X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Addig használhatod nyugodtan az enyémet, ha gondolod. Elvégre ezért van 😄
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Megnéztem egymás után vagy ötször.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Mellesleg a legtöbb elszórt cucc olyan helyen van, ahol a madár se jár, szóval elég ritkán járhat arra más hajó. Dehát nyilván ez történt, hiszen a cuccokat nem találtam meg.
Mert elmentem a megadott koordinátákra, de semmi.
Ha megakad a kereskedés, akkor irány észak, majd kelet, aztán vissza Seizwell-be.
Seizewell környékén melyik lenne jó? Arrafelé gyártják a jó öreg space weedet is. Csak már nem tudok manuálisan weedezni, mert ott tartok, hogy az összes Pirate base tele van fûvel. <#nyes>#nyes>
Lévén hogy egyetlen hasonló nevû szektor létezik.
Azért van pár érdekesség, amit jó tudni. Attól, hogy elérte a pilóta a 8-as szintet még nem egy kereskedelmi zseni. Sokáig fog még a környéken keverni, mire elkezd komolyabban ugrálgatni kb 18-as szinttõl. Idegesítõ tulajdonság, hogy 25-ös szintû kereskedõk is képesek beragadni egy-egy szektorba. Halálom, amikor 3-5 egység "bofu", vagy "meatstek cahoonas" rakománnyal futkározik ugyanabban a szektorban órákig. Ilyenkor kidobom manuálisan a rakományt, és újra kiadom neki az universe trader parancsot, és láss csodát mindjárt talál valami szaftos üzletet.
Jó dolog az universe trader, mert magától keresi a pénzt, de mire kitermeli a hajó, és a felszerelés árát, az nagyon sokáig tart.
Amúgy mivel a szektorokbeli árak monitorozása nekem is elengedhetetlen volt a manuális kereskedéshez, ezért az Argon one és a szomszédos szektorok mind be vannak már mûholdazva.
Hmmm, assszem holnap megint elkezdem jáccani a DarkStar One-t 😛
On
Az universl trader feltételeit így fejbõl nem tudom, olvas vissza a forumban.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Várj az mk3-mal amíg "beindul". ugyanis fejlõdik a kereskedés közben és szinteket lép. Errõl üzeneteket is kapsz folyamatosan. A hajó menüjében (amire felraktad) a command menüben, (most nem tudom trade vagy special menüpontban) tudod vezérelni. Az elsõ 8 szintig csak szektortrade-et tud végezni, tehát csak szektoron belül kereskedik.
A mercury sector trader módban megy egy-két fuvart, néhány tízezres profitot hozva, majd 'Standy' státusszal ácsorog az ûrben.
Ilyenkor mit csinál? Nagyon karcsú ez félmillió kreditért!
Arról nem is szólva, hogy manuális kereskedéssel egyik másik üzleten akár 200K-t is lehet keresni.
Valamiért úgy érzem, nagyon elszúrták ezt a kereskedés rész a játékban.
Egyszerûen horribilisek az árak, és köszönõviszonyban sincsenek az elérhetõ bevételekkel. Kicsit olyan magyar gazdaság fílilngje van a dolognak.
Másodszor, a transzportereidnek vegyél Trade Command Software MK3-at (Terracorp HQ-ban), és azzal az egész folyamat automatává vállik. o_O Elég frusztráló lehet egyenként.
1.3 millióból valóban nem lesz titán, sõt még 100 millából sem, ugyanis nemcsak meg kell venni, de fel is kell szerelni a jó drága cuccokkal.
Mellesleg most már van három argon transport hajóm, plusz a mamba, stardust és két õrzõvédõ mako, de baromi nehéz pénzt szerezni.
Egyesével irányítom a transzport hajókat, best price/sell locatorral mindig a legjobb üzletekre megyek rá, amikor lehet, space fuelt/weedet szállítok. A transportokon természetesen van hiperhajtómû.
De így is csak 1.3 millió kreditnél tartok. Meg az alap sztoriszál felénél(yaki kristály). Scripteket, modokat nem használok. Szóval hogy lesz ebbõl akár egy argon Centaur? Vagy egy Titan? <#confused>#confused>
Vagy hogyan lesz
X: 49.364km
Y: -2.964km
Z: 165m
A bala gihoz meg sok sikert, én még messze vagyok tõle 😉 Remélem XTM-mel menni fog.