20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • JuanG
    csak azt meg köll venni :))
  • Zsolo007
    én azzal nyomtam..gyorsabb lett, de nem eléggé gyors és nem ez az egyetlen probléma...
  • kisviku
    Jaj,de örülök, hogy ilyen sokaknak megvan már.
    Kissé aggaszt, hogy sokan panaszkodnak a lassúságra már megint.Remélem azért az eredetiben nem így lesz.
    Mindenesetre van 1.2-es patch hozzá, próbáltátok azzal is nyomni?Ott a fejlesztők igéretei szerint jelentős gyorsítást hajtottak végre.
  • Titan
    Itt is van olyasmi..Best Sell ill. Best Sell locator vagy mi a szösz...
  • Dave000
    honnan lehet tudni, hogy mivel érdemes kereskedni? meg hogy azt hol jó megvenni meg eladni, mert pl eve-ben volt egy kp-i adatbázis és ott volt mia legjobb vétel meg hol, milyen messze stb.
  • JuanG
    én még csak a kerskedőset próbáltam, de azt is csak kicsit...engem ez a része vonz...no meg az majd ha full-ba 60fps-el megy :)))
  • Zsolo007
    Igen storysat
  • Kaszi46
    hát sok hülyeséget láttam már játékkészítőktől de ez a top 10 ben benne van. mondjuk érthető a lépés, ha a hud lezabálja a fele fps-t akkor ez mit csinálhat? lehet lenyomná minuszba az fps-t:DD
  • Dave000
    ez még a játék gyártása alatt készült, ugyanis a cocpit-ot a kiadás előtt valamivel gondolták úgy hogy kiveszik a játékból, ettől függetlenül volt már 1-2 készen, ezért reménykedek egy patch-ben hátha lesznek...
  • Kaszi46
    most akkor ha nincs kokpit akkor ez mi? majd csak peccs után lesz benne?
  • Yossarian
    minek tárolod a 60 gigádat a system partíción? :DDD
  • Dave000
    Pedig egy ilyen fülke nagyot dobna a gémen!!!

• Dave000
    az már nem az én bajom...
  • BladE666
    ya ás a 60GB cucot hova tegyem?? :D
  • Dave000
    mivel még senki sem találkozott ilyennel, fingunk sincs, win reinstall...
  • BladE666
    vki segítsen már miért irja ki h a WINDOWS HIBÁT TALÁLT AZ x3.exe FUTATÁSKOR EZÉRT LEÁLT, és sehogy sem birom elídítani
  • saba30
    Na egy kicsit összeszedtem a külföldi forum-ból extra FPS kicsikarására :
    Internetről le:
    Antivirus kikapcs
    Tűzfal kikapcs
    Autómata Windows frissítés kikapcs

A hang kapcsolgatása (egyeseknél):
    Sound on - 54.8 fps
    Sound off - 65.7 fps

Aztán Taszkok leállítása
    Amik fontosak(maradjanak):

spoolsv
    smss
    csrss
    WinLogon
    services
    lsass
    svchost (may be more than one)
    explorer (the desktop!)

merészebbek az asztal is lelőhetik
    visszaállítása CTRL+SHIFT+ESC > Fájl > Futat : Explorer

Esetleg bach-t is írhatok ehhez:
    http://www.sysinternals.com/Utilities/PsTools.html
    -pslist
    and
    -pskill

REM Process list to kill off before playing games
    REM JPB 2005
    REM
    REM kill MSN messenger
    pskill msmsgs
    REM kill Windows update/audit
    pskill wuauclt
    REM kill off ati driver/helpers
    pskill ati2evii

Jöhet a grafikus állítgatás ezt hagytam angolban

Graphics driver settings can be altered in the control panel/ display /advanced tab
    You may want to disable any AA (AntiAliasing) and/or AF (Anisotropic Filtering) from within your graphics driver profile/settings tab
    Expected framerate increase: none to extreme 0-30fps
    You can also try setting the "image settings" from high quality to high performance,
    Expected framerate increase:medium 5-10fps
    turning off Vertical sync can also boost your fps, altho you may get "tearing of textures in game (if this happens turn it back on)
    Expected framerate increase: none - medium 0-10fps
    lastly if you are using an AGP card try looking in your bios under your "onboard devices tab" and make sure the AGP apature is set to 128 or more, a lot are set to 32 or 64, setting it to 128 can give gains in speed by simply allowing the agp more bandwith
    Expected framerate increase:small 0-5fps

-HUD kikapcsolása
    -Merevlemez defragja
    -Regisztrációs adatbázis tisztítása
  • Titan
    Ó, hogy a f..z üsse ki a szemem, hááát perszeee....
  • JuanG
    fraps? ...www.fraps.com
  • Titan
    Nincs mit! Legalább neked +oldódott a problámád, de Én még mindig nem tudom hogyan lehet kiiratni a játékban az FPS-t! Külön progival? Vagy....???
  • JuanG
    kösz! akkor hiába kerestem...
  • JuanG
    story-s játékot kezdtél vagy csak a nélkülit?
  • Zsolo007
    Hát fiúk toltam 4-5 órát, és nekem ennyi elég is volt, uninstall, majd 2-3 patch után megint megpróbálom....ez így nem az igazi...
    hadd ne soroljam fel az okokat... :'(
  • Titan
    Nincs benne sajna cockpit nézet, mert kivették a fejlesztők sokoak bánatára...HUD van, ami a felére csökkenti az FPS-t!
  • JuanG
    #352 valaki?
  • Dave000
    vhogy sejtettem, hogy ilyen válaszra számíthatok.....
  • Valen
    Dave000> olvass visasza az X2 forumban és megtalálod a válaszokat a 1000-5000 hozzászólások között :)
  • BladE666
    létszi küldje már el vki az EXE-t a gamesnak mert nekem lehet xar vayg fogalmam sincs miért irja ki mindig a hibát

email:[email protected]
  • Dave000
    hogy én mennyire tanácstalan vok ebben a játékban, kérdem én nincs vmi leírás ehhez vhol? (a kézikönyvön kívül), fingom sincs mit kéne csinálni, hová induljak, mászkálok a rendszerekben mint pók a falon, de hogy lehet itt vmi értelmeset csinálni... missionokat felvenni vagy szállítani, eladni-venni vmit, plz vmi ős X-es mondjon vmit...
  • BladE666
    látom ma nagyon elemedbe vagy, csak nem bevetél egy két tabbit ami felpörget
  • [HUN]FaTaL
    újratelepíteni a windowst:)
  • BladE666
    és mit tudok csinálni érte h müködjön???
  • JuanG
    ez tipikus windows hiba...nekem pl. tegnap online nascar futam közben csinálta a nascar2003...pedig eddig ilyenem nem volt ezzel a progival...
  • BladE666
    vki tudna segíteni, miért van az h inditom a gamét és mindeig kiirja h "A WINDOWS HIBÁT ÉSZLELT EZÉRT LEÁLT A PROGRAM...stb"

egyépként mindenkinek megjelent az elsö patch csak 78mb :D
  • JuanG
    ...bezony az x-wing-nél nincs jobb...
  • cain
    tele van az összes faszom a játék szaggatásaival! mindjárt felrakom a tie fightert, aszt játszok azzal!
  • JuanG
    mi a cél? hogy piszkosul meggazdagodj! ...hogy neked legyen a legbazibb, überalázós meg-a-hajód :DDD...
  • JuanG
    apropó: lehet hogy már volt, de van cockpit nézet? Én sehogy se tudtam előcsalogatni :(((
  • Teperinke
    Aki már játszik vele, esetleg az előző részekkel játszott, adhatna pár tippet a kezdéshez. Így elsőre elég mélyvíznek tűnik. Hogy lehet jó kereskedelmi utakat találni, amíg nincs a hajón az a bestbuy/sell kütyü vagy mi? Mi a cél ebben a játékban?
  • lammaer
    Hát ez egosoft már megint alakit.... szinte ki se jött a játék és már 1.2-es patch :) MEGALOL