20430
-
Ööö de persze, hogy van! :) Hozzáadom a szektorokat úgy, ahogy az le van írva a
readme -ben, de továbbra is csak áll egy helyben. Pedig elméletileg minden feltétel teljesül. Megvan a rangja is, a leadershipje is, és a minimum 1,4 -es verziószámú Combat Pilot script (v 1.43), szóval nemértem! :) Pedig ahogy olvastam igencsak jó dolog ez! :) Eléggé földobná a játékot szerintem. -
SaGa Jr #6109 Van ilyen. Mindjárt a második feladat ez lesz a sztori módban. De nem te vezeteted a gépet, mindössze a hátsó torony lövészeként vagy jelen a feladatban és ott lődözöl. Ez az egy ilyen feladat van. A játékban amúgy bolygóra leszállni nem lehetséges. -
SaGa Jr #6108 Olvass vissza pár tucat/száz hozzászólást. Jópárszor le lett már írva a dolog címszavakban. Vagy használd a keresőt az oldal alján. -
Az egyik videoban láttam olyat hogy valami küldetés közben valami bolygóra vagy mire szállt le és ott a házak között repkedett vagy ilyen nincsen is benne? VideoVideo -
bár nem raktam még fel a script-et, de ha nem adsz parancsot a Leader-nek, akkor persze, hogy egy helyben áll (stand by üzemmód). nincs olyan akár a speciális, akár a combat menüben, hogy Patrol? mert ez lenne ugye a járőrözés. tehát kijelölsz neki útvonalat és akkor a szektorban azokat járja körbe-körbe és ha ellenség tűnik fel akkor azt megtámadja. nincs readme a script-hez? ott biztos leírják, hogy mit kell csinálni. -
tizhusz #6105 Sziasztok.
Gyerekek tenyleg nem akarja senki leirni HQ-hoz valo hozzajutas
kuldetessorozatat. -
ha esetleg érdekel valakit Khaak Capture Plugin 1.00 Released !
http://anarkis.jexiste.fr/portal/modules/news/ -
Megpróbáltam hozzáadni a hajókat a Task Force -hoz többféleképpen is, Groupban és egyenként is, de a Leader csak egy helyben áll, a többiek meg köröznek körülötte... :S Nemértem. -
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni hááát több dologgal kapcsolatban is.
1. A Combat Task Force scripttel szeretnék létrehozni 1 TaskForce -ot... Először Megteszem az egyik group leadert Force leadernek gondolom. Majd a másik groupleadernek is kiadom a Combat Task Force parancsot, és amikor a ship -re kérdez az előzőleg "kinevezett", tehát az első leader hajójára kattintok. Namost ennek meg is jelenik a neve mellett, hogy a másik a leader, de az összes hajó (mind2 group) egy helyben álldogál. Szóval a műveleti sorrend érdekelne...
2. A Capital Ship Crews dolog működése érdekelne, hogy esetleg vmi tipp vagy leírás akad -e hozzá...
3. Xai Corp. Fleet Support Ship Software működése is rejtély még számomra.
Előre is THX! :) -
A headquartersnek van valami leírása, hogyan-mit-miből, ilyesmi? -
DeviloftheHell #6100 mert amit más játékokat játszanak nvidiára van irva -
Ace McCloud #6099 Engem is érdekelnének az összefüggések. Vajon mennyi, elsősorban X3-at kedvelő játékosnak van Nvidia kártyája??
Én mindenesetre azt feszítettem bele a gépbe, bár az Atiban való csalódásom miatt elsősorban, de erre nem térnék ki mert ez nem az a fórum. -
kisviku #6098 Mondjuk ez az Nvidium elég sokszor elgondolkodtatott engem.Minő véletlen, hogy Nvidia kártyákra lett fejlesztve...
Lehet, hogy még plusz lóvé is jár az Egosoft-nak az Nvidiától? -
kisviku #6097 No, egész szép!Gratula!
Én már úgysem emlékeztem rá... -
Ace McCloud #6096 Bocsi! A kérdőjelek még a doksiban mosolygós szmájliarcok voltak... -
Ace McCloud #6095 Ebben a leírásban a történet kibontásával nem foglalkoztam, sem az átvezetőanimációk különösebb magyarázásával, mert ezek megtekintésében, és az összefüggések megtalálásában szerintem azoknak legyen része, akik veszik a fáradtságot és végigjátszák a küldetéseket. Mindenesetre eme leírás véleményem szerint bőven elég ahhoz hogy a sztorit végigvigyék a segítségével.
1. Mielőtt belevetődsz a küldetésekbe, az alap fejlesztéshez kellő pénzt érdemes összeszedni az Ore Belt ben A trading Stationról kristály a naperőműbe, majd energiacellát valamelyik bányába szálíthatsz könnyen, és gyorsan., ezenfellül néhány mentési lehetőséget sem árt vásárolni ha már a Gooner templomban vagy. Küldi: Ban Danna megbíz hogy kísérj el 1 osztagot a Cloudbase South Westbe ! A Home of Light Szektorban az északi kapu mögött találsz egy kis gamma csapatot, megkeresed a vezetőjüket (leader), kijelölöd, és közel repülsz hozzá (kb 1.5 km re). Ekkor megszemlélhetsz egy animációt, és elindultok a Red Light-on keresztül (nyugati kapu) khaakokat írtani, a Home of Light ban egy kisebb csapat, majd a Red Light ban egy nagyobb khaak csapatot kell lenyomni, és a Cloudbase Southwestben végetér a kísérős küldi. Javaslom hogy mire elkezded, kicsit tápold fel a busteredet, főleg fight szoftverekkel, így elég könnyen ki tudod löni az ellenséget (k billentyű kétszeri megnyomása után aktiválod az autocélzást) bár van aki nem szeret így harcolni. Ha kész vagy elköszönnek tőled, és bejelentkezik egy Goner pap – Noah Gaffelt.
2. Küldi : Szerintem töltsd föl a hajód energiacellákkal, majd szálj le az itt található (Cloudbase southwest) Gooner templomban, és beszélj a papal. Dokkolj ki, kisvártatva egy lőállásban találod magad, és más dolgod nincs mint aprítani a célpontokat. A világűr után a bolygófelszíni pályán ugyan ez lessz a dolgod, és ha itt végeztél, végignézheted ahogy leszedik a hajótokat. Kis idő múlva egy szkafanderben találod magad, és el kell jutnod a kijelölt anyahajóig. Ezután újra átvezetőanim, majd Saya oldalán egy Talon nevű hajót kell felkutatnod a Farnham’s Legend kalóz szektorban, miután Saya a nyugati kalózbázishoz küld, észre is veszitek. Sajnos ugrik mielőtt érdemi harcot vívhatnál vele, de hátrahagy pár hajót szórakozni. Ha kivégezted őket, ugorj a koordinátákra amiket Saya küldött neked. Újra harc a Piratokkal, majd újra elugrik a Talon, és ez párszor így zajlik, mígnem a kalózhajó végre egyhelyben marad, és ekkor kicsikarjátok tőle a kristályt amiért is jöttetek valójában!. Anim ahogy felveszed a kristályt, és irány a Gooner templom.
3. A pap megbíz hogy találj megy egy másik papot bizonyos Thomust, ezért elküld a Freedom Reach szektorba, amit az Argon - Presidents Endtől kelet-dél-kelet-dél-dél pirate szektorok kapuin áthaladva találsz meg, de ha kérdezősködsz a bázisokon, vagy a hajóktól, nagyjából útba is igazítanak. Mikor odaérsz találsz egy Teladi kereskedelmi állomást és kis beszélgetés után Lihimes Eluleis Gebndius III megbíz egy versenyen való résztvéttel az információiért cserébe. Race : Kihelyezett pontok vannak amiknek a közelében kell elhúznod. Természetessen a tied a leglasabb hajó, de a legkönyebb irányítani is, így játszi könyedséggel tudod tartani a tempót, míg a társaknak vissza kell fordulniuk, hogy újra megtalálják a kihagyott pontot. A végén be a nagy karikába, és meg is nyerted a versenyt. Ha nyertél kis anim, amiben elárulja a teladi hogy Thomust az Ore belt ben találod a keleti kapu környékén. Ha odaértél keress egy Solitas nevű hajót, és repülj a közelébe. A duma után irány Argon Prime, az Argon One, dumcsi Ben Danával, és kapod a következő küldetést.
4. Egy konvolyt kell elkísérned Ore Belten keresztül. A déli kapun kresztül repülj a Home of Light szektorba, menj közel a Terracorp Convoy Flight Leaderhez, és szövegelj vele. Kövesd Ore Beltbe és némi idő elteltével a szállító lőállásaiban találod magad. Nem lessz nehéz harc, csak a lőállásokból lődd le a Khaak gépeket. Nemsokára visszatranszportálnak a hajódba, itt is kis harc következik, majd a szállító elugrik . Ugyan Saya beszél veled, és elmondja hová mentek, de a koordinátákat nem adja meg, ezért nem tudtam utánna ugrani, de a Ore beltből a W, S, E, S, W, S kapukon keresztül haladva eljuthatsz az Ocracoke’s Storm nevű Yaki szektorba. Amikor belépsz, és megtalálod Sayát láthatsz egy animot egy aszteroidába küldött Spydroneról ahogy fennakad a védelmi rendszeren, majd hulladékká válik. A feladat egyszerű és nem nehéz, akár még billentyűzetről is könnyen kivitelezhető. A droneodat kell átirányítani az aszteroida belselyébe úgy hogy ne akadjon fönn a védőhálón. Amikor eljutsz az első szakasz végére, és eléred a pontot ahonnan nincs tovább látszólag, fordulj meg, és a szkenner alatt egy nyitott csővégződésre bukkansz. Nosza vetődj is bele, és ezen szisztémák alkalmazásával amit itt elsajátítottál repülj amerre utat találsz. Amikor a végéhez értél, megszemlélhetsz egy videobejátszást. A hajódban találod magad, válts pár szót Sayával. Kisvártatva újabb bejátszás, és ha végeztél irány az Argon Prime!
5. Az argon One felé közeledve megtámadnak és kisebb harc után dumálj az ellennel. Kiderül hogy téged gyanusít a lánya eltűnésével. Ez a küldetés a lány felkutatásáról szól. Thuruk’s Pride rendszerbe kell repülnöd, ami az Argon Primetől a E, N, E, N, N, E, E, E, S, S kapukon keresztül megközelíthető. Próbálj leszállni a Kereskedelmi központjukban (nekem ez nem ment), és olvass bele a BBS (hírek) be. Pilótákat keresnek a közeli silicon bányában. Éppen ezért repülj kommunikációs távolságba, és válts pár szót az Ore Mine Managerrel. Ezután beszélj Sayával és irány a Teladi Gain szektor. A N, N, E kapukon áthaladva, vagy a keleti kapuhoz ugorva a közelében megtalálod a Pleasure Complexet, és 5km re a közelében parkolj is le. Kicsit fogócskázik Saya a helyi arcokkal, de te ne avatkozz be. Miután elcsípték és bevitték a komplexumba, te keresd meg a Squash mines (aknákat) és kínáld meg energjával, vagy rakétával. Ha aktiváltad őket, és eldurrogtatták a puskaporukat, a helyi nehézfiúk rögtön neked esnek. Ne is várasd őket sokáig, és máris küld őket a valhallába, aztán anim, és már repülhetsz is a Komplexumba az egyik áldozatod által ütött lyukon keresztül, természetessen hogy viccesebb legyen űrruhában. Besietsz a belső dokkokba, és itt szert tehetsz egy fain kis járgányra. Ami most következik kicsit rémítőnek tűnhet, de nem az. Repülni amerre szabad az út, kék, illetve a fehér nyilak jelzik, szétlőni mindent ami rádlő(nem veszélyes), kilőni a nagy fekete “izé” ket amik valamiféle generátor szerepét töltik be, majd a csapóajtósorokat, és újra ugyanezt amíg el nem fogynak. Hosszú az út, és labirintusos, de szerencsére nem vészes. Ha jól végezted a dolgod akkor kinn találod magad az állomásból, némi szöveg, és bejátszás figyelmes szemlélése után a Kalózkiscsajjal együtt irány a Farnham’s Legend rendszer, és a már jól ismert The Marauder állomás. Meg kell közelíteni úgy 5KM re az űrállomást, kommunikálni Don Maranival, majd a lányával Miria Maranival, aki beszél a kristáyokról, és választás elé állít hogy a Xeon szektorba, a Paranid csillagrendszerekbe, vagy a Yaki kristályt mentek e felkutatni.
6. Akkor talán kezdjünk a yakinál.
Menj át a keleti(E), majd a déli(S) kapukon, és eljutsz az Olamancketslats Treaty bolygórendszerbe. Kis beszélgetés Miriával, és közli hogy szükség lenne pár számítógépkomponensre. A Red Light szektorban találsz gyárat ahol 10000 cr értékben mindjárt tudsz is vásárolni pár komponenst, amit el kellene vinned a Farnham’s Legendtől keletre található Bala Gi’s Joy szektorba a Quantum Tube Fabba.
Találkozol Jesannal, kapsz tőle egy árbócost, és a feladatot hogy szkenneld a Distruptor Missile Factoryt Délre az Olamancketslats Treaty szektorban.
Repülj a gyár közelébe, 100 m nél közelebbről irányítsd a gyárra a hajó orrát. Megkezdődik a szkennelés, de hogy ne legyen nagyon zavartalan, mindjárt küldenek is neked játszótársakat. Mielőtt vadul belevetnéd magad a hentelésbe, a hajók újra és újra megjelennek, ezért az “a” “s” “d” “w” billentyűkombinációkkal érdemes trükközni amíg befejeződik a szkennelés.
Ha végeztél, és kiszórakoztad magad, irány az északi kapun keresztül a már ismert Quantum Tube Fab. Itt kicsit trükköztem és kidobtam a Triplex scannerét, majd miután a csónakomba kerültem összeszedtem . Az események után keresd fel Ban Dannát az Argon One fedélzetén (Argon Prime).
7. Paranid Kristály !
Irány a Paranid területeken található Emperor Mines rendszer amire a Cloudbase South West – i délre fekvő kapun keresztül haladva juthatsz. Keresd meg a Tempestine nevű hajót és hívd a pilótáját Miriát.(hogy mi fiatalok kaphatnak manapság bárkát és jogsit az univerzumban…). Szól hogy repülj a keleti kapuhoz, és keresd meg a Border Patrolt némi segítség végett. Repülj is oda hamarjában. Olyan 2 km távolság körül beszélgetés kezdődik.
Miria ismer valakit a Trading Dockban, ez a személy Nolmancketnun (hogy a fene törné ki a nyelvét aki elnevezte) keresd hát meg miután dokkoltál az állomáson. Hirtelen 30000 cr től meg is szabadít cserébe némi információáramlásért…
Fizess neki, aztán megkapod majd az üzenetét. Ajánl valakit Elena’s Fortune ben aki tud segíteni a bajaidon, mindezt csupán 200000 cr ért. Elena’s Fortune ben a trading dock környékén megtalálod az illetőt Age of Oedipus nevű hajójában feszengve, de miután beszélgetést kezdeményeztél vele, hirtelen khaak hajók tűnnek elő a semmiből, és már rémlik hogy gondolták azt a problémamegoldást. Miután átvillant az agyamon, hogy cselekedhetne ez az illető ama hires személyről elnevezett komplexusnak megfelelően, kinek korát oly fényessen hirdetik a hajójához rendelt univerzálissan egységes karakterek, dörmögtem egy kösz a segítséget az univerzum megmentésének kísérletében szerű hálaadást. Gyorsan végeztem is az ellenfelekkel, mivel már kissé felindult állapotba kerültem. Szerintem te is tedd nyugodtan ugyanezt, hogy megszemlélhesd miként végzi az árulók gyöngye nyomorúságos létét, és válik némi fémoxid keverékké egy magányos aszteroida örök fogságában. Mivel az élete árán, de hozzájuttatot téged a kristályodhoz, így jöhet a következő és szerintem legkönnyebb kristályszerzési akció. Irány a xenon sector !
8. Valahol ezidőtájt kisebb xenon inváziót kellett megállítani a Nopileos’ Memorial szektorban, ahol egy igen kellemes, szinte mindenki mindenki ellen küzdelem alakult ki. A piratok is közreműködtek a xenon invázió lefolytásában, miközben heveny csata alakult ki köztük és az Argon, és egyéb más hajók közöt. Nyilván énsem maradtam ki a buliból, és miután elsöpörtük a xenon kiáramlást, bősszen nekiálltam megfegyelmezni a kalózkodó rosszfiúkat. Néhány hajóra mint xenon n, m, L sikerült is szert tennem, de ami fontosabb megtaláltam a déli kaput, ami egyenessen abba a xenon szektorba vezet ahol majd a kristályt kell felkutatni. A busterrel tett reménytelen kisérletek arra ösztökéltek hogy más módot kerítsek szóban forgo tárgy összeszedésére, így két szektorral odébb a verseny (Freedom’s Reach) színhelyén a kapu és a trading dokk síkjára merőlegessen felfelé haladva (a kaputól) találtam egy elhagyott kis versenyhajót. Eltulajdonítottam, beszálltam, és kerestem egy felszerelés dokkot, majd ügyessen feltuningoltam. Ahogy végeztem a pofozgatással sikerült kisajtolni belőlle 1140 egységnyi sebességet. Ezzel már prímán be lehet gyűjteni bármit annélkül hogy utolérnének. Sokaknak hagyományos módon is megoldható volt a dolog, én inkább lazábbra vettem a műveletet. Bárhogyis döntesz, a hajóddal nagyjából középre kell manőverezni a szektorban, majd megjelennek az elhagyott csomagok, és az egyikben ráakadsz a fekete kristályra. Gyorsan szedd fel, és irány a Goner templom.
9. Miután dokkoltál a Goner Templomban, beszélj Noah Gaffeltel, aki közli hogy szüksége van némi időre, ami alatt te kicsit helyrepofozhatod a gépedet. Dokkolj ki, és vadászd le az ellent aki éppen arra kószál. Elrepülhetsz az Argon primera ahol már gyülekezik a védősereg, és velük együtt irány a Cloudbase South West. Kis várakozás után harc, meg kell keresned a Light Ion’s Corvettet, és elkapni.Egyszer csak belenyávog a rádiódba, és onnantól animációban élvezheted az eseményeket.
10. Irány a déli kapun keresztül az Emperor Mines szektor, dokkolj a kereskedelmi állomásukon, és beszélj Nolmancketnunnal. Legombol tőled 250000 kreditet, de kapsz cserébe egy Ore bányát, ami ezentúl megmarad a te tulajdonodban. Később hív téged, beszélj vele újra, és közli hogy megépült a bányád. Szerintem látogasd is meg a Pirest Rings szektorban, amit innen a keleti, majd ismét a keleti kapun áthaladva találsz meg. A szektor nyugati kapujától (amin keresztül ide érkeztél elvileg) észak, északkelet felé találod a szóban forgo objektumot. Az Unholy Nomad státuszom miatt már javában lőtték. Amennyiben a felállás nálad is ugyan ez, úgy repülj közel a támadó hajóhoz, és a kommunikációs csatornán keresztül kérj bocsánatot hogy rádtámadtak, és hogy egyáltalán élsz. Ezután megnyugszanak és befejezik a gyárad amortizálását. Beszélj a gyárad irányítójával a komm. Csatornán keresztül, és szerintem hord tele energiacellával a létesítményt. Ha minden ok akkor egy idő múlva láthatsz egy animot. Irány vissza az Emperor Mines szektorba, és kezdheted a következő küldetést.
11. Repülj el a Nyana’s Hideout névre keresztelt bolygórendszerbe, amit az Argon Primetól Dél, Kelet, Kelet, Dél, Kelet, Dél, Kelet, Kelet, Kelet, Dél, Dél(light Of Heart), Dél, Kelet, Kelet, Kelet, Észak, Kelet(xeon szektor!!!!), Észak, Keleti kapukon áthaladva érsz el, de ha ki akarod hagyni a xeon szektort, ami egyáltalán nem elvetendő ötlet, akkor a már ismert Split rendszer, nevezetessen Family Zein szektorból kiindulva a Dél, Kelet, Dél, Kelet, Kelet, Dél, Kelet, Dél, Kelet, Dél(Scale Plate Green), Keleti kapun áthaladva ott találod magad.Találsz pár aszteroidát az északi irányban, érdemes kicsit közelebb menni, és úgy 3 km közelben szkennelni. Néhány átvezetőanim után részed lehet a játék küldetéssorozatában fellelhető (szerintem) legnehezebb küldetésben. Át kell haladnod a néha átláthatatlan, és veszélyessen szűkülő járatokkal szabdalt aszteroidán miközben khaak fighterek lihegnek a nyomodban. Egészséges tempót kell diktálnod, különben először szomorúan, majd kissé, később meglehetőssen idegessen szemlélheted mennyire hatásossan alkalmazzák az ellenfeleid a kyonlézer által rájuk ruházott hatalmat. Javaslom a sebességgombok és az oldalfúvókákat vezérlő billentyűk gyakori használatát, és miután tuljutottál ezen a szakaszon, megszemlélhetsz néhány újabb animot. Ha sokadszor próbálkozol, szerintem akkor se add fel, nem mintha megérné de legalább végigviheted a küldit miután a javarészét már megcsináltad. Sajnos ez a plálya tapasztalataim szerint csak billentyűzettel kivitelezhetetlen, és a pálya be nem látható szakaszai miatt a pály első részétől a közepéig annak memorizálását igényli. Az ezt követő feladat a már szokásos, segíts a csapatodon, és aprítsd a gonosz agresszor khaakokat. Miután túlvagy ezen is irány az Argon Prime, és az Argon One. Beszélgess Ban Dannával, aki a hazaúton elvileg már küldött üzenetet.
12. Kerekedj fel Sayával, illetve a helyes kis boron hajójával, amire a Sayával folytatott gyros eszmecsere után tehetsz szert, és ugorjatok le az Emperor Mines szektorba. Az északi kaputól kissé keletre találsz egy Nvidium Processing Plant Alpha névre hallgató objektumot. A feladat immár nem idegen, 100m nél közelebb repülni és a hajó orrát az objektumon tartva megvárni míg a szkennelés lezajlik. A dezsavű érzés fenntartása miatt persze most sem hagynak nyugton, így miután befejezted, kicsit harcolhatsz a rosszfiúkkal. Csak a kis hajókkal próbálkozz, és aztán tipli a keleti kapun keresztül a Paranid Prime szektorba. Itt észak felé fordulva ismét találsz egy Nvidium Plantot, és a feladat hogy szkenneld ezt is. Amint végeztél irány a déli kapun keresztül Empire’s Edge, majd a keleti kapu Duke’s Domain. Hamarossan bele is akadsz egy rejtett objektumba, ami némi párbeszédet vált ki közted és Saya közt. Miután ezt végighalgattad, irány az Argon Prime szektor. Beszélj Ban Dannával hogy megkaphasd a következő küldetésed.
13. Szálj le a Marauder állomáson, és hallgasd végig a párbeszédeket, majd irány a Duke’s Domain szektor. Itt hamarossan üdvözöl egy hajó, és a pilótája gyorsan ki is veti magát a világűrbe, mire te áttranszportálódsz a csónakba. Kisvártatva megérkezik egy felbőszített figura, és vadul harcolni kezd veled, bár ez csak addíg tart amíg az ionfegyvereid lenullázzák a pajzsát. Ő persze a fizetése nagyságát nem találja egyenes arányúnak az élete elvesztésének esetleges veszélyével, így gyorsan magára marad a hajója, és mivel a bátorsága a te kezedre juttatta így mostantól használatba is veheted. Miután áttranszportálódtál a hajóba, támadd meg az álcázott Nvidium állomást, és lődd ki az álcázó generátorait. Ezek afféle gömbszerű alakzatok, amiket ha eltalálsz kissé láthatóbb lesz az objektum. Amennyire emlékszem négy ilyen álcaerölködőt kell füsté változtatnod, aztán jöhet a következő küldetés.
14. A helyszín ezúttal a Heretics End névre keresztelt szektor, amit a Nyana’s Hideout szektortól keletre, majd észak, és ismét északra elhelyezett kapukon keresztül tudsz megközelíteni. Repülj az állomáshoz és végezd ki azt a pár öngyilkosjelöltet akik megpróbálják utadat állni. A szerkezet közepe táján elhelyeztek egy fura dolgot amit ha megtalálsz és rárepülsz egy kis animációval jutalmaznak. Hamarossan megérkezik az ellenség, és a saját egységeid javarésze is hogy egy gigászi ütközetben mérkőzzenek meg. A csata kezdete után az újszerű kapun áthalad egy khaak szerkezet, és miután egy kicsit kitomboltad magad a kialakult csatában, eredj utánna. Javaslatom hogy csak a kissebb ellenfeleket támadd, majd közelítsd meg megint az állomást. Hogyha jól csináltad, akkor bekerülsz teis a hipertér szép kékesfehér lüktetésébe. Elötted a célpont, s bár néhány dolog leszakad róla útközben, a te feladatod hogy a generátorait megtámadva átadd azokat az enyészetnek. Tulajdonképpen ennyi volt a küldetéssorozat, de miután végetért az örömmámor, mind a Paranidoknál, mind az Argonoknál kellőképpen jó reputációd lesz. Innen szabadon kószálhatsz az X3 univerzumában, mert immár befejezted a küldetéseket, és szabad vagy. :O)
Ez a leírás a DlhNeten fellelhető X3 - Reunion angol nyelvű leírásának felhasználásáva készült !
(http://dlh.net/chtdb/chtview.php?lang=ger&sys=pc&disp=e33111)
Eme leírást szerzői jog a részemről nem védi bátran felhasználhatjátok.
-=Ace McCloud=-
-
Ace McCloud #6094 annyira szerintem nem nagy hogy ne tudnám becopyzni ide, ezért bemásolom nektek :) -
Zseblovag #6093 Ja, fel azzal a linkkel....;) -
tizhusz #6092 Engem érdekelne a leírásod hogy juthatnék hozzá?Ha tudod légyszi tedd fel valahova vagy küld át mail-be [email protected] Köszi.
-
akár itt, akár Amaro oldalán is szép helyet feglalna. persze ezt vele is meg kell beszélned. tőlem jöhet a link. vagy be akartad ctrl cé-ctrl vézni? :)) -
Ace McCloud #6090 Szevasztok !
Pont most készültem el az X3 sztorivonal végigjátszásának leírásával.
Sajnos nem tudom beazonosítani a részt ahol most vagy, de ha gondolod, feltehetem ide az egész khmmm.. művemet.
Mivel már egyszer megkérdeztem hogy feltegyem e, és választ nem kaptam, így arra gondoltam hogy nem zavarom vele a fórumozókat.
Amennyiben mégis úgy gondoljátok hogy jól jöhet, szívessen megosztom veletek, bár eléggé terjedelmes anyag. a HQ hoz való hozzájutás eseménysorozata az én érdeklődésemet is eléggé feszegeti, ezért tényleg faja lenne ha valaki kicsit pontosabban leírná. -
tizhusz #6089 Sziasztok.
Tisztelt X3 rajongók,Kellene egy kis segítség.
Ott vagyok elakadva, ahol Bala Gi elküld a Splittek-hez és a Paranidek-hez hogy csináljak valamit.De sajnos nem tudom hogy mit,ebben kéne segíteni.
És még valami jó lenne ha valaki leírná részletesebben a HQ-hoz való hozzá jutást(pl.: blueprint(egyálltalán mi ez és honnan lehet szerezni),stb...)
Előrre is köszönöm a segítségeteket.
-
Amaro oldalán van kapu táblázat, benne a koordinátákkal. Asszem különben nyugatra van 180 kilométerre az x tengelyen. -
Micsu #6087 malestormnál merre van az a nyugati kapu mert kvára nemtalálom a nagy köd miatt :S -
kisviku #6086 Hmm, látom elkél a segítség.Ám legyen! -
kisviku #6085 A kékes-fehér asszem a PPC.Azzal tényleg egy lövés egy Khaak, kivéve az M3-as vadászuk.
De mint anno mondottam, a PPC nem igazán vadászok ellen van kitalálva.Manuálisan nehéz célozni, a gép jobban csinálja, ráadásul lassú és sokat fogyaszt.TL hajóra nem érdemes PPC-t rakni, mert a fegyvergenerátora kisebb, mint egy harci nagy hajóé.
Én sem vettem fel mindent a maxra anno,de azért elvárok némi élsimítást...mi is a neve ennek?Ja megvan, anti-aliasing...
Szóval, legyen szép formájú egy objektum, minden élvezeti romlás nélkül. -
Hát ez tényleg meglepetés :)
Legalább most már nem nekem kell cikket gyártani tartalmas hozzászólásaidból ;P
-
nekem is csak egy 6600-os van -no meg mellette egy jól összerakott gép-, igaz még nem akkora flottával rendelkezem, mint a tied, de azért el lehet lenni vele. lehet, hogy nem annyira csilli-villi, bár én nem láttam akkora különbséget. még így is közepes beállításon van és inkább SETA alatt akadozik, de ott se mindig, szóval mehet még lentebb.
más: csinálgatom a military küldetéseket és néha becsatlakozik egy Argon Mammoth is. ilyen szép kékes-fehér "bogyókat" lődözget. az melyik fajta fegyver? egy Kha'ak vadász leszedése egy lövés vele:)) -
kisviku #6082 Olvasgatom írásaitokat, annyira izgalmas lehet így kibővítve eme játék.
Most már csak egy új gép kellene...mert az akadozásnál ideges leszek. -
kisviku #6081 Végre regisztráltam magam Amaro-hoz...
MEGLEPETÉS! :)
Egy lépéssel beljebb az univerzumba...
Jesszusom, ott vannak az írásaim.Köszönet a sok pontért,remélem sokat segít(ett) mindenkinek, aki olvasta.Micsoda szép régi emlékek, hogy újra olvasgatám őket... -
ki jött X3 Editor 0.10 to 0.11. -
jano1 #6079 A játékhoz kiadott 2.0.01 javítás tartalmazza. -
Ace McCloud #6078 Csá !
Ez a HQ szerzési lehetőség valami script vagy mod csomagnak köszönhető??
Ha igen, akkor pontossan mi a neve?? -
SaGa Jr #6077 Nem kell sztori mód a HQ megszerzéséhez. Működik a dolog sima custom game során is. Ha megvannak a szükséges feltételek, akkor majd Bala Gi üzenni fog neked. Nem BBS küldetések során jutsz el a saját bázisod megszerzéséhez, hanem üzeneteket kapsz majd. -
mrzed #6076 Köszi a helpet! -
mrzed #6075 A HQ szektorának nekem nagyon bejött a legkeletebbi Unknow szektor. Teljesen lakatlan, békés, van benne 3 jó ore és 3 közepes silicon aszteroida. A szektoron belűl két XXL-es SPP-re épülő komplex ontja a nyersanyagot a HQ számára... :) -
a küldetéssorozathoz kell a story-mód? vagy BBS-en keresztül adják sima játéknál is?
beraktam a military scriptet, azaz lehet katonai küldetéseket vállalni minden fajnál (miután beléptem az ARMY-ba:)). Ezzel is meg lehet nyerni?
ezek egyébként jó kis küldik és elég jól fizetnek. -
SaGa Jr #6073 Olvass vissza kicsit. Pársor már le lett írva. Jó hosszú játékidő, saját állomás és még pár dolog szükséges hozzá, majd egy küldetéssorozat végigvitele után megkapod és oda telepítheted ahová neked tetszik. -
SaGa Jr #6072 Persze hogy van rá mód. A numerikus billentyűzeten lévő nyilakkal tudod térkép üzemmódban mozgatni a "célkeresztet" és látod a koordinátákat. Ezek az x és a z koordináták. Ha az y koordináták is fontosak, akkor az insert lenyomásával fordul a nézőpont a térkép módban és már azt is manipulálhatod. Ha beállítottad a szükséges koordinátákat, akkor egy entert nyomsz és visz is oda az autopilota.
Bár úgy tudom van még valami mód arra is, hogy beírd a koordinátákat és eleve odavisz a gép. Hogy ez most script vagy alap dolog nem tudom.
Az EQ kapcsán én értettelek félre. -
Zseblovag #6071 Szóval, hogyan is lehet szert tenni egy saját HQ-ra?