X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ilyen például, amikor egy faj szektorában megjelenik egy Unknown M6. Ha elvállalom a küldit és nem én lövöm le, csak kiadom a parancsot a Galactica-nak, akkor nem kapok semmit.
Amúgy meg szeretek nagy hajókkal közlekedni.
Mostanában a HCF-fel repkedem, azzal ki tudom ugrasztani a pilótákat a hajóikból. Mostanában Hiei-ben repkedem. Persze a Galactica ott van a közelben azért.
Ha összerakják a Hyperion-t, akkor azzal fogok császkálni. Az oldalán a Mamba Raider-rel.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Küldetésekhez kell erõsítés persze, de nem szeretek nagy hajókban ücsörögni, mert kb 50-nel repesztenek, és Ha nem vagy elég gyors és nem vagy többen elõbbutóbb elforgácsolnak.
Kedvenc trükköm odapofátlankodni egy kishajóval, majd ha forrósodik a helyzet, odahívni 1-2 nagyobbat point-to-point ugrással, és elnézegetem, ahogy végzik a dolgukat, közben be-besegítek. De nagy hajóból harcolni egyszerûen uncsi, nincs közvetlen beleszólásod csak várod, hogy mi lesz már.
Egyszer átmentem egy Tyr-rel a Pirate alley-n próbaképpen hogy kibírja-e. Sima sétarepülés volt, semmi izgalom. Viszont egy Discowerer-rel is át lehet jutni. Na Az izgalmas!
Kids, don\'t try this at home!
Most komolyan: nem ide való, csak szó esett róla. <#kuss>#kuss>
天使たちは私を見守る
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bár egy ilyen után lenne okunk rá (senkit ne tévesszen meg az, hogy a csávó nem Romániát jelölte meg mint származási országot. Román a csávó. Mostanság még a magyarokat és a lengyeleket is megpróbálják összeugrasztani)
天使たちは私を見守る
Miért utálod a románokat? Hisz a szomszédaink.
De ha leveszed az á-ról a vonalat és kiveszed az n-et...
On
Sztem is lehetne a TC ingyenes. Akkor nem kéne törttel játszanom, míg elég olcsó nem lesz, hogy megvegyem...
Végre megcsináltam a Leviathan-os küldit. Berakta nekem Brenens Triumph-ba, úgyhogy jó kis kalózcsata is volt.
Most már csak össze kell gyûjtenem a lóvét egyre.
Bár a Galactica-t úgysem tudja legyõzni senki, az egész univerzumot leigázhatnámvel, de az úgy miért jó?
Így is kicsit uncsi. Lassan hanyagolni fogom és veszek néhány gyárit.
Kipróbálgatom a Terran hajókat és fegyvereket. Úgyis kíváncsi vagyok már rájuk.
天使たちは私を見守る
On: Akkor már a Terran Conflict is jöhetne rögtön ingyenesnek. 😄
Sssss...még meghallanak minket 😄
Amúgy a fél világ tervezett egy modot, ami megfordítja a történetet <#nyes>#nyes>
Örülök, hogy olvasod az oldalt 😄 Most egy kis nyugi lesz, így írhatok pár tesztet <#nezze>#nezze>
On: Köcce ^^
天使たちは私を見守る
Amúgy most néztem az oldaladon a Romanii in Spatiu tesztjeit. Erre egy szó van: LMFAO xDDDDDD -Én is szemmel követtem annak a játéknak a fejlõdését, még a demóval is játszottam... Hát, mindenbe igazad van amit írtál róluk.
Pssszt, nem csinálunk egy jó kis román hentelõs ûrszimulátort? <#vigyor2>#vigyor2>
On: Hát sok sikert hozzá! 😄 (x-btf stuff)
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Jártam President's End-ben, mikor még voltak állomások. Miután elhagytam, kaptam az üzit, hogy Kha'ak-ok lerombolták. Visszamentem és tényleg. De kár...
Videókkal rendesen megspékelték. Nameg ez a dokkolás... Nem rossz, de hál isten át lehet lépni Esc-cel.
Saya meg nahát, huhh... 12-es karika simán. Jó lenne, ha már összejönnének.
Remélem TC-ben kiderül, kik is a Kha'ak-ok. Eddig nem tudunk róla semmit. Vagy csak én vagyok tudatlan...
Az X3-TC-ben 80% hogy lesznek új zenék, ugyanis azt halottam, hogy leváltották Alexei-t Daniel Finney-re, aki tulajdonképpen az XTM-hez írt néhány szúndtrekket. Reméljük szépen át lesznek dolgozve az õs zenék. :Ð
Lusták csak zenében (bár itt még mindig az a véleményem, hogy az nem baj) és a comm. videóknál voltak.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
RJoco: te meg most tévedtél egy picit, az X2-ben még egész sokat dolgoztak rajta az egósok, inkább az X3-ba voltak hanyagok az idõhiány miatt.
天使たちは私を見守る
Elképesztõ, hogy X óta mennyit fejlõdött és mennyi mindent hagytak úgy a fejlesztõk az X2-ben. És hogy mennyit fejlõdött az X3 az X2-höz képest.
A zenék szinte nem is változtak X óta. Még a dokkolás zenéje sem.
X2-ben hogy lehet a billentyûzetet konfigolni?
Amúgy nagy ötelet volt az X3-ban az oldal manõverezés. X, X2-bõl hiányzik is.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Hasonló probléma sok más játéknál is akad sajnos. :S
Kids, don\'t try this at home!
Linky-linky
天使たちは私を見守る
Amúgy az direkt remeg (mármint a hajó) turbó alatt.
天使たちは私を見守る
Mans dream... a dream of escaping from the confines of his own planet. A dream of freedom within his own universe, a dream of reaching the stars.
The first frontier was Earth's gravity. Their first target was to reach the moon. Powerful rockets soon challenged this frontier.
However another barrier soon faced them - the restriction of traveling at the speed of light. For many years research was undertaken - until mans ingenuity created jump gates. These devices allowed spaceships to travel many millions of light years in one leap. Now mans exploration of new systems and universes could begin. Colonisation of new planets was difficult - adverse planetary conditions, difficult terrain, and the shipping of materials made building very difficult and very expensive.
Again research and invention supplied the answer. A powerful robot was created to terraform the planets and construct colonies.
Once the terraformers had completed their work the colonies were ready for man to live in and many settlers traveled to new lives amongst the stars.
As the years passed man spread through many different star systems. But during this passage of time the terraformers began to develop their own intelligence. They began to think for themselves.
Secretly they began plotting against their creators.
Suddenly they turned and attacked, plunging man into the most deadly and destructive war ever fought. Mans far flung colonies were taken by surprise - many were destroyed in the first attacks and soon the terraformers were preparing their final attack, on earth itself.
Only a small group of brave pilots saved the earth from annihilation by tricking the larger Terraformer fleet into chasing them through a hidden jumpgate.
Both fleets disappeared - never to return and the jumpgate was destroyed.
It took man over 500 years to recover from the destruction wrought by their attackers.
500 years in which man once again was confined to his home planet.
But the dream never died. For 10 generations scientists struggled to regain the stars and eventually a new type of space ship was created. This ship better known as the X-perimental Shuttle, is the first ship in which it is possible to bridge vast interstellar distances without the use of a jumpgate.
The prototype is ready to be tested..." -Kyle Brennan, 742, az ugrás elõtt
Amúgy köze lehet a turbohoz is. Az is eléggé remeg, mikor nyomom neki.
Elég drága a Trading System, ahhoz képest, hogy a hajó raktere csak 50 és 5ösével növelhetõ.
Hogy tudták ezt ilyen bugosan játszani?!
Az állandó pörgés, meg tolatás. Sokszor állomás vagy most kapu közelében!
Na vele nem biztos hogy összefutnék XOnline-on.
Szektor térképet tudok már nézni, de hogy tudom kijelölni az állomást rajta?