20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zombye
    Úgy vettem észre, hogy az x3-ban igazán csak rakétákkal lehet jól boldogulni. ez a tájfún pl marha jó egy darab. igaz kicsit drága, no de majd építek gyárat oszt gyártom magamnak.
  • o0tomy0o
    KELLEMES ÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!

• goyo2
    Basszus, az 1.3 paccs óta x3 error, nincs mod fent. Micsináljak?
  • Bandy
    aha thx ez zsir dolog, amugy mk3-hoz mi kell? El kell érni valami szintet, hogy megvehesd vagy egyszerüen csak pénz kérdése?:)
  • Zombye
    Ja. mert annyi esze nincs, még egy 25-ös UTradernek sem, hogy megkeresse a legközelebbi SPP-t bedokkoljon, feltankoljon és menjen tovább.

• BaLeeX
    Szerintem ez egyszerű. Mindig megveszel egyet és utána megnézed milyen új parancsokat tudsz kiadni a hajónak amire vetted a menüben. A trade software 1-2vel be tudod állítani hogy a hajód vegyen vagy adjon el cuccot a gyáradból(nak) az MK3-al viszont beállíthatod sector tradernek a hajót és magától kereskedik. Ha elérte a 8as szintet lehet belőle universe trader ilyenkor nem árt neki egy jumpdrive aztán ugrál vele össze vissza és hozza neked a sok pénzt (meg sír két óránként hogy olyan helyre ugrott ahol nem tud beszerezni energy cellt az ugráshoz segítsünk már rajta )
  • Bandy
    :D de komolyan nincs valami oldal?
  • Bucser
    Manual? (Na jó ez gonosz volt:D)
  • Bandy
    Olyan kérdésem lenne, hogy pl a trade softver mk valami meg a többi bigyónak van valahol leírása hogy mire jók? Mert feleslegesen nem akarok kiadni pénzt értük ha nem tudom mire jók :D
  • Kockáspiton
    Felrakatam az 1.3 patchet, kipróbáltam, működik a mobil bányászat, de nem akarnak újra termeldődni az aszteroidák, lehet hogy csak türelmetlen vagyok, de már eltelt vagy 8 valódi óra és még mindig nincs ott semmi, nektek van ilyen jellegű problémátok?
  • o0tomy0o
    hmm... úgy látszik csak a peccs installálása után pár óráig tart a nagy kalóz és xenon invázió... azóta megint gyér a mozgás... itt ott van mág pár elszórt harrier... Sosem lesz így Titan-om :(
  • Mayan
    X-Gold-ot keress, par hete en talaltam. Benne van az X-BTF es az X-Tension.
  • Lockheed
    Kellemes, Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
  • Cowek
    Te honnan tudtál ilyet összerakni hirtelen? :-)
    Ilyen helyen melózol?
  • Zombye
    Én XBF-t csak német verziót láttam torreten. Angolt sajnos nem. Pedig az nekem megvót eredetiben, csak öcsém valamellik haverja elvitte, aszt azóta se láttam viszont a cuccot.

• Zombye
    Nézzed má meg lécci!

A kapu maga nbem működőképes, de ott van. a szektor már nem perenid, hanem terran, és a hajók roppant barátságtalanok. mármint akik benne ülnek nem túl barátságosak.

• kisviku
    Én nem is tudtam, hogy van kapu a földre.
    Az új peccs óta meg nem mentem el Heretic's End-be.
  • o0tomy0o
    Tényleg egész jók! 4-et feldobtam előre, 3-4 harriert semmi perc alatt lekaptam! Csak 2 baja van: Rohadt kicsi a hatótávja, és mocsok gyorsan fogy a lőszer...
  • Thanatos
    torrent...
  • Zombye
    Háát srácok, nekem marhára beszaggat, és nem csak 30 mp-ig.

• Peppuu
    Nem tud vki olyan oldalt mondani, ahonnan le lehet tölteni a X: Beyond the Frontier-t??? Előre is köszi!
  • Bandy
    ok megoldottam :P
  • Lord Zax
    Nem jobbak, de nem esznek energiát. 1km a hatotáv. Kis vadászok , meg kissebb tipusu hajok ellene ideális. Bár egy k-t is könnyen lekaptam vele multkor. Nem hatnak ellene a pajzsok szal azzal nem kel szorakozni vele, ennyivel elörébb vagy. :)
  • o0tomy0o
    8 massdriver mennyire hatásos? jobbak mint a BHEPT vagy a BPAC-ok?
  • Lord Zax
    Nekem a toronyokba 3 BHEPT, elöl meg 8 mass driver. Igy nincs nagy bajom az energyvel. :)
  • Bandy
    hali lenne egy kérdésem, az második küldetésnél mikor el kell kisérni a hajot és ki kell lőni a kalozokat, nos ez mind megvan de a végén kidobnak az ürbe egy szál szkafanderben és el kell jutnom az egyik hajohoz, nos kb 500 méter van vissza és mindig game over lesz. Gondolom valahogy gyorsabban is el leht oda jutni, de hogyan ?:D
  • Zombye
    Én még csak most feszek Centaurt. Szerintem előre 2x AHEPT + 2xBPAC-t ralpl. tornyokba meg talán BPAC-T. vagy Mass Drivert. még nem tudom.
  • o0tomy0o
    Pff... Ha tudom hogy ilyen lesz a peccs, elöbb vettem volna egy Boron Ray-t telirámoltam volna fegyverekkel, és minden SF-em mellé 30-40 M3-as hajót mellékeltem volna védelem gyanánt... Számomra kicsit olyan mintha Beginner fokozatról felcsomták volta Impossible-ra.
  • [NST]Cifu
    Ahogy kisviku is írta, erre az a megoldás, hogy nincs más fegyver a hajón. Amúgy tényleg kegyetlen zavaró, el kell ismerni... :(
  • o0tomy0o
    Nekem elöl 4 BPAC amiket a legtöbször használom, mellé még betettem 4 BHEPT-et amit csak ritkán használok mert nagyon energiaéhesek, tornyokba is BPAC ment, többi fegyver valahogy nem jön be nekem... massdrivert akartam a tornyokba de a gép állandóan lecseréli vagy PAC-ra vagy HEPT re.
  • Amaro
    Megnyúztam az 1.3-at a következő konfigon: Aopen lap, 3,6GHz proci, nV7800/512Mb 2GB/667Mhz ram, Samsung SATA-II wincsi, szűz XP Pro a legújabb driverekkel, egyedül az X3 telepítve. Eredmények: jobb, mint volt, de: a swap probléma ezen is előfordult, igaz itt csak 1-1 másodpercre akad be, de idegesítő, viszont előre tudom, ha ppc-vel fognak lőni, mert előtte is beáll egy pillanatra :D - a súlyozásnál kicsit átestek a ló másik oldalára (ha a Kha'ak clustert nem lövöm szét 10 mp alatt, komoly gondot okoznak ), de így legalább nem nyugdíjas szintű a game, mert patch előtt néha kezdtem azt érezni... Nekem tetszik, hogy csak a prime szektorok maradtak nyugisak, azon kívül bárhol bármire lehet számítani Szerintem amit írtak, azt megvalósították, csak közben bekerült néhány újabb gond - ami nem igaz, az a mentett állások teljes kompatibilitása. A konfigba cseréltem kártyát, ATI X1800XT/256, változást nem vettem észre. Kisviku féle megoldást nem tudtam kipróbálni, mert azóta jött a tulaj a gépéért
  • [NST]Cifu
    Centaurom még nincs. A friss Split Dragonomban elöl van 4 BHEPT, 2 Mass Driver és két APPC, az felső toronyba Mass Driver került.

Sajnos olyan rosszul fordul, hogy noha még nem igazán repültem vele, de máris azon gondolkodom, ne száljak-e át egy M3-ba. Kegyetlenül rühellem, hogy a jelek szerint megint csak az Argon M6 használható, a három tornya miatt.
  • BladeW
    Nem volt mod
  • Amaro
    BladeW: Véletlenül nem volt mod telepítve a patch installálásakor? Mert ha a mentésed mondjuk a CockpitCallBack használatával készült, és azt töltöd be sima 1.3 alá, akkor lehet ilyen gond - megoldás, hogy újra válaszd ki a modot.
  • BladeW
    Van egy kis problemam: nane

Az uj peccs ota ezt latom az argon discovererembol. Uj jatekot kezdve elvileg minden rendben, csak a hajo orrat latni belso nezetbol. Erdekes a patch elott en meg a hajo orrat se lattam... Nem lehet vhogy ezt kikapcsolni?
  • BaLeeX
    Ki milyen fegyverzetet használ a Centaur-ra?
    Előre + a tornyokba?

Nekem elől van 4 BHEPT + 4 ION (ezt álltalában kikapcsolom) az oldal tornyokba meg BPAC hátul beta IRE rakétákat vadászni.
    De marha gyorsan leszívja az energiát sajnos, kíváncsi vagyok ti mit kisérleteztetek ki. Na meg azt sem tudom rakéta védelemre melyik fegyó a legjobb.
  • Zombye
    El nem tudom képzelni kivel harcolnak. engem utólérni nem tudnak, mégis néha lemegy egyik másik hajó pajzsa, és meg is hal 1-2 ilyenkor kiesiki egy kétr unknow object, (gondolom beluga missile) vagy valami más rocket.

Érdekes, érdekes.

Most csak az idegesít, hogy állandóan hisztizik a computer, hogy "Your ship is under attack... heretic end." ugye a szatelitemet lövik drága földi testvéreim, csak valami okból nem fognak rajta a "gagyi" földi fegyverek.
  • Zombye
    Kisviku! neked is ilyen zabosak, vagy neked már megynyugodtak. elvégre te már régebben végeztél a sztorifal. a kapu a földre még nem műxik, átmentem rajta egy jaguárral.

• Zombye
    Nektek is ilyen idegzsábásak a fődiek? jó persze, idegesek, nem nagyon számoltak, hogy hirtelen rájuk találnak, de hogy mit összehisztiznek hogy húzáá mán el meg stb.

A szatelitemet meg nem tudják lelőni.
  • kisviku
    Javaslom azoknak, akik a sebességgel küszködnek, hogy teszteljék a játékot a végén, az utolsó küldetésben, ahol nagy csata van.
    Nekem mindig itt akadozott a legjobban előtte.Vagy érdemes megnézni pl.Argon Primeot, ahol szintén akadozik és ehhez belőni a setupot!