20430
-
bgabor #4750 De, viszont én egy szoftver lemásolását nem tartom lopásnak. Abnormális dolog viszont elvárni, hogy ebben a híresen csóró országban mindenki megvegye a boltban a szoftvert. Azt a szoftvert, ami kb tízszer annyiba kerül, mint amennyiért reálisan árulni lehetne, ás amelyik árának a 90% százalékát a kiadó teszi zsebre, nem a fejlesztőcsapat. -
Nagyon szupi a game, és a codec volt a hiba! Köszönöm Naxos! Lenne még egy kérdésem! Hallottam, hogy van valami mod, aminél SW hajókkal lehet menni! Az lenne a hab a tortán, ha lehetne vezetni csillagrombolót is!:)..Megtudná valaki mondani a nevét?..Bocs a kérdésekért, de én csak most ismerkedek a témával teljesen, és nagyon tetszik!:)
X3 Forever!!!
-
köszi :) -
Kösz, akkor mostmár világos, asszem majd Haulerekkel fogok machinálni. 
Ja és boldog szülinapot! :-) -
köszi, megpróbálom!
-
próbáld meg úgy hogy leszeded a codeced-et, ha úgyis akad akkor passzolok. -
Senki nem tudja, hogy mi a megoldás abban, hogy ne szaggassanak a videok? A játék nem, de az összes video szaggatva megy, és akadozik, a hangokkal együtt! De a videon kívül meg nem akad, és a hanggal sincs gond :S..pls!
-
nem, nem lehet egyszintre hozni (nézd meg pl milyen lézerenergiája van egy haulernek és egy sentinelnek, vagy hány torony van az egyes típusokon, esetleg a feltehető pajzsok méretét/számát, max sebességet, stb.) ezeket nem lehet egy szintre hozni, viszont választhatsz hogy melyik típus áll a stílusodhoz legközelebb (én nova sentinelre esküszök :))) -
Az ok, de a rakteret/sebességet/fordulékonyságot is lehet fejleszteni. Az érdekelne, hogy azokat is lehetséges-e pénzzel egyforma szintre hozni (magyarán azok a tipusok csak szimplán nagyobb fejlesztésekkel indulnak abban a kategóriában, vagy az alaptípus maximális fejleszthetősége is ki lett tolva azon a téren). -
nem, s,m,l jelzi a felszereltséget, na azt lehet egyformára hozni. Sentinel, Raider, Hauler pedig altípusok (nagyobb raktér/fegyverzet/sebesség/stb) -
Kérdés: az tiszta, hogy a vásárlásnál az S/M/L/stb meg a Sentinel/Raider/Hauler jelzők mit jelentenek, de ez magát a hajó alapját nem befolyásolja ugye?
Tehát ha veszek egy Mercury S Haulert és egy Mercury L Raidert (már ha van ilyen típus), és minden teljesítményt kimaxolok, akkor a végeredmény ugyanaz lesz? -
mert a lopás nem abnormális? -
Zoel #4738 Sziasztok,
meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok a fighter hajókba pilótát ültetni? (biztos le van írva, de sem a manualban sem az utóbbi jónéhány hozzászólásban nem találtam, a kereskedő hajók kereskednek ...)
Köszönöm és bocs a kérdésért,
Z -
haxoror #4737 Először fel kell patchelni (x3update10to1403) és utána krekk.
Így már nem kell lehuzogatni a DVD meghajtót
-
goyo2 #4736 Bocsi a warezért csak 1 kérdés:
azaz a régi letöltött dvd-s verziót meg-creck-eled, és akkor nem zavarja, ha fel van dugva a dvd-rom?
-
lammaer #4735 nem.... azaz asszem egy küldetés keretén belül lehet röpködni egy városban, de az a játék idejének a 0.0000001%-át teszi ki. Vagy még annyit se.
Bondnak: ha van fenn video codec packod telepitve akkor szedd le. Megörjiti az X+-at, meg úgy általában a legtöbb játékot :) -
Crazy Mate #4734 Lehet benne a a bolgyó felszíne fölött repülni? -
Akkor marad a régi. -
Nekem egy kis technikai zűröm lenne..mégpedig az, hogy a game nem, de az összes video kivétel nélkül úgy beszaggat, mint a csoda!!! :S..Van rá valami magyarázat, megoldás?..thx..
-
markastor #4731 A régi jobb volt. :) -
nekem is jobban tetszik a régi a maga puritán eleganciájával -
achime #4729 Ja amúgy szeretném megkérdezni hogy mért van az hogy néha a kereskedő hajóim csak állnak egy helyben? Pedig a parancs az hogy Trade-eljenek egy sectorban!
És még egy kérdés hogy leírná nekem valaki hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy a kereskedő hajóm csak az én gyárammal kereskedjen? -
achime #4728 látványosabb az fenti!!! -
naugye , akkor az új jobb
-
de
-
Mindkettő az én művem, csak ugye arról volt szó még a játék kijövetelekor, hogy majd...majd ...majd valaki csinál valami faszányost, aztán meg maradt a lentebbi...
na még pár szavazat és visszarakom a régit, lsd. #4721 -
huh régen jártam errefelé , de nem a fekete a régi? =D -
csgj #4723 a régi faxább már bocs -
teccik ^_^ -
Banner csere?
vagy maradjon a régi?
-
bgabor #4720 Jól látom, még egy topic warezellenes moderatúrával? 
Sosem értettem, miért akarják egyesek az abnormális nézeteiket másokra is rákényszeríteni.
-
iguanodon #4719 Szevasztok.
Létezik a játékhoz vagy bármelyik részéhez magyarítás.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
csgj #4718 ez tuti biztos, mert az irányítás miatt már sokszor megutáltam ilyen típusú játékokat. volt már olyan vhol, hogy egyszerre kellett nyomni az x-et, az y-t, a space-t, a shift-et, a q-t, a t-t és a nyilakat :) (na jó, lehet, hogy nem volt ilyen durva) -
haxoror #4717 Ha valakit érdekel esetleg a ViTALiTY crackje a régi DVD-s verzióval is faszán működik :) -
igazad van, elírás történt mert 2,4 ghz az illető :))
kicsit össze vagyok zavarodva. így sem? -
OFF:
Nem is tudtam, hogy volt 1 GHz-es P4. Úgy tudom, hogy 1,4 GHz-től indult... -
Zoel #4714 Szuperül lehet egérrel irányítani.
Z -
Zoel #4713 Sziasztok,
meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudok a fighter hajókba pilótát ültetni? (biztos le van írva, de sem a manualban sem az utóbbi jónéhány hozzászólásban nem találta, a kereskedő hajók kereskednek ...)
Köszönöm,
Z -
Ezt a játékot jól lehet irányítani egérrel? -
nincs :-)