20430
-
antigua #17709 Ugye nem veszed zokon de az első videó jobban sikerült, a kamera beállítások és a téma is jobb lett.A második nekem unalmas volt hiába hosszabb, sokszor ugyan az a téma.Rémélem nem bántottalak meg nem ez volt a szándékom,de ha már felraktad gondolom nem gond ha valaki véleményezi is.
-
tomonor #17708 30 GB-nyi videóanyag...
Több mint 8 napos munka...
Dr nem érdekes, ugyanis ITT VAN és KÉSZEN VAN!! :D
Szal elkészült az új videóm, a címe X3 - Terran Conflict Trailer: Tomonor's Edition.
HD-ben nézzétek ha engedi a gépetek xd -
Köszi! -
SaGa #17706 Valamelyik Yaki szektor. Vagy az a szélső, amelyikből el lehet menni keletre is, vagy az, amelyikbe innen lehet eljutni. Az egyikben argon trading station, a másikban argon eq dock roncs van... -
Kao's Mistake és President's End, meg még valahol mintha láttam volna még, de lövésem sincs, hogy hol! -
Megtelt a HQ-m nagy hajót fogadó kampói, szívesen fogadok roncs EQ koordinátákat. -
Imádom Tatu-t.
Az nem gáz, hogy TC, de akkor is lát valami izgiset. Nameg talán én is kedvet kapok rá, csak még mindig ott tartok, hogy be kéne fektetni egy új lap, grafkártya, proci, ramba. -
tomonor #17702 Akció az lesz, már a negyed anyag megvan.
A zene alatta Tatu - Not gonna get us -lesz.
És igen, TC. -
Legyen benne sok akció, meg a játékról valami tényleges, mert haver nézte videómegosztókon, de leginkább a golyók röpködéséről, meg a grafika mutogatásáról látott. -
tomonor #17700 ez még csak egy teszt videó volt, majd az igazi most jön :D -
Nálam is UAC az első, de közben megoldottam már!
Valóban jó lett a videó Tomonor! -
tomonor #17698 köszi -
Köszi, ezt majd lehet, én is kipróbálom, mert amit eddig feltöltöttem videómegosztóra, mindnek nagyon rossz lett a minősége.
A videó jó lett! -
tomonor #17696 ööö hát, FRAPS-et használtam a felvételhez, és Sony Vegas Pro 8-al szerkesztettem, a formátuma eredetileg .wmv volt. -
Mivel tömörítetted, hogy ilyen jó lett a minősége? -
tomonor #17694 Most csináltam. Tetszik?
-
1. Azért villog, mert nincs elég nyersanyag a következő turnus gyártásához. Persze a késztermék befejezéséig előállhat a megfelelő mennyiségű nyersanyag.
Ha nagyon zavar, akkor töltsd fel nyersivel és nem lesz gondod rá. -
UAC-ot már próbáltad kikapcsolni?
Nekem az az első, mikor felrakom akár a Vistat, akár a W7et.
Addig használhatatlan.
Reunion-nál nemtom volt e vele gondom.A TC-t meg már nem volt alkalmam kipróbálni W7 alatt. -
McFeet #17691 Köszönöm. -
SaGa #17690 Commodity Logistic Software 1 kell ahhoz, hogy saját állomásodról saját állomásodra tudj szállítani.
Hozzárendeled a hajót a szilikonbányához, majd kijelölöd a kiegészítő parancsoknál, hogy silicont szállítson (mást nem is tud, mert a kezdő pilóta csak a home base késztermékei közül 1 fajtát tud fuvarozni, saját állomásról saját állomásra. Egyre), majd ugyancsak a kiegészítő parancsoknál hozzáadod a forrás és a cél állomást is a hajóhoz, majd a trade parancsoknál start internal commodity...
Gyakorlottabb pilóta már tud többféle árut és több állomásRA! szállítani.
A 2-es szoftverrel meg idegen állomásokról/ra is tud, az external commodity paranccsal, de ott is előb csak egyről egyfajtát egyre, később többfelé is mehet.
A gyakorlott pilóták már képesek olyasmikre is, hogy a start állomásról felszedi a késterméket, a kijelölt állomásokon lead belőle bizonyos adagokat, bizonyos összegekért, majd a legutolsó állomáson felveszi annak a késztermékét és visszaviszi a kezdő pontra. Pl sziliciumot vesz föl a bányában, elviszi 1-2 kristály gyárba, ott felvesz némi kristályt, elviszi egy SPP-be, majd onnan EC-t a bányába. De ehhez már 8-10 szintű pilóta kell... -
Brennan's Triumph-on keresztül üldöztem egy Galleon-t (Boron Angel Plot). Elena's Fortune szektorában már csak alig 200 katona védte. Mire sikerült átpakolnom vagy 300 katonámat és húztam volna el a csíkot, hogy felmenjen a pajzsa.
Megjelent egy OTAS Reaper és 3 Elite.
40 milliós hajóból maradt 8,5 millió. -
tomonor #17688 csak gyárakat lehet, dokkokat nem. -
úgy tudom nem... -
McFeet #17686 A headquartes-t nem lehet összekötni complexxel ? -
tomonor #17685 itt kérdezd meg
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032 -
Tomonor
Nem egészen idevágó téma. de a TC-nek van valami trükkje, hogy elinduljon Win Seven alatt is?! Mert már csomókban hullik a hajam, de akkor sem akar. Mindig rendszergazdakénti elindítást akar. Előre is köszi. -
azért villog mert a fő áru amit gyárt mindegy mit a complex nem tudja folyamatosan ellátni a fö gyárat hanem akadozva ezért villog mindíg
(az én komplexem is villog meatsteakét gyárt de úgy megoldható a gond ha
minimum mindenböl kettöt veszel kivéve amit gyártani akarsz egy durvább
komplexhez már akár 50-stadion is kellhet :)
nem árt megnézni a komplex adatait és megnézni mi az ami hiányzik neki
most mondok valamit e-cell akkor köss hozzá még egy eröművet persze figyelj legyen elég kristály.
a 2. problémádra a megoldás aszem a cargo delivery software itt megadhatod neki mit hova szállítson söt azt is megadhatod neki
PL:a silicont-akarod a complexedhez vinni kiadod neki a one way delivery parancsot és elviszi neked a silikont a comlexedhez -
McFeet #17682 Két kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni:
1. van egy complexem ami mindig villog pedig mindene van és mindent termel is nem értem miért villog a mocsok :)
2 ez lenne a fontosabb, képtelen vagyok beállítani hogy két silicont bányaszó complextől elhordják a dolphinjaim a silicont a fenti complexhez a commodity log softverrel valaki le tudna írni mit kell vele csinálni, hogy működjön a szállítás ? -
Ja megvan, nálam nem jöttek még vissza a Xenonok a szektoraikba. Pedig 258-ban van egy Silicon 103-as aszteroida, csak tele a gatya, hogy visszajönnek! -
tomonor #17680 o.o
-
ö ................ izé ............... valamit akartam. De hülye vagyok. Majd eszembe jut. -
tomonor #17678 nem elég egy sorozat, egészpontosan az első kritikus pontot érő lövést számítja be, ekkor küldi neked az üzenetet hogy fejezd be, majd egy 5 mp-s delay után ha megint meglövöd, akkor ellenségessé vállik. -
antigua #17677 Nos egy kis bírálat :
Azért az egy idő után igen bosszantó tud lenni, hogy elég csupán egy sorozat HEPT egy baráti gyárra, üzemre és máris ébenségessé válik és romlik a repru. Nem mindig lehet egy gyárat megvédeni az enemyktől anélkül hogy véletlenül ne kapna be egy párat. ( tudom a kalózbázisokon már ha lehet dokkolni, a Heckereket fel lehet kérni hogy bekkeljék meg a gyárat ) Nem lett volna egyszerűbb csak akkor jelenségessé válni egy gyárnak a baráti tűz során, ha mondjuk a fele pajzsát lelövöm és akkor nem kellene ilyen felesleges köröket futnia az embernek.
Hát azért erre tényleg figyelhetek volna jobban is a készítők!
Most tényleg kiakadtam ezen mivel a 3.szintű mercenaries küldiknél már csak úgy hemzsegnek az enemyk a védendő bázisok körül !
Ha az ilyen apró ám fontos dolgokra is odafigyeltek volna tényleg zseniálisat alkottak volna,de persze ezek ellenére is egy nagyon jó kis játék az x3 ! -
SaGa #17676 Nem tudom, én nem vettem meg a koordinátákat, hanem csak úgy összeakadtam az űrben rostokoló hajóval. Meg Last Frontierbe is betévedtem, de onnan ki kellett ugrani, mert mindenki piros volt...
Az OTAS hq-n is mindig érdeklődnek, hogy akarok e Scarabra vadászni, de visszautasítom a felkérést. Mindig újra megkérdik...
Mivel a fő sztori nem igazán érdekel, illetve az XTM startoknál nem működnek a "gyári" plotok, így minden gyári plot jutalom (hajók, HQ) megvehetőek jópénzért a gyárakban (egy HQ pl 194 millió, de találtam Argon EQ dock, meg egy trading station romot két yaki szektorban, majd azokat felújítom idővel. Az EQ dock pl 5,5 millió + kb 3 millió értékű egyéb alapanyag...
Elkezdtem fölirogatni, hol milyen roncsot találtam. Van pár érdekesség elszórva a yaki szektorokban, Paranid és Split nagy hajók, Argon állomások, gyárak, de találtam már terran nagyhajó roncsot is, 94 millió + sok millió értékű anyagért felújíthatót...
-
Szerintem gyúrjál rá erre a plotra, mert elméletileg később bármikor folytathatod de sajnos XTM-ben megbugosodhatnak a plotok, ha nem foglalkozol velük. PL előző játékomban nem kaphattam meg a Leviathant, hiába védtem meg akárhányszor visszamentem a helyszínre újra jöttek az ellenséges flották. Az XTM-esek erre azt javasolták, hogy csíteljek egyet be magamnak ha nagyon kell, hát be is csíteltem párat - meg pár Sohnen hajót is....
Ezért a mostani játékomban csítek nélkül még mindig egy M3-al repkedek, és csak akkor veszek fel Plotot, vagy küldit, ha meg is tudom csinálni. A Sohnen hajó koordinátáit nem azért nem veszem meg, mert nem telik rá, hanem mert nem szabad addig amíg csak egy M3-om van... -
Elég ha olyan fajjal vagy baráti viszonyban akiket a Paranidok és Splitek nem szeretnek, és máris romlik a repu.
Ja. Akinek kell Valhalla össz-visz 10 darab létezik belőle mint roncs. -
SaGa #17673 Én most megvagyok kissé lőve a Sohnen plottal. Nem tudom megszerezni a plutoniumot. Ahhoz harcolni kellene, de nekem nincs mivel. Az XTM boron kezdéssel indítottam, ami egy felszerelt Angel-t (TP osztályú luxushajó) ad. Célzott lövést le sem adtam egyet sem, csak a tornyokból lőttem 2-3 sorozatot az űrbe, hogy megnézzem, hogy néz ki a dolog.
Dögkeselyűként járkálok a kalóz területekkel határos szektorokban, és gyüjtögetem a kilőtt hajókat, tárgyakat, hajótörötteket. Ebből összejött pár nap alatt annyi, hogy van egy teljesen felszerelt Angel-em, 5 TS-em szintén mindennel ellátva, 3 gyáram, meg kihoztam az egyik Xenon szektorból a Centaur-t (volt benne jumpdrive gyárilag, csak EC-t kellett vinni neki), felszereltem amivel csak lehet és dokkoltatom az egyik gyáramban. Ha majd lesz saját hadiflottám, annak része lesz.
Ez kb 30 órai játék eredménye...
Ja, meg csempészkedek kicsit, a kalózokkal, yakikkal alapjában véve jóban vagyok, ellenben a splitek és paranidok már a határszektoraikba sem engednek be, pedig nem bántottam senkit. A harci rangom is csak attól nőtt 5-ösre, hogy "sikeresen" legázoltam pár elhagyott hajót begyűjtés közben...
A paranidoknál és spliteknél eleve -1-es repuval indultam ebben a verzióban, de a felfogadott felfedezőim (feltérképezik az univerzumot, ha nem lövik le őket valahol) itt-ott önvédelemből összecsapnak velük, ezzel rongálva a híremet náluk...
SaGa -
Biztosan nem próbáltál az Xtended comms paranccsal kapcsolatba lépni a Gömbbel. Az Xtended Comms-hoz hozzá kell redelni egy gombot az Options/ Controls/ Interface-ben, és onnantól tudsz kommunikálni a Gömbbel, és felveheted a további küldiket.
A kérdéses Gömb a Last Frontier szektorban van, ha nem tudsz odaugrani, akkor a Maelstromtól balra lévő Unknown Sector alatti Unknown Sectorból el lehet érni közvetlenül, a nyugati kapun keresztül.
-
tomonor #17671 *sohnen -
Egy új rendszer koordinátáit kaptad meg. Last Frontier a neve. Elvileg itt veheted majd fel a második plotot, de ez még nekem eddig nem sikerült.
Ha jól értelmeztem akkor lehet, hogy többször be kell dokkolni, hogy BBS-en beadja.