaktól kaptam felderítõ küldit.Belépek,és az egész rendszer kampec.
De ez a kisebbik baj.Ha nem teljesítem,bedob 1 xenon hajót Scale Platee-be,ami a térképen ott van,de ha keresem,nyoma sincs.Ha ráküldom a hajóiat,azoknál kiírja,hogya támadják,de csak bénultan álldogálnak.
De ezt tapaszteltam az elfoglalt xenon szektorban is,hogy betett egy nem létezõ xenon hajót.
RJoco: a Grid 1-be én még nem kaptam küldetést, így térképet sem a szektorról, tehát nem tudok beugrani. Az egyetlen út a Core 05- ön vezet keresztül, de ott felrobbanok, amint beteszem a lábam, vagy beugrok kapun vagy PtP. Még elpusztíthatatlannak vélt hajók is elszállnak. Te hogy jutottál át a Grid 1-be???
Nálam nem volt ilyen gond ebben a szektorban. Meg a Grid 1-ben sem.
Van 1 godon.Nem tudom tejesíteni a küldetést,hogy menjek el xenon grid2-b,mert ha átlépek a kapun,egybõl felrobbanok.Ha nem csinálom meg,akkor betesz Scale Plate Green-be egy xenon hajót,ami igazán ott sincs.Ez valamilyen bug lehet.Mivel lehetne orvosolni ezeket?
Juteszembe tegnap épp a sztorival foglalkoztam, asszem a Yaki kristály megszerzéséhez kell szkennelni egy állomást az egyik pirate szektoraban. Ez még nem is lett volna gond, de egy Shonen M6-os épp ezt az idõpontot nézte ki arra, hogy szétszedje az állomást. Elég parás volt, hogy ki végez gyorsabban.😊))
Nomeg remekül lehet szórakozni a hajófestõ mûhelyben is...
Én Avarice-ben (most már Legend's Home) horgonyoztam le, ezt a szektort egy BBS aukción vettem - jó drága volt. Nyugot kis hely, nincs átmenõ forgalom, kalózkodás minimális. Ha vendégeket akarok, csak megnyitom az Ollerus-kpukat a PHQ-körül, és már jönnek is. Így én is bárhová átléphetek egy kis profitért.PHQ Placing