20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • bgabor
    De, viszont én egy szoftver lemásolását nem tartom lopásnak. Abnormális dolog viszont elvárni, hogy ebben a híresen csóró országban mindenki megvegye a boltban a szoftvert. Azt a szoftvert, ami kb tízszer annyiba kerül, mint amennyiért reálisan árulni lehetne, ás amelyik árának a 90% százalékát a kiadó teszi zsebre, nem a fejlesztőcsapat.
  • leslieboy
    Nagyon szupi a game, és a codec volt a hiba! Köszönöm Naxos! Lenne még egy kérdésem! Hallottam, hogy van valami mod, aminél SW hajókkal lehet menni! Az lenne a hab a tortán, ha lehetne vezetni csillagrombolót is!:)..Megtudná valaki mondani a nevét?..Bocs a kérdésekért, de én csak most ismerkedek a témával teljesen, és nagyon tetszik!:)
    X3 Forever!!!
  • a_n_d_r_e_w
    köszi :)
  • Hmuda
    Kösz, akkor mostmár világos, asszem majd Haulerekkel fogok machinálni.

Ja és boldog szülinapot! :-)
  • leslieboy
    köszi, megpróbálom!

• Naxos
    próbáld meg úgy hogy leszeded a codeced-et, ha úgyis akad akkor passzolok.
  • leslieboy
    Senki nem tudja, hogy mi a megoldás abban, hogy ne szaggassanak a videok? A játék nem, de az összes video szaggatva megy, és akadozik, a hangokkal együtt! De a videon kívül meg nem akad, és a hanggal sincs gond :S..pls!

• a_n_d_r_e_w
    nem, nem lehet egyszintre hozni (nézd meg pl milyen lézerenergiája van egy haulernek és egy sentinelnek, vagy hány torony van az egyes típusokon, esetleg a feltehető pajzsok méretét/számát, max sebességet, stb.) ezeket nem lehet egy szintre hozni, viszont választhatsz hogy melyik típus áll a stílusodhoz legközelebb (én nova sentinelre esküszök :)))
  • Hmuda
    Az ok, de a rakteret/sebességet/fordulékonyságot is lehet fejleszteni. Az érdekelne, hogy azokat is lehetséges-e pénzzel egyforma szintre hozni (magyarán azok a tipusok csak szimplán nagyobb fejlesztésekkel indulnak abban a kategóriában, vagy az alaptípus maximális fejleszthetősége is ki lett tolva azon a téren).
  • a_n_d_r_e_w
    nem, s,m,l jelzi a felszereltséget, na azt lehet egyformára hozni. Sentinel, Raider, Hauler pedig altípusok (nagyobb raktér/fegyverzet/sebesség/stb)
  • Hmuda
    Kérdés: az tiszta, hogy a vásárlásnál az S/M/L/stb meg a Sentinel/Raider/Hauler jelzők mit jelentenek, de ez magát a hajó alapját nem befolyásolja ugye?

Tehát ha veszek egy Mercury S Haulert és egy Mercury L Raidert (már ha van ilyen típus), és minden teljesítményt kimaxolok, akkor a végeredmény ugyanaz lesz?
  • Bucser
    mert a lopás nem abnormális?
  • Zoel
    Sziasztok,

meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok a fighter hajókba pilótát ültetni? (biztos le van írva, de sem a manualban sem az utóbbi jónéhány hozzászólásban nem találtam, a kereskedő hajók kereskednek ...)

Köszönöm és bocs a kérdésért,

Z
  • haxoror
    Először fel kell patchelni (x3update10to1403) és utána krekk.
    Így már nem kell lehuzogatni a DVD meghajtót
  • goyo2
    Bocsi a warezért csak 1 kérdés:
    azaz a régi letöltött dvd-s verziót meg-creck-eled, és akkor nem zavarja, ha fel van dugva a dvd-rom?

• lammaer
    nem.... azaz asszem egy küldetés keretén belül lehet röpködni egy városban, de az a játék idejének a 0.0000001%-át teszi ki. Vagy még annyit se.

Bondnak: ha van fenn video codec packod telepitve akkor szedd le. Megörjiti az X+-at, meg úgy általában a legtöbb játékot :)
  • Crazy Mate
    Lehet benne a a bolgyó felszíne fölött repülni?
  • Kandurex
    Akkor marad a régi.
  • leslieboy
    Nekem egy kis technikai zűröm lenne..mégpedig az, hogy a game nem, de az összes video kivétel nélkül úgy beszaggat, mint a csoda!!! :S..Van rá valami magyarázat, megoldás?..thx..
  • markastor
    A régi jobb volt. :)
  • a_n_d_r_e_w
    nekem is jobban tetszik a régi a maga puritán eleganciájával
  • achime
    Ja amúgy szeretném megkérdezni hogy mért van az hogy néha a kereskedő hajóim csak állnak egy helyben? Pedig a parancs az hogy Trade-eljenek egy sectorban!
    És még egy kérdés hogy leírná nekem valaki hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy a kereskedő hajóm csak az én gyárammal kereskedjen?
  • achime
    látványosabb az fenti!!!
  • BEAST #4727
    naugye , akkor az új jobb
  • Kandurex
    de
  • Kandurex
    Mindkettő az én művem, csak ugye arról volt szó még a játék kijövetelekor, hogy majd...majd ...majd valaki csinál valami faszányost, aztán meg maradt a lentebbi...

na még pár szavazat és visszarakom a régit, lsd. #4721
  • BEAST #4724
    huh régen jártam errefelé , de nem a fekete a régi? =D
  • csgj
    a régi faxább már bocs
  • BEAST #4722
    teccik ^_^
  • Kandurex
    Banner csere?

vagy maradjon a régi?

• bgabor
    Jól látom, még egy topic warezellenes moderatúrával?
    Sosem értettem, miért akarják egyesek az abnormális nézeteiket másokra is rákényszeríteni.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Létezik a játékhoz vagy bármelyik részéhez magyarítás.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • csgj
    ez tuti biztos, mert az irányítás miatt már sokszor megutáltam ilyen típusú játékokat. volt már olyan vhol, hogy egyszerre kellett nyomni az x-et, az y-t, a space-t, a shift-et, a q-t, a t-t és a nyilakat :) (na jó, lehet, hogy nem volt ilyen durva)
  • haxoror
    Ha valakit érdekel esetleg a ViTALiTY crackje a régi DVD-s verzióval is faszán működik :)
  • Lacee
    igazad van, elírás történt mert 2,4 ghz az illető :))
    kicsit össze vagyok zavarodva. így sem?
  • 3P
    OFF:
    Nem is tudtam, hogy volt 1 GHz-es P4. Úgy tudom, hogy 1,4 GHz-től indult...
  • Zoel
    Szuperül lehet egérrel irányítani.
    Z
  • Zoel
    Sziasztok,

meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok a fighter hajókba pilótát ültetni? (biztos le van írva, de sem a manualban sem az utóbbi jónéhány hozzászólásban nem találta, a kereskedő hajók kereskednek ...)

Köszönöm,

Z
  • reger
    Ezt a játékot jól lehet irányítani egérrel?
  • Axon
    nincs :-)