20430
-
kobra223 #6590 szép jó reggelt mindenkinek látom megy ezerrel a forúm valami újdonság itt 
-
SaGa Jr #6589 Ha teljességében élvezni akartad minden jótékony és kártékony hatását, akkor bizony újat indítottál, ahogy javasolták is a készítők. Teljesen más jellegű kihívás volt onnan eljutni a csúcsra.
Meg nekem valami kavar volt a mentéseimmel, mert nem tudtam betölteni a régi állásokat, így kezdtem egy újat inkább és nem bántam meg. :-) -
goyo2 #6588 Akkorát sz.ptam mint atom.
egy nyavalyás w betű helyett v irtam, és most vettem észre 1 hét után.
Semmit nem haladtam a scriptel emiatt.

-
kisviku #6587 Ezeket meg köszönöm.
Hmmm,rendben van utánanézek. -
kisviku #6586 
Igen Uram!
Parancsára!
Ahogy óhajtja!
Bár megjegyzem, rajzból nem voltam kitűnő...
-
goyo2 #6585 e-eee
A 0.6 xtendednél még nem kellett ujrainditani a játékot, hogy használd.
-
saba30 #6584 ááá, nem ismeritek kisviku-t, ő a tiszta game-t szereti, semmi mod és szkript. -
Lysandus #6583 Így belegondolva nem is unszimpatikus az ötlet. Tulajdonképpen olyan lesz, mintha vettem volna egy vadiúj játékot... Legalább elleszek vele egy darabig. -
Diktálás indul.
Cycrow szkriptcsomagja jó beállításokkal feldobja a játékot. Közben: M2 teszt megírása. Nemsokára (reméljük) megjön az Xtended, tehát: M0 és Base osztályok leírása. Játék közben új sztorivonal felfedezése és ismertetése, beígért kis gép teszt sem elfelejtendő. További unatkozás esetén térkép rajzolása az új szektorokról, kapuk pontos koordinátáival. Teendők elfogyása után tartalmi és külalaki munka a portálon, majd jelentkezés újabb feladatokért.
Diktálás vége, egy példány kisvikunak, egy az irattárnak, nekem nem kell, majd visszakeresem a fórumból.
-
SaGa Jr #6581 Eddig újat kellett indítani és nem is gond. Teljesen más az elejétől és a létra aljáról feljutni a csúcsra, mint eleve onnan indulni egy vagon pénzzel és befolyással. -
Lysandus #6580 Én már régóta az új Extendedre várok. A régit nem ismerem, de mivel felraktam a 2.02-őt már nem próbáltam meg. Hát igen, ha végigvitte az ember a sztorit, akkor kicsit kiürül az X-univerzum...
Az eddigi extendedeknél az alapjátékos mentéseket lehetett folytatni, vagy újat kellett kezdeni? -
SaGa Jr #6579 Legyen igaz ez a márc 30. :)
Az unatkozás eleve kizárt, mert 90 új rendszer vár majd felfedezésre, köztük egy olyannal amiben az a faj garázdálkodik a szuper állomásával, amelyik azt a lopakodó hajót küldözgette utánunk a sztorivonalban. Várom már hogy végre szedhető legyen a frissítés. -
ha minden igaz nem kell sokat várni csak 30 .ig márc. a hirek szerint -
hamarosan jőn az extended mod akkor nem fogol unatkozni uj páják uj küldetés meg egyebek ha minden jo 30 megjeleni én is várom a hirek szerint bőven lesz benne ujdonság nézd meg a honlapját. -
SaGa Jr #6576 Igazság szerint nekem ami nagyon feldobta a játékmenetet (már az Xtended mod mellett), az a Mercenaries és az Assassin guild script volt.
Az előbbiben zsoldosnak állhat az ember. Vannak védelmi feladatok (kezdve állomás védelemtől egészen a szektorvédelemig, hogy ne jusson át egyetlen támadó hajó se a védendő szektorba), támadó feladatok (pusztíts el konvojokat vag állomást, vadássz le csatahajót, írtsd ki egy szektor haderejét vagy támogassad a támadó erőket), beszerzés (szállíts le megadott időn belül a megadott állomsára x db hajót egy bizonyos típusból, vagy x db fegyvert, stb.). De akad még járőrözés kiemelten veszélyes területeken (akkor válik veszélyessé mikor elvállalja az ember).
Jó időre le tudja kötni az embert a dolog, ha már belépett. A pénz dőlni fog, de egynémely feladat határideje elég húzós lehet vagy a feladat amit elvállalt az ember. A leginkább szopatós küldetés amivel eddig találkoztam egy kísérői meló volt, ahol egy teherhajót kellett sértetlenül átvinni egyharci zónán. Khaakok és Xenon egységek vívták csatájukat kedélyesen ráúszva a védendő célpontomra és rám is. Hát volt ízzadás nem is kicsit. A fél "flottám" ott maradt de azért is megcsináltam. :D
Az assassin guild küldetései meg gyilkolásról szólnak. Állítólag van valami végső nagy díj ami a 15-ös szintet elérő gyilkosoknak az ölébe hull, de addig még nem jutottam el. Szintezve van az előrejutás és a feladatok nehézsége. Szépen le kell vadászni a célpontot aki egyik rendszerből tart egy másikba. Kezdetben sima kis TP hajókra vadászik az ember, majd TS hajókra, aztán kapnak ezek a célpontok kíséretet. Jön ezután az M6 széia kísérettel és a vége a dolognak olyan 14. szint környékén hogy M1-es a célpont M2-es és M6-os hajók kíséretében, plus az ezeken szállított vadászok támogatásával. Jelenleg még mindig csak ott tartok, hogy TL hajók a fő célpontok M6-os kísérettel.
A pénz itt a feladat nehézségétől függő. Kezdetben csóri 20-30K, de például 4-5-ös szintű gyilkosként elvállalt 4-5ös szintű feladatokért már 6 számjegyű összeget lehet bezsebelni. Mondjuk kell is, mert egynémely célpont hajlamos helyi segítséget is kérni, ekkor meg a megítélésünk viharos gyorsasággal zuhanni kezdhet és lehet fáradozni a visszaszerzésen.
Ezzel a 2 scripttel én jól elláttam magamat harcolnivalóbal. Alapvetően nem vagyok oda a nagy gyárakért és flottákért, de ahogy haladok előlre, kénytelen leszek belekóstolni a flottaparancsnoki megbízásba, mert ha bejönnek célpontnak a kísérettel rendelkező M2-es hajók, akkor nagy szívásoknak nézek elébe a kis M7-esemmel. :-)
No de majd ha kijön végre az Xtended mod .7-es változata, na akkor jó időre el leszek szerintem megint a progival. Addig jegeltem a játékot é csak várok. -
kisviku #6575 No, hát ezekkel kapcsolatban lenne nekem is néhány kérdésem.
A problémám ugyanis az, hogy elég unalmassá válik/vált a játék.Hiába van egy ütőképes flottám,több száz hajóm,stb,hiába írtottam ki az összes kalózt meg küzdök a Xenonokkal, akkor is egyedül vagyok a galaxisban.
Jó,ez nem RPG, ahol annyit írnak a sztoriról,hogy egy 10 kötetes könyvet ki lehetne adni,de baromi rossz, hogy a hajókkal 3 dologról lehet kommunikálni: hol a shipyard,hol az eq dock és hogy adja meg magát.Ez utóbbira ugyan elég vicces válaszokat adnak,főleg ha egy Titánt szólítok fel megadásra...
Küldetés kevés van,harc kevés van,egyszóval unalmas.
A kérdésem, hogy lehetne feldobni egy kicsit a játékot?
Aztán majd gyorsan megírom az M2-es hajókról a tesztet, és asszem el is búcsúzom megint.Különben is jön a C&C 3...
-
Zombye #6574 Köszönet, de már megtaláltam. Igaz, ehhez meg kellett vennem az összes állomás koordinátáit az adott rendszerben (Belt of Aguilar) de meglett. az egy szem darab trading stationtól kb 65 KMre volt.
De sajna nem volt felvétel.
De egyelőre jól elvagyok ezzel a Mercenerys scriptel is.
Szép nagy lóvékat akasztok már le. -
SaGa Jr #6573 Kis segítség talán, hogy az ilyen guild állomások a középpontól random irányban, általában 40 Km-re találhatóak. Szóval bóklásszál csak bőszen az adott rendszerben, meg fogod találni, még ha elsőre nem is látszik. Ha a BBS-en van hír arról, hogy egy rendszerben található egy új állomás, akkor az bizony ott is lesz. Csak meg kell keresni. :-) -
Zombye #6572 Nos, asszem én is belépek A HQsok táborába.
(Lehet, hogy már csak nekem nincsen a bandából?)
Mostan csináltam egy hármas szintű Mercenarys missönt, le kellett irtani egy halom kalózt, kaptam érte 16 millát. elfogtam egy csomó hajót, két medúzát, megy egy eclipset is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy egy prate titánt hogy szedjek le. már csak ő maradt.
Most van 78 millám, megveszek egy mamutot, és nézek valami szép hleyet a HQnak.
-
goyo2 #6571 Ez jobb, de nem pontos,( rossz irányba mentem):
x=max cargo
y=aktuális cargo
következp cargó ára=(1000/(x/(y)))+14
-
goyo2 #6570 CSá
Küzdök a scripttel. Elkelne egy kis segitség. Azt hittem rájöttem, hogy számolja a cargo árát, de ugy látszik mégse.
A cargo bay ex. ára változik attól függően hogy mennyi va már a hajón. Egyre drágább. Össze is hoztam a képletet, de egy másik hajóval (az is m3) már nem ugyanaz volt az eredmény. Aki ráér és erdekli a script, segithetne rájönni, hogy gyorsabban kész legyen. Ami kellene pontosan, hogy az aktuálisan felszerelt cargo után mi az ára a következőnek.
Az én képletem: =(14+(4*x))*(x+1)
x az aktuális cargo mérete.
Nem részletezem, hogy miért, de igy fog működni: ore-ból csinál bizonyos darab cargo componenst (aminem lesz egy valamilyen ára), és a script a hajó állapotából, azaz a jelenlegi cargo méretétől függően számolja ki hpogy mennyi kell belőle. Igy azonos lesz az ára az eredetivel.
A többi felszerelés kész, már csak a tuningok vannak hátra, és az automata felpakoló script.
-
Zombye #6569 Találtam végre egy assasin outpostot erre nincs felvétel...
Anyád! No mindegy, addig csinálom a különféle szektorvédős meg egyéb merchenarys missönöket. van egy Split M3+om, azzal alkotok, mert a yahtommal mindíg beleakadok a gyárakba csata közben.
Kipróbáltam, hogy 8 BPBE-t rakok előre, de egyrészt marha kicsi a hatótáv, másrészt meg pillanatok alatt lezabálja az energit, így meg fogok próbálkozni 8x APBE-vel. valsz ez sme lő messzebb, de legalább tovább kopasztja a népet. első, meg hátsó toronyba mass driver ment, (nem is lehet mást rakni. egész jó kis hajó, bár a 3x25 mega pajzs egy kicsit kevés, de legalább 177-el kocog ami azért nem rosz. egy Xenon XL kéne, de azt még nem sikerült fognom.
-
Zombye #6568 Nos, a mercenaries állom ás megvan, de ez az assasin outpost elég rázós. elvileg nekem belt of aguilarba rakta bele, de ott csak egy argon TradingStatiun van, meg két normál, és egy törött kapu ennyi. Hol a búsban lehet...
-
Kinek van valami az Xperimental (XFP) és Xtended modokkal?
Kettő együtt nem megy, tehát választani kell, e úgy látom eég sok pluszt adnak a játékhoz. -
Zombye #6566 A community extended mod az kimaradt.
No, mingyá feltolom.
Az XScript manager/installer már fenn van. -
SaGa Jr #6565 Nem kell vacakolni fő scriptek keresésével. Feldobod az Xscript Manager-t/installer-t és a legfrissebb Community extended mod pack-ot aztán menni fog.
Assassin guild bázisok keresése közben olvasgassad a BBS-eket. Ha valahová új állomás kerül, arról hírt adnak. Utána már csak meg kell találnod az adott rendszerben. Nem feltétlenül lesz egy könnyű eset azt előre jelzem.
A race military meg teljesen felesleges. Csak őrjáratozni lehet benne. Kezdetben csóringer beosztottként, később majd vezethetsz te is rjáratot a megadott területeken. Ennél sokkal jobb a Mercenaries és az Assassin guil script. Előbbivel sokféle munka felvehető (szállítás, bázisvédelem, támadás, rendszervédelem, stb), utóbbival meg lehet szépen gyilkolászni és levadászni a leendő célpontokat. Mindkettőnek saját bázisai vannak és nem mindig és nem is mindegyik bázison van felvétel, de ha van is, az legalább jó drágán történik. -
Zombye #6564 A race military elméletileg műxik. már befizettem magam, a katonasághoz...
Most keresek missönöket. az bérgyilok céh-hez még nem tudtam beiratkozni.
-
Zombye #6563 Üdv mindenkinek.
Ritkán teszek ilyet, de most úgy érzem kéne egy kis segyítség...
Felraktam az Assasin guildet, meg a Race militaryt.
Ez idáig ok.
Kérdés: Mellik a fő script? MElliket kell futtatni, hogy elinduljon a cuccos? Kell valami inputot megadni az induláskor?
Előre is köszönet!
-
kisviku #6562 Én nem tudom, hogy kell berakni...meg azt sem hogy mekkora lehet és milyen formátumban.
Én szerintem tudnék egyet csinálni flash-ben,ha az jó ide,de ehhez idő kell. -
bannerünk mikor lesz gyárekek?
-
kisviku #6560 Jó, hát aki akar vegye meg újra pár kép és wallpaper miatt...
Semmi extra.Anno, én az X2-vel kaptam ilyeneket, mert benne voltam az első 100 vagy 1000 megrendelőben, aki online rendelt az Egotól.
Volt egy falra rakható poszter,egy kártyajáték,meg még valami benne.Egyébként ugyanaz. -
kobra223 #6559 hello mindenkinek xtended mod mikyen mod -
oké kőszi akkor talán 2.02 nemváltozik már csak a Xtended 0.7 kell várni abba lesz változás azt olvastam. -
Magyarul:
2.02 alapból
+
- exkluzív PC háttérképek
- egy eddig nem látott mozi a művészi munkáról, vázlatokról
- valamilyen forum avatár
+
jópár mod, IMP's Cockpit* modja pl és egy nem hivatalos rajongó készítette kézikönyv és leírás.
Angliában márc. 30-án jelenik meg, stb. blabla
* írtam a asrácnak, hogy mikor folytatja a modját mert nagyon jó munkát csinált az új Argon cockpitekkel, de azt írta, már nem fogja folytatni. :( -
This special edition is of course fully updated to the latest game version (2.0.2) and is packed full of additional content, including:
- exclusive PC wallpapers
- as yet unseen slideshow movie of concept artwork
- a unique GOTY forum avatar upon game registration
In addition to this, also included on the DVD in recognition of the great work done here amongst the community are IMP's ship cockpit mod and an unofficial fan manual and guides.
The Game Of The Year DVD of X³: Reunion 2.0 will be on general release in the U.K. on 30th March and will be available at HMV, Amazon, Play, Woolworths, Morrisons and WH Smiths with more to follow later. A limited supply will also be available from the Egosoft shop. -
1488 #6555 na sokat tudtam meg
sebaj, inkább megvárom akkor a márc. 30-as megjelenésűt, majd kiderül. thx
-
igy nemtudom hogy érdemes e fojtatni a munkám ha megint változik a játék mert ez nem javitás ami készül az bisztos ugy nézki a forditásal szünetelni kell mig ezek ki nem jönnek mert kezd igy zavaros leni a játék. -
eről kicsit tőbet kéne tudni mert igy a forditás egyre nehezeb ha ez kapcsolodik az alap hoz mert akor mindent kezhetek előről. -
X³: Reunion 2.0 Game Of The Year edition :
Olyan Collecto's edition szerűség mindenféle extrával, így első olvasatra. -
Hát, nem biztos, de kb. március végén, talán...
Én mondjuk MM-ben megvettem 4200Ft-ért, szerintem annyit megért.