X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#14987 nél megtalálod a Goup management leírást !

Olvass vissza korábban ( úgyemlékszem ) leírtam a kezelését.
Ha mégse lenne meg az írás akkor leírom és bocs a téves állításért.

Én még itt vagyok :)

És egy kis segítséget is szívesen fogadok:
A GMS (Group Management System) cuccot nem tudom beüzemelni. Hiába megyek be az 'additional ship command'-be, ott a SETUP GROUP nem jelenik meg.
Kell talán valami még hozzá, vagy meg kell venni valamelyik konkrét command software-t? Vagy csak valamit elnézek és én vagyok a béna?

Elõre is köszi!

mindenki átköltözött az X3-TC fórumba...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Mi ez a nagy pangás, gamerek ? Mindenki a Gyõzike "show" nézi tán ?

nemtudom hogy valaki szórakázott, vagy a rendszer hülyült be de valamiért teljesen elálítódott a szöveg fordítás >.<

De legalább mûködne, de nem!<#rinya><#rinya>

Meh. Mindenesetre az X2 örök kedvenc marad.

Jelentem a csekkolás megtörtént, : X3 szebb !!!!

LADIES AND GENTLEMEN!
Van szerencsém bemutatni a modot amely szebb lesz mint az X3! Ráadásul X2! :D Aki nem hiszi el, az járjon utánna: X2 Pandora mod. Még fejlesztés alatt áll... De csekkoljátok a galléíriát!

http://gallery.x2-pandora.de/index.php

BaLeeX
Rendben, köszi. Akkor marad a Julianos quickstart.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

A normal, quickstart és Extreme-hez kapcsolódik a plot. Ez a 3 tulajdonképpen 3 nehézségi szint. Ha nem akarod játszani a plot-ot ami amugy elég bugos akkor hagyd ki. Van még ilyen hogy Anonymus Argon, vagy Yaki Turncoat, stb több mint 20 kezdéssel amugy csak késõbb, a játék végigvitele során nyílnak fel, ám ha igazi X veterán vagy akkor Julian-al kezded el nyomni mondjuk quickstartban.
Egyénre szabni természetesen nem lehet.
Az XTM mod még hozzá ad néhány kezdést a Custom Game-be legalul. Nos, ezek már XTM extrém esetek, ám úgy kezdesz ahogy gondolod. Van például Terran kezdés ami egész jóra sikeredett (persze annyira biztos nem jó mint az X3-TC-jé, vagy például Pirate Warlord ahol reeengeteg kalóz hajónk van, és rögtön belecsapunk a levesbe, illetve van olyan hogy Extreme Tycoon, ott is jó sok hajónk van...) Hmmm, igazság szerint az XTM nem kever be a julian storyplotba, ám láthatsz furcsaságokat. Lényegében ennyi.

BaLeeX
Lenne egy kérdésem XTM-el kapcsolatban.

Mivel ez nekem kimaradt, gondoltam kipróbálom amíg nem jön meg a Terran Conflict. Megtaláltam Kisviku magyar leírását hozzá (Respect!).
Van benne egy ilyen:
"Szintén újdonság a Custom Game indítása, amit mellesleg nagyon ötletesnek találok. Itt egyénileg testre szabhatjuk indulásunkat. Ez fõleg azoknak ajánlott, akik nem akarnak sok idõt eltölteni a legelejétõl és a legaljáról indulva vagy azoknak, akik óriási birodalommal fejezték be a sima X3-as állásukat."

Ez pontosan hogyan mûxik? Mert ha én custom game-ra nyomok akkor tudok választani különbözõ kezdések közül de nem tudom melyik micsoda.
Anno az X3at én is úgy hagytam abba, hogy volt egy nagy complexem, rengeteg hajóm. Tényleg testre lehet szabni az indulást vagy az ott megadottak közül lehet csak választani?

Kipróbáltam párat, az egyikben van 3 kis hajóm, és 0 pénzem, másikban egy Busterem és 10k pénzem meg ilyesmi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

jó jó, amúgy csak viccelek :)
Azt hiszem veszek egyet: 1

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

tudtommal az X3 reunionhoz is csak a 2.0 verzió után jött magyar kézikönyv... ám remélni lehet :)

mér' nincs ? és lesz ?
Kiadnak sok hulladék játékot magyar kézikönyvvel is, akkor ezt miért nem ? :)

?? nincs magyar...

(Vajon magyar kézikönyvvel kijön ?)

igen, eBay-n látom 28 fontért, pl. Ezen agyalok én is, venni kék :)

Az egosoft oldalán volt elõrendelési lehetõség a "kopasz" X3TC, vagy némi plusz pénzért (2.90 Euró talán) egy regény is mellé. Angol (német, francia, olasz?) verzióban lehet(ett) rendelni. Kellemes, kisalakú, meglehetõsen vastag iromány. Egy darabig elvan vele, aki olvassa, ha nem perfekt az adott nyelvbõl.

vagy e-bay

valszeg az egosoft shop-ban

hi SaGa ! Hol lehet venni ? Magyar a "regény"?

Nem nagyon megy és értelme sincs. A New Horizons inkább kereskedõ vagy hacker vénával megáldottaknak való, az XTM meg inkább harcos jellegû. Más stílusban kell velük játszani.

megjegyezném: kipróbáltam a sokak által dícsért Roguey féle modot is, illetve még a stalker elõtti idõben az XFP-t. A négy közül a New Horizons tûnt a leg kiegyensúlyozottabnak, az XTM a legnehezebben játszhatónak (fõleg a befejezhetetlen missziók miatt), Az XFP a legnagyobb méretû (a rendszerek száma itt a legnagyobb és vannak benne érdekes elgondolások, de éreztem benne némi átgondolatlanságot) és a Roguey a leginább "cheat szagú". Túl erõsek a megszerezhetõ hajók, fegyverek és túlzottan könnyû hozzájuk jutni...

Nekem is a 7.5 van fent,és nekem az tünt fel,hogy a 0 közepébe lett egy pont.Amugy nekem is a 0.7.4-et irja ki.Remélem ,hogy nem néztem el.
RJoco
Elvileg a ShipCreatorral ki lehet menteni hajókat .cat fájlokból, bár én még nem próbáltam direktben.
Viszont módosítani Costum hajókat biztos, hogy lehet.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

ne is álmodj róla xD

nekem is 0.7.4 jelenik meg, ennek ellenére patchelt, szal csak a grafikai elem ne mfriss.

Felraktam a New Horizont modod mint Tomonor javasolt csak a solar systemet meg pár (szép, hasznos) hajót keveslek az XTM modtól.Nem lehetne ezt a 2. fúzionálni ?<#vigyor3> Azt olvastam h a 2 mod nem kompatibilis. De külön hajókat berakni , scriptekkel nincs gondom.
Aki használja már a 0.7.5 XTM verziót megnézné, hogy a játék fõképernyõjén melyik verziót írja ki? Elvileg frissítettem 0.7.5-re, de a fõképernyõn még mindig 0.7.4 jelenik meg.
Ha jól emlékszem, 5 "installt" bír el a steam-es vásárlás. utána magyarázkodni kell, hogy miért is kell a hatodik...

Nekem megért 10.8 k-t, hogy kézzel fogható DVD-m és egy regényem van...

ebbõl csak annyi a hátrány hogy ha lassu neted van akkó baszhatod.

Persze, csak a reg nevedet, emailedet és jelszódat kell megjegyezni. (na meg kell steam)

oksa, világos..
Ez felvet még egy fontos kérdést.
Mi van a többszöri letöltésekkel?
Teszem azt újra kell húzni a gépet, eltünnek a játékok (pl úgy omlik össze a gép, h. semmi mentést nem lehet végezni már. Mellesleg menthetõ valamilyen formában a letöltött game?)
Ebben az esetben a hónapokkal ezelött megvásárolt játék újra, díjmentesen letölthetõ?

*steam-en vásárolt

no igen, a steam-en regisztrálsz egy accountott, levéded pw-vel, ilyesmi. Tehát regeltél, van a gépeden steam. DVD-d nem lesz, mindig le kellesz tölteni a dolgokat. Elõny hogy automatán frissíti ha megjelenik patch. Hátrány viszont hogy ha nincs interneted akkor értelemszerüen el se tudod indítani a játékot. Szal DVD steam játékból sosem lesz (kivéve a valve-os dolgok, pl counter strike)

igen, steam-n 39.99 USD, ezt már megtaláltam.
de a steam egész rendszerét nem nagyon értem. hol lesz attól nekem egy kézzelfogható DVD-m, amin rajta figyel a legálisan megszerzett játék?
(gondolom hihetetlen láma kérdés volt)

steam
egosoft

Egonál 40 Euró körül van szállítással, a steam-es állítólag olcsóbb...

Szevasztok !
Van valakinek infója, mennyibe fog kerülni itthon a Terran Conflict ?
Vagy esetleg már kapható valahol? (google nem segített most)
Üdv, Berv

Tudja valaki hogyan lehet kicsomagolni cat file-t? Hajót akarnék csinálni de nem tudom kivenni a játékban lévõ hajók modelljét...

elvileg van valami x3 editor nevû program csak az egosoft fórumán megadott link inaktív...

Egy marine ára kb 20000cr.Valószinûleg bugos a játékod.Többen jártunk már így.Valószinûleg az újra telepités megoldja ezt a problémát.Én is jártam így és csak az újratelepités segitett.
mennyibe kerül egy marine? nekem a 0.7.5-ös XTM van fent és 53.000.000cr-et ír ki 1 egységre, hát ez röhejesen sok, ennyiért nemhogy foglalok veszek is rombolót...

maga az hogy foglaljak hajót kell hcf ami szintén egy romboló ára...

RJoco
Egyszer valahogy olyan costum hajókat raktam a játékba, ahol volt pilóta fülke. Az SG-1 Prometheus elég durván nézett ki belülrõl.

RJoco
Fogalmam sincs, én nem használtam, asszem meg sincs.
Keress rá a fórumukban olyan angolosan, hátha kidob valamit.

igaz

nem azt mondtam hogy az X3-ban nem jelzi ki, hanem azt hogy értelmetlen...

A SETA-t kijelzi, ( kis kék karika ), sebességet szintén ( sárga csík ). Csak az argon hajókat használom, és ezeknél igen is jól nézki a cockpit, sõt vannak hajók ahol még a HUD radarját is igyekeztek összehozni a cockpit mûszerfalával, ( Mercury, Nova, valamelyik M5 hajón pedig pontossan a mûszerfal radar ernyõjében lehet megtalálni a HUD-os na.térképet !!! ) szóval jól néznek ki a kabinok ( bár ez egyéni izlés kérdése ).Eddig én még ûrszimulátorokban sem láttam ennél jobbat, de ha te tudsz jobbat érdekelne ! ( igaz hogy itt se tökéletes, de még mindig sokkal jobb mintha nem lenne )Nélküle olyan érzésem volt mintha a hajó tetején ülnék !

nem egészen... X2-ben még volt értelme a cockpitnak, ugyanis kijelezte a SETA állapotát, a pajzsot, fegyverenergiát illetve a betöltött fegyvereket. X3-ban már mindez a HUD-on megtalálhato, illetve a nem argon hajók a régi X2-s cockpitokat kapták. Ezzel annyi a gond hogy nem "fedett" rá új shader réteget a pasas aki készítette a modot, így elég hülyén néz ki.

az lehet de egy ilyen játék csak félkarú orjás nélküle !