20430
-
Taxiii? Na majd Én! Abból kell üzletet csinálni, ami még nincs! Egyedül azt sajnálom, hogy a "talált" hajókat nemlehet felajánlani visszavásárlásra a tulajnak. Mert ugye nálunk van ilyen lehetőség ellopott autók ügyében, csak tudni kell kinek kell szólni! 

Esetleg Windowst is lehetne forgalmazni!! :))) Aztán jönne az Y3K! :))))
-
goyo2 #1069 Belegondoltam, eladod a hajót amibe ülsz és utána meg ott logsz a dokkoló kampón szkafanderben.
-
Áááhháááá! Gondoltam ám erre, csak az a pöcök az egésszel, hogy amikor kiadom a parancsot a másiknak, hogy dokkoljon akkor utána engem már nem enged... Arról a 2 hajóról van szó, amit a Story módban QuickStart nehézségi szinten ad. A helyszín Argon Prime. A Storyt addig megcsináltam, amikor el kell menni a kristály után! Asszem az első 2 mission van meg. Nemtom mi lehet a gond, mert mondom így már próbáltam, sőt asszem így próbáltam először! Pedig itt a játék elején jóljönne a pénz, mert nemnaon van. Pont azért akarom eladni, hogy upgradeljem kicsit a másikat, és gyűjtsek vele 1 kis lóvét! Gggrrrr... 

Na még 1 kicsit próbálkozom, aztán ha nemmegy akkor elindulok szilíciumért délre, és megpróbálom ugyanezt Paranid Prime -on is... Hátha! Mondom, maximum rámrohad... :))
-
kisviku #1067 Úgy emlékszem nekem fel volt ajánlva mindkét lehetőség.Ja, csak az kell, hogy kiszállsz a hajóból és átszállsz egy másikba , ami szintén dokkolva van a Shipyardon, ugyanis az alattad lévő hajót nem tudod eladni.
Na ez itt a probléma!
Két hajód legyen a shipyardon!Amit el akarsz adni, abból szállj ki és lépj át a másikba! -
Ááááá nemigaz! 

Pedig tuti, hogy Qr*a egyszerű csak egyszerűen NEM vagyok képes észrevenni. Légyszi segíts... 
Viszont legalább örülök, h nem vmi b***ottnehéz missiont nemtok megcsinálni.. :)))
Az megvaan ahol javítani lehet, de eladni nemtok... -
Úúúú köszi, de ezekszerint maon benéztem valamit, mert ott járkáltam a Trade menüben, mint zsidóban a fing, és nemláttam semmit... Mindjárt megnézem. Először a SELL, vagy valami hasonló gombot kerestem, aztán próbáltam megkeresni a ship nevét, és ha a neve mellett 1 van, akkor azt a "csúszkát" visszatolni nullára, mint a felszereléseknél, de nemtaláltam! Ja arról a hajóról van szó, amit kezdéskor ad a kereskedőhajóval! Mert bedokkoltatom ezt a vadászt a ShipYardra, és aztán már engem nem engedett dokkolni, úgyhogy csak úgy tudtam, hogy a másik "kinn" maradt, és én bementem, hogy eladjam... De nemtaláltam. Na mind1! :) Meek megint... Max megmarad... Nemfogok tán' ezen megakadni!!! 

Max rámrohad... :)))
-
kisviku #1064 Hazérek és asszem meg is lesz a TL Mammoth is.
Már nagyon fáradt voltam tegnap, azért nem mentem el érte... -
kisviku #1063 Nagyon egyszerű.
Valóban a Shipyardon kell eladni, de ha sérült a hajó, felajánlja a javítását is.
Sima kereskedés menű (Trade) és ott lehet eladni a hajókat.Ott ahol a gyárakat veszed. -
kisviku #1062 Én nem tudom, hogy miért mindenki ennél akad meg?
Én nekem csak arról nem volt fogalmam, hogy hogyan kell a "startmezőre" állni, de utána elsőre sikerült.Nem nagy ördöngősség.
Az a lényeg, hogy megjelölik az űrben kis kék körökkel, hogy merre kell menned és ennyi.Kis egértechnika meg egy minimális reflex kell hozzá.
Az egyedüli sztori küldetés amikor újra kellett kezdenem egy aszteroida belsejében volt a Yaki kalózoknál.
Na ott nem tudtam, hogy miket kell szétlőni,de másodjára már ment is. -
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nemtom hogyankell eladni a hajóóót!! Kb. 3 napja jött meg a gém:)), és nagyon-nagyon bejön... Az éjszaka végigolvastam a fórumot, onnantól kezdve, hogy megjelent a játék. Meg belekezdtem az X2 fórumba is, csak az "kicsit" tartalmasabb... :)) Azt szeretném megtudni, hogy milyen módon lehet eladni a hajókat. Annyit találtam csak, hogy a hajógyárban, de én már az összes menüt végigjártam vagy 4szer, de nemtalálom a dolog nyitját...
PLS valaki segítsen. Előre is köszönöm... :))
-
Lord Zax:
A versenynél mindig kövesd az első hajót, nem kell 100%-san érinteni a CP-ket, elég ha közel mész hozzá, de a lényeg mindig a legelső ellenfelet figyeld, hogy merre megy, s kövesd. A lényeg a jó rajt és az első helyezett minél pontosabb követése (nekem igy elsőre sikerült) -
Stewings>
Hiszed vagy sem, de el kell érni az aszteroida másik felébe :)
!!!!! SPOILER !!!!!!!
A lényeg, hogy a lézerek ne vegyenek észre, maximum 5x próbálkozhatsz.
Annál a résznél, ahol egy kör alakú bejáratot véd egy lézeres kerítés csak óvatosan.
-
Bocs a helyesírásért, fáradt vagyok már. Egyszerűen leragadtam az X elé, pedig holnap reggel korán lesz órám :( -
Hát most 1152x864-en hig textúra/low shader mellett egész jól megy. Bár vannak szektorok ahol érthetetlen okokból iszonyatosan akad, pedig nicns is sok hajó ott... pl Presidnets end. Tök üres, alig vannak hajók, állomásokból csak debries, mégis diavetítés nekm az a szektor...Míg Argon prime meg repül szinte, pdeig ott aztán van forgalom.
Igazából nem érzékeltem különbséget 64 és 32 bit között. Talán ennyi hogy jobban akad a lövéseknél, és kevésbé befolyásolj a HUD léte/nemléte az FPSt. Bár ez lehet az új patchnak köszönhető, hiszen én még 1.2vel toltam 32biten....
Kár hogy nincs a gémben 64bit support :(. Nah mind1 remélem hogy az 1.3 ittlesz hamarost és végre normálisan fog futni.. -
stewings #1056 Valaki tudja hogy mit kell csinálni az Ocracoke's Storm -i aszteroida belsejében?
A sztori egyszer csak 1 kis hajóba rak és lézer nylábok között kell egy aszteroidában repülni. Csak azt nem lehet kitalálni hogy mi is a feladtat.. -
Lord Zax #1055 Most kezdtem el a story modot, mostmár van nekem is egy erös hajom, jön a pénz a ssp-k böl, és gondoltam végignyomom, de megakadtam a versenynél az elején... legalább 10x nekimentem, végig mentem normálisan a pontokon minden , és hiába, a végén mindig veszitek.. van valami trükkje, vagy rejtett pont is vagy mi? mit kellene csinálni? -
kisviku #1054 Hmmm,érdekes.
Na és milyen ez az új windows? Hopp, lehet hogy ezt nem itt kéne kérdeznem.
Egyébként eléggé szaggat harc közben, mindegy milyen az oprendszer vagy a hardver.
Nálam, amikor Xenonok támadtak vagy 6-7-en, közelharcban idegesítőre lement az FPS.
-
Csinálok egy töredezettésgmenetsítést, aztán meglátjuk... -
Néztem 64biten, legújabb patch, hááát érdekes.
Odáig fejlődött a dolog, hogy tökmind1 hogy van e hud vagy nincs, ugyanolyan GYORS. viszotn most eszméletlenül szaggat ha lőni kezdek, szal ez nagyon lol. -
lol. Interentről hallottál már? :D Beírod gogglebe hogy "X3 reunion" és egyből kapsz egy rakat reviewet, szal...Ész hová mész :) -
MacrosTheBlack #1050 Most így hirtelen 1000 hsz-t nem fogok végiglapozni. -
Tipikus véletlenül sem olvasunk utána hozzáállás.
Igen a játék "freestyle". -
MacrosTheBlack #1048 Ez is olyan freestyle űrhajós gém mint az Elite (beszteszt), vagy valami lineáris sztorijú tucatgáme? -
Én két ufo-t i sláttam Brenans Triumphban, miközben capoltam, de nem nagyon törődök velük!
--Spoiler--
Ja és figyelem azoknak akik a Paranid-nividium os küldinél tartanak!! Az elején mindenképpen valami ocsó hajóban induljatok neki a küldinek, mert néhány küldivel később (egy bug miatt) úgy fogod visszakapni azt a hajót hogy a huljja 0%, én beszívtam amikor centaurral mentem, az a 9 millás javítási kölcség egy kicsikét húzós volt.
--Spoiler-- -
Lord Zax #1046 http://www.kepfeltoltes.hu/view/051127/177086282ufo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bocs a minöségért, de a tga-t átkellett raknom jpg-be és kicsit leromlott a minöség -
Lord Zax #1045 Találtam egy ufo-t, leis shotoltam, elkapni nemtudtam sajna mert baromi gyorsan elment, 500-al. Beraknám a képet csak nemtalálom hova teszi. :)
Tök jol nézett ki, csészealj forma. Poén lenne elkapni eggyet. -
Én majd kipróbálom :) -
Pardon, nem figyeltem hova megy a válasz, Maxima Mea Culpa. -
o0tomy0o #1042 Esetleg valaki próbálta, vagy nyomja 64-bit es windóz alól? ha igen akkor jobban fut?
-
kisviku #1041 Ringo Moon-ban van.A közelben sehol nincs SPP, csak Power Circle-ben, de ott mindig drágább, mint az enyém.
Van egy M-es is az alatta lévő Red Ligh-ban, bár az meg a komplexumot látja el, igaz, rengeteget eladok ott is, de csak manuálisan. -
goyo2 #1040 Hova is telepitetted azt az xl-es SPP-t?
-
kisviku #1039 Na végre megvan a Centaur!
Huhh, hogy én mit szoptam, mire eljutottam idáig...
Csupán tegnap és pénteken kb 2x12 órá játszottam vele, már remegett a kezem, és majdem habzott a szám is mikor abbahagytam.
De ez az XL-es SPP valami állat!Nem akarok hazudni, de durván 1-2 óránként 1,5-2 milla van a számláján!Nem győzöm eladni!Már a harmadik TS hajót állítom be, hogy csak eladják.
Durván 800 k-t csengetek ki a kristályért, amiből az SPP csinál több mint 50000 egységnyi EC-t.Én normális árnak a 15-16 cr-t állítottam be, úgyhogy lehet keresni rendesen.Ha meg én adom el, akkor 19-20-ért nyomom.
Na de térjünk vissza a Centaurra.Azt hittem megőrülök, mire eljutottam idáig, most már "csakazértból" is megveszem a Mammoth-ot, még pár óra gém, meg egynéhány milla, és meglesz.
Hogy minek azt nem tudom, de legyen egy óriási hajóm is...
Hát elég hülyén néz ki a "cockpit"-ból, kívülről szép és elég hatásos is.Végre lehetőségem nyílik megnézni, mit tudnak a brutálisab rakéták és torpedók is.
Egyéb.Javaslom a rakétagyárak építését, nekem nagyon mennek és természetesen az SPP-k.
Kaja az nem nagyon adható el jó áron, csak a Trading Station-ökben, lézereket meg még nem gyártok.Szintén megfontolandó,hogy egyes fajok másodlagos anyagként a másik faj anyagát használják, pl Teladianium a paranidoknak, Bogas az Argonoknak,stb, érdemes egy-két ilyen gyárat átrakni jó messzire a másikhoz.
Pl Bogas Factory Argon szektorba vagy paranid szektorba és így tovább...
A capture már megy, főleg a Centaurral, itt általában gyorsan kiugranak.Majd kíváncs leszek, mit szólnak a Mammoth-hoz
-
Dns5000 #1038 nezd meg a #1027 et -
Én kérek elnézést:
a frekventáltabb szektorok belsejében valóban megrokkan kicsit :-)
Szóval megy szépen aztán amikor elér egy küszöböt, drasztikusan lecsökken az fps 15-ig kb...
-
9800Proról van szó, nem 9600XT-ről. -
A 6800GT is 256Mbyte-os, a proc sem gyenge (2300Mhz-en futó (ie.: 3700+) A64), én inkább arra gyanakodnék, hogy a shaderek terén van egy kis eltérés, vagyis talán az X3 is kihasználja az SM3.0-át? Azt már eddig is tudtuk, hogy a Shader levételekor a játék gyorsul. 9800Pro w/ SM2.0 vs. 6800GT w/SM3.0 esetén nem elképzelhetettlen, hogy a 9800-as gyorsabb... -
Dns5000 #1034 1g ramom van es lehetetlen hogy 9600xt vel 30fps legyen az fele akkora teljesitmeny -
Dns5000 #1033 ize nem 9800at hanem 6800at akartam irni szoval 3dmark2003 9400 ez a szar meg teljesen jatszhtatlan mediumban -
o0tomy0o #1032 Én nem tudom nagyon nem értek hozzá, de gyerekek mit vártok? Elég összetett játék és ha azt vesszük hogy egy szektoron belül mennyi hajómozgás van, szerintem a memót és procit egyaránt keményen leterheli... Ottvan pölö a Master Of Orion 3, tesómnak van valami 6-7 hónapos elmentése, ahol minden egyes kört egy 2.5 Ghz es gép 1-2 percig számolja! Meghát a szép textúrák, amik nem kicsik...
Szóval ez űrszimulátor és nem Mario... Én nem hiszem hogy sokat lehet optimalizálni... max kevesebb hajó, meg az objektumok részleteinek lefaragása... szvsz -
30 fps alá nem esik...
Asus P4C800 Delux
SB Audigy2
P4 3Ghz a proci, nem Celeron...
2GB RAM
2x200Gb SATA Winyó
Ati 9800Pro 256Mb RAM
Sejtésem szerint a hangkártya hardveresen levesz terhelést a prociról, illetve a 256Mb RAM-os videókártya lendíthet rajta.
Vagy az is lehet hogy frekventáltabb szektorok belsejében nem jártam még