20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • [NST]Cifu
    Sokmindent nem tudsz csinálni, valaki (kisviku vagy kockáspiton) csinált olyat, hogy poénból nekiállt kiírtani az egyik fajt, és elfoglalni a szektorait.

Küldetéslemezről én egyelőre nem tudok, multiról szintén semmi.
  • Lord Zax
    Üdv!
    Rég néztem már erre. Játszogatok már joideje ezzel a kis játékkal (12nap játékidö), de már eztis kijátszottam, nem találok kihivást.. Végigtoltam a küldetést, van 100 millám, sok gyáram, meg egy nagy flottám. Azon kivül hogy szorakozásbol benézegetek a xenom szektorokba nemsokmindent lehet már csinálni. :(
    Lessz valami kiegészitö lemeze? Lehet ezt multiban is nyomni?
    Amugy jo tapasztalataim voltak igy visszanézve, a sok negativum mellett is játszato volt a játék.
  • Zsolo007
  • kisviku
    Próbálj az ő fejükkel gondolkodni.
    Jön a karácsony, kiadjuk ezeknek vagy sem?Akarunk még dolgozni idén vagy sem?
    Bár ahogy elnézzük, szépen veszik a rajongók még annyi negatív visszajelzés után is, meg ráadásul kitartóak és sok tanáccsal ellátnak minket Egosoftosokat.
    Háát, egye fene!Adjuk ki még idén, legyen egy jó év vége a rajongóinknak...
  • Zsolo007
    Annyit lehet tudni, hogy ezután a hétvége után hír várható. Semmi többet nem árultak el. Nagyon remélem, hogy a patch már nincs messze. De az az igazság, hogy inkább későn érjen, de javítsa ki normálisan a hibákat, mintsem kiadjanak megint egy összekapkodott valamit (mint amilyen az 1.2.1...nekem ugyanis rontott a játékon...). Szóval reménykedem...
  • [NST]Cifu
    Írták a hív. fórumon, hogy ha lesz hív. megjelenési dátuma az 1.3-nak, akkor az Sticky-be rögtön ki lesz hírezve. De amíg nincs sticky, addig nincs mégcsak becsült dátum sem.

Lehet találgatni. Én azért számítok arra, hogy legalább karácsony elött kijönnek valamivel.
  • Zombye
    Nagyon hallgatnak az egosoftos fiúk, már nov 5 óta semmi új hír.

Mosmán lassan ideje lenne annak az 1.3-as patchnek.
  • Zombye
    Srácok, valsz a nem túl megbízható látásomnak köszönhető, de nagyon nem vágom mit is kéne csinálni a yaki bázison miután beültem saya hajójába és szétlőttem a gömb alakú generátort. rohangászok össze-vissza, de vagy zárt ajtóba, vagy erőtérbe ütközök. valami szivárgást kéne megszüntetnem. De hogy hogyan, arról lila gőzöm sincs.

Segíjjen már nekem valaki legyen oly jó!

Köszönet.
  • Argonau
    A lapon feléledt a cikk beküldés lehetősége. Kockáspiton írása már olvasható is.
  • Valen
    trust me
  • Valen
    nem, nem online és nem hasonlit az eve-re :)
  • Pluskast
    Sziasztok!

Mivel soha nem játszottam ezzel a játékkal lenne egy- két kérdésem. Nagyon köszönöm ha váloszoltok rá!
    1. Ez online játék?
    2. Ha igen mihez lehet ne hasonlítani? Mondjuk az EVE-hez?

A válaszokat előre is köszi!
  • Lockheed
    Jaja igaz, csak Én az elmúlt fél évben azért cseréltem ki mindent a RAM kivételével, mert kihalt... :) Így a régit dobhattam a szemétbe, de nemtettem mert van 1 kis "táblám" amire fölkerülnek az ilyen dolgaim! RAM -ok, kártyák procik... :)
  • Valen
    X2 elindulni elindul, de hogy gyors nem lesz az biztos.

nekem a mostani configgal az X2 (csak akkor még 9800 Pro-val és 2,8Ghz HT-val, 1G Ram-al) ment úgy, mint most a X3
  • Emperors
  • Emperors
    Más:Nem teljesen ide vonatkozik,de azért megkérdem.
    De azért az X2 elmenne a gépemen?
    /-AMD Athlon(tm)XP 2000+,256 MB RAM,NVIDIA Geforce4 MX 440,
    40 GB HDD/
    Még nem ismerem annyira a X szériát,de az X3 képei meggyöztek és kiványcsi vagyok az
    előző részeire is.
    Nagyon teccik.
  • Emperors
    Nem haragszok.
    Amúgy én se reménykedtem túl sok jóban,de úgy voltam vele hátha.
    Túdom hogy már nem éppen a mai követelményeknek megfelelő a gépem,ezért szeretnék módosítani rajta.
    Vennék is új gépet csak az sokba volna,ezért gondoltam a tuningra.
    Hát,nem tudom mi legyen...?
  • steweee
    nos, nem olyan nehéz mint gondolád. alapgépem volt amit én vettem saját pénzből, mert akkor kezdtem el dolgozni (komolyabban):

amd athlon 1800+
    nagy ház 6 férőhelyes
    cd író, dvd olvasó
    pár vincsi
    abit nf7 (mert előtte három is kipurcan, az utolsó nem volt már garos ((kt7,kg7,msi 746))
    régi bill. és egér, régi 14" moncsi
    3*256 mega kingstone 266hz ramok
    radeon 9500

és semmit nem adtam el fillérekért inkább megtartottam mert tudtam hogy előbb utóbb felhasználhatom. folyamatosan kerültek ki a dolgok belőle az elmúlt 3-4 év alatt, az új gépem:

szupernagyház
    4*80 giga vincsi
    az optikákat átvittem de most visszakerül a régi gépbe + 1 dvd íróm is van már két éve
    2800+ athlon fél éve
    an7 -ezt vettem most
    gef 6600 gt - ez is új
    3*512 400 hz ramok fél éve

na csak oda akarok kilyukadni hogy mindent célszerű akkor vásárolni amikor az jó árban van, vagyis inkább kivár az ember fél/1 évet míg megvesz egy alkatrészt mert addigra nagyon leesik az ára és utána hozzsú ideig jó. + nem szabad venni gagyi márkát mert az általában nem bírja sokáig, bár a márkásnál is előfordul hogy kinyiffan.

így tulajdonképpen pár évenként mindenkinek lehet egy teljesen új gépe, mivel a régebbi házak nem elég nagyok, tehát ált. az is cserére szorul(most már vannak jó nagyok, erős táppal)a többi alkatrész meg egyértelmű hogy vagy elavul, vagy elhasználódik(pl vincsik, egér, bill)

a szerver gépem még a régi celeron 800-as konfiguráció egy voodoo 3-as karival(nics rajta venti és nem zúg, meg akkor még az volt)és a célnak tökéletesen megfelel. anyáméknak netezni, emilezni, szövegszerkesztőzni stb.

bocs az offért, ha zavaró hogy ez itt van nyugodtan lehet törölni, csak azért válaszoltam ilyen hosszan mert be akartam mutatni hogy átlagemberként sem luxus egyáltalán hogy több gépe legyen vkinek, ha buta módon nem adogatja el fillérekért a használt alkatrészeit mikor veszi az újat
  • Zsolo007
    MOst küldtem el az emailt a [email protected] címre, azt írták oda kell...hát majd kiderül..
  • Mayan
    Privit irj valamelyik moderatornak. Mondjuk Kandurex-nek, o egy darabig irogatott ide.
  • Zsolo007
    Hát igaz nem nekem, de másnak azt írták hogy emailben kell kérni...
  • [NST]Cifu
    Én ott kértem az Armed Assault topicra, és adtak is...
  • Zsolo007
    Mint kiderült nem is a moderálás topicba kell írni....

Nah írok emailt...
  • Valen
    Csatlakozom Kisvuki-hoz

Nkem van Teladi Albatrosom, jó "kis" hajó, vagy 2x akkora mint az Argon Colossus-m :)

• kisviku
    Az igazság, hogy nekem mindegy ki lesz itt házigazda, csak olyan aki benne van a játékban és értelmes,de legfőképpen értékes hozzászólásokkal tudja gyarpítani ezt a topicot.
    Sokat dolgozom, nem mindig van időm és köszönöm a megtiszteltetést, hogy jelöltél (jelöltetek).Szabadidőmben készítem cégem honlapját, tanulom a Flash-t mellette és a Photoshop-ot is.Természetesen sokat foglalkozom a játékkal,de szerintem van itt tőlem még alkalmasabb ember is.
    Én inkább megmaradnék "hagyományos" hozzászólónak vagy inkább "tanácsadónak".
    Mégegyszer köszönöm az ajánlást.

Ja, és az oldalad is nagyon szép, igényes.Több nem nagyon kell bele.
  • Predmaster
    Kár hogy még nincs demó, az X2 demójával nem tudjuk kiakasztani az iskolai gépeket
    Most próbáltuk előbb. Sajna simán ment :)
  • kisviku
    Asszem ha hazaérek, megveszem a Teladi Albatross-t.
    Van valakinek már ilyen?
    Nem a külleme (csúnya darab,bár ízlés kérdése)miatt, inkább a fegyverzet és a hangár érdekel.
    Bár az igazság,hogy nagyon jól elvagyok a Mammoth-al is.Igazán kellemes darab.

Ja és apropó!Sikerült beülnöm egy Lasertowerbe!
    Igen abba...
    Lőni ugyan nem tudok vele, de érdekes mindenesetre.Képeket majd este.Innentől kezdve az ominózus "Lehet-e nagyobb pajzsot szerelni a Lasertower-be?" kérdésre is megkeresem a választ.Vagy találok vagy nem.
  • Predmaster
    Ez remek és dícséretes. Jó is a honlap, tetszik. *[TAPS!]*

Más: egyetlen megoldást találtam a zenére amit talán kivitelezni lehet.
    Gomb megnyomására új ablakban nyílna meg a lejátszó. Szal alapból nem nyílna meg, ennek előnye az is hogy senkit sem zavar, a másik hogy az mp3 letöltésével sem pazarol időt, ha nem muszálj. És ha úgy döntesz zenét halgatsz, akkor frissítéskor nem tölti be újra és újra és a zene sem szakadna meg.

Jó mi? Remélem meg lehet csinálni hogy popup nyíljon meg, majd megkérdem a moderátorokat!
  • Argonau
    A képek feltöltésénél egy gond van, de az meghiúsít mindent. Ez pedig a freeweb 10k-s feltöltési határa, ami php felületen megköti a tagok kezét. Adminoknak lehetősége van akár 4MB-os képfájlt is feltölteni, ezeket aztán majd lehet kommentelni. Amaro az X2 fórum keletkezése óta figyelemmel követi az itteni eseményeket, tapasztalatai alapján hamarosan javaslatot fog tenni néhány itteni tagnak a freewebes lap admin feladatainak ellátására - ha elfogadják, nekik lesz lehetőségük akár videókat is feltölteni, a lapot módosítani stb. Amúgy most írok (talán) utoljára a nevében, mert regisztrált, csak a 24 óra elteltét várja
  • Argonau
    Az IE-t sem mellőzzük, nem hiszem, hogy ezt bármely weblap megengedhetné magának. Egyszerűen arról van szó, hogy a freeweben érdekes beállítások vannak, emiatt IE alá gyakorlatilag újra kell írni a kódot. Az eredeti IE felállás látható az amaro.uw.hu-n, ugyanez a lap van fent. Az oldal végleges helye azonban a freeweb, Amaro szerződést kötött velük, ebből kifolyólag a reklámcsík is el fog tűnni hamarosan, nomeg jövőre saját domain nevet kap. Ebből látszik, hogy komolyan gondolja a dolgot, amit kér, az a támogatásotok, hogy legyen értelme a munkájának, amit a kevés szabadidejéből von el.
  • Predmaster
    Na regeltem az oldalon. Szerintem szép, az egyetlen hiba a regisztrációnál a születési dátum megadásánál a beviteli mezők túl szélések!

Gratula az oldalhoz, és thanx hogy csináltatok galériát. De jó volna a feltöltéseknél képet is feltölthetnénk, és akár commentet is írhatnánk hozzá, pl ha egy általunk poénosnak vélt szituációról rántjuk le a leplet!
  • Predmaster
    Sejtettem hogy firefox... no jó, egyekutya, de szerintem a jövőben gondoljatok az operára is :) Meg esetleg a Netscape-re. Mert ezek mind jók bárki bármit is mond. Azt hogy az IE-t mellőzitek, azt megértem és egyet is értek vele.

• Argonau
    Az avatar 60*60, de ezt írja is. A lap Firefox-ra lett optimalizálva.
  • Predmaster
    Izé... Ha leúhzod, akkor magyarul nincs benne optikai meghajtó (az adatkábelt is ki kell húzni!) Szal te csak annyit csináltál, hogy összeraktál egy gépet külön csak az X3-azáshoz... Biztos kényelmesebb csak átülni és nyomni, és közben a másik gépen még mindíg csnálhatsz mást, de igazából ez túlkomplikálás, és nem is sokan engedhetik meg maguknak szerintem. :)

Legalábbis nem otthon! :D A valaki PC boltban dolgozik, vagy olyan a kolesz, az más tészta :D
  • steweee
    jó, tulajdonképpen nem nagy nehézség virtuális meghajtót telepíteni és a játékot is azon a gépen installálni, csak gondoltam hátha, még egy lehetőséggel kevesebb hogy a védelem illetéktelen dolgot találjon a gépen, mert még virtuális meghajtót sem akartam telepíteni rá, így ha az installálását keresi hogy van e ilyen program akkor biztosan nem találja mert nem is lett volna. tudom hogy disabled-re kell kapcsolni az összes v. meghajtót mert különben látja hogy nem igazi, kivéve ha van hozzá tört képfájl

de egyébként jó ötlet hogy nincs benne optikai és akkor nem is kell lehúzogatni?
  • [NST]Cifu
    Nem jó, a Starforce miatt ez nem valószinű, hogy működni fog. Húzd át az ISO-kat és telepísd a virtuális meghajtó segítéségel a játékot.
  • Lockheed
  • Zsolo007
    Szóltam modiknak, meglátjuk mit szólnak hozzám :)
  • Zsolo007
    Hát elvileg megoldható, az SF úgyis indításkor telepíti magát...

A registryben meg nem kell kötelezően bennelennie a játknak (illetve ha mégis akkor majd beírja magát :) )
  • steweee
    sztetek lehet úgy játszani hogy a hálózatba kötött gépem egyikére telepítem az ilyen és hasonló védelemmel ellátott programokat, aztán mielőtt még bármit is csinálnék az egész telepített könyvtárat áthúzom a másik gépembe, amiben nincs optikai meghajtó, csak virtuális drive, de mondjuk jelen esetben azt is ki kell kapcsolni, de másnál kell.

szóval működhet a dolog? inkább mint a lehúzogatás meg sfnightmare stb. vacakolás

mert most rakom össze a második jó gépemet, és akkor úgy csinálom hogy az egyikben nem lesz optikai meghajtó