20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SteK
    Köszönöm a választ... kipróbálom...

a másik még amit nem értek, azok a scriptek... hogy hova kell mit rakni és legfőképpen: MIÉRT???
  • Romeo One
    Tudom. Azért bátorkodtam poénkodni ezen hajók "árán".
  • SaGa
    Ez csak scriptelés után működik és akkor, ha megvette a hozzá való szoftvert a hajóra. Addig amíg ilyen nincs: neki kell menni a lebegő ládának, nyitott raktérajtóval (o). Az ajtó kinyitása egyben a pajzsot is kikapcsolja, így csak akkor szabad kinyitni, amikor már jó közel van a cucc...
  • maniac78
    Kiválasztod a hajót command console\special\collect ware (ez csak egy általad kiválasztottat vesz fel) vagy collect wares ez az összes szektorban lévőt.
  • SteK
    köszi a csillagtérképet!!!!

még egy kérdés: hogyan tudom felvenni azokat a tárgyakat amik csak lógnak az űrben. rakéták, stb...?????
  • Kockalovag
    Meglett a problema, vettem egy Argon M1-et, a Xenon vadaszok miatt, es rossz agyu MARS combot adtam meg neki. Hiaba nem abban ultem, akkor is csak vinnyogott...
  • SaGa
    Harcban kilőtték valamelyik ágyúdat...?
  • Kockalovag
    Nagyon koszi, a monitorom mentetted meg a szemeteleptol
    Csak nemtudom mi valtozott mert lovegem ugyan annyi, meg beallitast sem valtottam, de majd megkeresem, meg1x koszi
  • SaGa
    Az a MARS csinálja, ha nincs a toronynak kijelölt funkcióhoz való szabad fegyver a hajódon...
  • maniac78
    Asszem lecserélem az összes csatahajómat Phoenix-re és leigázom a Yakikat.
    Nyami - nyami Akuma
  • Kockalovag
    Joooo de az XTM, nekem olyan nincs am
  • maniac78
    Az nem szoftver. OTAS HCF a kulcsa neki és az hajó + manusok, késsel és puskával. Megfelelő időben áttransportálod őket és elfoglalják a hajót. Minimális emberveszteség + (ha jól csinálod) sérülésmentesen tiéd a kiszemelt hajó!
  • Phoenix lord

tegnap 11:19 | privát | válasz erre | #16709

Kis kozvelemenykutatas: Kinek melyik M2 a kedvence es miert?
  • Kockalovag
    nem more, hanem mire...
  • Kockalovag
    ok, most mi van? more no comment? Soha nem irtam olyat hogy Kha'ak destrolyer, foleg nem a (#16709) postban...

Meg mindig megy a Laser not available...es idegesit
  • Phoenix lord
    khaak és xenó hajók nem vehetök csak cappolhatók..
  • Phoenix lord
    Kha'ak destrolyer

....no comment...
  • Romeo One
    Ici-pici kérdés: a különböző táblázatokban a Xenon, Khaak hajóknak van ára. Ez azt jelenti, hogy ennyiért meg lehet vásárolni őket a megfelelő HQ-n? Merre? Ja, és mondjuk egy robot Xenon flotta mi a francot kezd az átutalt CR-rel? Robotlányokat kér, politikusokat fizet le, vagy csak simán beáll a szervízbe...?
  • Kockalovag
    Talan mert a softver illegalis
  • maniac78
    Miért nem cappolsz egyet? Nekem már egész gyűjteményem van Pirate Reaverekből (14db).
  • Kockalovag
    A Laseres bekiabalasa a gepcsajnak egyre jobban idegesit...

Python...Python...nallam sima 2.5, Lehet az XTM zavar be a statokban. Sajnalom, pedig nagyon durca, del ota 2 xenon rendszert is kisorportem !1! Pythonal. 60000 rakteres Mammuthom 2x fordult a sok cuccal +10M+32L+3XL a zsakmany. Most P-re hajtok, olyan meg nincs
  • maniac78
    Dettó ugyanaz. Nálam is ezt hajtogatja. De lövésem sincs, hogy miért.

Python téma: 2,5 alap játékra, 0.7a XTM és 0.74-es XTM patch. Nálam ez megy. De ha mondjuk működne ISD, akkor csak azom lenne, mégha papírsárkány is a statja alapján.
  • Kockalovag
    Laser not available - most folyamatosan ezt hajtogatja ez a buta tyuk, eleg idegesito es nemtudom mitol
  • Kockalovag
    Szerintem nallad lessz a hiba, vagy nem egy verzioval toljuk. Nekem sima 2.5 van, de kezzel is megprobaltam rarakni az agyukat es ment. Nemtudom mit mondhatnek.
  • maniac78
    Hát biztosan nálam van a baj, de a Pythonra nem engedi feltenni a BFAA-t az AFAA-t is csak jobbra és balra. Nem is jelöli a "színskálán" a BFAA-t.
    Úgyhogy passz ....
  • maniac78
    http://www.pagemark.nl/x3activemap/ itt megtalálod. Kettővel jobbra Argon Prime-tól!
  • SteK
    Hol találom a Farnham's Legends-et... mert állítólag, valami Don akárki ellopta a követ, és oda dokkolt javításra... de az hol van? végig néztem az összes rendszert és sehol nem találtam... :S:S:S
  • Kockalovag
    Joool megy...
  • maniac78
    Arrow-val szoktam GPPC-t és FAA-t szerezni Xenon szektorokban. Az van bőven.

Szerintem én maradok a földi lányoknál, (úgyis van három is belőle egy 9hónapos, egy 4éves és egy 34éves).
  • tomonor
    A Teladik transzexuálisak (hímnős gyíkok) Akkor már inkább Boron lányok jöjjenek.
  • Kockalovag
    Nallam most akcios volt, 20at fizet, 26ot kap - csak a keszlet erejeig
    Ja, es amig nem volt sajat fegyvercomplexem (GPPC+AFAA+BFAA+1GJ) kinszenvedes volt felfegyverezni oket (na es persze anyagi csod)
  • maniac78
    Aki meg arra feni a fogát, hogy a buliba jön cappelni 8 Python vigyáz a biztonságra, már ha még kapok a sarki ABC-ben iziben.
  • Kockalovag
    Nem kell sorszam, se nev se semmi, lebaszod a kp-t az asztalra es mar viheted is a verdat. Ez nem BMW vagy Bentli, nincs varolista.

Na igen, mindenki hozna valamit a buliba. Van aki Space weedet van aki a Space fuelt hozna.
    Meg fizetnenk par aranyos Teladi csajszinak hogy table danceljenek
  • maniac78
    X3 fan club nem létezik? Évente egyszer elmennénk valakinek a HQ-ba és eszmét cserélnénk. Még az Argon One-t is megkereshetnénk .... Ha tetszik kezdhetjük nálam Savage Spurban várok mindenkit azeretettel .... M0-sal ne jöjjön senki, mert nem férünk el.
  • maniac78
    Az legyen a legnagyobb baj .......

Más: találtam megoldást a pénz limitre -bankkonto- a script neve. De sajna csak elteszi egy számlára. A profilnál nem jeleníti meg.

Akkor én is megyek Pythont venni ..... sorszámot kell húzni vagy van bőven a gyárban?
  • tomonor
    az M5-nél elírtam a Perseust, Pegasus-t akartam írni >.< Jóvanna, reggel volt még akkó
  • SteK
    Köszööm a válaszokat... igenigen, észrevettem, hogy ha magam jövök rá akkor sokkal izgalmasabb és élménnyel telibb a játék. Alapból azt sem értettem, hogy kell vásárolni... tegnap véletlenül arra kis sávra kattintottam és rájöttem! :D Ilyen játékkal még nem játszottam, szóval nekem azért nehéz picit. Meg persze azért is, mert jó, hogy van egy jó kis laptopom amin nyomom, csak az a baj, hogy melegszik mint a dög, és sokszor szoktam leállni, hogy ne forrósodjon túl a kis rohadék. A rövidítéseket köszönöm! :) meg van mégvalami amit nem tudok, de azt majd meglesem, mert az érdekel!
  • Kockalovag
    A leirasod a rossz. Mar 26 Pythonom van, eddig mindegyikre ra tudtam gyomoszolni az AFAA-t
    Front/Right/Back/Left/Up/Down - AFAA
    Right/Left - BFAA
    Mondjuk logikus hogy jobra balra lehet BFAA rakni mert alltalaban onnan jonnek a szunyogok :)

ColmCorbec

Nekem is van par titanam de inkabb a belso es nyugisabb sectorokba iranyitottam oket, olyan mindenre jo megis semmire tipusnak tunik nekem.
    A Phoenix-en a pajzsa nagyon durca, es akkor jo tulajdonsagainak a sora itt le is zarodott. Lomha, nincs AFAA pont rajta, manoverezese az nincs is, lassu es akkora hogy kisebb rendszerben buldozerkent is funkcional. Pythonal siman manoverezgetek a Xenon J-K kozott, alig talalnak el, kozben meg minden oldalrol okadom magambol a GPPC tuzet.

1. Gyorshajtas miatt lefoglaltak.
    2. Elloptak az ukranok.
    3. VIII. ker-ben hagyta valami feleszu es most gumik nelkul fa bakon ul, osszefestekszorozott szelvedovel.
    4. Az egyik lelkes magyar szinesfemgyujto leakarta lopni az egyik GPPC-t, csak veletlen rossz vezeteket vagott el es berobbant a egesz.

Mas: Ismeri valaki a MARS Fire Control scriptet? Megneztem egon a forumban de nem talaltam semmit arrol hogy mi a kulombseg a MARS Defense, MARS Offense modja kozott. Jo az egyik vedekezo a masik meg tamado, de nem vettem eszre kulomseget.
  • ColmCorbec
    A Titan kiegyensúlyozott, a Phoenix nekem meg eddig mindent kibírt, csak ne lenne olyan ronda és lassú...

Apropó, ha van vkinek ötlete az Argon One eltűnésével kapcsolatban, akkor nyitott vagyok...a Scort map hajókeresőjében sem találtam. Script sem utal rá.
    Elméleteim:
    1. Válság van ott is: szétbontották.
    2. A magyar színesfémgyűjtők rátaláltak.
    3. Epizódszerepet kapott az új Star Trek-ben...
    Több ötletem nincs...
  • maniac78
    Hát én lehúztam egy XTM Ship Stats nevű írományt, de abban még véletlenül sem megy fel AFAA mindenhová. De ha ez van rosszul leírva, akkor átpártolok én is a Python-ra, Titán helyett.

De nem a kérdésedre adott válasz gyanánt én a Teladi M7-est (Hawk) favorizálom. Multifunkciós feladatkörre.