20430
-
bgabor #4830 Hát kösz az infót, azért szoktam visszaolvasni és a keresőt is használni, de ez a bejegyzés valahogyan elkerülte a figyelmemet. -
jano1 #4829 A Toucan valóban személyszállító, de ez csak annyit jelent, hogy kisebb konténert (S,L) tudsz bele rakni. Valamint gyorsabb, mint egy teherszállító.
Személyszállítást BBS-en tudsz vállalni, de ahhoz egy gyors M5-ös is elég.
-
achime #4828 hello Toucan Hauler -el hogy lehet szállítani? Mert ha jól vettem ki akkor ez egy személy szállító! ?
Köszi -
bezony, aalul a kerső, millió ilyen eset le lett írva mit hogyan. -
jano1 #4826 MK II – kell a hajódra. Utána megadod a hajódnak home basenek az állomást, és már ki is adhatod a parancsot. A gyári paranccsal csak eladni, vagy venni tudsz. Tehát két hajó kell legalább egy állomáshoz.
De nem ártana vissza olvasnod, sok hasznos infót megtalálsz. -
jano1 #4825 8-as szintű pilóta kell hozzá. Nézd meg a F.A.Q.-t ott leírják, hogy mi kell a hajóra, hogy uni. trade legyen belőle. -
Néha olvasol is, vagy csak úgy vakon irogatsz a nagyvilágba?
#4808 -
bgabor #4823 Megvettem az első állomásoma,t egy wheat stationt. Van hozzá egy MkII-es trading szoftverrel felszerelt Mercurym. Hogyan tudom rávenni, hogy EC-t szállítson a farmra, az elkészült Wheatot pedig eladja? A szektorban, ahol a farm van, 4 station is megvenné a wheatomat.
Amúgy sem értem, miért van háromszintű tradig softver, amikor az első kettővel semmilyen kereskedést sem lehet utasításba adni.
-
achime #4822 hello Toucan Hauler -el hogy lehet szállítani? Mert ha jól vettem ki akkor ez egy személy szállító! ?
Köszi -
goyo2 #4821 Nem megy a game. Játékot ujratelepitettem, és azóta bármit csinálok, miután betöltött a game fél percen belül lemerevedik. Régebben akkor csinálta ezt, amikor patch-eléskor az 1.0 ról a legujabbra frissitettem egy menetben. Akkor miután egyenként tettem fel a patch-eket megszünt a hiba. Most nem jött be. Ha találkozott már valaki ilyennel és van rá magyarázata, lécci szóljon. Köszi -
KeeF #4820 hali!
megepitettem az elso complex-emet. crystal fab + cattle ranch + cahoona bakery + power plant. na most ilyenkor csak resource van. lehet hogy a station tarder scripttel iranyitott hajoimnak ilyenkor hiaba adom ki az export from station parancsot? mert nem csinalnak semmit. a gyari sell best price-nal ki tudom valasztani mit adjanak el es el is adjak egybol. a station trader ezt nem tamogatja?
valakinek van otlete? -
achime #4819 hello mindenkinek!!!
Kb mennyi idő vagy mikor van az hogy a kereskedő hajóm auzomatikusan nem csak egy adott sektorban kereskedik hanem bárhol?
ja és mit kell venni ahoz hogy ne csak dokkolva lehessen menteni?
Előre is köszi!!!! -
goyo2 #4818 Megjelent az Xperimental Fusion MOD. Azt irja hogy uj játékot érdemes kezdeni hozzá. Nos annyit nem ér meg nekem. Próbálta valaki nem új játékra feltenni? Netán XTended Mod pack-ra?
Itt -
ártani nem árt :)
(hogy használ-e, azt nem tudom :)) -
goyo2 #4816 És szerinted számít valamit, hogy a surrendert- üvöltözöd. Én eddig azt hittem, hogy csak jó poén, de hogy hatással lenne a kiugrálásra?
-
rogan99 #4815 Megtaláltam:) -
rogan99 #4814 Hogyan tudom a gyáramat az elhelyezésnél az x tengely mentén mozgatni?
A numerikus 2,4,6,8 gombokkal lehet z,y mentén, de az x-et nem találom.
-
jano1 #4813 Külön scriptel lehet harci pilótákat képezni. Kereskedő hajókhoz ott a Trade Software Mark 3. -
bgabor #4812 A szoftveresen irányított hajóimba lehet majd valahogy valódi pilótákat ültetni? -
jano1 #4811 Szállj ki a hajódból, jelöld ki a másikat célnak, menj legalább 30 m-re. A képernyő alján megjelenik a claim gomb. Ezzel lehet birtokba venni a hajót. Utána visszaszállhatsz a sajátodba, és a másiknak olyan parancsot adsz, amilyet akarsz. -
achime #4810 Hello mindenki!!
Tud valaki segíteni nekem abban hogy hogy lehet elhagyatott hajóba beszálni?
Pedig 5m-re vagyok tőlle!
Utánna néztem Amaro oldalán is de nem találtam rá!
Előre is köszi -
Kaziking #4809 pirate stationok veszik elöszeretettel a space fuelt -
MarkIII kell az automata szektor-kereskedéshez. A MarkII csak arra jó, hogy egy bázisodhoz rendeld a hajót és a szükséges/termelt cuccokat hurcolássza (majd kijavítanak ha tévedek). -
bgabor #4807 Kösz a tippet! -
bgabor #4806 Most már hogy van egy Mercurym, elolvastam a megjelölt weblap főbb cikkeit, és megtaláltam a megjelölt Teladi Haulert. A gép azt mondja, főleg személyszállításra használatos. Lehet személyszállítást is végezni a programban?
A másik gondom, hogy bár az új Teladi hajó MarkII-es trade szoftverrel van szerelve, a command menüjének trade pontjának mind a négy alpontja szürke, nem válaszhható. Hogyan utasíthatom a hajót automata kereskedésre? -
jano1 #4805 Eldugott bázisokat úgy lehet megtalálni legkönnyebben, hogy figyeled a hajók mozgását.
Ahonnan hajó jön ott, lennie kell bázisnak vagy kapunak.
-
paler #4804 Halli, itt néz kőrbe:
http://x3reunion.fw.hu/
Cikkek/Mit, hogyan?-Segítünk/Indulási tanácsok kezdőknek
Ez hátha segít. -
sziasztok valaki segitene mert nekem most lett meg és nagyon bonyollt valaki segiteni nekem elindulni vagy hogy eggyáltalán h mit vagy h kezdjem el.elöre is nagyon szépen köszönöm:Tomi -
bgabor #4802 Olvastam a topicban, hogy a nebulai trading stationön kívül csak a pirate base-eken vesznek spacefuelt. Hol találok pirate base-eket? Írták a topicban,hogy a the hole-ban és az ore belt-ben is van, de én ott nem találtam pirate bázist! -
bgabor #4801 Annyit még kérdeznék, hogy a space fuelt hol lehet MÉG eladni a herrons nebula-i Free Argon Trading Stationon kívül? (az ottaniak már beteltek vele)
Néztem más redszerekben is, de ott nem veszik át,ami nem is csoda, tekintettel a sok helyen hemzsegő vámhatósági hajóra.
Szóval hol veszik még át a nebulán kívül? -
bgabor #4800 A fenébe, engem aztán ne nevezz olyan felfogású embernek.
Az én kedvenc játékaim a Lock on, IL2,Silent HunterIII és még néhány szinulátor, amelyeket igazán nem sorolhatsz az 5 gombal irányítható játékok sorába.
Pusztán megemlítettem, hogy néhány művelet eléggé körülményes a menüs kezeléssel, és a következő részben nem ártana csiszolni rajta.
A szimulátorokon kívül egyedül az Oblivionnal játszom, amit viszont szintén nem lehet agyatlan tucatprogramnak nevezni. -
anno megtetszett az X3 , hatalmas singleplayer játék , de "sajnos" én olyan alkat vagyok hogy az egyjátékos örömök elég korlátozott ideig kötnek le ... ezért egy ideje átszoktam az EVE online-ra =D -
achime #4798 Ja és hagy ne mondjam hogy menny de mennyi változást lehet bele vinni a játékba azzal hogy scripteli az ember!
-
achime #4797 

Szebben nem is mondhattad volna!!!
Én ezt a játékot megszereztem kb fél éve, és az első pillantásra beleszerettem, viszont annyi nyelvi nehézségbe ütköztem hogy leraktam a játékot!
1 hete vettem elő és rájöttem hogy a többi játék amit eddig játszottam dög uncsik voltak! kivéve:HL2
Erremeg egy ilyenen akadok el hogy hogy szerezzek magamnak elhagyatott hajót! Vicces!
Szóval akinek ez nem fekszik annak nincs türelme vagy csak még nem nőtt be a feje lágya!!!
-
Semmi lenézés vagy hasonló (sok alkalommal, nekem sincs hangulatom RPG-zni, inkább valami agymosóval kapcsolódom ki), de pont az ilyen felfogású emberek miatt csinálnak 90%-ban kaka játékokat. Mert a népnek interaktív videó kell. 5 gomb nyomogatása oszt viszlát. Ha RPG akkor túl bonyolult, ha szimulátor az túl nehéz, ha kaland akkor meg gondolkodni kell. Ezzel még nem is lenne probléma ha nem szállnának ra a másik 90%-nyi futószalagtermékkel játszó népek a maradék 10%-nyi komolyabb stuffra:)
Pont Amaro X3 honlapján a shoutboxban írta egy srác milyen gáz ez a játék mert piros a célkereszt pirosak az ellenfelek, meg sz@r az irányítás. Erre a frappáns válasz az volt hogy "Keress magadnakvaló játékok, ehhez még nem nőttél fel" :)
Keserű ízü vigyorgás lett rajtam urrá:)
-
achime #4795 Toucan Hauler hajó van Menelaus' Frontierben és 4m közel mentem és nem tudtam beszálni pedig üres! Mi lehet a baj? -
hajót elfoglalni: több módszer van rá, keress rá itt. nem kell folyamatosan lőni, egy két precíz lövés elég. ahogy én csinálom: jönnek a kalózok, kiszemelem az áldozatomat (általában a leglassabbat). pillanatok alatt leszedem a kísérő hajóit, majd mögé kerülök, és úgy manőverezek, hogy ne tudjon engem célozni. közben com-on állandóan üvöltözök, hogy surrender!, és ezt lövésekkel nyomatékosítom ;)
mi lesz a régi hajóval? fedélzeti computer. oszthatsz bármelyik hajódnak parancsokat. sőt, tuningolt computerrel spéci parancsokat is adhatsz
cuccok átrakása hajóból hajóba: freight exchange a kulcsszó
a menürendszer meg szerintem kifejezetetten jó ötlet.
szal szerintem először inkább tájékozódsz, mielőtt itt elkezdesz morogni és szidni a játékot -
már az X2-ben is minden megoldható volt menüből. de nem mindenhol lehet mindent felszerelni mindenre... -
bgabor #4792 Hajót elfoglalni ha jól értem úgy lehet, hogy szétlősz 10 hajót és ebből 1ből katapultálni fog a pilóta? Ha folyamatosan lövöm, amíg szét nem robban, mégis mikor fog katapultálni? Aztán ha kiszálltam a hajómból, és beszálltam az újjba, mi a fene lesz a régi hajómmal? Ha elmegyek az újjal, a régit ki a fene fogja visszarepülni valamelyik hajógyárba?? -
bgabor #4791 Sikerült végül.
De most az irányítással szívok.
Megpróbálom eladni a vadászomat és egy teherhajót venni, a vadász felszereléseit pedig átrakni a teherhajóra, de ebben a programban az egyszerű műveletet ezt kész kínszenvedés megvalósítani.
Nem lehet rögtön eladni a hajódat és megvenni egy másikat, csak venni egy harmadikat,átszállni bele, visszamenni a hajógyárba, eladni az eredeti hajót, megvenni a hajót, amit szeretnél,átülni bele, majd újra visszamenni a hajógyárba, eladni a harmadik hajót, majd összepecázni az űrből az eredeti hajó ejectelt cuccait, amik már ezerfelé szétszálltak.
Tényleg ennyire bonyolultnak kell ennek lennie? Tényleg nem érezte senki a fejlesztők közül, hogy ezt gördülékenyebben kellett volna megoldani?
Monjuk, hogy egy kattintással megvenni az új hajót, áthúzni a felszerelést(pajzsok, jumpdrive, fegyverek,stb), majd eladni a régi hajót?
Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyan gyönyörű játékot hogyan lehet ellátni egy ilyen gagyi kezeléssel. Ez a menüzés dolog nagyon gázos!!!