20430
-
Én már mondtam hogy station, erre ő azt mondta hogy nem. Pedig nem lehet más a dokkolási kampók miatt...nemeégszen értem az emberkét :) -
Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!
BUÉK!!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok és további síkereket az X3-ban.
-
mrzed #2308 Ezzel azért nem értek egyet...
Az 1.3 patch óta sikeresen elfoglaltam egy Xeon L-et, de mivel újra kezdtem a játékot, ezért el is adtam, mert nem volt lóvém felszerelni... Vagy nagyon csirke fegyvert raksz rá vagy ultrabrutált, mint az m1-ekre, köztes lehetőség sajna nincs. -
kisviku #2307 Egyébként ez a Royal Boron Trading Station!
Ugye én nyertem? -
kisviku #2306 Jól van, azért látom nem csak én vagyok elmebeteg... 
-
kisviku #2305 Hát eljött az év utolsó napja is.
Ezúton kívánok mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET!!!
Felejtsétek el mára az X-et, inkább a pezsgőé és az ünneplésé legyen a mai nap!
Mégegyeszer BÚÉK!!!
-
Goner Temple -ben lesz az tuti!
Save: próbáld meg, hogy nem fulscreenben, hanem ablakban futtatod bedokkolsz valahová, aztán ALT+TAB a mentéseidet kimásolod valahová, hogy ha gáz akkor vissza tudd tölteni, aztán kitörlöd a mentéseidet és lemented a gamet az állomáson!
-
Hubert #2303 U.I. Mostanában kézzel dokkolok, de biztos meg fogom unni. A kézikönyv szerint ha autopilot közben Esc-et nyomsz, akkor kiugorja a dokkolási procedúrát, s egybol bent is vagy. Ez igaz ? -
Hubert #2302 Na, rájöttem, annyi csak hogy az Autosave-eket azt a lista végére teszi, és a lista elején korai próbálkozásaim mentései vannak. Azt hiszem Quickstart esetében kapsz egy Salvage Insurance-ot ( ha nem többet) mert sikerült volt menteni, na ezek a mentések vannak felül, az Autosave-ek meg legalul. Ami gáz hogy nem tudom, hogyan lehet mentéseket törölni, az Egosoft/save mappában nincs megkülönböztetve mi a rendes és mi az Autosave, ezért ott nem akarok hülyülni.
A játék kézikönyve nem rossz, de pl. azt mondja hogy Salvage Insurance-ot venni a Terracorp Headquarters-ben lehet, odamentem, de nem volt kapható. Na majd a Goner temple-ben, csak nem akartam nekifogni még a második küldetésnek, lévén hogy már egyszer próbáltam, aztán az aszetroidamezoben meghaltam, mert nem értem el idoben a Goner hajóra, s a szkafanderem kilukadt. :D
Amúgy BUÉK mindenkinek ! -
jozzy #2301 Talált valaki secret containert és mi volt benne?Buék -
goyo2 #2300 Az nekem is jó lett volna (tudtommal nincs ilyen), amikor egy xenon küldinél a kb 30.-ik vadász lelövése után nekemjött egy barát m6-os.
Ja utána ujrakezdtem és kaptam másfél millát érte. Lassan megveszem az első solar pp M-emet.
-
Szeretnék Mindenkinek Nagyon-nagyon Boldog Új Évet Kívánni, és Profitban és szabadidőben IGENGAZDAG új esztendőt!

-
Alaphelyzetben van autosave, amely mindig ment, ha bedokkolsz egy állomásra, egyébként állomásra bedokkolva bármikor menthetsz, csak az űrben nem, ahhoz kell Salvage Insurance.
Salvage Insurance-ot nem kapsz alapból, a Goner Temple-ben vehetsz, amely a Cloudbase Southwest szektorban található és egy darab egy ilyen egy űrbéli mentést tesz lehetővé.
Nincs collision detektor, de ha autopilótával mész, akkor magától kikerüli az űrhajókat, űrállomásokat és aszteroidákat. -
Hubert #2297 U.I. Izé, jó lenne valami kollíziót elorejelzo cucc, gondolom van ilyen csak meg kell venni, nem ? :) -
Hubert #2296 Hol lehet Salvage Insurance-ot venni ?
Mert nem volt, de azt hittem az Autosave az megmarad, erre kiderült hogy nem ... s volt már egy kis profitom, be akartam dokkolni a Mercury-val egy Equipment Dock-ba, s ott szerencsétlenkedett az Autopilot, erre betettem Seta-t, de akkor sem kapta el a megfelelo szöget, s gondoltam, beállok kézzel, nem vettem észre hogy egy majom gyár közel van, egyszer csak hallom hogy Shields depleted, aztán bumm. :(
Nem volt Salvage Insurance-om, nem kellene legalább egy legyen kezdéskor ? Viszont nekem nem volt, valahányszor menteni akartam, azt mondta, vegyek. De hol ?
Micsoda majomság... de kurvára élvezem, kár hogy nincs több idom vele játszani. -
Jaja! Rántsd le a leplet! Vagy a Kondort!
-
o0tomy0o #2294 Na szabad a gazda! Haljuk mi az a csúfság ott full pirosban?
-
Ember Te beteg vagy... 

-
DonCasa #2292 Kösz már vissza olvastam az egéaszet de sehol se találtam.
Van ott 4 vagy 5 asteroida, de valami olyat mond hogy segítség kell.
Most nem tudom hogy mobil bányászatot kell végezni rajtuk vagy mit? -
Braveheart #2291 Lehet hajó, mert felülnézetben van... véletlenül nem egy m1-es? -
Nem állomás? :o
Akkor mia az istennnyila? állomásnak álcázott M1es? lol
UI.: Nincs is police licenszem :P
UI2.: Hát ezzel most nagyon kíváncsivá tettél uyganis a dokkoló kampók miatt 200%ik biztos voltam benne hogy állomás. -
Szerintem visszaolvasni :-) -
Nem, a kondor keselyűre gondoltam, kondor alatt... Amúgy nem állomás, bár nem akartam megmondani...francba :( túl rámenős vagy
Rákérdeztél, nem az, no colossus, sőt visszavonom a police licenszedet.
-
Teladi Condor-ra gondolsz? Az M1-es? Annak a formája lenne ilyen? -
Amúgy nincs a dologban eldöntenivaló :D csak állomásoknak van dokkolási kampója, hajóknak leszálló "öblük" (landing bay) van (nem jut eszembe normális magyar név).
Roncs ugye nem lehet mert annak nincs világítása. Vadásznak túl nagy. Hadihajónak túl kicsi, és egyébként sincs hajtóműve se fegyverzete :P
Szal ide az argon colossusommal :DDD -
de mi az a "kondor"? -
Nem mondok még rá semmit, kíváncsi vagyok mások hogy vélekednek. Amúgy a másik képen egy "kondort" rajzoltam be, nekem rögtön az jutott erről az "izéről" eszembe...
-
Egyértelmű hogy űrállomás a dokkolási kampók miatt.
Egyébként a második képen mi az a "kondor" felirat?
UI.: Melyik szektor egyébként? -
Na, találtam egy érdekeset, nyomtam róla screenlövést, meg mellébiggyesztettem egy késrdést is. Az adott objektum nem függ a sztoritól, az egyik szektorban repültem szembe vele (uhh micsoda szójáték
).
A Sentinel Corp. a TerraCorp mintájára jött létre általam
. Ha már a sztori szerint a terrát fater csinálta, akkor a sentinelt meg én...
Amúgy érdekes dolgot véltem felfedezni pluszban, a kép magáért beszél!
-
DonCasa #2281 Hi all!
Kis segítség kéne a főküldiben.
Priest Ringnél mit kell csinálni az asteroidával?
Előre köszönöm a segítséget. -
Gyerekek az AI hülyeségének nincs határa!!!
Az 1.3as peccs ahogy néztem egy-két szektort telipakolt kisebb méretű aszteroidával, így elég árnyékossá tette az egyes rendszereket.
Valahol split földön repültem haza, seggem alatt a vadiúj Mambával (igen! megvan, bizony, sikerült!!!
), mögöttem meg X alakzatban 4 M4es vadász, protect me paranccsal és így hazafele menet irtottam a kalózokat. Nos úgy kell elképzelni, hogy teljesen nyugodt volt a terep, éppen majdnem nekimentem egy Split csatahajónak, kicsit sötét volt a rendszerben...megyek,megyek, kikerülök egy aszteroidát, hirtelen robbanás...(Mi a??!) Térkép fel és az egyik Buster...hát nem belerepült az aszteroidába? Anyáááááád!!! 
Amúgy az említett Falcon se úszta meg, sztem agyoncsikizték a Xenonok, mert ilyen sebességnél...na mind1 ez nem lényeg mert újra kellett kezdjem, ugyanis a mentésemet az egyhármas peccs tönkrevágta...
Még 1 story, nagyon jól jött ki:
Éppen hazaele tartottam amikor megláttam boronföldön, hogy kalózok ostromolnak egy bázist. Természetesen arc megvolt, bokámat verte, odaszálltam királyi lassúsággal, hogy minél inkább az isteni megváltót lássák bennem a boronok... Egyik kalóz hajó: Falcon (!!!) Felvettem vele a kommunikációt, előadást tartott arról, hogy most k*rvára nem kíváncsi rám, de én erőszakoskodtam és mondtam neki, hogy Surrender! (ami ugye az "add meg magaddal" egyenlő) Erre kiaszalt a boron csirke, merthogy ő sose adja meg magát. Na nekiálltam lerángatni róla a pajzsott, jött is szépen hála a Mamba fegyverzetének,és amikor pajzs 0 hajótest 80% körül volt, nyomott egy ilyen üzenetet, hogy "Nesze vidd a hajót..." és katapultált.
Tudtátok, hogy ha a hajóba beleraksz ilyen transzporter modult(nem tudompontosan a nevét), akkor a katapultált kalózt el tudod adni rabszolgának?

Asszem a srác most Argnu guanót takarít valamelyik Cettöl Rencsben
-
Uhhh...
-
o0tomy0o #2278 Függő 
-
goyo2 #2277 A mozillába kicsit lassan jött be egy weboldal, én meg megnyomtam a j-t.
Lehet hogy kcsit sokat játszottam?
-
saba30 #2276 Na felraktam a kézikönyvet
x3.uw.hu
bár ahogy kockáspiton írta nem épp az X3-hoz készült
na mindegy
-
Hát nem mindig vannak piratek, de errefelé gyakran jönnek. Az a lila izé a Khaak, ha pirateket szeretnél keresni nézd meg ezt a térképet és az itt piratnek jelölt szektorokban repkedj! -

-
o0tomy0o #2273 Ő az én kis apróságom... remélem sokasodik majd a 3 többi társával 

u.i.: modemesek
najóó nem
-
Ahhh! Ezaz! Köszönöm szépen! 

-
o0tomy0o #2271 Térkép