20430
-
Zombye #1870 Pl. most is erre fog sor kerülni.
Most éppen 4 Argan Houlert tanítgatok, belőlük is Utrader lesz, ha vigyázok rájuk.
Még nagyon kis oktondik de már azért fejlődgetnek.
-
Zombye #1869 Nekem ilyen nincs, olyan viszont van, hogy pl a 3-4-dik visszatöltésnél teljesen beloggol a gém de még a főmenü is ilyenkor ki kell lépni az egész gémből és újra kell indítani.
-
Másnak is van ilyen gondja, hogy:
Gép újraindításonként csak egyszer indítható,
Néha, load game után kirak windowsba,
Ha megint elindítanám, a starforce-nál resetel.
Már meg sem próbálom elindítani, ha visszatesz winbe, nyomom is a restartot magamtól... -
Zombye #1867 Ha ennyire számít a raktér, akkor maradok a Split SF+nél 89-es seb, valamivel több mint 10000-es raktér.
-
Zombye #1866 Dolphin SF nekem is volt, azzal feljesztettem fel, UTraderre, meg sokáig azzal is ment, de marha lassú szegénykém. 53 max. igaz, 14ezres a raktere ez tény. Dehát naagyon csiga.
A Mercury tanker nem rossz, 100 max seb, de biztos, hogy elég az a 4000 max raktér?
-
Lord Zax #1865 Én delfin sf, és Vultire sf eket használok, alap a jumpoláshoz lefoglal 2000 energy helyet, +20 dronet mindig vesz, igy marad kb 7-8k, én sürün vettem észre hogy tele van a hajok raktere, (pl ha energyvel kereskedik, vagy sunflowerrel) persze mindig igénytöl függ hova miböl mennyi kell, és mennyi van a gyárban. Mercuryt csak a gyárak ki be szállitásánál nyomattam. -
Egy alap Argon Mercury, egy alap Split Caiman, valamint egy Split Caiman Super Freighter. -
Mercury tanker. -
Zombye #1862 Szervusztok.
Én mostan az univerz tréder témához szónék.
Van egy Kajmán szuperfréjtöröm, 89-es max sebesség, és kb 10300-as raktér. Az az idegesítő, hogy nem használja ki a rakterét. Soksozr van, hogy 12 Lasertowert, meg 140 fighterdrónt szállít, a többi raktér meg ott röhög üresen.
Épp ezért arra jutottam, hogy nem érdemes szperfrétert benyomni UTradernek, inkább legyen gyors, lehet, hogy valami kissebb kajmánt választok. A baj csak az, hogy pl a sima kajmán gyors ugyan, asszem 112, de csak 3500-as a raktere. az azért elég kevés.
Ki millen hajót használ univers tradernek?
-
Pfff... A sztorit felfüggesztettem a második küldinél! :) Vagy 2 hete! Köszi az info -t! :) -
Ez plot-related, mászóval a sztori része (egy goner m6-os). -
Lord Zax #1859 Ezt láttam már énis, ez az amelyiket nemlehet szétlöni? Elösször azt hittem story lineben lessz, de nem emlékszek rá lett volna.
Amugy jol néz ki. :) Hasonlit nagyon a kentaurra csak más az orra. -
Ez lemaradt:
A Centaurhoz képest nagyon karcsú adatok, úgyhögy lövésem sincs mi lehet ez...
de nagyon jól néz ki! Lehet valami optikai tuning... :) -
Nnna! Megtaláltam végre!
Solitas a neve, és megint csak állt amikor rátaláltam!
Hátulról:
Elölről:
Elölről-alulról:
Elölről közelről:
És az adatai:
Nagyon tetszik, de hogy mi lehet ez?
És, hogy a Xenonok mit akartak a Teladi ShipYardban??? /#1854/
-
Lord Zax #1856 Pár képet felraktam, vannak benne érdekesek is, :)
pl ez, kis bug, ha toronybol akarsz löni amig autopilota bevan kapcsolva:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/../051216/bug_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Xenom K egyszerü alázása, az egyik oldalán nincs fegyver. :)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/k_gyilok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy kis xenom tura után:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/xenon_t_mad_s_ut_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kedvenc hajom:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/kedvencem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kenom m belülröl. :)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051216/xenon_m_bel_lr_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs ah kicsit nagy a méret, ilyenbe menti ki a játék -
goyo2 #1855 Ez az eset se volt semmi:
Asszem a split fireben történt.
Nézem csak hogy két hajó 1000 lő egy gyárat, no gondoltam itt meg mi van? Nem is kalozok voltak. Megnéztem a gyár kié és kik a lakói, hát a két tulaj lőtte a saját gyárát. Lehet hogy kicsit sok spaceweedet ittak.
-
Találtam pár érdekes dolgot az előbb! Az egyik 1 hajó, mai nagyon-nagyon hasonlít az Argon Centaurra, csak sokkal robosztusabb, szélesebb az orra, de nagyon jól néz ki. Ore Beltben állt, és semmit sem csinált, aztán elindult, és a WestGate -n távozott. Sajnos elfelejtettem screenshotot csinálni, de mindjárt megkeresem! A másik az mégfurcsább!
Íme.:
-
Én még az elején felszereltem két Mercury-t Jumpdrive-al, Mk.3-al, de az egyiket rövid idő múlva szétszedték a kalózok (de az ötlet nem rossz, a jobb teherhajóimat lehet felszerelem jump drive-al, csak egy örökkévalóság lesz, amíg elének a Home of Light-ba...). Utána azt mondtam, hogy a fene fog kiadni fél millát az Mk.3-ra, és inkább kézzel kereskedtem tovább... -
Lord Zax #1852 Nekem bejött a kereskedés, igaz nem én nyomom, hanem universe traderek, és ha normálisan fel vannak szerelve, sose lövik ki piratek, vagyis nekem még nem löttek ki. Simán elugranak ha veszélyben vannak. Uni tradert meg nagyon könnyü képezni, 1 milka kell egy s frieghterhez kb, felszereled +max pajzs rá jump drive, +tmk3, és beküldöd teladi profit sharebe pl sec tradernek, kb 1 ora alatt eléri a 8-ast utánan meg megy magátol. Nekem most spec 10 uni traderem van, és 1 ora alatt hoznak kb 10 milkát, vagy többet. Xenom küldi jo , eddig 2öt találtam, de nagyon jol fizetnek, 12-15 millát, ha te szeded le az összes k-t. :) Nekem a gyárak nem tetszenek, több macera van vele mint egy uni traderrel, +kell neki védelem is, meg lassu. -
Bizonyos fajoknál bizonyos árúk minősülnek illegálisnak. Pl. a Spacefly a Spliteknél nem illegális, de az Argonoknál igen. Szkennelni csak időnként szoktak a military és customs hajók. -
X2-ben én is ezt játszottam, igaz ott a Teladi Autotrader-el (ez olyasmi, mint az Universe Trader, csak meg lehet adni, hány ugrásra mozoghat el a jelenlegi pozicíójától - így meg lehetett óvni a Xenon és Pirate szektoroktól). Igaz egy-egy este alatt simán odaveszett 2-3 darab, de még ezt beleszámítva is laza 3-5 milliós nyereség jött össze. Az X3-ban sajnos nincs Teladi Autotrader, a Trader Software Mk3. ugyan nagyon jó, ha már magas szintű a pilóta, de addig eljutni egy kész rémálom. Most per pillanat azon gondolkodom, hogy hagyom én is a fenébe a kereskedést és a gyárakat, mert a hócipőm televan a folyamatos kalóztámadásokkal, azzal, hogy az SPP-k nem igazán hoznak a konyhára (legfeljebb 14Cr-es árért tudom eladni pl. a Kingdoms End-ben csak az enerigát, mivel a Power Circle-ben folyton televannak az NPC SPP-k, így 12Cr.-ért árulják - persze nekik nem kell Crystals a gyártáshoz...), igaz úgy tünik a Wheat farmok, Flower Farmok most lassan már beindulnak, de így is iszonyatosan nagy veszőtség folyton ezzel szórakozni (kipróbáltam egy-két scriptet, de a legtöbb többet ártot, mint használt... :(((). Sajnos úgy tünik, az X3-ban tényleg nem éri meg igazán kereskedni, az eddigi egy felváltalt Xenon invázión fél óra alatt kerestem egy millát, többet, mint a gyáraim és a kereskedőim ennyi idő alatt együttvéve...
Úgyhogy most fogtam magam, és Split Scorpion-okból elkeztem létrehozni egy Xenon, Khaak és Pirate huntergroupot, oszt adunk a ronda pofájuknak. -
Lord Zax #1849 Egy valami érdekelne még: Az hogy egyes cuccok illegálisak miben jelemik meg? Csak annyi hogy nem lehet vele kereskedni azokban a szektorokban? Mert pl a hajomon van már joideje egy rakat space fly, slave, space weed, meg hasonloak, és semmi gondja vele senkinek, pedig olyan helyeken repültem ahol tiltva van. Ha kidobom ürbe akkor se szolnak. Nem is szkennelik a hajomat szerintem sosem, pedig ugy kellene h minden kapunál minimum. :) -
Pffff...! Nekem is eztcsinálják! Olyan hidegvérrel mászkál a Xenon-Pirate szektorokon, hogy hihetetlen! Megpróbáltam, hogy lefekszem, és úgyhagyom a játékot, hadd termeljen, erre mire fölkelek alig volt szállítóm... :( ==>>>> Load Game. Kár, hogy nemlehet őket kitiltani egyes szektorokból! -
Megnyugtatlak, azzal sem fog hasítani, ha nálam a Gf6800GT@Ultra esetén 15fps-ig leesik a mozgalmasabb szektorokban. :) -
Lord Zax #1846 Hamarosan relativ, 1 hét még sztem, karácsony elött 1 nappal fogják kiadni az tuti. :) Már ha erre a karácsonyra gondoltak. -
nekem elvileg ma befigyel egy ati x850
lehet a peccset sem kell megvárnom :D -
Hamarosan jön elvileg az 1.3-as patch, az valamennyit javítani fog. -
Lord Zax #1843 Probáld minél nagyobb felbontáson, nekem segitett, nagyon poén, de jobban ment, 1280*1024-ben highon, mint 800*600-ban mediumon. Ja és ami e legszebb ezt egy 2.6-os p4-es 512-rammal, 9600xtvel goztam ki. Highon 25fps alá nem ment. Érdekesen optmalizálták. :) -
Az tény, hogy az X2-ben a Centaur nagyon jól nézett ki! Itt komolyabbra akarták venni a dörgést, de szerintem nem jött össze nekik igazán. Viszont szemétség, hogy továbbra is csak a Centaurnak van három tornya...
Amúgy ma sikeresen belefutottam az X2-ben is kegyetlenül gyűlölt marhaságba: a hajóink pilótái tojnak a veszélyre. Olyan hidegvérrel hajlamosak belépni a Xenon szektorokba, hogy a hajdani Han Solo is csak elismeréssel bólogatna a srác temetésén. Konkrétan az Omicron Lyrae szektorból utasítottam a hajót, hogy menjen el a Spaceweed Driftbe. Mit csinál erre az isten barma: fogja magát, és keresztülvág a Xenon 347-es szektoron. Bármilyen meglepő, nem sikerült neki... -
o0tomy0o #1841 Hát igen. . . de a Nemesis-t reggelire fölfalja! nagyon jó hajó... -
BladeW #1840 Ebbol a leirasbol ugy tunik, hogy keves neki a proci... Egyebkent nalam is hasonlo jelenseg van, szinte mindegy milyen grafikai beallitason jatszom. -
Hubert #1839 Meh, telepítette, , megy is, gond csak a gépigény ... :)
3200+ A64 (2300 Mhz-en) 1 Gb RAM (a javából) Radeon X800XL 256 Mb. Eloszor alapon próbáltam (2000 Mhz), sakkoztam a beállításokkal, kilottem más futó programokat, majd húztam a procin 300 Mhz-et, de ami a legfurább, hogy élsimítás ide meg oda, textúraszurés, stb, felbontás állítása teljesen mindegy.
A kezdo pályán startból 18-20 fps-el megy (FRAPS) s ezen nem változtat hogy 1024x768, minden minimumon, vagy 1280x1024 minden maximumon van-e. Amint egy kicsit eltávolodok a surubb helyekrol, felmegy átlag 25-35 fps-re ... de így is megakad néha. Szóval nagyon fura, mert egyszeruen nem reagálja le a minosegi változtatásokat. 1.201 patch fentvan, persze.
Nálatok hogy megy ?
Játékmenet linkeket szivesen fogadnék, nagyon izginek tunik, sjanos nem tudom még kezelni. -
Én nem szeretem a hosszú orra miatt! 2ben jobban nézett ki! -
o0tomy0o #1837 No, vettem én is egy Centaur-t a Nemesis mellé, és azt kell hogy mondjam ég és föld!!!! Sokkal jobb hajó ez a Centaur! Nagyon jól fordul, ugyan csak 104 a max sebessége, de 1000x SETA segít a dolgon....8 BPAC al meg 3 BHEPT a tornyokban és verhetetlen az ember!!! Éshát az az 1200 as raktér űberel! -
Zombye #1836 No, megvan első SPP-m Én is Red Light-ot választottam, szívjunk már együtt, hoa az 1.3-ban módosítják a napfényszázalékokat.
asszem 250 ect gyárt 1 perc alatt.
-
Zombye #1835 A szkriptek elméletben arra jók, hogy olyasmit tudsz megcsinálni a játékban, amik pl alapban nem voltak benne. Ha jól elmléxem valen csinált egyszer egy szatelittelepítő scriptet. Vagy volt pl az x2-höz mobilbányászati script. mivel a mobilbányászat ölég lassú, ezért valaki írt rá egyscriptet, hogy a TS hajója autamatice mobilbányásszon.
Nagyjából ilyesmi. Ha nagy hüleséget írtam, szóljatok.
-
stupido #1834 Hi all! Én még most ismerkedem a játékkal, nagyon tetszik. Elsőre az volna a kérdésem, hogy mik azok a script-ek és hogyan lehet használni ezeket? -
kisviku #1833 Láttam, lassan tudok is venni egy ilyen gyárat.
Nagyon jó a fájörsztorm torpídó!
Ahogy írják, nem igazán vadászgépek ellen való, lassú de borzalmasan erős.Egy Xenon K full pajzsának a harmadát veszi, így 2-3 ilyennel meg némi lézerrel le is lehet szedni egy nagyobb hajót.
Próbáltam űrállomások ellen is, oda is jó, de azt az iszonyatos nagy pajzsot nagyon nehéz levenni.A "High Yield Production Complex"-ben lehet kapni, meg jó néhány EQ Dockon is.Az ára 70-75 ezer credit/darab.
A gyár ami ezt előálíítja nagyon magas rangot igényel (lassan meglesz) és sok pénzt is (kb.10-12 milla),Argonoknál lehet kapni. -
kisviku #1832 Olvasd el, amikor írtam róla.Megtalálod TL Mammoth "bemutatómnál".
Annyit róla, hogy elég rakás fos.A hatótáv kábé 1 km alatt(!), viszont hasonló elven megy mint a Mass Driver.Nagyon kevés energiát fogyaszt, de ezért sok jóra ne számíts és ez a baromi rövid lőtáv a legidegesítőbb. -
Zombye #1831 Boron Hydrát próbálta már valaki, az is viszonylag gyorsnak mondható, és megy rá valami Pulse Beam Emitter is. az nem tudom miféle cucc, de jó drágán adják, azt már látom.
ű