20430
-
DeviloftheHell #5190 ja még hozzá teszem minden ágyuval tüzelve 20 ellenséges hajoval az már mind1 hogy miylen tipusuak iszonyatosan beszaggat közepesen leljebb nem veszem mert az már tényleg szar lenne maxot meg már nem birná föbb szektorokba belépve 1pfs lenne a max anyni hajovan már azokban hülye MI televette magát Xtended modos hajokkal és azok igencsak lelassitják a hajtomü sugár miatt az egészet :D -
DeviloftheHell #5189 hát azt már rég megcsináltam volna egy egész flottával de nem birná a video kártya egy ati 9550 game edition majd ha meglesz az ati 1900xtx akkkor megcsinálom
a khaak sectorok cimei megvannak egybe benéztem ki is tudtam ugrani onnan 9GJ pajzsbol maradt 2 mire kiugrott
nade most élvezem a vadiuj joystickot és állitgatom kényelmesre a gombok beosztását a saitek evo joystickon :D -
SaGa Jr #5188 Nézd meg az X2 source oldalt. Azon ott vannak a fegyverek adatai. A fogyasztás ugyan nincs jelen, de a károkozásuk igen. Ahogy észrevettem nincs eltérés az alap, vadászokra is szerelhető fegyverek X2 és X3 beli értékei között, ellenben a PPC-k sokkalta erősebbé váltak. -
Dikri #5187 Köszi, az infot. Akkor már csak azt lenne jo tudni, hogy a fegyvereknek mik a paraméterei :) De persze erről sehol nincsen adat :( Ugyhogy marad a probálgatás. -
SaGa Jr #5186 A max laser energy megmondja mennyid van. Ha lősz ebből fogy a lövés energiaköltsége. A reload rate meg azt mutatja milyen sebességgel tölti újra a fegyverenergiát. Ekkora értékkel megy felfelé másodpercenként míg el nem éri a maximális lézer energia értékét. Ekkor lesz feltöltve teljesen a lézerek energiaszintje.
A shield power generator meg valóban csak a pajzstöltést befolyásolja. :-) -
Dikri #5185 Haliho, lenne megint 1 kérdésem. A fegyverek energiájának lemerülését, melyik adat befojásolja a hajon? A Laser energy reload rate, vagy a Max laser energy?
Gondolom a Shild power generator csak a pajzsok visszatöltödésének sebességét befojásolja. -
SaGa Jr #5184 Nem lehet visszajutni. Ha végigvitted a sztori módot, akkor az egyik rendszerben ott lesz a kapu, működik is, csak brutális mennyiségű Teran hajó védi és lelő ha odamész. Plusz nem is tudsz átmenni a kapun. Hiába éred el, nem lesz ugrás.
Devilofhell:
Keresd a BBS-eken a kereskedőket akik eladják a Khaak szektorok helyét. De vigyázz. Ha beugrasz nem jössz ki többé onnan. Nem azért mert esetleg lelőnek, hanem emrt nem működik kifelé a jumpdrive. Legalábbis akik próbálták, azok ilyen nehézségekről számoltak be.
Ha meg ilyen lazán írtogatod kifelé a szektorokat, akkor javaslom feltenni a a Race response fleets scriptet, mert ez jó kis színt visz a játékba. Ha egy szektort megtámadsz, akkor az adott faj bizonyos hatótávon belül tartózkodó hadihajói azonnal beugranak és támadnak, plusz ha nagyon erős vagy, jönnek a szövetségeseik is. Kifejezetten nagy csatákat lehet így lezavarni. :-)
Ja és persze megnehezíti az adott faj szektoraiban a hajószerzést is, mert ugyanígy reagálnak a békés kereskedők támadására is, csak persze kisebb erőkkel jelennek meg a rend marcona őrei. -
DeviloftheHell #5183 az egosoft oldalán nézegettem a srcipteket van egy két olyan csalás már hogy össze lehet kapcsolni szektorokat meg szétválasztani de annak már mi értelme van azmár tényleg játékélményt rombol -
DeviloftheHell #5182 passz
én is meglátogatám szülö bolygom de remélem kapok a játékban koordinátákat a jumpdrive hoz mint a 5 khaak világhoz na oda egy 20 hajobol állo flottával fogok menni csak legyen 20 szor 400milliom :D -
Bonczi #5181 oks, köszi :)
És vissza lehet valahogy jutni a Földre? (a kapu ugye megvan cask szét van rombolva) :D
Jah és tudom, fura (hülye) kérdéseim vannak :D -
DeviloftheHell #5180 de bekell kapcsolni a gyárakat az AL settingsben
kül keresheted :D
-
DeviloftheHell #5179 és mellé még akeela's beacon ba berak egy otas corp hajogyárat ahol egész jó kis hajok vannak m3 as vadász 250MJ pajzsal 160 fölötti sebességgel gyors vadászok ellen kettött tartok a tyr dokkjában mert a photon ágyuk marha lassuak de ha 16 os oldalso sor felöl közelit vmi annak nem josolok fél percnél hosszabb idöt :D -
DeviloftheHell #5178 ööö mondom
xtended mod pack ot rakd fel
és circle of labour ban lesz a hajogyár és a felszerelés dock de vigyázz nagyobb hajok 140 milla fölött vannak viszontm arha erösek
a terran tyr 11GJ pajsz
700000ezres fegyer energia 15000MW os pajzsgenerátor meg egyéb nyalánkságok két oldalr 16-16 ágyu többi 10-8-6
terran asgard a TL osztályu teherhajo 10GJ pajzsal és 130000 as raktérrel
minden más fajtol származo nagy hajomat eladtam azt ezek vannak csak
érdemes de marha drágák -
Repiv #5177 csak scriptel legjobb tudomásom szerint. -
Bonczi #5176 Honnan tudok Terran hajókat szerezni? Vagy azt csak a sztori végigvitele után tudok? Vagy scriptekkel? -
DeviloftheHell #5175 bocs 140 el
-
DeviloftheHell #5174 a terran tyr hajocskám nem semi kis pénz ráforditással már 14el megy szoval azzal nem birnám elhagyni :D
de a kalozokat lehagyom mint a fene azt ha nagyon pattog gyorsan 180 fokos fordulat aztán az elsö 8 ágyu levadássza ha a hátso flak-ek nem szedték le a paranid m1 öt már leszedtem egyet 11GJ pajszbol maradt 5 az m2 vel már nem merek kikezdeni amugy novábol omicron lyare vagy light of heart ban van sentinel változat lassu ugyan de 100MJ pajzsa van -
SaGa Jr #5173 Szerezz Argon novát. Annak van tornya, amire kiadod a rakétaelhárítási parancsot azt csókolom (legalábbis ha háturól jön a raketta akkor leszedi).
De ha rakéta megy rád, azt szabad szemmel is ki lehet szúrni (szép keretet kap a rakéta is és a jelét is fel lehet ismerni) és le lehet lőni. Nem kell befogni ahhoz.
A Silkworm meg nem egy gyors rakéta és le is lehet hagyni, meg ki is lehet manőverezni (160 valahányas a sebessége ami csiga). Kifejezetten nehezen tud reagálni az oldalazásra vagy a gyors fordulókra.
Ha hallod hogy rádlőttek rakétát, akkor fordulj szembe vele és sorozd meg. Nem kunszt, meg lehet tanulni csak sokat kell gyakorolni. Anno nekem is volt velebajom, de aztán belejöttem ha nem is egykönnyen.
Amúgy meg vegyél normál falcont, azt meg nem nagyon fogja zavarni a 125 Mj-os pajzsa miatt a silkworm. De még 3-4 db sem. :-) A pirate verzión viszont a sokkal gyengébb pajzsok vannak fenn (25-ös pajzsai vannak). Hiába van több, lassabb az utántöltése és kisebb a védelme is. -
fenris #5172 Csakhogy nem akarom, hogy priuszom legyen az Argonoknál, ezért nem csinálom én. Egyszerűen csak a bugot (azt, hogy ebben a szektorban a gyárak nem vásárolnak, tehát a stock az mindig nulla, viszont maxon tartják a vásárlási árukat)akarom kiiktatni. Mert ez biztos valami bug. Mivel a story vonalnak nagyon az elején járok, a paranidoknál is viszonylag magas a rangom. Lehet, hogy mielőtt story-zni fogok, szerzek is egy-egy paranid M1-et és M2-őt. -
Dikri #5171 Az a baj, hogy a HEPT elöl ki tudok maöverezni, de a rohadt silkworn rakéta elöl nem, és rohadt nagyot sebez, 2-3 full pajzsnál is halál :( Egy pirate teladi falconban ülök most. -
DeviloftheHell #5170 de föleg a SPP-et vadásztam le hogy tölem vegyék a cellákat :D -
DeviloftheHell #5169 egyel végig lehet irtani egy egész szektort csak a nagy hajokkal kell kezdeni
én 3 paranid szektorbo lcsináltam csillagport egy boron ray elazota ott nem támadnak meg mer max kereskedök vannak ott már átmenetben :D -
fenris #5168 Utánanéztem. Hátha érdekel valakit:
"Name: X3 Mercenaies Guild
Version: V2.81
Author: Cycrow
1. Basic Idea:
This script allows you to hire mercenaries to attempt to destory a station without you losing any relation with the race.
You hire the mercenaries and they will send a fleet of ships to attack a station of your choosing.
It also allows you to join up with the mercenaries guild to become a mercenary yourself and take on missions to gain ranks and earn money"
Bingó! Este az lesz az első, hogy felinstallállom a scriptet, bérelek legalább 40 Titan-t, és ráküldöm a Montalaar-ra őket.
Kösz a tippet SaGa Jr!
fenris
-
DeviloftheHell #5167 ha van turret a hojodon állitsd be vmelyiket védelemre fejböl most nem tudom mik vannak a minden támdásán kivéve nem nagyon szokott érdekelni a rakéta egy sorozat egy béta HEPT el nagyobb kárt okoz mint egy rakatnyi rakéta -
Dikri #5166 Szerintem félre értettél.
Rám lövik ki a rakétát, és le akarnám löni, de a home/end-el amire megkeresném, már meg is halok, mert az összes ellenséges hajot tuti mindig végig veszi, és csak utána a rakétát :( Az érdekelne van e valami olyan billentyükombináció, amivel egyböl a rakétát lehetne kijelölni célpontnak? -
fenris #5165 SaGa Jr!
Kösz az infót! Azért megpróbálok még a hálón kutakodni, hátha...
Aztán ha nagyon felidegesít, felteszem újra, és elkezdek az 1.4-es patch-el játszani. Azzal nem voltak ilyen problémák. Grrrr... -
SaGa Jr #5164 Mit értesz betargetolás alatt? Befogod a célt, azt kilövöd a rakétát (már ha célkövetősről van szó). Ha nem célkövetős a rakétát, akkor befogni sem kell (kijelölni) a célt.
Ha közvetlenül előtted van, akkor Shift+t és be lesz fogva, ha más ellenséges/egyéb célpont volt eddig a kijelölt. De szerintem a leggyorsabban még mindig a home/end a leggyorsabb, ha több ellenfél van körülötted. -
SaGa Jr #5163 Csak egy élő árú. Lehet vele kereskedni. Egyedül a Teladiknál nem illegális, mindenütt másutt az. A teladikon kívül csak a kalózok veszik meg őket. -
SaGa Jr #5162 Elméletileg majd abban a scriptben (mercenaries guild) lesz valamikor aktiválva ez a lehetőség is. EGyenlőre még nem működik sajna. -
fenris #5161 Köszi haxoror! Megnézem. Elég nagy script gyüjteményem van már talonba, de ilyenre nem emlékszem. Igaz, van talán zsoldos guild scriptem, de abban szerintem csak engem bérelhetnek fel zsoldosnak. Meg kellene nézni.
fenris -
haxoror #5160 Ha jól emlékszem van olyan mod ami felbérelhető zsoldosokat rak a játékba, velük szétlövetheted a konkurenciát reputáció vesztés nélkül
-
fenris #5159 Atomizálni kellene az egész szektort, de az meg lenyomná a reputációmat a 0-ra az argonokkal (velük meg azért szeretnék jóba lenni). Tényleg, vajon egy gyár kinyiffantása mennyi rangcsökkenéssel járhat az adott fajnál? -
haxoror #5158 Lődd szét az állomásokat!
-
fenris #5157 Én meg kezdek megőrülni. Grrrr...
Ugyanaz a helyzet Montaalarban, mint volt: 2 állomás EC-t, és más másodlagos erőforrásokat folymatosan a max-on felül vesz (pl. EC-t 20 cr-ért). Így legalább 200 hajó akar mindig bedokkolni, és 50 szektor messzeségből vonza oda az Universal Treader-eimet, mint lámpa az éjjelilepkéket.
Kínomba már a "manageforbiddensector" script-et is kipróbáltam, szépen kaptam is üzenetet, hogy a hajónak tilos a Montaalar, de ennek ellenére mindig ott kötnek ki. Hogyaza...
Valakinek nincs valami ötlete? -
Bonczi #5156 Én még azt szeretném kérdezni, hogy mi is az a Spacefly? Azt tudom már, hogy valami "bogár :P", de mire jó? -
Dikri #5155 megszeretném kérdezni, van-e valami billentyükombinácio, amivel a rakétát lehet betargetolni? Mert amire home/end-el sikerül addigra meg is halok :( -
Bonczi #5154 Ohh, oké, mostmár értem. Kár.
Köszi a gyors választ -
SaGa Jr #5153 Sehol nem szerezhetőek ilyen hajók. Azok egyedi gépek, amikkel majd versenyezned kell a sztorivonal egy pontján (erre majd kapsz egy gépet ideiglenesen, de az is sokkal lasabb lesz azoknál).
A start abban a kapuban van, ami félbehagyottnak tűnik. A rendszerben lévő állomáson lehet fogadni a résztvevőkre és pénzt nyerni rajtuk. -
Bonczi #5152 Halihó!
Nah izé , szóval berepültem Freedom Reachbe, hogy megnézzem mik vannak ott. Elösször is találtam egy félbehagyott kaput, vagy mit... ez még annyira nem volt különös. Viszont ott körözött 2 Starbust, és 2 Arrow, csupán 600-as sebeséggel, de megnéztem és 1300-ra lehet felturbozni őket.Commra nem válaszoltak, azt se tuddom, hogy melyik faj hajói, szóval mit csináljak velük?Vagy hol lehet ilyen hajókat szerezni? -
SaGa Jr #5151 A transporter device csak a pilótát teleportálja át és pár cuccot egy közeli, saját hajóról. Kereskedésre nem jó (alapesetben, nem scriptekkel). TL hajót felejtsd el a kereskedésben. Két állomástípusra tud csak beállni (equipment dock, shipyard). Azok meg nem éppen kereskedelmi központok. Gépi irányítású kereskedésre alkalmatlan, hacsak nem scriptelsz, de ennek sem sok értelme van. A gép nem fogja rendesen végrehajtani a parancsot. TL hajót csak állomások vételéhez/szállításához, esetleg gyárközpontokhoz használj, ahol van jelen a gép fogadására alkalmas dokkolóállás. Oda jó lehet.
Hiába küldöd át a pilótát egy másik hajóba, ha abban nincs ott az MK3-as trade software. Ha viszont átteszed a software-t akkor a pilótát mindenképpen elveszíted (őt a cucc megvételekor a hajóhoz kaptad, kidobod/átteszed máshová a cuccot, elveszik a pilótád, megmarad a hajód).
Persze átmegy a pilóta másik hajóba (move pilot paranccsal), de onnantól már nem fog kereskedni magától, nem lesz rangja többé. Gyakorlatilag haszna sem sok van.