X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, de a rendszer kijelölésnél nem ir ki semmit

Parancs a saját hajódnak, "move to position". Kijelölöd a rendszert, a rendszeren belül a pontos helyet numerikus nyilakkal. Insert-el lehet változtatni az Y és Z tengely között. A végén Enter.

jobboldalt-lent lehet követni, ám nehéz. irni viszont nem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Sziasztok! Én csak most kezdtem a játékot.Hogyan lehet a nav. rendszerrel a megtalálható hajók koordinátáira menni? Nem tudom hová kell irni a pl. 01 -7 32 számokat. Segitsetek légyszives.Köszi.

RJoco
Kedvencem egykoron a Mamba Raider volt, aztán a Hyperion, mikor megcsináltam a Bala Gi-t, persze oldalán a Mamba-val. Aztán amikor megismertem a Galactica-t, az nagy volt.
Mostanában azért kipróbáltam az M1-es osztályt itt-ott: Tyr, HCF.
De asszem a gyors csatáknál maradok a Hyperion, Mamba párosnál, a Galactica-t meg akkor szedem elõ, ha J, K, Destroyer ellen akarok menni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Jaja, az X2-s Nova mindenkinek örök kedvenc, aki játszott az X2-vel(szerintem). Roguey a modjával megpróbálta visszaadni, de nem lett ugyanaz, sajnos.

Az M3+ meg M7-es akkor lenne jó, ha az NPC-k rendesen használnák õket (tehát beugranak egy rendszerbe, elpusztítanak vmit, majd megvárják, míg apajzsuk kritikus lesz és kiugranak)-jó, tudom, az XTM ezt megpróbálta orvosolni, na de azért...

Hála istennek az X3-TC-be az M7-es FRIGATE új fogalmat nyer: aki játszott már a HOMEWORLD 2-vel, az tudni fogja mirõl beszélek. A fregattok le vannak osztva osztályokra, így van olyan hogy asszongya Missile Frigate, vagy Boarding Frigate, meg stb-legalább is én ilyesmit várok.

M8-nos, értem az XTM-et hogy különleges meg minden, de csináltak néhány felesleges dolgot. Kezdjük például az Eclipse-nél. Szép volt, jó volt, kicserélték-hát szebb nem lett, de legalább új... Ám mi történt a régi Eclipse-el? Átnevezték ICARUS-ra! Nem lett volna egyszerübb átalakítani Eclipse Hauler-é, és akkor talán még értelme is lett volna a dolognak... >.<
Visszatérve az M8-asokra, ezeket is meg lehetett volna oldani M7-esekként. Mer mi is az M8-as: Utility FRIGATE (vagyis hasznossági fregatt). Szerintem, az M8-as egy teljesen újfajta hajó-osztályt érdemelne (maaajd) nem egy új fregatt osztályt...

Vitez77
Nekem nagyon bejöttek a Novák az X3-ban: szép forma, megfelelõen használva mozgékony, valamint kiváló tûzerõ. Az M3+ meg az M7 szerintem nem kellett volna a játékba, nagyon megkönnyítik a használójuk dolgát <#pardon1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

az a 4X5 MJ pajzs teccik... Ám ha M4-essel kéne repesztenem, tuti hogya Yaki Rajin választanám, azoknak alap a 25MJ pajzs és vanillába is benne vannak. Van is egy jó kis script ami vanillába aktiválta õket, a YAKI ARMADA. Nemtudom hogy XTM-el mûkszik-e. :/

speed: 51,5 - 144,2
shields: 4x5 mj
cargo: 20 - 97 M
front 6 gunz: a-b IRe, a-b APAC, MD
shield gen: 275 mw
laser energy: 2050 j
laser recharge: 51 j/s

Jók a pajzsai, cserébe lassú, de pandorákkal gyorsítható (ha erre akarod elb*szni)

Kids, don\'t try this at home!

Novát nem sikerült Cappelnem, mert a Buster esélytelen vele szemben a hátsó turret miatt (valóban). Mikor végre vettem egyet, meglepõdve tapasztaltam, mennyire lelõhetõ. Az M3+ -osok szintén. Nem elég mozgékonyak.

A Hyperyonnak aztán tényleg idegesítõ a fél világot kitakaró orr-része, de ettõl eltekintve egy limuzin. Két ízlés szerinti vadásszal bedokkolva idilli hangulata van. Talán túlságosan is, ezért nem is használom.

Legújabban Otas Reaperrel repkedek, egy bedokkolt Otas Elite-el. Agyaggalamblövészetre jó nagyon kalózszektorokban.

A Pirate Alley-n egyedül és sértetlenül csak két hajóval sikerült átjutnom (néha nekifutok, hajókat tesztelni): Starburst és Tyr

argon katonaság is használja. Szerintem az ereje miatt van lekorlátozva. Erõs?

Olyan Buster sentinel, ami nincs összegraffityzve, csak 2 van és azokat is csak találni lehet:

akeela's beacon: -30 -10 -30
treasure chest: 0 50 0

nekem ez a kedvencem, erre pakolok minden Pandora upgrade-t, amit csak megtalálok.

BuriP
Sokáig én is Busterrel mentem, imádtam vadászni a kalózokra, a Falconokat szinte körbe H*gyozhatod vele. Talán csak a Nova veszélyes rá a hátsó turret miatt, vagy ha öt hat gép kereszttûzbe fog.
A Nova az X3-ba nem igazán jött be (az X2-be szerettem) iszonyúan zavart az az orr-rész a képernyõn! Aztán bejött a Bala Gis küldi, és vele a M3+ os hajók. Szereztem egy XL-t azóta szinte ki sem szálltam belõle. A legjobb vadász szerintem! (legalábbis vanilliaában)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Nem is tudom, nekem eddig a Hyperion jött be a legjobban, amúgy még nem próbáltam ki az összeset...

BUSTER SENTINEL!!! 😄 Hol szerezted? ;o

Rjoco kedvenc hajója. A statjai olyan durvák, hogy én inkább ki sem próbáltam.
BuriP: jobban is szeretek vadászokkal harcolni, mert azokkal lehet. Nagy hajóknak csak parancsokat adsz ki, közvetlen harcot nemigen lehet élvezni velük.
A Buster a kedvencem.
Õlenne az.

Vitez77
Online nem lehetne modolni lol. <#ejnye1>
Hmm... Talán letöltöm ezt a kis hajócskát tesztelni

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Ja, van benne egy jó kis shader elem ami vissza tükrözi a dolgokat, és szebbé teszi.

Valen
halkan jegyzem meg, hogy nekem a Balog féle teccik a legjobban 😄

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

lolol, ez jó sok kép. xD Azt hittem hogy XTM beépített hajó vagy vmi. HMmm, elvileg, haa megváltoztatnánk egy .job fájlt, akkor azok a hajók is mûködhetnének NPC-ként.

Valen
A BSG sorozat Battlestar Galactica modellek, melyek a neten találhatók, a választás megkönnyítése érdekében:

Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 1
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 2
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 3
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 4
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 5
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 6
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 7
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 8
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 9

Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 1
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 2
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 3
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 4
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 5
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 6
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 7
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 8

Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 1
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 2
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 3
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 4
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 5
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 6
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 7
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 8
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 9
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 10
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 11
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 12

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Lehet hogy noobnak néztek ám én még sosem láttam ingame a galactica-t. Egyszerûen még nem futottam bele...

BuriP
Na igen Galacticával könnyû vitézkedni, menj egy szem vadásszal harcolni ha olyan jó vagy<#eplus2>

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

annál meg három 😄DDD

Tudod, mi jobb egy Galacticánál? Kettõ.

Vitez77
Uuuups, ez Legendnek akart menni XD.

Vitez77
Ige, és miután mindenkit szétlõttél, jövök én, és...Hasta la vista, Legend <#violent><#bdead>

lol

Mielõtt bármilyen Flame-elés kibontakozódna:
Nekem mindegy, hogy MMO, vagy MP. Teljesen. A LÉNYEG, hogy szétlõjem a fejeteket.
<#violent><#gun><#violent><#gun> <#ijedt>

Vitez77
1dolgot nem bírok: amikor beleolvasna vmibe, majd még a befejezés elõtt válaszolnak vmit.
1. Nem mp-t mondtam, hanem MMO-t.
2. Mondtam, hogy "többek között". Az Egosoft a következõket sorolta fel, hogy miért nem lesz X-online: Nem elég gyors az átlagember netje. Nem elég jó a gépe. Elõbb befejeznék az X-et. Kevés a hajó.
Ezek sorra ledõltek: Az átlagember netje roh@dt gyors. Egy átlaggép simán elég (ne feledjük, az X3-ban is fõleg RAM kell fõleg a gazdaság szimulálására, míg online te alakítod, alla EVE. Az X-et befejezik (elméletileg, sajnos). És most már lesz elég hajó.
Ha veszteséges lenne az X, akkor nem karolná fel a Deepsilver meg az Enlight már sokadszorra. Csak a fejlesztõkön múlik, hogy õk mit mondanak: elbújni már nem bújhatnak.

😄DDDD Reggelj az új oldalamra! :o

RJoco
Így van, ha meghagyod a többi állomást, akkor azok közül lesz egy CPU, amit el kell pusztítani. Volt már olyan, is, hogy még el sem ugrottam, de már láttam az új CPU-t. Meg is kaptam a küldit a megfelelõ állomáson.

Mikor szétlövöm az állomást, azonnal jön az üzi, hogy megkaptad a lóvét - még fel sincs ideje robbanni rendesen.

Volt hogy még gyenge volt a Galacticam, akkor egy J-t hívtam segítségül és ügyesen ketten szét is lõttül az állomást. Akkor is megkaptam a pénzt. Utána meg elintéztem a J-t.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nem azért nincs mmo mert nincs elég hajó, ezen nem mulik semmi. Hanem nincs hozzá anyagi háttere. Sajnos elég kicsi a cég, és elég réteg mûfaj az ilyen játék.

Kivánok!

Nem tûntem el, csak abbahagytam egy idõre az X-ezést.De még fent van a gépemen.
Az utóbbi idõben eléggé elfoglaltak a melóhelyi dolgok, úgyhogy nem sok idõm volt játszani.A maradék idõt pedig a Teamfortress 2-vel ütöm el.<#nyes>

áááá kizárt hogy az x3-tc tartalmazna mp-t...

Vitez77
Elkezdett dolgozni az agyam (történelmi pillanat), és eszembe jutott vmi, amit mindig mondott az Egosoft arra a kérdésre (többek között), hogy miért nincs X-online: kevés hajótípus van.
Nos, az X3: Reunionban ugye bemutattak néhány altípust, az X3: Terran Conflictban pedig több új típus (több capital ship, bombázók, korvettek stb) is lesz. + az uplink patchet (2.5) többen is egyfajta X-online elõfutárnak vélték (és ne feledjük el, hogy a többi akadály is már leomlott). Talán lesz végre egy online univerzumunk? (remélem <#szeret> )

A xenon grid 2 helyét kell,hogy felrakja és az univerz térképen ha rá mész a xenon grid 2-re akkor megmutatja,hogy melyik állomást kell elpusztitani.Általában a szektor közepén lévõt és ha a többi álomást meghagyod akkor is kellene hogy adja a pénzt.Általában amelyik álomást el kell pusztiani annak a neve:xenon core processing plant.Ha jól emlékszem.Én már vagy 5 ször megcsináltam és mindíg az argonoknál kaptam a küldit.Általában 30 milla körül fizetett mindíg.Esetleg nézd meg hoy közben az adott fajnál nem e esett le a repud.
Nem volt semmi probléma, simán megkaptam a küldetést, a térképre pedig felrakta s Xenon grid 2 helyét.
Köszi!

BuriP
Kijelölöd az aszteroidát, 10 km-en belülre megközelíted és i gombot nyomsz.

A bala Gi küldetésekben hogyan lehet asteroidát scannelni? Szokásos X3 történet:sehol semmi utalás arra, hogyan kellene csinálni. Freight scanner természetesen van a gépen.

tuti hogy felvetted a küldit? Lehet hogy vmi hibát írt ki hogy nem elég a fight rankod hozzá vagy vmi...

Xenon küldetéssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Felvettem egy küldetést ami a Xenon Grid 2-be irányított processing plant vadászatra. Szerintem már szétlõttem mindent, de csak nem akar megjönni a lóvé (valami 17millára emlékszem).
Két dologra tudok gondolni, vagy teljesen tisztára kell pucolni a szektorokat (az utolsó ellenséges hajót is el kell pusztítani), vagy elnéztem a lóvét, és csak 1,7milla a fizetség. Egy tuti, semmi üzenet nem jött arról, hogy a melót elvégeztem. De érdekes módon a statisztikáim közt sem szerepel befejezetlen BBS küldetés...
Vélemények?
Mentésekkel is kompatibilis...

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=212309 - Óriás kapuk XTM használóknak-már át fér egy Valhalla. :-D

BuriP
Na tegnap óta vagy 100-150 állomást bejárva találtam mégegy ilyen küldetést! Itt rendben is volt minden: 319 Q-tube volt a megadott kordinátákon.

BuriP
Itt miután a kordinátákat és a szektor nevét megkaptam rögtön kidokkoltam és ugrottam is oda. azt hiszem az egész csak egy nagy kamu volt. Bár az angoltudásom a béka segge alatt van, miután jelentkeztem a misszióra és megmondta az infó árát felajánlott két válaszlehetõséget a gép. Az elsõ hogy "fizetek mond mit tudsz" a második "hiszi a piszi na húzz innen".

BuriP
Az x2-ben felszedték a konténereket a hajók, sokszor pont az orrom elõtt. Az X3-ban még sosem láttam ilyet, ott egy idõ után maguktól is megsemmisülnek.

Láma dolog, de sosem figyeltem arra, hogy a konténereket felszedik- e mások, vagy csak elütik. Lényeg, hogy nem maradnak a helyükön ítéletnepig.