X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
klikk ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1065423005
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nagyon nem értek egyet veled ebben. Ha van egy PPC comlexumom vagy
gyáram akkor ne keljen már külön Mercuryval szállítgatnom a PPC.t a szomszédos szektorban dokkoló M2-höz !!! Én sem tartanám helyesnek ha
minden kis vacak helyre belehetne dokkolni egy batár M2-vel,de azért
a fegyvergyárakba ( fõleg ha az a sajátom )igen is lehessen.
Nálam ez hiba, mag az is, hogy nem lehet eladni a gyáramat, meg az is...
Na nem folytatom inkább játszok.
Köszi a választ!
A scriptre emlékeztem én is meg arra, hogy sok volt a problémája
valakinek vele, pont ezért akartam tartózkodni a scriptõl,és
kérdeztem rá, hogy van-e más megoldás.
Egyébként a paraméterei szerintem nem igazán jók, de a ship editorral
kb. a Titán szintjére állítottam be. Én azért használom Titán helyett
mert baromi jól néz ki.
Neked az utóbbi a lényeg, mint ami nekem is.
Én anno ezért szívtam vagy egy hetet, hogy mennyen ez, meg a Costum hajók együtt az XTM-mel és még módosítani is tudjam a Costum hajókat, ha szükséges. Merthogy elötte nagyon megszívtam.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Megj: a 8200-as ugyan 2.66-os elvileg, gyakorlatilag kb egyformára húzható a 8400-assal. Mármint annak is a húzott verziójával.
Én alapon használom, még nem éreztem igényt a tunningra. Igaz így csak a videokártya ventilátorának hangját hallom, mikor az felpörög 90% fölé...
X3-nál XTM-mel sem pörög ennyire. Inkább a gyors RAM-ra érdemes költeni, mert abból kell jó sok...
A játékokban szabályok vannak, ezt tudomásul kell venni. (a szabályok pedig azért vannak, hogy áthágják õket, pl gonosz scriptekkel)
Próbálj pl. elképzelni egy Mammoth-ot, amint bedokkol egy SPP-ba. Valószínûleg inkább csak elütné - ezért csak a hajógyárakba tud bedokkolni (ami jól jön a javításokhoz), vagy EQ dokkba. Ennyi elég kell, hogy legyen.
Apropó milyen hajó a Saratoga?
Kids, don\'t try this at home!
mert illet volna erre gondolni az alapjátékban is, és nem megint
scriptel kipofozni. ( de már megszoktam )
Elégé bakot lõttél <#violent>#violent>, ez alap. Nem szívatás.
pontosan azért hogy ne keljen utazgatni a galaxisban a cuccokért,
hanem saját szükségleteimet kielégítsem, erre nem lehet
bedokkolni az M2-el a gyárba. Nagyon klassz mondhatom, tartogat még ilyen
szívatásokat a játék ?, vagy ezzel most már tényleg vége az átgondolatlanságoknak.
Fiúk- fiúk…no comment !
Nyílt csetepatét csak te provokálhatsz, ezért vagy feltüntetve a játékban te is külön fajként.
A Sohnen-eket meg sem említem.
A sztorinak az a lényege, hogy lépésrõl lépésre kell megoldanod. Elsõsorban a játékban elhangzó utasításokra figyelj, ha nem boldogulsz csak akkor fordulj külsõ segítségért. Ha elõre elolvasod az egészet belekeveredsz. Annyira nem bonyolult, hogy ne tudd megoldani magadtól.
A #14751-ben leírt tipp jó, tényleg nagyon hasznos az a bizonyos versenyhajó - az enyém azóta is megvan, 1160-nal repeszt.
A legutóbbi küldetésedet visszakeresheted a postaládádban az üzeneteid közt.
Mellesleg a küldetéssel kapcsolatos kérdésemben tudna valaki segíteni ? Egyáltalán hol nézem meg a legutóbbi küldetésemet ? Már mint hogy mit kéne csinálni elvileg 😄
"Normál" M2-esekkel simán be lehet dokkolni, EQ-ba és SY-ba. Feltûnt, hogy "gyárak"-ba szeretnél dokkolni egy M2-essel. Ez nem fog menni, max M6-osok tudnak Normál állomásokba dokkolni, afölötti osztályok csak EQ-ba és SY-ba, sorry.
Freddy: hogyne fejlõdnének a dolgok: majd a saját bazi nagy csatahajóid csoportban fognak cirkálni. A többi faj viszonylag békésen megül a saját hatáeain belül.
Van egy Saratogám és felszeretném rá rakni az 1G pajzsokat, de
nem engedi a gyárba dokkolást. Remélem nem az a megoldás, hogy Mercuryba
bepakolni majd a Mercuryval megközelíteni az M2-t és átrakni.
Azonban a kereskedõktöl például útközbnen útbaigazítást kérhetek Olmanckestiats Treaty szektorba. Tehát úgy gondolom nem egy küldetéstõl beszélünk. Mivel Nem Bala gi-t felõl kérdezõsködhetek.
Szóval ötlet ?
Yaki sztori :
Tomonornak igaza van !
Menj a Olamancketslats Treaty bolygórendszerbe. Kis beszélgetés Miriával, és közli hogy szükség lenne pár számítógépkomponensre. A Red Light szektorban találsz gyárat ahol 10000 cr értékben mindjárt tudsz is vásárolni pár komponenst, amit el kellene vinned a Farnham’s Legendtõl keletre található Bala Gi’s Joy szektorba a Quantum Tube Fabba.
Találkozol Jesannal, kapsz tõle egy árbócost, és a feladatot hogy szkenneld a Distruptor Missile Factoryt Délre az Olamancketslats Treaty szektorban.
Repülj a gyár közelébe, és szkeneld, erre jön egy-két rosz fiú így trükközni kell egy kicsit a szkenelés során.
Szkenelés után irány az északi kapun keresztül a már ismert Quantum Tube Fab. Itt egy kicsi trükk dobd ki a Triplex scannerét, majd miután a csónakomba kerülsz szedd össze. Az események után keresd fel Ban Dannát az Argon One fedélzetén (Argon Prime).
proci lista
X universe Home, sweet home
" 8. Valahol ezidõtájt kisebb xenon inváziót kellett megállítani a Nopileos’ Memorial szektorban, ahol egy igen kellemes, szinte mindenki mindenki ellen küzdelem alakult ki. A piratok is közremûködtek a xenon invázió lefolytásában, miközben heveny csata alakult ki köztük és az Argon, és egyéb más hajók közöt. Nyilván énsem maradtam ki a buliból, és miután elsöpörtük a xenon kiáramlást, bõsszen nekiálltam megfegyelmezni a kalózkodó rosszfiúkat. Néhány hajóra mint xenon n, m, L sikerült is szert tennem, de ami fontosabb megtaláltam a déli kaput, ami egyenessen abba a xenon szektorba vezet ahol majd a kristályt kell felkutatni. A busterrel tett reménytelen kisérletek arra ösztökéltek hogy más módot kerítsek szóban forgo tárgy összeszedésére, így két szektorral odébb a verseny (Freedom’s Reach) színhelyén a kapu és a trading dokk síkjára merõlegessen felfelé haladva (a kaputól) találtam egy elhagyott kis versenyhajót. Eltulajdonítottam, beszálltam, és kerestem egy felszerelés dokkot, majd ügyessen feltuningoltam. Ahogy végeztem a pofozgatással sikerült kisajtolni belõlle 1140 egységnyi sebességet. Ezzel már prímán be lehet gyûjteni bármit annélkül hogy utolérnének. Sokaknak hagyományos módon is megoldható volt a dolog, én inkább lazábbra vettem a mûveletet. Bárhogyis döntesz, a hajóddal nagyjából középre kell manõverezni a szektorban, majd megjelennek az elhagyott csomagok, és az egyikben ráakadsz a fekete kristályra. Gyorsan szedd fel, és irány a Goner templom. "
Olmancketstat's Treaty? hmmm. Elfelejtettem mi van olyan rég játszottam xD Ja igen, nem kell bedokkolnod oda, hisz az egy yaki állomás. Menj el, vegyél valahol computer componenseket 10 000 cr-ért, majd dokkolj be Bala Gi's Joy sectorba a chip plant állomásba (vagy mittoimén mijen állomás, a lényeg hogy nem a solar power plantba, hanem a másikba) És utánna menj a sráccal el ahhoz a yaki disruptor missile fab-hez és körözz ott addig amíg azt mondja a srác hogy Return to my station. 😄DD
Gyûröm a küldetéseket és a következõ a problémám:
Vannak ezek a küldetések Argonnál. Na már most valami kalóz csaj rávett hogy valami hülye kristályokat keressek meg neki meg minden. A leírás szerint Gonar temple-ben kéne leadni,de nekem azt mondja, hogy dokkoljak be Olmanckestiats Treaty-szektorban Egy bázisra. De ahhoz nincs elég rangom még.
Mit csináljak, hogy meglegyen aminek meg kéne lennie (fogalmam sincs mi kéne 😄 )
Egy Centaur-om van, szóval anyagilag kezdek jól állni.
A másik kérdésem, hogy van valami egyébb sztori is? Mert kalózokat irok meg Xenonokat,de ezen kívül csend van meg béke. Az argonok szemmel láthatólag irtják egymást a Paranidokkal. De semmi más nem történik.
össze kéne balhézni valamelyik néppel ?
天使たちは私を見守る
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
天使たちは私を見守る
Mint mondottam volt, a régi konfigom az csak 0.1GHz-val volt jobb mint amit itt leírtál ajánlottnak (meg a 8600GTS helyett X1950Pro-m van), s akadás nélkül maxon viszi mint forró kés a vajat <#circling>#circling>
Bár az is igaz, hogy nagyon gépfüggõ a teljesítmény...
天使たちは私を見守る
Bekapcsolódnék én is egy kicsit a hardver követelményt
illetõen. Nálam a x3 full grafon ( 2.9Ghz intel, 1Gb Ram, 7600GT )- nél
a komolyabb ûrcsatáknál igen csak képregény vol.
Szerintem feltétlenül fontos ennél a játéknál a full grafika
az igazi ízzé csupán akkor mutatkozik meg ! ( nekem )
Az ajánlott köv-e a játéknak szerintem 2.9GHZ CPU, 2GB RAM, 8600GTS
Amúgy ja: igaz, hogy az X mindig csilli-villi volt, de nem (csak) a grafikájáért szeretik annyian.
天使たちは私を見守る
Ajánlott: 2.4GHz, 1GB RAM, 256MB-os videókari DX9-cel és pixel shader 2.0 támogatással.
Tomonor (nem szívatásból): remélem el fogja vinni a TC-t.<#email>#email><#eljen>#eljen>
天使たちは私を見守る
NVIDIA 7600 GS
768 MB ram
Bocs, ez nem a min konfig, ez az enyém, ám gond nélkül fut rajta a játék (kivéve csatáknál, ha ilyesmid van, nagyon nagy lagra számíts).
Elõre is kösz.
Az a DNS átalakitó mi a fene?
Amúgy meg szerintem reklamálj a T-nél, hogy csesszék meg, ha nem jön be az oldal, akkor felmondod a szerzõdést, mert a kért szolgáltatást nem tudják biztositani.
Ügyfelet nem szeretnek vesziteni.