X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mégse lenne meg az írás akkor leírom és bocs a téves állításért.
És egy kis segítséget is szívesen fogadok:
A GMS (Group Management System) cuccot nem tudom beüzemelni. Hiába megyek be az 'additional ship command'-be, ott a SETUP GROUP nem jelenik meg.
Kell talán valami még hozzá, vagy meg kell venni valamelyik konkrét command software-t? Vagy csak valamit elnézek és én vagyok a béna?
Elõre is köszi!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://www.sus.hu/x3/index.php?page_id=300406&entry_id=9
Van szerencsém bemutatni a modot amely szebb lesz mint az X3! Ráadásul X2! :D Aki nem hiszi el, az járjon utánna: X2 Pandora mod. Még fejlesztés alatt áll... De csekkoljátok a galléíriát!
http://gallery.x2-pandora.de/index.php
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egyénre szabni természetesen nem lehet.
Az XTM mod még hozzá ad néhány kezdést a Custom Game-be legalul. Nos, ezek már XTM extrém esetek, ám úgy kezdesz ahogy gondolod. Van például Terran kezdés ami egész jóra sikeredett (persze annyira biztos nem jó mint az X3-TC-jé, vagy például Pirate Warlord ahol reeengeteg kalóz hajónk van, és rögtön belecsapunk a levesbe, illetve van olyan hogy Extreme Tycoon, ott is jó sok hajónk van...) Hmmm, igazság szerint az XTM nem kever be a julian storyplotba, ám láthatsz furcsaságokat. Lényegében ennyi.
Mivel ez nekem kimaradt, gondoltam kipróbálom amíg nem jön meg a Terran Conflict. Megtaláltam Kisviku magyar leírását hozzá (Respect!).
Van benne egy ilyen:
"Szintén újdonság a Custom Game indítása, amit mellesleg nagyon ötletesnek találok. Itt egyénileg testre szabhatjuk indulásunkat. Ez fõleg azoknak ajánlott, akik nem akarnak sok idõt eltölteni a legelejétõl és a legaljáról indulva vagy azoknak, akik óriási birodalommal fejezték be a sima X3-as állásukat."
Ez pontosan hogyan mûxik? Mert ha én custom game-ra nyomok akkor tudok választani különbözõ kezdések közül de nem tudom melyik micsoda.
Anno az X3at én is úgy hagytam abba, hogy volt egy nagy complexem, rengeteg hajóm. Tényleg testre lehet szabni az indulást vagy az ott megadottak közül lehet csak választani?
Kipróbáltam párat, az egyikben van 3 kis hajóm, és 0 pénzem, másikban egy Busterem és 10k pénzem meg ilyesmi.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azt hiszem veszek egyet: 1
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Kiadnak sok hulladék játékot magyar kézikönyvvel is, akkor ezt miért nem ? :)
megjegyezném: kipróbáltam a sokak által dícsért Roguey féle modot is, illetve még a stalker elõtti idõben az XFP-t. A négy közül a New Horizons tûnt a leg kiegyensúlyozottabnak, az XTM a legnehezebben játszhatónak (fõleg a befejezhetetlen missziók miatt), Az XFP a legnagyobb méretû (a rendszerek száma itt a legnagyobb és vannak benne érdekes elgondolások, de éreztem benne némi átgondolatlanságot) és a Roguey a leginább "cheat szagú". Túl erõsek a megszerezhetõ hajók, fegyverek és túlzottan könnyû hozzájuk jutni...
Viszont módosítani Costum hajókat biztos, hogy lehet.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nekem megért 10.8 k-t, hogy kézzel fogható DVD-m és egy regényem van...
Ez felvet még egy fontos kérdést.
Mi van a többszöri letöltésekkel?
Teszem azt újra kell húzni a gépet, eltünnek a játékok (pl úgy omlik össze a gép, h. semmi mentést nem lehet végezni már. Mellesleg menthetõ valamilyen formában a letöltött game?)
Ebben az esetben a hónapokkal ezelött megvásárolt játék újra, díjmentesen letölthetõ?
de a steam egész rendszerét nem nagyon értem. hol lesz attól nekem egy kézzelfogható DVD-m, amin rajta figyel a legálisan megszerzett játék?
(gondolom hihetetlen láma kérdés volt)
egosoft
Egonál 40 Euró körül van szállítással, a steam-es állítólag olcsóbb...
Van valakinek infója, mennyibe fog kerülni itthon a Terran Conflict ?
Vagy esetleg már kapható valahol? (google nem segített most)
Üdv, Berv
elvileg van valami x3 editor nevû program csak az egosoft fórumán megadott link inaktív...
maga az hogy foglaljak hajót kell hcf ami szintén egy romboló ára...
Keress rá a fórumukban olyan angolosan, hátha kidob valamit.