X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és gondolom fordítva. És melyik fajok vannak fasírtban egymással?
Gondolom akkor nem lehet mindegyiknél magas reput elérni. Olvastam, hogy a Bala GI küldetésekhez magas reputation kell minden népnél+öt milla pénz. Azt a küldisorozatot meg a hiperion miatt feltétlenül meg akarom csinálni.

ölj spliteket boron szektorokban. Ám a split reputáció természetesen csökkeni fog.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Régebben is érdekelt már, hogy mi a módja, hogy javítsam a kapcsolatomat valamelyik néppel. Azt leszámítva, hogy írtom a kalózokat a szektoraikban. Tehát hogyan tudom elérni, hogy például a Boronokkal sokkal jobb legyen a viszonyom?

Köszi.

dok.-egosoft-x3-save

Még egy kérdésem lenne. A mentéseket pontosan hol tárolja?
A dokumentumokon belül milyen könyvtárszerkezetben?
Csak mert hiába másoltam vissza a régi (2.0-ás)mentéseimet, nem látja, tehát rossz helyre raktam.

Köszi!

2.5

Melyik az utolsó patch?

na majd a TC-ban. ;-)

Igen, ezért is fura a helyzet. És a küldetések "barátságos" fajok részérõl más "barátságos" fajok prototípusainak a levadászásáról...
De nincsenek jelentõsebb hadmozdulatok, a Khaak-Xenon-Pirete-Yaki ellen is csak védekeznek, nincsenek ellentámadások. A "barátságos" fajok flottái nem hagyják el saját birodalmukat, legalábbis ritkán ,én nem találkoztam jelentõsebb konfliktussal.

Kids, don\'t try this at home!

És azt amugy tudtátok, hogy ha argon szektorokba paranidokat, vagy boronba spliteket, illetve fordítva, akkor reputációt kaptok, meg pénzt, mintha kalózokat/xenont/khaakot lõttetek volna? 😉

RJoco
A Yaki-t is szokták lõni.
Ez amúgy szerintem egy olyan Orosz-Amcsi-Kínai helyzet lehet.
Ha az egyik betámad, akkor mindenkinek annyi.
Tekintve, hogy te Argon vagy, így nem mehetnél be Paranid rendszerekbe és nem élvezhetnéd tudományuk gyümölcseit sem.
Viszont független is vagy, ezért kapsz megbízásokat a kevésbé kedvelt faj hajóinak megsemmísítésére.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nos, valszeg a lag és a kellemetlen meglepetések miatt... Ám sztem X3-TC ben már lesz.

Azt nem értem, az ellenséges fajok miért nem gyepálják egymást?? Pl. Boron VS. Split, Argon VS. Paranid STB. Csak a Xenon, a Khaak és a kalóz kellemetlenkedik meg én mint faj, ha akarok. Ez így kissé hiteltelen, mindíg torzsalkodnak a fajok egymással. Egy Full Scale War Scriptnek örülnék...

vmi scriptet használsz?

Stotoo
Ma belefutottam egy full scale Xenon invázióba. Omicron Lyret támadják. Nagyon durva mennyiségû hajóval támadnak, már sokadszorra futok neki a mentésnek, de eddig mindig történt vmi baki 😊.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

LOL!!! XDDD

A Hyperionnal elég sokáig lehet kibírni egy Khaak szektorban. Relatíve. És vissza is lehet vele jönni onnan ép bõrrel. Sok PSG kell hozzá.

Vitez77
Közérdekû közlemény:
Drága LV moderátorunk engedélye és egy sikeres szavazás után mától fogva a mi drága CBJ-nk az Egosofttól Paris Hiltonként ismeretes. Linky<#nezze>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Off: valódi ûrszimulátor
On: ingyenes.

hát jó, azért az M1, M2-eseket kihagyom... xD

RJoco
Simán, én 2 nagy Clustert nyomtam le a Hyperionnal, mikor megtámadták a komplexem Ore Belt-ben.

Hát azért ha a Hyperonnal ezt levadászod akkor minden elismerésem. <#worship>

jaja <#nyes> Ha már megszereztem Bala GI plotba a hyperiont, abból ki nem szállok... Mondjuk azzal nem is menekülök el.xD Ám, elég hogyha van nálad egy hornet missile, azt idõbe ellövöd a clusterre, azonnal megsemmisül, Vagy PSG-vel lövöd õket.

Gondolom csak azért, hogy ne essen az FPS-ed, fel sem merült bennem a gyávaság gondolata <#ravasz1>.
Ilyenkor, ha én is M3-4-5-ben ülök, tisztes távolba vonulok, és behívom a nagy tesókat.

jah xD felhúztam a nyúlcipõt xD

Látom, szépern menekülõre fogtad <#hehe>.
Tûzzeljátszó scriptek <#hehe>.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basszus, nem fogjátok elhinni mi történt!!!! A plot közepépnél járok, ép most látogatott meg a DOn a Talonnal Cloudbase SW-ben, és a rámküldött 4 hajója közül 3-at elfogtam! =D Claimeltem, nagyon boldog voltam hogy szert teszek egy kis kreditre.... MIre mindhárom hajónak kiadtam az indulás parancsot az állomásba, ez történt:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/lolololx.jpg -KLIKK
Pfff xD Egy csomó khaak jelent meg! Ettem is a kalapom. xDDDD
-Nos, azt tudnotok kell hogy használom a Khaak és Xenon improvement scriptet, ami nehezebbé teszi a játékot, ám erre nem számítottam. Csak egy buster menekült meg. 😞

Vitez77
off: ELTE politológia!!!!!! Ezaz!!!
on: megvehetõ lesz az, csak várj, RJoco. Nálam 2 állomás is bent van (argon+teladi), és mégis eladásra kínálja.

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

RJoco
Ha Resource egy anyag és engedélyezve van más hajók dokkolása, akkor mennyiért adja el a gyár ezeket az anyagokat?

RJoco
Ezt tettem, tettem, mégsem lett enyém a szektor.
Természetesen aktív a Sector takeover script.
Nem foglaltam szektort, nem volt rá alkalmam. Egy TradingS van Akeela's Beacon-ban, de nem azért, mert el akartam foglalni. Meg komplexeim és gyáraim vannak itt-ott.

Szerintem nézd meg a térképezõ progival, hogy nem-e maradt benn egy idegen állomás, illetve a script editorban, hogy aktív-e a sector takeover script.
Elfoglalhatod így bármelyiket, függetlenül a küldiktõl. Tulajdonképpen az argon prime is a tiéd lehet 😮)
Arra azonban számíts, hogy ha nem unknown szektort foglalsz le, akkor folyamatosan fog az adott faj támadni téged, és zuhanni fog a repud, mint a zállat 😮)
Kiüríted, benyomsz egy trading stationt, és a tiéd a szektor!!!!
jaja

Azaz...Csak legyen elég kredited<#felkialtas>

RJoco
Ha jól silabizáltam ki az online fordító szövegét, akkor az egyik iparmágnésnak fogyott el a szerencséje, cége a csõd felé halad és ezért lesz elárverezve hamarosan egy szektor.

Kíváncsi vagyok rá!

RJoco
Valami hirdetést már találtam, azt írhatta, hogy nézzek vissza késöbb vagy valami ilyensmi. Nemtok jól angolul.

Viszont nem tudok szektort foglalni.
Egy Unknown M6-tal kilövettem az egyik Boron Border szektor öszzes állomását, majd elintéztem az M6-ot, amiért Creditet is kaptam, viszont amikor leraktam az Argon Trading Station-t, nem történt semmi. Gondoltam, akkor visszatöltöm és lerakom az egyik Unknown szektorban, de az sem lett az enyém.
Ekkor visszaraktam az 1.7-es scriptet, mert a 2.4-es volt fenn, de azzal sem akarta elfoglalni. Pedig, amikor korábban próbálkoztam Xenon szektorral, akkor az simán ment.
Vannak olyan szektorok, amiket nem lehet elfoglalni, mert korábban valamelyik küldi része volt?

Majd hamarosan mindegyik állomás BBS-én jírdetni fogják, de elõször nem bidd-elhecc, csak miután elért egy szép nagy árat...

RJoco
Avarice kapott nevet. Csak azt nem tudom, hogy most megvehetõ vagy már nem. Univerzum térképen Teladi-nak írja, szektor térképen Unknown van még. És egy Teladi Trading Station van a közepén. Üzivel nem találkoztam, hogy megvehetõ lehetne.

RJoco

Akkor a videa akadozik nekem. >.<

RJoco
Mire gondolsz?
Legkevesebb 6-7 FPS-sel megy. A videók elején látni némi akadást, csak indulásnál akad meg.
A hosszabbak úgy vannak összefûzve, azok azért akadnak néha.

Na ez ,ár 2-3 FPS Pont mint nekem úgy általában. xD

RJoco
Hát ez a tube-es dolog sehogy sem akar összejönni. Mindenképp rossz minõséget kapok, ha FLV, ha WMV, ha AVI.
Ez van!
Maradok a videánál. Igaz, csak 50 MB-ot enged 1 videóra, de hát a minõség fontosabb.

RJoco
Amíg próbálkozom a tube-bal, itt van egy a vedeán

ám nem tuti... csak próbáltam logikusan gondolkodni xD

RJoco
Oks, kipróbálom.

Nem, az én telóm 640X480, VGA felbontással, 30 FPS-el rögzít. A játék úgy nagyon szarul nézne ki, ám tudtommal a youtube a WMV-be nem tesz kárt, és az FLV pedig youtube formátum, ha abba konvertálod szerintem az se fog minõségbe szarkodni.

RJoco
Persze-persze!
Akkor csak nekem rosszak a tapasztalataim...
XVID MPEG-4-ben tömörítettem én is.
Láttad a végeredményt feltöltés után.
A videán már inkább hasonlít az eredetire.
Lehet, hogy az a gond, hogy 1280-as felbontást használok és azt nem képes megfelelõen lekicsinyíteni. Gondolom a telõddal nem ekkora videókat csinálsz?!

Én MP4-es videókat csinálok a mobilommal, azt szépen, minõség romlás nélkül felrakja a youtube. És nem szar, mert az a világ legelismertebb videómegosztója. :-)