20430
-
Meglátjuk a többiek mit mondanak... -
Nincsmit, sok szerencsét! 
-
Thx -
itt -
LOL te aztán nagyon tudod :D
Hát még sosem voltam házigazda sehol :D
Mondjuk szerintem Valen, vagy Kockáspiton sokkal jobban bennevan a dolgokban....
De elvállalom ha nagyon akarjátok :)
De akkor vasszigor lesz :D
Persze akkor felmerül a kérdés: Hol lehet elolvasni moderálási szabályokat? -
X2nek val kiegészítője is nem? a The Return, vagy rosszul tudom? Nem találom DC-n... :( -
o0tomy0o #1384 Zoló bizti vállalja, neki tengernyi ideje van. Én tudom 

-
Nemrossz ötlet, szóljatok ha valaki elvállalta! :D -
Argonau #1382 Jelöltjeim: Kisviku, Valen, Kockáspiton, Cifu - Zsolo007, ha nem túl leterhelt :) -
Argonau #1381 Itt az ideje :) Kérdés, ki vállalja? -
Mayan #1380 Mit szolnatok, ha valasztanank egy hazigazdat? Neki lenne lehetosege a fejlecet barmikor szerkeszteni, es szukseg eseten moderalni a topicot (erre remelhetoleg nem lesz szukseg).
Barki lehet hazigazda, akinek mininum 1 eves a regisztracioja. -
FAQ updatelve! -
Persze ezzel most marha okosat mondtam tudom...
-
A lényeg hogy kijavítsák, mindegy milyen mélyen van a hiba... :D -
Mayan #1376 Egyebkent nem is az engine-el lehet az igazi baj, inkabb valami bug van, mert a HUD-ot kikapcsolva nalam is (helyzettol fuggoen) 50-80%-al tobb lesz az FPS. Es az igazi lassulas SETA alatt van, fix 5 FPS, de akkor is, ha megyek kifele az urbe, es semmi nincs a kepernyon. -
Hogy a rákba lehet elérni egy moderátort? Ha eleget károm kodok idejönnek? 

-
monduk a betű színét megváltoztathattam volna... oops. a kék "árnyék"-ra az van írva hogy optimalizáltság :D -
Bocs hogy audio CD-ket is idekevertem, de a gép szemszögéből édesmindegy hogy mit véd le. Legalábbis ha a tecnológiát nézzük: én csak példát mondtam arra, amikor egy védelem belemászik a rendszerbe.
Különben ne szójjá be
, én programozást tanulok... Nem vagyok túl jó, de valami fogalmam azér van... 
A graf meg tény, hogy csúcsszuper, de inkább mennyen jól. Különben nem is lenne baj az egésszel, ha nem feledkeznének meg a két alapszabályról: optimalizáltság és skálázhatóság -
kisviku #1372 Egyszerűbb a helyzet.
Az idő előrehaladtával változnak az igényeink.Mai szemmel nézve az X2 "elavult".Azért szeretnék még sok olyan játékot, aminek olyan grafikája van...
A gyurmafigura viszont a legjobb kifejezés azokra az animációkra
-
Egyetértünk
-
Persze azt azért hozzátették, hogy: Az esetleges hibákért ők nem felelősek, hanem starforcékat kell keresni. Olvstam olyan interjút, ahol a starforce készítői nyíltan kimondták hogy igen tény hogy a starforce elég durván belemászik a rendszerbe, és ez az emberek pár %-nál gondokat okozhat(még kisebb %-nál meg elég komoly dolgokat...). De ez elfogadható ár....
De tényleg hagyjuk ezt a vitát... -
Hát azért az X3 grafikája valami lélegzetelállítóan szép lett. Nekem az X2 grafikájával az volt a bajom, hogy kissé gyerekjátékszerűen néztek ki az egész, az X3-ban viszont embertelenül szépek lettek mind az űhajók, mind az állomások és gyárak. Egyetlen bajom, hogy a rádióanimációkban látható fejek még mindig gyurmafigurákra emlékeztetnek. :)) -
Flash bizony, mert nekem nem jön be :( -
Megbocsáss, de itt a Starforce-ról volt szó. Feleslegesen kevered ide az audióCD-k másolásvédelmét, mert annak az X3-hoz tényleg semmi köze. Az pedig a kiadó joga, hogy szellemi tulajdonát megvédje az illetéktelen másolás ellen. A Starforce nem szúr el semmit a játékban, ezt az Egosoft jelentette ki. -
Mayan #1366 Mittudomen. :) Itt szerintem flash van, de en nem ertek hozza. Kerdezz ra egy moderatornal, ugyis nekik kell majd berakni. -
Ha minden jólmegy hétvégén meg is csnálom :D -
Ok, már csak azt mond meg nekem, hogy milyen formátumú cuccot csináljak... Flash-be jólesz? (swf) Be lehet olyat is rakni? Van egy egész komoly ötletem... 
-
kisviku #1363 Egyetértek. -
Mayan #1362 4-5 uj szektor van, de hidd el, nem lesz keves. :)
X2-t mindenkeppen ajanlom. En nyaron kezdtem neki, mert megjeleneskor nem futott tul jol nalam, es aztan egy ideig nem probalkoztam vele. Most viszont az 1.4-es patch-el nagyon szepen ment.
X3-ban az 1.2.01-es patch van akinek sokat javitott, van akinek semmit. Ugyanigy van, akinek viszonylag gyengebb gepen jol fut, van akinek meg atomeromuvon is szaggat. Szoval csak a szerencseden mulik, hogy nalad hogy fog menni.
Uj banner johet, meret szerintem maradjon. -
Helyes a dörgés. Szerintem is off a téma, csak mint gondolatot vetettem fel...
Azoknak akik már feltérképezték mind az X3, mind az X2 univerzumot:
Kb mennyivel nagyobb az X3 univerzum a kettőhöz képest? Mekkora sacc/kábé az új szektorok aránya?
(Arra még mindíg nem felelt senki, hogy újítsak-e a banneron...) -
Starforce-os védelemről meg csak annyi, hogy ki nem szarja le? én semmi működésbeli eltérést nem tapasztaltam, de őszintén nem is érdekel. Amit én csinálni akarok a gépen az megy is.
Örülj neki hogy neked nincs vele gondod....
De valóban nagyon OFF a téma. Részemről le is van zárva.. -
o0tomy0o #1359 Nem tudom elhinni hogy ennyit kell méltatlankodni... igen, valóban kicsit gépigényes és talán optimalizálatlan, de még az én szar Radeon 9600Xt-men is meg 1 giga rammal majdhogynem szaggatás mentesen megy. Window módban, és csak 1000x es SETA nál szaggat be dokkolásnál nagyon. Egyébbként hozzá szokik az ember szeme. Ti meg vagytok itt 6600GT vel meg duál 7800XTG kártyákkal is csipogtok hogy szaggat... Starforce-os védelemről meg csak annyi, hogy ki nem szarja le? én semmi működésbeli eltérést nem tapasztaltam, de őszintén nem is érdekel. Amit én csinálni akarok a gépen az megy is. Szal srácok, kevesebb óbégatást és több érdemi hozzászólást, mert abból senki sem tanul hogy 20 szor elmondjátok hogy milyen szarfoshúgy játék, inkább mindenki nyomás függeni és írni a jobbnál jobb üzleti megoldásokat, hogy gyarapodjunk!!! 
-
Igaz ez is csak részben tartozik ide, de elkezdtem leszedni az X2-t. néztem screenshotokat. Nekem kifejezetten nagyon tetszik a grafika, szerintem egy nagy marhaság hogy feltétlen új motort kellet gyártani a 3hoz... elég lett volna bőven kibővíteni, esetleg valamicskét javítani rajta, hogy mégis azért DX9, de amit csináltak... Ok, szép, és jó, a legszebb, de nekem nem ér annyit.... A játékélményért és összetettségért simán maradtam volna az X2 graf szintjén és még örültem is volna neki! -
Én Zsolo 7nek adok igazat... Nem tudom ugyan, hogy a Securom megy-e a játék futása alatt is, de maga az a tény, hogy a SF belenyúl a rendszeredbe és újraindítást is kér hozzá, önmagában elég ahhoz hogy elszúrjon valamit a játékban... Másrészt sosem tudhatod, mit művel még a "védelem". A másolható javakért küzdők legnagyobb érve pont ez. Olvastam egy cikket a HWSW.hu-n plédául, hogy ha jól emlékszem, a SonyBMG (merhogy egyesült a két kiadó) egyik CD-jén olyan másolásvédelem van, ami a vírusokhoz és kémprogramokhoz hasonlóan települ, titokban, és nem nagyon lehet eltávoltítani (csak nagy harcok árán ha valaki nagyon pro a géphez), és ekkor is problémák adódnak ugyanis az oprendszer és az optikai meghajtó közé épít egy szűrőt, ami nem hogy működésképtelenné teszi a meghajtót ha eltávolítod a védelmet, hanem számos lehetőséget nyit a vírusoknak a bejutásra.) Nagy felháborodást keltett, és sok helyen betiltották. A Symantec vírusként definiálta és betette az adatbázisába. Ennyit arról mit tehet egy védelem és mit nem... -
Én olvastam olyat, hogy játék futása közben is random módon ellenőrzi a disket. Illetve olyat hogy sokaknál a drivere növelte az elérési időket cdknél, dvdknél, attól függetlenül, hogy elvileg csak indításkor fut. Mondom egy eg yilyen játék megjelenésekor az adott fórumok tele vannak felháborodásokkal, hibapanaszokkal... -
A StarForce kizárólag az elinduláskor működik, ezt te is jól láthatod, mikor elindítod az X3-at. Magában a játék futtatása közben nem is fut. Akkor vannak problémák, amikor valakinek spéci hardvere van, vagy sűrűn változik a gépe (az SF ugye a HW változásokat is figyeli). Tény ugyanakkor az is, hogy mégis ez a legnehezebben feltörhető védelem (TOCA2 esete... :))). -
Zombye #1354 Hmmm. megfontolandó. Még asszem ki is tudom próbálni hatkor kell csak elindulnom melóba. -
én aszittem azért van felháborodás olyankor, mert nehezebb elindítani :P -
Ennyi. Más gondot nem okozhat. Hát én ezt ilyen mereven nem jelenteném ki. Igenis vannak olyan gépek amik nehezen viselik a starforce-ot! AZért is van akkora felháborodás amikor kiderül egy egy játékról hogy starforce3....
És ezért is nem használja már minden kiadó! -
van itt akinek megvan eredetibe és neki is bugos, szal nem a szarfos tehet róla :D