20430
-
Zombye #1910 Hát ez most nem akar összejönni, halasztom holnap reggelre. addig meg kereskedek egy keveset.
-
...meg reméljük az X3 patch... :))) -
Zombye #1908 Háát én még mindíg ezt az aszteroidás küldetést nyomom, már egész sokáig eljutok, de valaminek mindíg sikerül nekimenni.
Kisviku! Konkrétan át kell menni ezen az egész szikladarabon, vagy csak utól kéne érni a Khaak hajókat és lelőni?
A hudon nem jelez egyetlen egy Khaak hajót sem, sőt hudom sincsen a küldetés alatt, pedig direkt bekapcsolva hagytam, hogy lássam milyen messze vannak előttem.
No próbálkozok még egy párszor.
Apropó aki megcsinálta ezt a missönt. milyen hajóval mentetek? Én a jó öreg Mambámmal megyek lehet, hogy ez túl gyors, elég lenne egy lassab hajó is, vagy az már túl lassú, és kifutok az időből?
-
Mintha itt is csendesebb lenne az élet... közeleg a karácsony
-
Zombye #1906 Az ötlet nem rossz, bár ez a moncsi már több mint 4 éves volt, és hát ugye nem a legnívósabb márka (Scott).
Tehát szegénykén már a pucolás sem segített.
-
0%-os sincs sok... -
Lord Zax #1904 Néha megkell ám tisztitani a monitort is. Nemcsoa hogy sötét lett :)
-
Yes! Megtaláltam talán az egyetlen sorból kilógó szektort! :)
A térkép alján lévő Paranid szektorcsoport bal oldalán lévő egyik ismeretlen szektorban csak 50%-os a naperősség. :)
(ps.: tudom, hogy semmi rendkívűli nincs ebben... :))) -
Hubert #1902 Köszi, ezer köszi, copy-paste megvót, elmentve, oszt majd gyakorlatba is ültetem, elobb egy kis melo. :0 -
Zombye #1901 Érdekes, amióta új monitorom van (tegnap délután) jobban mennek a dolgok, pusztán attól, hogy rendesen látok mindent. A régi monitoron már igen csak besötétedett.
Tegnap hajnal felé már fáradt is voltam, sorra koccoltam le a falakat, valsz ezért sem sikerült. Valsz rally stílusban fogok menni, megtanulom mikor hova kéne menni így egy idő után már nem fogok nekimenni semminek.
-
kisviku #1900 Igen.Nem baj ha elsőre nem megy,nekem is harmadszorra ment asszem.
Lényeg, hogy ne hibázz sokat, mert elkapják és vége.
Azért rakhattak volna egy visszaszámlálót ide, hogy mennyi idő alatt kell teljesíteni. -
Zombye #1899 Én most ott tartok, hogy fater után beugrok egy aszteroidába, de szegény apucit lelövik a khaakok. Mit kéne csinálni? utól kell érni őket, vagy mi?
-
Mert németül volt és nem tudok németül. -
Visszanézve a hozzászólást láttam te is hasonló cipőben voltál. Úgyhogy még 1 kérdés. Most már megvan a kapu amit kerestem erre kiderült hogy a Nova nem itt hanem az ettől déli unknown szektorban van. Annak hol van a kapuja?
(az első kaput keresve is repkedtem vagy 1.5 órát és néztem arra felé is amerre volt csak szerintem mélységben tértem el és most is 1 órűig kerestem azt a rohadt másik kaput :( )
Viszont a mamba mentőakció sikerült. :) -
Lapozz vissza (vagy alul a topickeresőbe írd be) a #749-es hozzászólásig, ott írtam egy kis alapozót. -
Igazán nincsmit! :) -
Hubert #1894 Igen, én a konok, Joysticket is vettem ! -
Hubert #1893 Baromság ! Hogy lehet ezt játszani ? :)
Szóval olyannak aki nem játszott soha se Freelancert, se X-es játékot.
Nagyon izgi, de totál el vagyok veszve, mindenféle külföldi fórumon bújom a Guide-okat, pl. hogy rájöjjek, dokkolni is lehet, el kellet olvassak egy ilyet, nameg egyáltalán hogy cserélsz hajót, stb ...
Egy ingame tutorial faszányos lett volna ... De nem adom fel ... csak szúnet egy picit, amíg lesz egy picivel jobb gépem. -
Nagyon kösz ezt is meg a kimerítő privát üzenetet is. :) -
A koordináták!
#1619 -
Kérdés: egyik kalóz szektorban átutazóban találtam egy magára hagyott Mamba Raidert a LookManstrats Legacy sectorban. Egyetlen bajom ha hajóval közelmegyek felrobbanok én is meg a Mamba is. Próbáltam úgy is hogy kiszálltam jó messze biztos akna, csak nem látom de ugyanaz történt.
Kérdés #2 írtátok még régebben hogy a Maelstorm melletti unknown setorban pedig van egy nova csak egy gondom van Maelstormban nem találom sehol a kaput. Nincs valakinek egy koordinátája? -
A Panzersnek de komoly a doboza! :) -
Zombye #1888 Nos srácok, megvettem szép új FöFTö monitorkámat, a következő hozzászólást már úgy írom, hőgy ötet fogom bambulni.
-
miértnemvettél?:) -
Na, karácsony miatt voltam kint Bécsben és ezt nézzétek mit találtam (a képeket mobillal készítettem ezért ilyen rossz minőségű):
-
Nemfogod megbánni sztem... -
Ahham köszi a véleményeket akkor kipróbálom a játékot!
-
Én is hatalmas X2 fan voltam de a 3nak csak most álltam neki.
Először indítottam normal nehézségi fokozaton aztán rájöttem (meg olvastam) hogy ez nem az amire én gondoltam és elkezdtem easyben.
Eladtam a Bustert mondom majd kereskedek a Mercuryval és jól megszedem magam. Nos ez nem jött be. :)
Kínszenvedéssel összeszedtem 200k-t meg felmaxoltam a Mercuryt, vettem egy discoveret hogy azzal felderítek amig a másikkal kereskedek. De sajnos mindig az volt hogy már felderítettem 1x sectort a Mercuryval meg ingáztam két sector között a power plantokban de valahogy sosem lehetett 14nél olcsóbban venni az energy cellt mert felvásárolták előlem mire odaértem venni meg max 16-17-ért vették azaz egy kör max 12k hasznot hozott...
Újrakezdtem, megtartottam mindkettőt a Busterrel próbálok Pirate shipeket captureolni amig a másikkal kereskedek. Eddig egy ~500k-t érő Falcont meg két 100k körüli hajót sikerült elfognom amíg a kereskedőhajóval szerintem 200k hasznot nem tudtam még csinálni. Szóval nekem ez a fajta taktika jobban bejött.
Na megyek is vissza játszani csak tartottam egy kis élménybeszámolót. ;) -
Erre már van egy mod...És azzal nagyon faszántosan lehet nyomulni.. -
A 2 is pár patch után abszolut játszható volt és olyan scriptek meg kiegészítők voltak hozzá ami nagyon megkönnyítette a játékos dolgát.
Freelancer nekem is nagyon bejött de ez egy 100x összetettebb és jobb játék szerintem. A freelancerben ugye volt egy story szál amit nem volt muszáj csinálni de valahogy mégis rá volt kényszerítve az ember ha azt végignyomta akkor meg nem volt értelme játszani (nem tudom lehetett-e folytatni befejezés után) ez a játék meg éppen a fordítotja itt van egy story szál ha kedved szottyan csinálod ha nincs akkor meg kereskedsz, kalózkodsz, repkedsz össze-vissza ahogy kedved tartja.
Ami nekem bejön a kettőhöz képest, hogy a hajók tulajdonságait megváltoztatták (azaz nem a már kialakult hajótípusokra gyúr mindenki hanem megnézi most melyiket a legérdemesebb megvenni) és a hajók között is van pl. 4 féle Nova, 5 féle Mercury stb. -
kisviku #1880 Hadd ne részletezzem, hogy milyen a jaték, főleg nem szeretném hasonlítani máshoz.
Nem mondom, hogy jobb a Freelancer-nél, inkább hogy más.Merőben más.
Olvass vissza egy kicsit kérlek vagy nézd meg a faq-t.
De röviden: Olyasmi, mint anno az Elite volt C64-en és Amigán.Csak sokkal több.
Vehetsz űrállomásokat, lehetsz kereskedő vagy kalóz vagy akármi.Egy rendkívül összetett, komplex játékról van szó, vehetsz nagy csatahajókat, korvetteket, vadászgépeket és akár lehet egy egész flottád is.Lehetsz benne iparmágnás, fejvadász vagy mind együtt.
Na, kábé ennyi.
Ja és nem bugos, csak hozzá kell szokni...
Semmivel nem rosszabb mint a 2-es vagy elődjei. -
o0tomy0o #1879 Jó
-
Hali!
Milyen a játék?
Nem olyan játszhatatlanul bugos, mint a 2es?
Érdemes letölteni ha a Freelancer a kedvenc játékaim közé tartozik? -
kisviku #1877 Remélem lesz valalmi...Nem rossz ez így sem, csak nem túl hihető, hogy ilyenre képs egy szar M3 egy 100x akkora hajóval.
-
Mintha az 1.3-as patch esetén emlegettek volna pár kiegyensúlyozást az M1 és M2 hajók pajzsai és fegyveri terén... -
Pfffff! Hááááát ez nagyondurva! Ehhez nemlehet mit hozzászólni! 2Falcon+1Buster. Pfffff... :))) -
Az a különbség hogy amikor nem vagy a szektorban akkor nem szimulálja a harcot a gép, hanem egy harcrendszer szerint lejátsza ami kicsit eltér attól amikor te ülsz benne. -
kisviku #1873 Mondjuk ez a pajzs meg fegyver dolog sincs optimalizálva.
Egy Centaurral simán szétlövök egy Xenon K-t,Mákom akkor van igazán, ha a K nem is lő egy darabig.De feltűnően gyorsan veszem le a pajzsát, ami több mint tízszerese az enyémnek!
Most ugyanez fog rám is várni?Veszek nagy nehezen egy Titant+ 9 Gj pajzsot rá és egy szaros M6 ki fog nyírni?Vagy hogy van ez? -
kisviku #1872 Na kérem.Történt, hogy építkezem az egyik szektorban, egy gyárat a másik mellé raktam volna.A Mammothom kb 5-6 km-re állt a Centauromtól, amikor láttam, hogy 3 kalóz közeledik.Gondoltam vagy kikerülnek vagy szétlövi a Mammoth.
Pont pozícionáltam volna a gyárat, amikor jött a szokásos üzenet, hogy megtámadták az egyik hajómat.
Írd és mondd, fél perc alatt szétlőtte két pirate Falcon és egy Buster a 6x125 Mj pajzsú TL hajómat.
Kicsit mérges lettem...
A TL nem engedte ki a hajóit a hangárból, ami még sosem történt azelőtt, és ilyen gyorsan sem lőtték szét egyszer sem.érdekes, hogy ha én ülök a hajóban, a pajzsom max. felére esik vissza támadásnál.Ez az egyik ok amiért ezt írom.
De az igazi okom, hogy rávilágítsak arra a tipikus X2-es hibára ami itt is folytatódik.
Például, hogy meghallom, hogy támadják egyik hajómat.Ez egy 5x25 Mj pajzsú TS hajónál általában eltart egy darabig mire szétlövik HA ÉN VEZETEM A HAJÓT.De mire odakapcsolhattam volna, hogy megnézzem hol van, már meg is halt, ez kábé 3 másodperc (!) volt.Hmm, nem igazán értem, hogy mi a különbség ha én vezetem és ha nem.Hogy lehet az a TL-nél maradva, hogy ha egyedül van akkor 30 másodpercig bírja, ha velem együtt, akkor meg túléli???
Úgy hogy eközben semmit nem csinálok.Egy TL hajóval nem lehet elmanőverezni vagy gyorsan elmenekülni...
-
kisviku #1871 Én alapból Super Freighter-t veszek universe tradernek.
Max raktér,egy kis fegyverzet, némi rakéta, esetleg fighter drone.Ha eléri a 8-as szintet, elküldöm jumpdrive-ért.Aztán mehet a móka tovább.
Egész szépen hoznak a konyhára, nem nagyon lövöldözik le, amíg meg nem lesz universe trade és olyan helyen járkál, küldök neki egy vadászt pluszba, hogy fedezze.