X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
X universe Home, sweet home
X universe Home, sweet home
Kids, don\'t try this at home!
Cheat-et nem fogok felrakni. Elég lenne csak egy script point to point paranccsal.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Haveromnak olyan problémája van, hogy feltette az x3-at de az intro után kilép neki a játék, holott nekem simán megy pedig gyengébb a gépem. Esetleg vmi ötlet?
A konfigja:
Intel P4 2,6 GHz, 1GB DDR2 RAM, Ati Radeon 9600 Pro (nekem 9200-al megy a játék), Win XP SP2
Lécci help mer jó lenne 2e játszani.
elég sokszor hazavágtam a Windózt, ezért mostanában egyszerûen cakkumpakk kimásolom a Program files-ból az egoszoft mappát, és a mentések mappával együtt bárhová rakom (másik gépre), mûködik. már rég nem telepítem, így is mûködik.
A Scrop map pedig úgy megy, hogy a laptopomról nézegetem a térképet, miközben a PC-n játszom. A log filét hálozaton is használja.
uninstall után is igy fog maradni.
a legjobb megoldás az, mielött beraksz 1 scriptet, az egész játékot elmásolod, vagy a game könyvtáron belül a : t és scripts könyvtárakat mented el.Na persze nem árt a mentett állásokat is elmenteni.
Ezek az Advenced izék mindig leszedik a pajzsot, még akkor is, ha nincs rajta Free Energy Jumpdrive.
Kikapcsoltam a scripteknél ezt, viszont bennemaradt a játékban readtext néven. Uninstallálnom is kell a scriptek közül? Vagy ez így fog maradni?
Persze ehhez elõször a játékból neked ki kell menteni. A Controls-nál tudod beállítani a billentyût rá.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A mentések amúgy is tartalmazzák a bugot.
Próbáld meg újrakezdeni ezzel és mindjárt az elején nézd meg, hogy megvan-e a Mammoth. Ha nincs, akkor érdemes újratelepíteni. De akkor elölrõl kell kezdeni.
Érdemes felrakni az X3 maps by Scorp-t. Ott minden bugra azonnal fény derül. (Majdnem mindre.)
Ha újra telepítem a játékot akkor a mentéseim jók lesznek? Az Xtm-t használom és néhány scriptet
A játék kezdete óta megtalálható Argon Prime hajógyárában.
Link az oldalam fórumjához
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Szeretnék venni egy Mammoth-t de egyik argon shipyardban sincs, a rangom az argonoknál: "protector of the federation". A kereskedelmi rangom csak "financier".
Azt olvastam h mind2-nek az ûrben kell lennie és az UT-nak kell special Command software. Elvileg a special menüben kéne lennie a parancsnak de nincs ott. Kihagytam valamit?
A leggazdaságosabb UT-k egyébként az SF-ek. Azoknak a legnagyobb a rakterük. Nagyobb raktér = több haszon. Viszont azok összetörnek. Az újravételük a többlethaszonból még bõven kitelne az OTAS-hoz képest, csak akkor állandóan foglalkozni is kell velük. Bevásárloni a cuccokat hozzá, majd sectoroztatni, szóval macerás.
Jó dolog 1600db spaceweed, de milyen rohadt nehéz jó árban eladni! Kalóz állomásról kalóz állomásra járok, és adom el 40db-ként. Igaz minden leszállás kb. 200000cr.
Kikiáltási ár: 50.000 Ft vagy Cr?!
Ki ad többet érte?
A gyorsaságnak pont az idõ.
Általában úgy csinálom, hogy kijelölöm a gyárat, amelyik mellé szeretném rakni. Nyomok egy F3-mat és egy Num 5-öt. Így pont középre kerül a gyár. Kicsinyítek rajta, hogy lássam majd a másik gyárat is, amit lerakok.
De a lényeg csak most jön: A térképen hajszál pontosan rárakom az elõzõ gyárra a másikat, majd elmozgatom az egyik tengely irányába. Így két koordináta mindig azonos marad és csak a harmadik változik. Szép rácsos elrendezést lehet létrehozni.
A Fraps-nál ki lehet kapcsolni az F12-vel (ha jól emlékszem) az FPS-t. És ugyanezzel vissza, ha kész a kép. A beállításokat még nem néztem át, lehet hogy ott is be lehet állítani, hogy ne rakja rá.
"Engine Tunings are 100-150 above or below the centre of ecliptic (normally above in my experience)
Rudder Tunings are 100-150 either North or South of the centre of the ecliptic (normally north in my experience)"
insert-tel váltod a térképed látószögét. y tengely.
Szeretném kiküszöbölni, hogy nekem kelljen megkeresni, de ez sok mûholdba kerülne, ugyanis a TS ki tudja rakni a mûholdat távirányítással, de összeszedni csak én tudom.😞
PS: A Fraps-ot be lehet állítani, hogy a screenshotokra ne rakja ki az FPS-t.
Most van egy rahedli terran hajó, nagy részük "unknown ship" a térképen, és ezek ellenségesek is. Valamint van pár beazonosított terran hajó, ezek barátságosak (legalábbis nem pirosak a szektor térképen).
Van már három szektor nevem, ahol van ilyen konténer. Eddig egyet sem vettem fel, mert sajnálom elpazarolni. Lenne két kérdésem. 1. Másik hajóra átrakható ez a tuning? 2. Az adott szektorban van speed és steer tuning is, vagy csak véletlenszerûen az egyik, azt kiderül, ha felvettem?
Igaz a terran hajók sosem lõttek rám, csak figyelmeztettek,hogy húzzak el. Ha feltérképezted a terran szektorokat, ki-be ugrálhatsz kedvedre.
Történt, hogy befejeztem a sztory küldetéseit, Argonoknál szuper reputációm lett, a földieknél is 80009 az érték, mégsem akartak átengedni.
Mögéjük ugrottam az északi kapuhoz, és átspuriztam a földre, érdekes módon ott már senki nem akart bántani, igaz leszállni csak a holdon engedtek volna.