20430
-
vagy még ha nem nyomtál előtte claim-et akkor azt ;) -
lehet nem vagy elég közel. minél kisebb a hajó, annál közelebb kell lenned hozzá (ha jól emlékszem ez m3-asnál <20m) -
achime #4788 :)
Akkor megnézem én is de elvileg ha rákantintok a hajóra akkor kiad egy csomó kis ikont és azok között ott van a beszállás is de itt vmiért nincsen! :( -
haxoror #4787 én tudom, megnéztem az optionsban hogy melyik gombokat kell megnyomni!
-
achime #4786 Tudja valaki hogy hogy lehet beszálni egy elhagyatott hajóba? -
Ez a scifi-k Oblivionja:D szép és iszonyatos gépigénye van:D -
Tépold magad, kereskedj, stb. A főküldit majd akkor csináld ha alkalmas vagy rá. Ez nem Freespace, hanem amolyan sci-fi RPG:) -
achime #4783 hol lehet arról olvasni hogy hogy lehet beszálni egy elhagyatott hajóba? -
vagy előtte kicsit tápolódni:) -
script kell hozáá.. -
bgabor #4780 Nagyon idegesítő dologgal találkoztam!
Az első küldetést csinálom, azt, ahol a papoknak kell leszállítani valami követ.
A küldetés második szakasza abból áll, hogy követni kell azt a japán csajt és a hajóját, egészen a Pirate-ok lakta rendszerbe.
Amikor odaérünk, pontosan 7 db pirate vadász esik nekem, miközben a japán luvnya csak repül, őt nem támadják és nekem sem segít visszaverni a támadókat.
Valami kapitális bug ez?
Engem pedig hamar leszed a 7 (!) támadó, ráadásul még fegyverzetet sem vásárolhatok, mert mind a három általam ismert Argon fegyverüzletben nincs egy darab fegyver sem. Azaz, amit eladnának nekem, és még elérhető ára is van (4000)az mind a háromból hiányzik, a drágább modellekből meg van ugyan, de azt nekem nem adják el, pedig lenne rá pénzem. -
1 A bányád termel? Van pénz a számláján?
2 egy hajó bőven ellátja a bányádat, így elég sokat ül a seggén. Aztán ha fogyóban az energia és van a gyáradnak zsozsó akkor elugrik érte, illetve ha van kitermelt cucc az eladja ha el lehhet adni annyiért amennyiért szeretnéd. A szektorhatárt tedd maxra (50) akkor nagy sugarú körben kereskedi. Nomeg a mantain station parancsot használd.
ennyi tipp így elsőre.
-
achime #4778 ello mindenkinek!
nem tudja valaki hogy mért van az hogy a kereskedő hajóm aminek a bázisa az egyik bányám és station trade scriptel mountingoltam, még sem kereskedik magától!
nincs valakinek ötlete hogy mi a baj?
Eőre is köszi -
http://www.x3reunion.fw.hu/
Amaro oldalán mindent megtalálsz. -
iguanodon #4776 és az hogyan megoldható sajnos ahoz nemértek. -
külön szkript kell hozzá. -
iguanodon #4774 olyan kérdésem lenne, hogyan tudom a kamerát műszerfalas nézetre váltani, belsőnézetre sikerült de nem látszik az űrhajó belseje.
-
iguanodon #4773 rendben sikerült reinstall volt.
-
iguanodon #4772 cd-s verzió van meg lehet az a gond. -
haxoror #4771 nekem tökéletesen megy a krekkel
#4705 -
iguanodon #4770 Szevasztok.
Tud valaki segíteni, meg crackoltam a játékot a patch felrakása után, de mégis kéri a lemezt, elindult a crack valakinek.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
jah ok már találtam... -
sziasztok nincs crack a játékhoz vagy sima mds el nem indul ??csak ugy lehet inditani h lehuzom a cd dvd meghajtok vagy a starforce nightmeirrel?? -
jano1 #4767 Van magyar oldal is leírásokkal. Egy regisztráció után a letöltéseknél megtalálod.
http://x3reunion.fw.hu/news.php -
Köszönöm szépen! -
achime #4765 hello mindenkinek!
nem tudja valaki hogy mért van az hogy a kereskedő hajóm aminek a bázisa az egyik bányám és station trade scriptel mountingoltam, még sem kereskedik magától!
nincs valakinek ötlete hogy mi a baj?
Eőre is köszi -
DarthUni #4764 szia
az alabbi cimen megtalálsz minden mod-ot ill scriptet az X3-hoz.
Jó játékot
http://forum2.egosoft.com/viewforum.php?f=66&sid=8abb993e3c46642f25f3bb059ff4128d -
jano1 #4763 A játékban alapból nincs ilyen lehetőség. Csak scriptekkel lehet megoldani. -
Bárcsak valami csoda folytán megjelenne magyarul is! -
Zoel #4761 Kérdés: hogyan lehet fighter hajókba pilótát ültetni, ami fejlődik is?
Köszi,
Z -
bgabor #4760 Amúgy most keztem el az X3-at a Normal hadjáratban, és eléggé elvesztem benne.
Mindenesetre megtanultam navigálni a menükben és az űrben eljutni A-ból B-be, de még így is halál kusza az egész. :-)
Megcsináltam az első küldit, de aztán a papos-kőszállítós küldiben lelőttek a végén, menteni meg ugye nem lehetett. -
bgabor #4759 Szerencsére egyre több kiadó dobja a starforceot, és ez így is van rendjén. (Pl:a heroes5 is starforce-os lett volna eredetileg, aztán letettek róla)
Itt az ideje, hogy elmúljon a starforce korszak. -
htxbye -
FLeK0 #4757 nekem meg nem ízlik a sajtburger a velencei mcdonaldsban, ezvan. -
markastor #4756 Az érdekes. :S
Pont amiatt használja egyre kevesebb kiadó a StarForce-t, mert nagyon sok embernek nem megy a gépén a sok pénzért megvett eredeti játéka. -
biztos van ilyen de én még nem hallottam róla. -
markastor #4754 S aki meg megveszi, s mégsem megy neki a játék a starfos miatt, az meg így járt, mi? -
lejárt lemez... Csak azért mert nem akarásnak nyögés a vége... tegyenek csak mindenre starforce-t. legalább ha nem siokerül feltörni majd megveszik. -
bgabor #4752 Nem ennek a játéknak a kapcsán mondom, csak általában. -
FLeK0 #4751 Rossz játéknál mondod ezt, mert ezt a magyarok nagyrészt csak a steamen vehetik meg legálisan, és ott a pénz nagy része a fejlesztőkhöz kerül. és még így is 5000ft alatt van az ára.