20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • a_n_d_r_e_w
    vagy még ha nem nyomtál előtte claim-et akkor azt ;)
  • a_n_d_r_e_w
    lehet nem vagy elég közel. minél kisebb a hajó, annál közelebb kell lenned hozzá (ha jól emlékszem ez m3-asnál <20m)
  • achime
    :)
    Akkor megnézem én is de elvileg ha rákantintok a hajóra akkor kiad egy csomó kis ikont és azok között ott van a beszállás is de itt vmiért nincsen! :(
  • haxoror
    én tudom, megnéztem az optionsban hogy melyik gombokat kell megnyomni!
  • achime
    Tudja valaki hogy hogy lehet beszálni egy elhagyatott hajóba?
  • Bucser
    Ez a scifi-k Oblivionja:D szép és iszonyatos gépigénye van:D
  • MerlinW
    Tépold magad, kereskedj, stb. A főküldit majd akkor csináld ha alkalmas vagy rá. Ez nem Freespace, hanem amolyan sci-fi RPG:)
  • achime
    hol lehet arról olvasni hogy hogy lehet beszálni egy elhagyatott hajóba?
  • Bucser
    vagy előtte kicsit tápolódni:)
  • Gyovai
    script kell hozáá..
  • bgabor
    Nagyon idegesítő dologgal találkoztam!
    Az első küldetést csinálom, azt, ahol a papoknak kell leszállítani valami követ.
    A küldetés második szakasza abból áll, hogy követni kell azt a japán csajt és a hajóját, egészen a Pirate-ok lakta rendszerbe.
    Amikor odaérünk, pontosan 7 db pirate vadász esik nekem, miközben a japán luvnya csak repül, őt nem támadják és nekem sem segít visszaverni a támadókat.
    Valami kapitális bug ez?
    Engem pedig hamar leszed a 7 (!) támadó, ráadásul még fegyverzetet sem vásárolhatok, mert mind a három általam ismert Argon fegyverüzletben nincs egy darab fegyver sem. Azaz, amit eladnának nekem, és még elérhető ára is van (4000)az mind a háromból hiányzik, a drágább modellekből meg van ugyan, de azt nekem nem adják el, pedig lenne rá pénzem.
  • erdos
    1 A bányád termel? Van pénz a számláján?
    2 egy hajó bőven ellátja a bányádat, így elég sokat ül a seggén. Aztán ha fogyóban az energia és van a gyáradnak zsozsó akkor elugrik érte, illetve ha van kitermelt cucc az eladja ha el lehhet adni annyiért amennyiért szeretnéd. A szektorhatárt tedd maxra (50) akkor nagy sugarú körben kereskedi. Nomeg a mantain station parancsot használd.
    ennyi tipp így elsőre.
  • achime
    ello mindenkinek!

nem tudja valaki hogy mért van az hogy a kereskedő hajóm aminek a bázisa az egyik bányám és station trade scriptel mountingoltam, még sem kereskedik magától!
    nincs valakinek ötlete hogy mi a baj?
    Eőre is köszi
  • erdos
    http://www.x3reunion.fw.hu/

Amaro oldalán mindent megtalálsz.
  • iguanodon
    és az hogyan megoldható sajnos ahoz nemértek.
  • erdos
    külön szkript kell hozzá.
  • iguanodon
    olyan kérdésem lenne, hogyan tudom a kamerát műszerfalas nézetre váltani, belsőnézetre sikerült de nem látszik az űrhajó belseje.
  • iguanodon
    rendben sikerült reinstall volt.
  • iguanodon
    cd-s verzió van meg lehet az a gond.
  • haxoror
    nekem tökéletesen megy a krekkel

• iguanodon
    Szevasztok.
    Tud valaki segíteni, meg crackoltam a játékot a patch felrakása után, de mégis kéri a lemezt, elindult a crack valakinek.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Gyovai
    jah ok már találtam...
  • Gyovai
    sziasztok nincs crack a játékhoz vagy sima mds el nem indul ??csak ugy lehet inditani h lehuzom a cd dvd meghajtok vagy a starforce nightmeirrel??
  • jano1
    Van magyar oldal is leírásokkal. Egy regisztráció után a letöltéseknél megtalálod.
    http://x3reunion.fw.hu/news.php
  • leslieboy
    Köszönöm szépen!
  • achime
    hello mindenkinek!

nem tudja valaki hogy mért van az hogy a kereskedő hajóm aminek a bázisa az egyik bányám és station trade scriptel mountingoltam, még sem kereskedik magától!
    nincs valakinek ötlete hogy mi a baj?
    Eőre is köszi
  • DarthUni
    szia
    az alabbi cimen megtalálsz minden mod-ot ill scriptet az X3-hoz.
    Jó játékot

http://forum2.egosoft.com/viewforum.php?f=66&sid=8abb993e3c46642f25f3bb059ff4128d
  • jano1
    A játékban alapból nincs ilyen lehetőség. Csak scriptekkel lehet megoldani.
  • grebber
    Bárcsak valami csoda folytán megjelenne magyarul is!
  • Zoel
    Kérdés: hogyan lehet fighter hajókba pilótát ültetni, ami fejlődik is?

Köszi,
    Z
  • bgabor
    Amúgy most keztem el az X3-at a Normal hadjáratban, és eléggé elvesztem benne.
    Mindenesetre megtanultam navigálni a menükben és az űrben eljutni A-ból B-be, de még így is halál kusza az egész. :-)
    Megcsináltam az első küldit, de aztán a papos-kőszállítós küldiben lelőttek a végén, menteni meg ugye nem lehetett.
  • bgabor
    Szerencsére egyre több kiadó dobja a starforceot, és ez így is van rendjén. (Pl:a heroes5 is starforce-os lett volna eredetileg, aztán letettek róla)
    Itt az ideje, hogy elmúljon a starforce korszak.
  • BEAST #4758
    htxbye
  • FLeK0
    nekem meg nem ízlik a sajtburger a velencei mcdonaldsban, ezvan.
  • markastor
    Az érdekes. :S
    Pont amiatt használja egyre kevesebb kiadó a StarForce-t, mert nagyon sok embernek nem megy a gépén a sok pénzért megvett eredeti játéka.
  • erdos
    biztos van ilyen de én még nem hallottam róla.
  • markastor
    S aki meg megveszi, s mégsem megy neki a játék a starfos miatt, az meg így járt, mi?
  • Bucser
    lejárt lemez... Csak azért mert nem akarásnak nyögés a vége... tegyenek csak mindenre starforce-t. legalább ha nem siokerül feltörni majd megveszik.
  • bgabor
    Nem ennek a játéknak a kapcsán mondom, csak általában.
  • FLeK0
    Rossz játéknál mondod ezt, mert ezt a magyarok nagyrészt csak a steamen vehetik meg legálisan, és ott a pénz nagy része a fejlesztőkhöz kerül. és még így is 5000ft alatt van az ára.