X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom akkor nem lehet mindegyiknél magas reput elérni. Olvastam, hogy a Bala GI küldetésekhez magas reputation kell minden népnél+öt milla pénz. Azt a küldisorozatot meg a hiperion miatt feltétlenül meg akarom csinálni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A dokumentumokon belül milyen könyvtárszerkezetben?
Csak mert hiába másoltam vissza a régi (2.0-ás)mentéseimet, nem látja, tehát rossz helyre raktam.
De nincsenek jelentõsebb hadmozdulatok, a Khaak-Xenon-Pirete-Yaki ellen is csak védekeznek, nincsenek ellentámadások. A "barátságos" fajok flottái nem hagyják el saját birodalmukat, legalábbis ritkán ,én nem találkoztam jelentõsebb konfliktussal.
Kids, don\'t try this at home!
Ez amúgy szerintem egy olyan Orosz-Amcsi-Kínai helyzet lehet.
Ha az egyik betámad, akkor mindenkinek annyi.
Tekintve, hogy te Argon vagy, így nem mehetnél be Paranid rendszerekbe és nem élvezhetnéd tudományuk gyümölcseit sem.
Viszont független is vagy, ezért kapsz megbízásokat a kevésbé kedvelt faj hajóinak megsemmísítésére.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Drága LV moderátorunk engedélye és egy sikeres szavazás után mától fogva a mi drága CBJ-nk az Egosofttól Paris Hiltonként ismeretes. Linky<#nezze>#nezze>
天使たちは私を見守る
On: ingyenes.
Ilyenkor, ha én is M3-4-5-ben ülök, tisztes távolba vonulok, és behívom a nagy tesókat.
Tûzzeljátszó scriptek <#hehe>#hehe>.
Basszus, nem fogjátok elhinni mi történt!!!! A plot közepépnél járok, ép most látogatott meg a DOn a Talonnal Cloudbase SW-ben, és a rámküldött 4 hajója közül 3-at elfogtam! =D Claimeltem, nagyon boldog voltam hogy szert teszek egy kis kreditre.... MIre mindhárom hajónak kiadtam az indulás parancsot az állomásba, ez történt:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/lolololx.jpg -KLIKK
Pfff xD Egy csomó khaak jelent meg! Ettem is a kalapom. xDDDD
-Nos, azt tudnotok kell hogy használom a Khaak és Xenon improvement scriptet, ami nehezebbé teszi a játékot, ám erre nem számítottam. Csak egy buster menekült meg. 😞
on: megvehetõ lesz az, csak várj, RJoco. Nálam 2 állomás is bent van (argon+teladi), és mégis eladásra kínálja.
天使たちは私を見守る
Természetesen aktív a Sector takeover script.
Nem foglaltam szektort, nem volt rá alkalmam. Egy TradingS van Akeela's Beacon-ban, de nem azért, mert el akartam foglalni. Meg komplexeim és gyáraim vannak itt-ott.
Elfoglalhatod így bármelyiket, függetlenül a küldiktõl. Tulajdonképpen az argon prime is a tiéd lehet 😮)
Arra azonban számíts, hogy ha nem unknown szektort foglalsz le, akkor folyamatosan fog az adott faj támadni téged, és zuhanni fog a repud, mint a zállat 😮)
Kiüríted, benyomsz egy trading stationt, és a tiéd a szektor!!!!
Kíváncsi vagyok rá!
Viszont nem tudok szektort foglalni.
Egy Unknown M6-tal kilövettem az egyik Boron Border szektor öszzes állomását, majd elintéztem az M6-ot, amiért Creditet is kaptam, viszont amikor leraktam az Argon Trading Station-t, nem történt semmi. Gondoltam, akkor visszatöltöm és lerakom az egyik Unknown szektorban, de az sem lett az enyém.
Ekkor visszaraktam az 1.7-es scriptet, mert a 2.4-es volt fenn, de azzal sem akarta elfoglalni. Pedig, amikor korábban próbálkoztam Xenon szektorral, akkor az simán ment.
Vannak olyan szektorok, amiket nem lehet elfoglalni, mert korábban valamelyik küldi része volt?
Legkevesebb 6-7 FPS-sel megy. A videók elején látni némi akadást, csak indulásnál akad meg.
A hosszabbak úgy vannak összefûzve, azok azért akadnak néha.
Ez van!
Maradok a videánál. Igaz, csak 50 MB-ot enged 1 videóra, de hát a minõség fontosabb.
Akkor csak nekem rosszak a tapasztalataim...
XVID MPEG-4-ben tömörítettem én is.
Láttad a végeredményt feltöltés után.
A videán már inkább hasonlít az eredetire.
Lehet, hogy az a gond, hogy 1280-as felbontást használok és azt nem képes megfelelõen lekicsinyíteni. Gondolom a telõddal nem ekkora videókat csinálsz?!