20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • mrzed
    Az alább linkelt egofórum első hozzászólásában megtaláljátok a patch leírésát, és az összes letöltési linket is:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=129400
  • mrzed
    Jó reggelt hétalvók!!!
    Töltögessétek lefele az 1.4-et, megjelent!
  • Kaziking
    én speciel 1 M6 Centaurral csinálom őket. megosztod velünk hogy melyik magazin melyik számában volt az x2? hátha be lehet szerezni valahonnan.
  • Hubert
    Én nem tettem fel a betákat mert az a kis idoveszteség is sok ami az esetleges inkomptaibilitás okozna. Amikor napi 20-30 perced van rá akkor másképp gondolkozol ... :) De az 1.4 híre biztató, báe X2-nél is az volt az utolsó patch, lehet itt sem lesz több ...

Apropó X2, egyik magazinom full játéka az X2 volt, azt is feltelepítettem, aztán közben megpróbálgatom. Ha az X3 interfészt sokan nehéznek találják, mit mondjak az X2-re ... sikerült hajó nélkül elhagynom egy urallomást, s félóra kellett amíg valahogy visszaevickéltem a Disco-ba. :)

• Hubert
    Köszi, közben nekem is beindult !

GungHo: az ilyen 25 millas kuldiket milyen hajóval-hajókkal csináljátok ? M2 ? M1 ? M6 ?
  • Etele1
    Én végigcsináltam anno...tud termelni, bár nálam elég soványka hasznot hozott. A Paranid-oknak van közel több bányájuk, úgyhogy nagyon nem ugrik fel a keresett ore ára...bár te nem erre voltál igazán kíváncsi. :) Szóval nálam termelt rendesen.
  • Ninju
    Fog termelni.
  • Hubert
    Valaki csinálta végig a küldetéseket ?

Nem tudjátok, az az Ore Mine amit Priest Rings ben kapsz, tud termelni ? Mert odarendeltem egy Mercury-t, feltoltotte EC-vel de nem termelodik semmi.
  • goyo2
    ez engem is érdekelne
  • Kaziking
    hát erre passzolok, valami bug lessz, bátran mondhatom a játékban található bugok nagy részével már találkoztam, de ez teljesen új. Nekem csak olyan volt jump után fekete képernyő majd az "x3 exe hibát észlelt és leált".
  • GungHo
    Valaki járt már így:
    Egy Xenonos küldetéssel baszakodtam 1 órán át (2 J, 1 K, csomó L = 25 milla), majd miután megkaptam a pénzt, jumpolnék át más szektorba, viszont jump után csak egy fekete képernyő lesz, hangok vannak. Néztem a többi kimentett állásomat, ha a küldetés közben jumpolok, akkor is ugyanez van. A küldetés elfogadása előtti mentett állások jók. Mit csináljak? Dokkolni, stb. mindent tudok, de jumpoli nem. Nem akarnám az egy órámat és a 25 millát eldobni.

Ja, még egy kérdés. Véletlenül kikapcsoltam azt a kamerát, amely ha kilőttem egy rakétát mutatta a becsapodásig egy kis ablakban a jobb felső részen. Mivel lehet visszakapcsolni?
  • Kaziking
    jó a rakétagyár is, de az én tapasztalatom az hogy a termelt rakétáimból jó ha 10 db-t felhasználtam a többit mindet eladom. a csaták után mindig annyi rakéta van az ürben hogy mostanában már azt csinálom, hogy ezeket összeszedni van 1 külön mercurym amit odaugrasztok ha biztonságos a környék. kiadom neki a parancsot én meg ugrok el onnan, pár perc mulva ránézek és ha végzett bedokkoltatom valahova.
  • goyo2
    Sajna én meg 2 hete nem jáccottam vele. Szerintem az ego is tudja hogy majdnem mindenki feltette a bétát, és nem akar elveszetni 8 millió rajongót.
  • kerek1224
    99% esélyt adnak az egosoftosok, arra, hogy kompatibilis lesz.
  • erdos
    pénz van rá, szépen termelnem a dolgaim.
  • erdos
    Köcce az ötletet, asszem van is ore, cahoonah meg energy hozzá. Mit gondolsz, nem járnék jobban egy missile factoryval? Az mindig kell és asszem még szilikon kell hozzá, abból meg rogyásig vagyok. Egy jó kis tempest missile, vagy valami ami hasznosabb, nem is tudom.
  • Kaziking
    hát ha tudnék feltölteni képet csinálnék prt.scr-t a statisztikámról de legépelni tuti nem fogom hogy mim van összesen, legyen annyi elég hogy most 160M van kp-ben
  • Kaziking
    mindenképp valami komoly fegyver vagy pajzsgyárat ajánlanék. egyrészt mert a késöbbiekben nagy szükséged lessz saját részre is másrészt pl egy ahept üzem elég jól termel. vagy egy gppc is (de az 15 milla)
  • erdos
    No akkor nekem van egy Novám, saját vétel, meg egy elfoglalt busterem :D
    Viszont elég szépen termelem a fedezetet a leendő flottámra. Van 5 demeter meg 2 kajmán hauler UT-m, minden fajnál kajagyáram, két bofuüzemem, meg egy komplexem ore beltben:
    5 kristályfab
    1 SPP XL
    2 72-es szilikonbánya L
    1 64-es ore bánya L
    3 Cattle ranch L
    3 Cahoonah bakery L
    1 Wheat farm L
    1 rimes fact. L
    2 Quantum tube fact
    3 chip plant
    Mindez persze egyben, remélem nem hagytam ki semmit. Jah és vam még Ore meg energia meg szilikon még felesleges, valamit még rá kéne dobnom, ötlet? :D
  • Hubert
    Sajnos mostanaban nagyon keves idom van játszani, de az a 10-20 perc, max egy óra amit minden második harmadik nap kiszorítok magamnak az is nagyon élvezetes.
    Azért nem írok mert nem igazán volt kérdésem vagy megosztani érdemes tapasztalatom.

Kaziking, Jakuza nehogy már összevesszetek ! :) Mindenkinek meg van a saját temperamentuma, van aki pergosebben szeret játszani, van akinek a Property menuben való tökölgetéssel eltöltött hosszú órák jönnek be. Van aki mindenevo, lényeg hogy az X3-ban úgy és azt játszol ahogy és amit akarsz. Lehetsz kalóz, kereskedo, viheted a küldetést, tápolhatsz script-tel vagy anélkül, vagy egyszeruen csak teszed ami jön, kutatasz, felfedezel, harcolgatsz, építgetsz.

Vindicator/Broker vagyok most

hajók:

M3

1 Nova Raider 50% Hull, egyébként fel van upgrade-elve, fegyverezve
    1 Nova
    1 Mamba Raider - ez az amit legtöbbet használok -tegnap pl. kaptam egy 1.2 milkas küldit amiben 3 Falcon-t egy Osprey-t meg egy Teladi M2-est (annak mi is a neve ? ) kellett kinyírni - csodásan teljesített !
    1 Perseus - ez zsákmány, valami néhány százalék Hull-al, csak azért tartom mert szeretnék egy minden hajót tartalmazó parkot kiépíteni idovel, majd ha lesz pénzem, feljavítom, de ha kapok olcsóbban újat akkor majd eladom
    1 Falcon - 125 MJ pajzzsal, ezt csak ezért tartottam meg, mert lassú; az egyik küldetésben foglaltam el

M4

6 Raijin Raider 2 x 25 MJ
    1 Raijin Sentinel 4 x 25 MJ
    2 Pirate Buster 2 x 5 MJ
    1 Buster 3 x 5 MJ

M5

1 Discoverer 363 m/s
    1 Raijin Raider 440 m/s

Kereskedok:

7 Mercury
    1 Mercury Tanker

Állomások:

1 Wheatfarm M
    1 Silicon Mine XL
    1 Plankton farm M
    1 BoGas Fab M

2.7 millio Cr
  • erdos
    Én is feltettem a bétát és tényleg sokkal jobb. A UT-k még egyszer se panaszkodtak csak csendben hozzák a pénzt. A bázisaimat viszot lézertornyokkal kell bevédenem mert eléggé megugrott az ellenséges tevékenység, volt olyan hogy a xenonok ideiglenesen kitakarították az argonok Light of heart szektorát. Aztán az argonok meg visszavették, roppantmód látványos volt :-)
  • Kaziking
    én meg most raktam fel a bétát. De számithattam volna rá, ilyen a szerencsém. Tuti nem lesznek kompatibilisek a mentések.
  • kerek1224
    Egosoft 10 napon belül igéri az 1.4 peccset...mondjuk én 1.3-mal is élvezem a játékot, soha nem volt semmi hiba...még ore belt is teljesen oké
  • lammaer
    Párszor mér kibeszéltük: csak külföldről rendeléssel megy...
  • draki
    Én mindenhol keresem ezt a gamét, de kis hazánkban nem lehet kapni. Vagy lehet? Kérem, aki tudja, hogy hol lehet eredetiben megkapni, az jelezze!
  • [Jakuza]
    Nem a kitartasssal van baj, hanem a jatek szinvonalaval.
  • Kaziking
    hát igen akiben nincs meg a kitartás az igy jobban jár
  • [Jakuza]
    Torlesre kerult. :P
  • Kaziking
    nagy a csend, mindenki jáccik?
  • erdos
    Nekem védd a hajót-ra van állítva abpac rajta és mesésen szerepel, ami mögöttem van kisebb vadász egyedül is szétkapja. Viszont előre meg csak ahept meg apac megy fel, a b-t már nem engedi... :-(
  • [Jakuza]
    Ha elhuzok a kis hajoval akkor sohasem lesz nagy hajom, mert nem engedik megvenni a nagyobbakat, ha nincs megfelelo reputaciom.
    Ezek a kalozok meg fossak a raketakat, meg az M5s hajok is sorozatokat lonek vele nalam.
  • mrzed
    Én nova raider mániás vagyok, de azokon is működnek a hátsó turretek.
  • Kaziking
    nekem a nováimon amik járöröznek hátul bpac van missile defense-n és használják rendesen.
  • Kaziking
    kis hajóval meg elkell huzni a rakéták elől, ugyse éri utol, vagy venni kell nagyobbat.
  • Zsolo007
    Akkor fasza, én csak Novát használok, mert Novabuzi vagyok :D. Imádom azt a hajót. A Best :)
  • Kaziking
    nos hát tudomásom szerint csak a novákon van gond az ahept-el az nem aker a tornyokon müködni, nekem a centauromon apac-ok vannak missile defensen és müködnek, valamint md és apsg is mükszik rajta.
  • Zsolo007
    A gond az, hogy a missile defence parancs nem műxik. Sőt általában a hátsó turret parancsok nem működnek... Nekem egyedül az Attack Enemiesre csinál valamit. 1.3.2bétám van...
  • [Jakuza]
    Na de ez akkor kilove, gondolom a kis hajokra nem lehet ilyeneket feltenni mint pl a Buster.
    Tehat valami mas vedelmet kell kitalalni a raketak ellen.
  • Kaziking
    nos hát bizonyos hajókon (pl nova, centaur) van az előre néző fegyvereken kívül, hátra,oldalra, fel,le stb.. irányuló fegyverzet. ezek nem fixen hanem forgo lövegállásokban (turret) tornyokban vannak elhelyezve. ezeknek a tornyoknak a command menüből parancsokat adhatsz hogy hogyan müködjenek, ezek között a parancsok között van rakéta védelem is. a toronyba helyezett fegyver méretétől (sebzésétől) függően gyorsabban-lassabban mozog fordul a célra. röviden ennyit a turretekről.
  • [Jakuza]
    Kifejtened ezt egy kicsit bovebben ?
    Eloszor is hol lehet ilyen turreteket venni es milyen szoftver kell az uzemeltetesukhoz stb.