X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Csak hirtelen pár darab:
Free Public DNS Servers
Service provider: ScrubIt
Public dns server address:
* 67.138.54.100
* 207.225.209.66
Service provider😮penDNS
OpenDNS free dns server list:
* 208.67.222.222
* 208.67.220.220
Service provider: vnsc-pri.sys.gtei.net
Public Name server IP address:
* 4.2.2.1
* 4.2.2.2
* 4.2.2.3
* 4.2.2.4
* 4.2.2.5
* 4.2.2.6
Kids, don\'t try this at home!
Háát igen rég írtam már ide, és játszan is igen rég játszottam már a xtm-el. Már nem akaródzik folytatni, elõrendeltem és ki is fizettem a Terran Conflictot, állítólag Okt. 10-én meg is jelenik. Remélem nem járok úgy a szállítással, mint asszem Kisvikuval megesett, hogy az x2 elsõ példánya elkallódott, és csak a második küldemény jutott el hozzá, mittomén hány hónapos késéssel.
Szóval várok. Azt hiszem lesz néhány átalvatlan éjszakám. 😄
Hasznos tipp: Ha elõrelátó vagy, és ezt a fórumot akarod olvasni, látogass meg egy Internet-kávézót (tudod, kellemes+hasznos).
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
köszönöm
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Nem lenne rossz ilyeneket szállítani a HQ-ba <#wow1>#wow1>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
és a mod könyvtárat minndig frissitsétek, ha felraktok egy ujabb
scriptet vagy ex. hajót !!!!
Így teljes a kórkép !
Higgyétek el megéri egy kicsit babrálni evvel !
Okos ember a más kárából tanul !
Jó tanács !!!<#nezze>#nezze>
Ha scripteket, extra hajókat használtok az xplugin Manageren keresztül
nagyon fontos, hogy legyen egy biztonsági save az x gyökér .cat.dat
fájlokról és a mod könyvtárról !!! Miért is ? Nos korábban írtam,
#14688 hogy Win XP újra telepítése után nem látta az x3 minden mentésemet csak egy részét, nos ez azért volt mert miután felraktam a x3-t,a scripteket, ex.hajókat nem egyezett az általam kimentett savekben tárolt adatokkal, az új x3 gyökér ill mod könyvtár bejegyzések .
Ez tuti tipp mert többször vissza ellenõriztem idõt nem kímélve !
Figyeljetek erre oda mert nagyon érzékeny a savekre a játék !!!
Ui:Most megyek mert még bekell hoznom kb 2heti játékot !
Good Luck to everybody !
Ha ki tudod bogarászni a mentett állásban, hogy mi micsoda, akkor van esélyed. De ehhez szerintem kell egy jó mentett állás is.
Valószínû nem fog menni sehogysem, nagyon érzékeny a mentett állásokra és a telepítés mikéntjére.
Javaslom kezd újra és mindjárt az elején nézd meg, hogy minden mindenhol rendben van.
sztem ha be tudnám ide varázsolni (már egy elmentett játékba) ezt a terranokra vonatkozó sort, akkor menne a dolog...?? a kérdés csak hogy hogyan?
kösz még 1x mindenkinek
szval úgy emlékszem, hogy amíg nem toltam végig a rendes játékmenetet addig egyáltalán nem volt látható a földre vezetõ kapu a heretics endben...
de ami ennél is bosszantóbb az az összes többi xtm-hez járó szektor hiánya...
Innen kezdve érhetõek el a Földi rendszerek.
A mentett állások tartalmazzák a bugokat is. Ezért is olyan nagyok egy idõ után, mert sokmindent mentenek bele.
merre keressem az "AI szkript beállításokat" ? és a a terranokra vonatkozó sorokat? az xtm-es plusz szektorokra nincsen ötleted, hogy miért nem találom?
együttérzésem antigua...
Kipróbálom ha nem jön be akkor nekiugrom újra az x-nek,
ez a játék még ezt is megérdemli !
Egyébként hallottál-e efajta problémáról már ?
PLEASE HELP ME !
Nagy a baj testvérek,de annyira hogy mindjárt bele dõlök a
kardomba mint valami elit szamuráj !
Újra kellet telepítenem a gépet és a telepítés után egyszerûen nem látja
a korábbi mentéseket az x3, pontosabban csak egy részét ( a korábbiakat )!!! Egyszerûen nem tudom mi lehet a gond volt biztonsági save is lemezen de annál is ugyan ez a helyzet. Elkezdi tölteni majd fekete képernyõs kifagyás !!!<#falbav>#falbav>
Kb 3hetes játék veszet el !!! Újra a Basterrel rohangálhatok se gyár se komplex se 21 vadász se semmi !!! ( szerintem a beépülõ hajók kevertek be mert csak azok a mentések mennek
melyek nem használják az extra hajókat, csak azt nem értem, hogy telepítés elõtt nem volt velük gond utána viszont igen <#fejvakaras>#fejvakaras> )
Na szóval, ha valaki tud valami cheat-et amivel pénzt lehet
elõ varázsolni kérem írjon, valahogy most nincs erõm ahhoz hogy ujjra vissza menjek az elejére és újra kezdjem .
v.mi hasonló térképem volt nekem is. többször is próbáltam megtalálni az új szektorokat úgy mint, "Ceo's profit" a Ministry of Finance-ból, vagy "Kingdom's Pride" ami pl. a Rolk's legacy-ból kéne, hogy nyíljon. Küldtem már scout drone-t is a vélt irányba, de semmi kapu karramba...sajnos a 3d-s navigálás (koordinátára eljutás) még mindig nehézségeket okoz nekem az x univerzumban...
A térkép.
A legegyszerübb ha van scout dronod, vagy satelited és kihelyezed kb középre. Az univerzum térképen elég ha nyomsz egy e-t, Earth az elsõ abc szerint ezt fogja megmutatni elöször.
X universe Home, sweet home
átsuhantam vala a heretic's enden egy darabban (m5) és beléptem a föld-re, hogy felfedezzem végre a barátságos terran szektorokat. itt már ugyan senki nem szándékozott cafatokra szedni, de a játék még az universum térképet sem hagyja bekapcsolni, így arra sincsen esélyem, hogy utánam ugorjon egy másik hajó. érdekes módon a gyárakba (2 dbt találtam) beenged. A hajók a kommra nem reagálnak. egy rakás kóválygás után nem találtam továbbvezetõ kapukat.??
ebben a szektorban kellene további kapukat találni? (tudom scorp map) miért nem látom az univerzum map-et? egyáltalán ebbõl a rendszerbõl tovább lehet jutni? nézegettem valami régi letöltött xtm map-et. hát a sima x3hoz képest egy db új szektort nem találtam még meg...pedig úgy emlékszem, hogy az xtm-ben vannak + szektorok.?? esetleg van egy linketek egy jó xtm térképhez?...