X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mostanában azért kipróbáltam az M1-es osztályt itt-ott: Tyr, HCF.
De asszem a gyors csatáknál maradok a Hyperion, Mamba párosnál, a Galactica-t meg akkor szedem elõ, ha J, K, Destroyer ellen akarok menni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az M3+ meg M7-es akkor lenne jó, ha az NPC-k rendesen használnák õket (tehát beugranak egy rendszerbe, elpusztítanak vmit, majd megvárják, míg apajzsuk kritikus lesz és kiugranak)-jó, tudom, az XTM ezt megpróbálta orvosolni, na de azért...
Hála istennek az X3-TC-be az M7-es FRIGATE új fogalmat nyer: aki játszott már a HOMEWORLD 2-vel, az tudni fogja mirõl beszélek. A fregattok le vannak osztva osztályokra, így van olyan hogy asszongya Missile Frigate, vagy Boarding Frigate, meg stb-legalább is én ilyesmit várok.
M8-nos, értem az XTM-et hogy különleges meg minden, de csináltak néhány felesleges dolgot. Kezdjük például az Eclipse-nél. Szép volt, jó volt, kicserélték-hát szebb nem lett, de legalább új... Ám mi történt a régi Eclipse-el? Átnevezték ICARUS-ra! Nem lett volna egyszerübb átalakítani Eclipse Hauler-é, és akkor talán még értelme is lett volna a dolognak... >.<
Visszatérve az M8-asokra, ezeket is meg lehetett volna oldani M7-esekként. Mer mi is az M8-as: Utility FRIGATE (vagyis hasznossági fregatt). Szerintem, az M8-as egy teljesen újfajta hajó-osztályt érdemelne (maaajd) nem egy új fregatt osztályt...
天使たちは私を見守る
shields: 4x5 mj
cargo: 20 - 97 M
front 6 gunz: a-b IRe, a-b APAC, MD
shield gen: 275 mw
laser energy: 2050 j
laser recharge: 51 j/s
Jók a pajzsai, cserébe lassú, de pandorákkal gyorsítható (ha erre akarod elb*szni)
Kids, don\'t try this at home!
A Hyperyonnak aztán tényleg idegesítõ a fél világot kitakaró orr-része, de ettõl eltekintve egy limuzin. Két ízlés szerinti vadásszal bedokkolva idilli hangulata van. Talán túlságosan is, ezért nem is használom.
Legújabban Otas Reaperrel repkedek, egy bedokkolt Otas Elite-el. Agyaggalamblövészetre jó nagyon kalózszektorokban.
A Pirate Alley-n egyedül és sértetlenül csak két hajóval sikerült átjutnom (néha nekifutok, hajókat tesztelni): Starburst és Tyr
akeela's beacon: -30 -10 -30
treasure chest: 0 50 0
nekem ez a kedvencem, erre pakolok minden Pandora upgrade-t, amit csak megtalálok.
A Nova az X3-ba nem igazán jött be (az X2-be szerettem) iszonyúan zavart az az orr-rész a képernyõn! Aztán bejött a Bala Gis küldi, és vele a M3+ os hajók. Szereztem egy XL-t azóta szinte ki sem szálltam belõle. A legjobb vadász szerintem! (legalábbis vanilliaában)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
BuriP: jobban is szeretek vadászokkal harcolni, mert azokkal lehet. Nagy hajóknak csak parancsokat adsz ki, közvetlen harcot nemigen lehet élvezni velük.
A Buster a kedvencem.
Õlenne az.
Hmm... Talán letöltöm ezt a kis hajócskát tesztelni
天使たちは私を見守る
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 1
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 2
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 3
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 4
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 5
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 6
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 7
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 8
Balog/Cycrow 1.00 Battlestar Galactica - 9
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 1
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 2
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 3
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 4
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 5
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 6
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 7
Hawkbs Ribbed High Poly v1 Battlestar Galactica BSG 75 - 8
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 1
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 2
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 3
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 4
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 5
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 6
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 7
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 8
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 9
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 10
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 11
Hawkbs Colonial BSG 63 Battlestar Pegasus - 12
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Nekem mindegy, hogy MMO, vagy MP. Teljesen. A LÉNYEG, hogy szétlõjem a fejeteket.
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun> <#ijedt>#ijedt>
1. Nem mp-t mondtam, hanem MMO-t.
2. Mondtam, hogy "többek között". Az Egosoft a következõket sorolta fel, hogy miért nem lesz X-online: Nem elég gyors az átlagember netje. Nem elég jó a gépe. Elõbb befejeznék az X-et. Kevés a hajó.
Ezek sorra ledõltek: Az átlagember netje roh@dt gyors. Egy átlaggép simán elég (ne feledjük, az X3-ban is fõleg RAM kell fõleg a gazdaság szimulálására, míg online te alakítod, alla EVE. Az X-et befejezik (elméletileg, sajnos). És most már lesz elég hajó.
Ha veszteséges lenne az X, akkor nem karolná fel a Deepsilver meg az Enlight már sokadszorra. Csak a fejlesztõkön múlik, hogy õk mit mondanak: elbújni már nem bújhatnak.
天使たちは私を見守る
Mikor szétlövöm az állomást, azonnal jön az üzi, hogy megkaptad a lóvét - még fel sincs ideje robbanni rendesen.
Volt hogy még gyenge volt a Galacticam, akkor egy J-t hívtam segítségül és ügyesen ketten szét is lõttül az állomást. Akkor is megkaptam a pénzt. Utána meg elintéztem a J-t.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nem tûntem el, csak abbahagytam egy idõre az X-ezést.De még fent van a gépemen.
Az utóbbi idõben eléggé elfoglaltak a melóhelyi dolgok, úgyhogy nem sok idõm volt játszani.A maradék idõt pedig a Teamfortress 2-vel ütöm el.<#nyes>#nyes>
Nos, az X3: Reunionban ugye bemutattak néhány altípust, az X3: Terran Conflictban pedig több új típus (több capital ship, bombázók, korvettek stb) is lesz. + az uplink patchet (2.5) többen is egyfajta X-online elõfutárnak vélték (és ne feledjük el, hogy a többi akadály is már leomlott). Talán lesz végre egy online univerzumunk? (remélem <#szeret>#szeret> )
天使たちは私を見守る
Felvettem egy küldetést ami a Xenon Grid 2-be irányított processing plant vadászatra. Szerintem már szétlõttem mindent, de csak nem akar megjönni a lóvé (valami 17millára emlékszem).
Két dologra tudok gondolni, vagy teljesen tisztára kell pucolni a szektorokat (az utolsó ellenséges hajót is el kell pusztítani), vagy elnéztem a lóvét, és csak 1,7milla a fizetség. Egy tuti, semmi üzenet nem jött arról, hogy a melót elvégeztem. De érdekes módon a statisztikáim közt sem szerepel befejezetlen BBS küldetés...
Vélemények?